[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پینگم اینقدر بالاس؟
Printable View
چرا پینگم اینقدر بالاس؟
2 روزه اینجوری شده من فکر کردم خطم نیوز افتاده ولی همه ترکیدن مخابراتیا سرهتاشون 1/4 شده اصن یه وضیه
دوستان سرعت شبانه بنده هم یه هفته ای می شه خیلی پایین شده!
حداکثر با سرعت 50 کیلو دان دارم
باز قضیه چیه؟یه روز سایت های مفیدو سرعتشو می بندن . حالا هم کل سرعتو بستن!:n23:
خطت روی 1 مگ بسته شده خیلی پایینه حتما زنگ بزن باید با همون شماره تهران تماس بگیری البته شاید به بهانه نویز بگه نمیشه اما همش الکیه و اصرار کن که برات حتما روی 9 مگ ببندن اگه جواب نداد میتونن برات دوباره کمش کنننقل قول:
فکر کنم خط شما با 9 مگ جواب بده
از اینترنت 9 مگابیت که بگذریم مشکل زود تموم شدن حجم خیلی ستمه! 6ماهه 12 گیگ گرفتم تا الان فقط 18/5 گیگ مصرف داشتم در طول 34 روز!!!
تازه دانلودامم بیشتر شبانس!
کسی هست مثل من باشه و این مشکل رو داشته باشه؟!
عرفان جان سرعت شبانت با 9مگ چقدر بود؟
منم همین مشکلو دارم سیستم پارس آنلاین مال قرون وسطی هست حداقل باز دست این دوست عزیزمون که گفت از ie استفاده کنید درد نکنه یعنی اینقدر یه سایت مزخرف که یه مرورگر اونم عالی روی عملکردش تاثیر بزاره واقعا نوبره !!! حتی من چندماه ماه پیش زنگ زدم پشتیبانی این مشکلو گفتم اولش زیربار نرفتن طرف میگفت تو چیکار سایت داری بگو چه تاریخی میخوای پشت تلفن من برا گزارشتو بخونم !! اخرش بزور بهشون ثابت کردم که سایت خرابه و قرار شد که سریع حلش کنن جالبه تا امروز هیچ اتفاقی نیوفتاده لولنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
پارس انلاین عمدا محدودش میکند . از ساعت 2 به بعد انگار سوییچ میشود روی پروفایل دیگری .نقل قول:
این فیلم را نگاه کنید متوجه میشوید
عزيز ترافیک خیلی کم می گیری شما آخه ماهی 2گیگ به جایی نمیرسهنقل قول:
وقتی سرعت میره بالا مصرف ترافیک هم زیاد میشه این یه چیزه طبیعیه
من خودم معمولا سرویس 6ماهه 24 گیگ رو میگیرم یعنی ماهی 4گیگ بازم بعضی وقتا یکی دو گیگ باید اضافه بخرم
حدودا 800 تا! امشب اگه بتونم تست میذارم حتمانقل قول: