آقا یه سوال
توی بازار ما آیا هدست مخصوص ایکس باکس هست؟ منظورم از این هاست که صدای 5.1 دارن هست.
آیا این هدست ها مستقیم به ایکس باکس وصل میشن؟
آقا یه سوال
توی بازار ما آیا هدست مخصوص ایکس باکس هست؟ منظورم از این هاست که صدای 5.1 دارن هست.
آیا این هدست ها مستقیم به ایکس باکس وصل میشن؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ربطی به ورژن آپدیت داشبورد شما نداره ، من خودم ورژن داشبوردم همینه همه رو بازی میکنم .....
علت این است که شما بازی 97% خریداری کردید فقط بازیهای 100% از روی هارد اجرا میشوند که 2 برابر بازیهای 97% قیمتشونه ... که اصلا به خریداری کردن آنها به صرفه نیست .
حالا من به شما راهکاری میگم تا بتونید همین بازیها را از روی هارد کنسول اجرا کنید :
1- یک cd آدیو موزیک در کنسول قرار داده
2- یک عدد از موزیک هاتونو روی هارد کنسول rip کنید
3-بازی را در هارد کنسول نصب کنید
4-قبل از اجرای بازی یک موزیک پخش کنید
5-بازی را اجرا کرده
6-وقتی وارد بازی شدید یا منوی بازی اومد میتونید موزیک رو متوقف کنید و با خیال راحت بازی کنید .
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خیر دوست عزیز فمر نمیکنم چیزی پیدا شود ...چون من خودمم یه مدت دنبالش بودم .هدست ها فقط قابلیت LIVE دارند .
نکته : شما باید هدستی تهیه کنید که قابلیت اتصال به تی وی آوت LCD رو داشته باشه تا بتونید صدای بازی را از هدفون بشنوید
سلام دوستان.... بعضی موقعها واسه بازی دو نفره یهو یکی از دسته ها خاموش میشه و دوباره مجبوریم روشنش کنیم... به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟ این اتفاق تاحالا برای شما هم افتاده؟؟؟
سلام
شاید باطری هات مشکل دارن و باید عوض شون کنی
شاید هم بد جازدی در بیار و دوباره صاف بذار
بیشتر از این چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.....
خودم چند مدت پیش این مشکل رو داشتم... باتری دستت تموم شده ظرفیتش... باید یه شارژر باتری بگیری و باتریتو شارژ کنی... من خودم یه شارژر 15 تمنی گرفتم کارمو راه انداخت... خوده باتری های فابریک روو دسته XBOX تا 3000 با قابلیت شارژ دارن....نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این مشکل از باتری دسته شماست ...شما بهتره باتری شارژی و باکیفیت تهیه کنید . این باتری ها اصولا قدرت کافی رو در بازی ندارن و هنگام شوک های شدید خاموش میشوند.
نقل قول:
OK
یه شارژر 5 تومنی هم کار دوستمونو راه میاندازه ...نقل قول:
فقط باتری هاش مهمه ....نه 3000 بار که عمرا ........شاید 40-50 بار. یا 30 بار
.................................................. ........................................
سلام
کاور(کاور روی دسته) دستم خراب شده...راستش پیچ ها رو بیش از حد پیچ کرده بودم...حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...جای پیچش پودر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...دیگه خوب بسته نمی شه...شل شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...چی کار کنم؟؟؟
می شه از جایی گرفتش یا نه؟؟؟
فکر کنم منظورتون همون قابه دسته هستش،اگه همونه که تو بازار هست،اگه قاب دسته دوم اصلی بخواید حدود 20 درمیاد،جنس نامرغوب چینی هم هست 15 تومن....................نقل قول:
آخه نمیخوام صدای بازیم دیگران رو اذیت کنه و از طرفی صدای 5 کاناله برام مهمه. برای همین گفتم. خروجی تلویزیون هم نهایت استریو داره.نقل قول: