اونایی که شبانه آسیاتک دارن یه نظر بدن چجوریاست؟ سرعتش محدود میشه؟
Printable View
اونایی که شبانه آسیاتک دارن یه نظر بدن چجوریاست؟ سرعتش محدود میشه؟
مسلما کیفیت اینترنت این شرکت ها به منطقه کاربر هم بستگی داره و بطور قطعی و یکسان نمیشه راجع به همه نظر داد. مثلا صبانت رو من دارم و صددرصد راضیم سرویس جشنواره گرفتم شصت گیگ یکساله شصت تومن میشه هر گیگ هزارتومن. سرعت روزم حدود یک مگابایت هست و شبانه هم بعد از محدود شدن شده 120 کیلو بایت که بازهم با توجه به پولی که دادم بد نیست ساعتی 400 مگ میشه دانلود کرد و پینگ خوبی هم داره با همین محدودیت یوتیوب و سایر ویدئو ها رو براحتی و بدون لگ میبینم. هیچگونه حجم دزدی هم تا حالا ندیدم دایم هم چک میکنم. شما هم بابت حجم دزدی میتونی یک نرم افزار اندازه گیری دیتای مصرفی رو سیستم نصب کنی یا مثلا یکروز کلا سیستم رو روشن نکن و فقط با دستگاه دیگری مثلا موبایل وصل شد بین بازهم حجم دزدی داری یا نه. روی مودم هم میتونی مک فیلتر بگذاری چون هک کردن وای فای کار سختی نیست. در مورد سرعت شبانه مخابرات هم بعید میدونم شرکتی در ساعات کاملا رایگان چنین سرعتی رو بدون محدودیت ارائه بده. یا کاملا رایگان نبوده و یا بعد از حجم مشخصی سرعت شبانه رو محدود خواهد کرد.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
همانطور که گفتم فشار به اپراتورهای موبایل داره جواب میده و ایرانسل و رایتل بسته های پرطرفدارشون رو حذف کردن یا تغییر دادن همه اش هم برمیگرده به فشار شرکتهای اینترنتی،وگرنه الان هیچ اپراتور موبایلی و هیچ شرکت اینترنتی نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه.
احسنت همینه آسیاتکه و شاتل و ... عرضه ندارن سرعت و کیفیتشون رو بالا ببرین بقیه رو میکشن پایین کلا بعضی از ایرانی جماعت که بوی فرهنگ و شخصیت به مشامشون نخورده کارشون همینه. :n21:نقل قول:
تا چند مدت پیش با سرویس 6 مگ صبحانه از 6 تا 10 صبح با سرعت 1000KB دانلود میکردم شب پیش تست کردم سرعت رو محدود کردند به طوری که به زور 250 می رسید با این وضعیت 1395 گیگ هیچ کاربردی نخواهد داشت و در سال هم با این وضعیت سرعت این حجم به پایان نمیرسد کلاه برداری بزرگ و قدیمی اسیاتک....
30 گیگ 30 روز هستشنقل قول:
کلاهبرداری مگه شاخ دم داره !!! واسه من وسط روز از 20 کیلوبایت تا نهایتش میشه 120 میرسه . ایندفه میخام از اینترنت 3gهمراه اول استفاده کنم .شهرستان ما سرعتش تا یکونیم مگ هم میره چرا باید پولمو حروم کنم با این نت مزخرف .1395 قیق نه گیگ.[emoji17]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته هاش خیلی بصرفه نیستنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
احساس می کنم یه مدته تک کانکشنم سرعتش اومده پایین
واسه شما هم هیمنجوره؟
تنها بسته معقولنقل قول:
شبانه 2 تا 7 با حجم 20 گیگابایت 1000 تومان
شبانه 1 تا 11 با حجم 30 گیگابایت 3000 تومان