سلام.نقل قول:
فکر کنم بخاطر تست سیستم جدید فـــــــیلترینگ هوشمند است.
من هم بعضی زمان ها سایت سابسین همینطوری بازه. ( بدون فــیلترشکن) بعضی زمان ها با فــیلترشکن هم باز نمیشه.
اما در حال حاضر، با فــیلترشکن سابسین باز میشه.
Printable View
سلام.نقل قول:
فکر کنم بخاطر تست سیستم جدید فـــــــیلترینگ هوشمند است.
من هم بعضی زمان ها سایت سابسین همینطوری بازه. ( بدون فــیلترشکن) بعضی زمان ها با فــیلترشکن هم باز نمیشه.
اما در حال حاضر، با فــیلترشکن سابسین باز میشه.
عجب که اینطور. در مورد این مسئله، خبری ندارم ولی اگر اینطوری باشه شاید با دستکاری dns ها هست.:n13:نقل قول:
فکر کنم در این صورت راه حل پاک کردن کش dns یا ری استارت سیستم عامل یا بازکردن قندشکن قبل از بازکردن مرورگر ها باشه.
دوستان عزیز و گرامی من وظیفه ی خودم دونستم که همینجا اعلام کنم با راه اندازی فاز اول شبکه ی ملی اطلاعات اون قندشکن های قدیمی کانکشن پی پی تی پی دوباره کار میکنن یه ونه از اونا بخرین احتمالا مشکلتون حله
دقیقا، مشکل سرعت تخمی تک کانکشن آسیاتره! حالا بیا به این بی سوادا بفهمون تک کانکشن یعنی چهنقل قول:
دقیقا!نقل قول:
اقا تو مسلمون نیستی. ماهی 500 گیگ ؟ :n19:نقل قول:
سلام ..
دوستان شما هم توی پنلتون گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه دارید؟
میخواستم بدونم اگه الان سرویسمو تمدید کنم و یه گیگ باکس 30 گیگه بگیرم، تا 30 روز میتونم استفاده کنم ازش؟ یا یه داستانه دیگهای داره؟
سلام. بله گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه را من هم دارم. اگر زمان کمی از سرویست مانده و این مقدار حجم را مصرف نمیکنی، حتما اول تمدید کن و بعد استفاده کن. چون گیگ باکس به دوره ی بعدی منتقل نمیشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. بله گیگ باکس 30 گیگ 30 روزه را من هم دارم. اگر زمان کمی از سرویست مانده و این مقدار حجم را مصرف نمیکنی، حتما اول تمدید کن و بعد استفاده کن. چون گیگ باکس به دوره ی بعدی منتقل نمیشه.نقل قول:
- رضا میگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خیلی نامردی میکنه من که قبلا از ماکس نت استفاده میکردم خیلی سرعتش بد نبود با ۱ مگابیت به طور ثابت در شبانه روز سرعت ۱۴۰ الی ۱۵۰ متغییر بود . ولی بعد از اتمام قرار دادم با مکس نت بنا به تعریف آشنایان به شاتل روی آوردم (خدایا غلط کردم) ماجرا در اوایل بسیار جالب بود با ۱ مگابیت روزانه ۲۵۰ دانلود میکردم و شبانه رایگان ! ): ۱۳۰ (خیلی جالبه واسه شبانه رایگان هر ماه ۴ تومن هم میگیره ) اوج داستان بعد از یه هفته شروع شد … سرعت شبانه شد ۳ کیلوبایت از دیال آپ هم کمتر خب اولین بار فکر کردم اختلاله بعد شب بعد باز همون مشکل . زنگ زدم پرسیدم متوجه یه قانون شدم به نام سیاست مصرف منصفانه (که قبلا در سایت شاتل صغحه جداگونه ای داشته و ظاهرا فقط روی سرویس های نامحدود اعمال میشده که امروزه نه تنها اون صغحه مستقل رو حذف کردن بلکه این سیاست رو در شبانه رایگان!!! سرویس های محدود هم به اجرا درآوردن و تبدیل شده به یه تبصره که فقط هنگام خرید اینترنتی با فونت ۸ که فقط اشاره وری به محدودیت ذکر شده بدون آوردن هیچ گونه عدد و رقم) خدایا تو یه لحظه احساس کردم یه سطل آب سرد رو خالی کردن اون شب فکر میکردم فردا میرم نمایدگی شاتل تو شهرمون ( که از اونجا هم خریدم) هر چی از دهنم در می آد بهش بگم ( به من گفته بود که شبانه و روزانه با سرعت ثابت ۲۷۰ و بدون محدودیت دانلود دارید ) دیدم روش درستی نیست زنگ زدم بهش گفتم مرد حسابی تو به من یه چیز دیگی گفتی اما همچنان اصرار داشته هیچ محدودیتی نداریم ( میخواستم اون لحظه چند تا از اون آبداراش نثارش کنم ولی بدون خداحافظی تلفنو قطع کردم) من که تمام دانلودام رو واسه شب نگه میدارم حسابی از کوره در رفتم لاجر سپر بینداختم.
راستی سرعت اینترنت شما چقدره ؟ از شبانه رایگان استفاده می کنید ؟ محدودیتی در شبانه رایگان دارید؟
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] admin میگه:
سلام دوست عزیز . باید تعرفه های شاتل رو از روی سایتش خوب بخونی تا به مشکل برنخوری . الان شاتل تا خط ۵۱۲ رو با محدودیت شب میده یعنی اگر خط ۵۱۲ داشته باشی شی ها رایگان نیست و اگر بخواهی شب ها رایگان باشه باید هزینه بسته شبانه رو بپردازی . اما سرویس های بالای ۵۱۲ یعنی یک مگابایت و بالاتر شبانه رایگان دارند . در ضمن میدونید چرا شاتل سرعت شب رو پایین میاره چون شاتل ۲۲ گیگ برای یکسال ترافیک میده اما برخی دوستان ظرف یک هفته میخوان ۲۰ گیگ شبانه رایگان بگیرند . خوب این طوری شرکت ضرر میکند و بخاطر همین سرعت رو پایین میاره . ما خط آرت شاتل رو داریم و الحمدلله سرعت خط ما خوبه و حدود ۵ الی ۶ مگ هستیم .- :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیر عباس میگه:
من خودم شاتل دارم
راضیم
سلام
من قبلا اسیاتک داشتم
پارس انلاین داشتم
اینترنت مخابرات داشتم.
و جدیدا هم به پیشنهاد یکی از دوستان در همین تاپیک صبانت گرفتم.
روزی نیست که من به پشتیبانی صبانت زنگ نزنم هر روز یه داستانی با صبانت دارم.
حاله دیگه حتی وقتی مودم رو هم خاموش میکنم در ساعات مختلف از حجم اصلی سرویسم کم میکنه
مودم من فقط به کامپیوتر وصله وای فای مودم خاموش. اپدیت اتوماتیک ویندوز خاموش . اینترنت سکیوریتی فعال البته حواسم به اپدیتش هست نهایتا روزی 5 مگ اپدیت میکنه .
نرم افزاری هم ندارم اوتو اپدیت کنه .
سه روز وب گردی من شده 5 گیگ :n04:.
پشتیبانی هم قبولدار نیست میگه مصرف داشتی.
از بین شرکتهایی ک تا الان ازشون اینترنت گرفتم به ترتیب بد ها اول و بهترین رو اخر مینویسم.
بدترین پارس انلاین سرعت کم و قطعی بسیار زیاد.
صبانت هم تا الان افتضاح بوده هم سرعت دانلود روزانه و شبانه و هم مشکلاتی ک برام درست کرده.
اسیاتک هم نسبت به دوتای بالا بدک نبود.
مخابرات عالی بود در طول چند ماهی ک مخابرات داشتم شبانه رایگان سرعت بین 900 تا 1.1 مگ بود بدون قطعی.
تست کردم فایله 1 گیگابایتی تو 3 دقیقه منتقل شد به cloud بعدشم میشه دانلود کردنقل قول:
الان یه مشکل جدید دارم شاتل امروز دوباره سرعتمو کم کرد و رو 1 مگ فیکس کرده
2 بار تو 1 هفته سرعتمو کم کرده :V13: