بچه ها نظرتون راجب بازی sleeping dogs چیه؟؟؟؟
بچه ها نظرتون راجب بازی sleeping dogs چیه؟؟؟؟
بسیار قشنگه.ارزش بازی کردنو واقعا داره.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان عزیز
این ارور برای بد رایت کردنه بازی هست یعنی اینکه بازی با سرعت بالا رایت شده .
وقعا هیچکسی نیست؟؟؟؟؟؟:4:نقل قول:
مطمئنی فریمور درایو کنسولت LT3 هست؟کنسولتو چند ساله داری؟بازی های جدید رو از کجا میخری؟نقل قول:
(با فرض اینکه کنسولت LT3 هست.من میگم بازی های جیدید رو ازیه جای دیگه بخر.یا حداقل این هایی که داری رو رو یه کنسول دیگه تست کن)احتمال بد رایت شدن بازی ها(معمولا با سرعت بالا رایت میکنن) زیاده.
جلو دسته نیست قربان.پشت دسته ست!:7:و برای هدست خود مایکروسافته که تو کنسول های فت تو جعبه بود(جدیدا رو نمیدونم) و برای چت و کار های صوتی تو XBL ساخته شده و هدفون نیست.برای استفاده از هدفون باید تلویزیونتون این قابلیت رو داشته باشه و شما هدفون رو به تی وی وصل کنید که بجای پخش صدا از اسپیکر از هدفون پخش شه.:8:نقل قول:
سوکت جلوی دسته برای اتصال سیمی دسته به کنسوله.(نمیدونم آیا کاربرد دیگه ای هم داره یا نه):9:
خب خود شما اول باید مطمئن بشید که کنسولتون LT3 هست یا نه؟بعد برید بازی LT3 بگیرید!!!برای مطمئن شدن، از دوستی که میدونید حتما کنسولش LT3 هست یه بازی جدید بگیرید و رو کنسولتون نصب و اجرا کنید.اگه اجرا شد.کنسول شما هم LT3 هست.(این ساده ترین راه ممکنه) بعد از این مرحله.وقتی مطمئن شدید کنسولتون LT3 هست.به احتمال خیلی زیاد و پیرو پست های قبلی دوستان دیسک بازی تازه خریداری شده شما بد رایت شده و معمولا با سرعت بالا یا رو دیسک بی کیفیت رایت میکنن.دیسک بازی رو عوض کنید و از جای مطمئن بازی بخرید.نقل قول:
بازی های قدیمی مشکلی ندارن چون لایه امنیتی خاصی روشون نبوده و با هر فریموری اجرا میشن.بازی هایی از قبیل Alan wake وAssasin 1 و Red dead redemption و .... منظورمه. فریمور های جدید برای بازی های جدید ارائه میشن.نقل قول:
موفق باشید.:11:
خدا بهت توفیق بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز... واقعا اگه این روش اجرای موزیک تو نبود من دهنه درایور و لنزم سرویس میشد... از 12 بازی که دارم 7 8 تاش باید اینجوری بیاد بالا... واقعا دوستان قبل از این روش چی کار میکردن... دیسکتو کامل پاک میکردن از روو هارد و با سیدی بازی میکردن؟؟؟
امروز برای من پیغام اکانت یک ماهه گلد به صورت فری و مجانی اومد....
دستگاهم 250 گیگ اسلیم هست و از امریکا خریدم و تا حالا فقط پول بابت اکانت دادم و از یک ماهه رایگان استفاده نکردم...
قیمت رو زده بود free و مدت محدودیت رو هم یک ماهه قید کرده بود... نه کارت اعتباری میخواست نه کدی میخواست نه هیچ چیز دیگه....
فقط دکمه تایید رو باید بزنی و خلاص....
در طول روز هر زمان من رفتم سراغ این گزینه ارور یه مشت عدد رو میده بعدشم میگه بعدا سر بزنید....
حالا سوال اینجاست این مشکل بخاطر پیلتر بودنه یا کلا قضیه سرکاریه؟
فقط نگید کارت اعتباری میخواد و بهتون تعلق نمیگیره چون هیچ شواهدی بابت اینکه باید با کارت اعتباری پول بدیم یا کدی را وارد کنیم نیست...همه گزینه ها خاموشه و فقط باید تایید کنی ولی ارور میده و نمیشه؟؟؟!!!!
---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------
اینم مدرک خدمت دوستان تا بفهمید این قضیه یک ماه اکانت گلد رایگان درسته و سر کاری نیست فقط من نمیدونم مشکل این ارور از چیه؟امکان داره پیلترشکن بخواد؟
برای مشاهده تصویر اصلی (700x525) روی این نوار کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه بخوام یه ایکس باس بخرم که فقط باهاش بازیهای کپی اما جدید رو بازی کنم ( بدون لایو و این حرفها) تو کمترین حالت چقدر باید هزینه کنم؟ یکی یه اسمی یا یه مدلی بهم پیشنهاد میده لطفا
اینم بگم که اطلاعاتم تو این زمینه صفره صفره
سلام قیمت ها که ساعت به ساعت متفاوته و ثابت نیست.ایکس باکس هم مدل های خیلی متنوعی نداره.نقل قول:
کنسول های نسل اول (تا اواسط سال 2009) رو میگن فت و بعد از اون رو میگن اسلیم. الان دیگه فت تولید نمیشه. فت ها راحت و با زحمت کم (حتی در منزل) کپی خور میشن. اسلیم ها سختی کار بیشتری دارن و بعضی از مدل هاشون هنوز کپی خور نشدن.
اینکه گفتم بعضی از مدل ها باید توجه کنی که تنوع ایکس باکس ها در مدل درایو (DVD ROM) اون کنسوله چون در واقع فریمور درایو کنسول هاست که -- میشه و میشه بازی کپی اجرا کرد. خیلی از درایو ها -- شدن یه سری ها موندن و داره روشون کار میشه. در حال حاضر فریمور LT3 آخرین -- هست که میشه آخرین بازی های روز رو باهاش اجرا کرد. ولی با اومدن بازی های جدید تر و آپدیت های جدید مایکروسافت ممکنه دیگه LT3 هم بکار نیاد و مجبور به -- مجدد کنسولتون بشید. هزینه -- هم متغیره و از 10 تومن هست به بالا. تنوع بعدی کنسول تو هاردشه. بعضی از اسلیم ها 4 گیگ بیشتر ظرفیت ندارن و یه سری دیگه هم 250 گیگ هارد مخصوص دارن. شما برای 4 گیگ ها هم میتونید هارد مخصوص بگیرید ولی اینجوری گرونتر در میاد.
پیشنهاد من اینه یه اسلیم کپی خور با هارد 250 بگیرید.(قیمتش رو دقیق نمیدونم تو چند تا پست قبلی بچه ها گفته بودن ولی گمونم حدود 750 باشه)و تاکید کنید حتماً LT3 باشه برای تست هم بازیه Gears of war3 یا Forza motor sport 4 رو بگو برات اجرا کنه، اگه اجرا شه LT3 هست.(البته این روش دقیق نیست) و تو روش دقیق باید کنسول باز شه. بخرش و حالشو ببر، سوالی هم داشتی همینجا بپرس و قبل از خرید اگه میتونی حتما پست اول تاپیک و 20 صفحه آخر این تاپیک رو بخون تا اطلاعاتی دستت بیاد.:20:
خوش باشی.:8:فارغ التحصیلیتم مبارک باشه:11: من تازه ارشدو شروع کردم:9:
سلام
قاب دستم خراب شده...راستش پیچ ها رو بیش از حد پیچ کرده بودم...حواسم نبود:31:...جای پیچش پودر شد:37:...دیگه خوب بسته نمی شه...شل شده:44:...چی کار کنم؟؟؟
می شه از جایی گرفتش یا نه؟؟؟