اقایون اساتید یعنی هیچکس جواب سوال منو نمیدونه؟؟نقل قول:
Printable View
اقایون اساتید یعنی هیچکس جواب سوال منو نمیدونه؟؟نقل قول:
ریزه کاری که فقط شما همون کانکشن ایرانسل رو بادی داشته باشی تو گوشی تو اون قسمت تنظیمات hotspot هم بهتره بذاری روی WAP2 و پسورد براش تعریف کنینقل قول:
چیز خاص دیگه ای نداره!
دوست عزیز من میخوام تترینگ کنم نه هات اسپات یعنی گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کنم به کامپوتری که ویندوز ایکس پی داره
سلامنقل قول:
نه ریزه کاری نداره
وارد قسمت network شو داخل ویندوز و اون کانکشن مربوط به اتصال فعلیت و disable کن
بعد گوشی و وصل کن تو بعضی گوشیا به صورت اتومات گزینه ای میاد که طریقه اتصال و انتخاب میکنی charge only disk drive usb tethring که اگه اینجوریه انتخاب میکنی اگرم اتومات نمیاد وارد ستینگ و قسمت network بشی اونجا پیدا میکنی تنظیماتش و مثلا توی گوشی های سونی مسیرش اینه setting more tethring & portable hotspot usb tethring گوشیهای دیگه ام مشابه همینن
نکته: گاهی اوقات با فعال کردن تترینگ کانکشن مربوط به گوشی در قسمت network ویندوز ظاهر نمیشه که با رفرش کردن همون صفحه network توی ویندوز کانکشن ظاهر میشه
2. اگه هیچ کدوم جواب نداد و با فعال کردن تترینگ کانکشنی نداد وارد قسمت device manager توی ویندوز شو ببین درایور نصب نشده برای گوشیت اونجا هست یا نه ( وقتی گوشی به سیستم وصله)
سلامنقل قول:
جالبه یعنی شما توی مسیر از تبریز به زنجان 3 جی داشتی؟
من که عید از کرج به تبریز میرفتم همش 2 جی بود و از زنجان به تبریز 90% کلا آنتن نداشت ( 2 جی) چه برسه 3 جی
از زنجان تا تبریز فقط گاهی آنتن ( 2 جی ) میومد و میرفت همین
البته من با خودرو رفتم ولی فکر نمیکنم فرقی از لحاظ پوشش با ریل قطار داشته باشه
جدیدا عالی شدهنقل قول:
البته تو حالت دستی باید بزاری
مسیر ریلی و جاده ای تبریز تهران عالی شده
تهران قم هم 3G هستش
البته ایرانسل هنوز اولاشه
رایتل از سال 89 فقط 178 شهر رو.پوشش داده
بهرحال راضیم از ایرانسل
دوستان سلام
بجای adsl میشه رو 4g حساب کرد؟؟
فرض کنید ی منطقه ای ، adsl ساپورت نمیکنه بهتره وایمکس بگیره یا 4g
4g سرعت دانلودش ک خیلی خوبه ولی متیرسم ثبات نداشته باشد و دایم در نوسان باشه ، برای وبگردی میخام
سرعتش متوسط باشه ولی پایدار باشه بهتر ازینکه زیاد باشه اما بالا پایین بشه
ببخشید اگه سوال تکراری بود حوصله 1200 صفحه خوندن رو نداشتم
دوستان كسى اينجا ميدونه كه مودم هاى 3g ايرانسلو ميشه رو حالت فقط wcdma گذاشت يا اينكه كارى كرد كه فقط سيگنال 3g بگيره؟؟؟
اگه ميدونين لطفا جواب بدين.
بله دوست عزیز این جزء ابتدائی ترین قابلیتهای یک مودم هست. چهار حالت دارهنقل قول:
auto
2g only
3g only
4g ony
نت هم حالت اتوماتیک و دستی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم شما E5372 هست؟
قدرت وایرلس و انتن دهیش چطوره؟
در حالت 4G اگه بصورت مداوم استفاده شود باطری چند ساعت جواب میدهد؟
ممنون. من چون زنگ زدم پشتيبانى گفت نميشه!!!!
من ميخوام مودم 3g بخرم. شما كه دارى راضى هستى؟؟ تا چند متر سيگنال ميده؟؟ مثلا تو اتاق بزارم كل خونه ميگيره؟؟
برای من مدل تی هست که توی ایران نیست E5372T باتریش 3560 هست ( تنها تفاوت با e5372 ) و با سیگنال خوب بین ده تا 12 ساعت جواب میدهنقل قول:
کلا این مدلها وای فای قوی ندارن و توی فاصلهای یه کم زیادی که مانع هم داشته باشه سیگنالش خیلی ضعیف میشه. من یدونه رنج اکستندر یا همون وای فای ریپیتر هم خریدم
از نظر آنتی خوبه و از گیرندگیش راضیم. هر چند سیگنال 4 جی ما خیلی ضعیفه و گوشی موبایل روش نمی مونه
قبل از این یدونه e5375 داشتم که شما هم در جریان فروشش بودی اونم همینطوری بود
نقل قول:تصاویر خیلی حیرت آور و تکان دهنده بود. سایر دکلهای شهر فراموش نشه:n16:نقل قول:
آیا ویندوز xp که دارید sp3 هست؟ در sp3 درایورهای مربوطه بخوبی کار میکنن. اما در sp2 باید تغییراتی در درایورها انجام داد تا کار کنن. معمولا وقتی گوشی هم بهش وصل کنید پیغام میده the device cannot startنقل قول:
اگر مشکلتون اینه بهتره به sp3 ارتقا بدید.
کلا روشهای دستی برای تنظیم این درایورها هست که با سرچ در گوگل بدست میاد.
البته یه hotfix هم خود مایکروسافت داده بود که اگر ویندوز آپدیت فعال باشه، خودش دانلود میکنه. اینم لینکش؛ شاید با نصب این مشکلتون حل بشه
علت اینکه در 4G با قطع و وصل کردن دیتا , IP عوض نمیشد یافتم.
دلیلش این هست که اگه از کانکشن APN >> mtnirancell استفاده کنید اینطوری میشه و ip تا زمانی که مودم خاموش و روشن نشود عوض نمیشه. با بقیه apn ها مشکلی نداره و براحتی ip عوض میشه.
ولی باز همینش هم برام جای سواله که چرا اینطوری کردن؟؟!!
چه بحث های کارشناسی و... که نکردن دوستان.:n02:
کلا داستان اینترنت ایران معلوم نیست چی به چیه پیچیده از حل انتگرال چند گانه است[emoji3]نقل قول:
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از پیگیری برای تدوین دستورالعملی جدید در بخش اینترنت موبایل خبر داد که براساس آن اپراتورها ملزم خواهند شد مصرف دیتای آزاد و پایان بسته اینترنت مشترکان را اعلام کنند.
صادق عباسی شاهکوه در گفتگو با مهر، با اشاره به اعتراض کاربران موبایل به دلیل عدم اطلاع از پایان بسته های تخفیفی اینترنت موبایل اظهار داشت: در حال پیگیری برای تدوین دستورالعملی جدید هستیم که براساس آن آیین نامه ای تدوین شود تا اپراتورها ملزم شوند مصرف دیتای آزاد و پایان بسته اینترنت مشترکان را اعلام کنند.
وی با اشاره به تفاوت تعرفه اینترنت موبایل در دو مدل اینترنت آزاد و اینترنت بسته ای که از سوی اپراتورهای موبایل ارائه می شود، افزود: بسیاری از کاربران و مشترکان موبایل از این موضوع اظهار نارضایتی کرده اند که به دلیل عدم اطلاع رسانی از سوی اپراتورها برای پایان بسته های تخفیفی اینترنت، دچار ضرر و زیان بسیاری شده اند.
عباسی شاهکوه با اشاره به اینکه تعرفه مصرف آزاد اینترنت با نرخ بسته های اینترنتی بسیار متفاوت است، افزود: عدم اعلام پایان بسته از سوی برخی اپراتورها سبب شده که نرخ اینترنت از شارژ مشترک کم شود و یا در پایان ماه در صورتحساب دوره ای مشترک ارقام بالایی از اینترنت مصرف آزاد محاسبه شود.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه تاکنون دستورالعمل الزامی برای اپراتورها در زمینه اعلام پایان مصرف بسته های اینترنتی نداشته ایم ادامه داد: بزودی با تدوین آیین نامه اپراتورها ملزم به اجرای این موضوع خواهند شد.
وی با بیان اینکه این موضوع در حال پیگیری است و راه حلهای مدنظر باید مورد بررسی قرار گیرد افزود: بیشترین اعتراضات مطرح شده از سوی مشترکان مربوط به دو اپراتور ایرانسل و رایتل در این زمینه بوده است.
ایرانسل خیلی جدیدا سرعتش پایین اومده شاید به خاطر فیلترینگ هوشمنده.دوستان مال من آی پی عوض میشه و بسته میزنم از شارژ پولی کم نمیشه مشکلی ندارم
این اطلاعات مربوط به زمان راه اندازی 3G هست (مهر 93):
مطابق قرارداد های جدید منعقد شده میان همراه اول و ایرانسل با سارندگان نجهیزات موبایل ( VENDOR ) تمامی سایت های 3G همراه اول و ایرانسل در تهران ERICSSON و در کرج HUAWEI می گردد.
حدود 6000 سایت جدید 3G در تهران ERICSSON مدل6000 RBS و در دیگر شهر ها نیز حدود 10000 سایت 3G با محصولات ERICSSON و یا HUAWEI می گردند.
در حال حاضر 80 درصد سایت های رایتل HUAWEI و 20 درصد ZTE می باشد.
واقعا که!!! یک ماه و نیم از بسته ۳ ماههام مونده بود با ۵ گیگ حجم!
الان رفتم تو ecare میبینم خبری از بسته نیست! با ussd هم همینطور! اصلا انگار همچین بستهای خریداری نشده باشه! :n30:
--------------------
از ecare چطوری میشه ریز مصرف بسته اینترنت رو دید؟
اصلا همچین امکانی وجود داره؟
در تبریز
سایتهای وادی رحمت و استاد جعفری و باغمیشه میدان ونک و سایت ایل گولی پشت اپارتمانهای فجر امروز وارد فاز بهره برداری شد.
در سبزوار
به علت مشکلات پیش امده فعلا شبکه نسل 3 خاموش شد.
با سلامنقل قول:
آنتن که فقط در کنار خیابان اصلی موجود است. با کمی فاصله گرفتن تقریبا قطع میشود.
چه جوری و به کجا باید اطلاع بدهم؟ سرعت آنقدر کم است که حتی برنامه هواشناسی هم نمی تواند آپدیت گردد!!
در ماکو
نصب تجهیزات نسل 3 و4 به پایان رسید.
سلام .عکس از پایین و بالای دکل بگذارید تا جواب دهم.نقل قول:
نسل 3 و 4 است. شمال هستیدنقل قول:
در کرمانشاه
شبکه ملی اطلاعات وارد لایه 2 دسترسی شد.
تا عصر خداحافظ.
در رابطه با لایه های شبکه ملی یه توضیح میدید؟نقل قول:
شبکه ملی در قم در چه لایه ای هست؟
+
سرعت 3G در منطقه ما خیلی کمه و در اکثر ساعات بین 1 الی 1.5 مگابیت سرعت میده.
پشتیبانی بهم گفت سرعت اگه زیر 1مگ پیگیری میکنن... مشکل منطقمون رو به کی بگم؟از هر طریقی اعلام کردم برطرف نشده.
با عرض سلام خدمت دوستان
آقا رضا عزیز می خواستم بدونم این دکل متعلق به کدوم اپراتور و آیا تجهیزات نسل سوم روی این دکل نصب شده یا خیر؟؟
با تشکر
سلام قرار بود هفته قبل به ایلام سر بزنید چی شد؟از مشکلات آنتن دهی چه خبر؟ مخصوصا آنتن دهی همراه اولنقل قول:
سلام مهندس رضا این آقا رو میشناسی؟؟
این مکان ها که آبان ماه تحت پوشش قرار گرفته بودندنقل قول:
ماکو 23 اسفند تحت پوشش بود کهنقل قول:
در بندرعباس سیگنال نسل4همراه اول وجود داره ولی خبری ازUSIMنیست.معلوم نیست شبکه فعاله یا نه و کی سیمکارتش ارائه می شه.نسل 4 ایرانسلم پوشش خوبی نداره.
سلام آقا رضا، خسته نباشید!
میخواستم بپرسم خوابگاه شهرک امام تبریز کی قراره 4G بشه؟؟ محل دقیق دکل هم تو فضای سبز کنار مسجد امام رضا هست! خیلی ممنون.
سلام. مشکل انتن دهی تون حل شده یا نه .تو تابستون خیلی پیگیر بودین. اگه خدا بخواهد به زودی 4g میشود.نقل قول:
آقا رضا این سایتا که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده کی روشن میشه? چون الان هیچ سيگنالي نمیگیرم.
سلام. مشکلات که زیاد است ولی هر دو اپراتور سعی خود را میکنند . به محض رسیدن تجهیزات نصب انتن ها شروع خواهد شد. مشکل دوم دیتای ضعیف منطقه شما است که باید فکری کرد.نقل قول:
بستگی به ناظر شبکه استان دارد. ولی در اولویت است.نقل قول:
اونایی که مشکل یا درخواستی دارند به
پیام بدید
من مشکل داشتم سریع رفع کردند
سلام اقا رضا
داداش 3جی لرستان_بروجرد در چه مرحله ای هست الان؟؟؟کی قرار وصل بشه؟؟