اقا این فن اوا نمایندگیش تو بابل کجاست تاحالا ندیدم
Printable View
اقا این فن اوا نمایندگیش تو بابل کجاست تاحالا ندیدم
با نمایندگیش چیکار داری؟؟؟بزن از تو سایت درخواست بدهنقل قول:
نماینده کیلو چند
فن آوا بعد مخابرات بهترین گزینه اس چون یه شرکت عمده فروش میشه گفت :n02:نقل قول:
پهنای باند چند تا از شرکت ها رو تامین میکنه :n19:
مشترکا مخابرات همه برن سمت فنا آوا اونم اسمش تغییر میکنه به فن آوار:n08:نقل قول:
ولی کنید همتون پخش بشین برین یه شرکت بهتره هیچ کدوم ضرر نمیکنن و به خودتون هم ضرر نمیزنید همه برنی یه شرکت تا پهنای باندش رو 0 نکنین ول نمیکنن بعد از اون شرکت میرین رو یه شرکت دیگه دیگه پهنای باند وجود نداره.البته خودم هم منظورم هست چونکه ما زیر سایه مخابرات بزرگ شدیم برای همین نباید یه جا باشیم
نام شرکت: پارسیان سیستم طبرستاننقل قول:
نام شهر: بابل
مدیر مسئول: محمدپور
شماره تماس: 32321551-011
شماره نمابر: 32332933-011
آدرس ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس پستی: مازندران، بابل، خیابان شریعتی، معلم 5، طبقه سوم، واحد6
ساعات کاری: 8 صبح الی 6 بعد ازظهر
اگر اینجوری باشه که عالیهنقل قول:
ولی من از خود نمایندگی سوال کردم میگن نامحدودای ما اصلا خوب نیست!!!!!!!!!
چون من خودم داشتم تو سایتش زده بعد از 9 گیگ ولی تستس که شد زده 21 گیگ در ضمن خوب سرویس حجمی سودشو بیشتر 3 تومن میدی برای شبانه هر گیگ هم بهت 3800 میدننقل قول:
منظورشون بعد از محدود شدن کاربر هست که میگن خوب نیست.من آسیاتک داشتم نامحدودش سرعت واعقی میداد یعنی 1024 دقیقا 120 میداد میگفت خوب نیست نخر:n02:
ای بابا این دهن سرویسا دارن چیکار میکنن پینگم رفته رو 300 :(
بی پدر و مادرا خر شدن
خاک تو سر همشون کردن
میشه الان اینترنت یکساله بدون ترافیک تمدید کرد بعدش یکجا ترافیک خرید؟ که ماهی 7500 در بیاد + ترافیکم یکجا بخریم گیگی 1600 در بیاد؟ اونوقت شبانش رایگان هست؟ ؟؟؟؟؟
===
یه سوال دیگه اینکه سرویس یکساله ماهی 5 گیگ شبانش رایگانه؟
الان چه سرویس شش ماهه محدود مخابرات بگیرم به صرفه است؟ اگه 512 بگیرم سرعتش چنده؟ اگه 1 مگ بگیرم سرعتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 محدود یکماه 5 گیگ
الان تمامی سرویس های مخابرات اسمی(واقعی)هستشنقل قول:
نمیدونم این همه پهنای باند اضافی شونو میخوان چیکار
فک کنم برا پاییز برنامه ها دارن
حیف که دیگه مخابرات نامحدود نداره....سرویسم 9 روز دیگه تمومه.این ماه دانلود نداشتم.وگرنه بالای 60گیگ میزدم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی سرعت دانلودتون 240 کیلو بر ثانیه هست؟!!نقل قول:
نه تک کانکشن 30 ولی با منیجر 50:n26:نقل قول:
الان دترین از اینترنت مخابرات تعریف میکنین؟
من که از دست قطع شدناش خسته شدم
من از اول بهار دارمشنقل قول:
باور میکنی از اون موقع تا الان 1 بارم قطع نشده بودش!!!!!و نشده
من شرکت های دیگه بودم و هفته ای 2-3 ساعت به شکل راندوم قطع میکردن:n06:
فقط 1بار چن روز سایت گوگل باز نمیشد 2 جا شکایت کردم (فرداش دیدم اینترنتم کل سایتا رو باز میکنه حتی.اونارو).......دهنشونو.......ک ردم:n02:
که فک نکنن مملکت بی صاحابه و ملت گوسفند تشریف دارن
من بیشتر از یه ساله که دارم اول همه چیز خوب بود
از اسفند افتضاح شد ثانیه به ثانیه قطعی داشتم
جدیدا یه کم بهتر شده
و یه مشت بی سواد هم کار پشتیبانی رو انجام میدن
فن اوا یه مشت دروغه
قیمت های فن اوا در سایت اصلی
و اما نماینده فن اوا در بهشهر که کایر هست و در سایت فن اوا هم اسمش موجوده
اختلاف قیمت دیدید ؟؟؟؟
برای مثال 512 نامحدود فن اوا زده 25 تومن
و نمایندش در بهشهر میده 70 تومن :n13:
خوا دوست عزیز تو از داخل پنل شارژ میکنی به بهشر چه ربطی داره؟؟نقل قول:
از اینترنت هم درخواست نصب و ثبت نام میدم من همیشه
سلاماین شرکت جدید توی آمل هم سرویس میده ؟
توجه توجه (هه دوباره مخابرات به اوج خودش میرسد)
پاییز :منتظریم:n19:
بازم دارن خر میکنن مثل دفعه قبل سرعت به فنا رفت از 600 به 60 بند شد :)
هروقت پهنا خریدن تا چند ماه میتونیم دان کنیم تا مشترکین جدید نیومدننقل قول:
فقط برین بگین نامحدود برگرده:33:
با تهران تماس گرفتمنقل قول:
گفت قیمت شهرستان همینه اونا مال تهرانه
منم قانع شدم
اره دیگه تهرانی ها خونشون قرمز تره
کسی 6 ماه یا یک ساله داره سرعت شبانه رایگان چنده ؟ خیلی افت میکنه ؟
یه شب چقد میشه دانلود کرد ؟
سرویس حجمی بیشتر از اندازه واقعی حجم کم میکنه ؟؟
STM1فایده ای نداره هیچکس رو سیر نمیکنه یعنی کل مازندران 155 مگابیت پهنا ول کنن؟به کجا میرسه؟نقل قول:
من 6 ماهۀ 128 دارم. سرعت دانلود شبانه تقریبا با روزانه برابره (50 کیلوبایت بر ثانیه) و میتونم حدود 800 مگ دانلود کنم.نقل قول:
کسی میدونه سرویس های 6 ماه و یک ساله که حجم اولیه صفر هست دانلود رایگان شبانه داره یا نه ؟؟
سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنید. مخابرات مدتیه خطهای تلفن ما رو تبدیل به فیبر نوری کرده و به همین خاطر از هیچ شرکتی نمیتونم خذمات اینترنت دریافت کنم جز مخابرات. که مخابرات هم واقعا از این موضوع سو استفاده و سرویسهای داغونش رو به چه قیمتهایی میفروشه و اخیرا هم که سرویس نامحدودشو برداشته و اینترنت 5 یا 8 گیگش رو با قیمتهای نجومی داره میفروشه. برای شبانه رایگانم باید 6 ماهه یا یکساله بگیری وگرنه شب رایگان نمیدن. در قایمشهر بعضی قسمتها اینجوری شده. دوستان اگر راه حلی جایگزین میدونید کمک کنید چون میشه دانلود فیلم و برنامه رو بیخیال شد اما برای کارای درسی نیاز به دانلود کتاب و منابع دیگه دارم که با این وضع اصلا شدنی نیست. وایمکس هم هزینه زیاد داره و سخت افزارشم گرونه اگر راه حل بهتری هست که بتونم اینترنت پرسرعت شرکتهای دیگرو دریافت کنم عالی میشه و ممنونتون میشم
فعلا دانلود رایگان شبانه منتفی هستشنقل قول:
صبر کن پاییز بشه بعد اینترنت خوب بخر:n01:
الان هیچی ملوم نیست.1ماه شارژکن
عوضیامعلوم نیست چه حقه دیگه ای به کار بستن که الان دوشب هستش که بین ساعت 12 تا 1 مودم اتوماتیک ریستارت میشه و دان استریم به شدت کاهش پیدا می کنه. درست خط من نویز داره ولی تا 3مگ رو قبلآ میکشید ولی الان اگه دان استریم از دو مگ بره بالاتر دیگه باید به کل شهر شیرینی بدم.
داداش 70 برا سه ماه هست سرویس های نامحدود رو فقط 3ماه می دننقل قول:
واسه من که دیشب تو ساعت رایگان تا امروز صبح ساعت10:30 قطع بودنقل قول:
یه چند وقتیه که همین طوریه
سلام ماله منم دقیقآ مثل شماست هر کاری میکنم نمیتونم از دست مخابرات فرار کنم واقعآ گند زده به هر چی اینترنت پرسرعت دوستان کسی راه حلی داره بگه و ما رو راحت کنه انشاالله که خیر نبینی مخابرات با این اینترنت !!!نقل قول:
تعرفه گیگ چقدره؟من گول خوردم فکر کردم اونیکه جلوش هیچی نداره نامحدوده...حالا هر گیگ چند میدن؟
سلام دوست عزیز این سرویسی که شما خریداری کردید سالانه است یا ماهانه اگر سالانه است دانلود رایگان شبانه دارد؟
من به 2020 زنگ زدم گفت داره از صفحه مشترکین پیام دادم گفتن نداره گیج شدم:n13:
سلام به همه دوستان.....جه طورین؟؟؟بلاخره شما هم داریم فن آوا میمین؟؟؟ :دی پارسال چقد گلوم پاره کردم بیاین فن آوا.....به هر حال موفق باشید....
دوستان من فقط به خاطر دانلود از مخابرات استفاده میکردم یعنی الان که سرویسم داره تموم میشه رایگان یا نامحدود چیزی نداره؟