سوم ماه دیگه سرویسم تموم میشه به نظرت زودتر 5مگ بگیرم برای رزرو ؟ اگه یه وقت شبانه رو ورداشتن رزرو که دیگه از قدیم تر بوده دست بش نمیرزنن دیگه درسته ؟ اگه اینطوری باشه میارزه 5مگ 3ماه بگیرمنقل قول:
Printable View
سوم ماه دیگه سرویسم تموم میشه به نظرت زودتر 5مگ بگیرم برای رزرو ؟ اگه یه وقت شبانه رو ورداشتن رزرو که دیگه از قدیم تر بوده دست بش نمیرزنن دیگه درسته ؟ اگه اینطوری باشه میارزه 5مگ 3ماه بگیرمنقل قول:
نه نمیشه اگه 3ماهه بگیری و مخابرات شبانه رو حذف کنه شبانت همون موقع قطع میشه چون همشون استانداردن 1ماهه هم بگیری به همین شکلهنقل قول:
ای بابا پس چکار کنیم میترسم بگیرم همون 2.3 روز اول شبانه حذف بشه بعد من میمونم و سرویس باد کرده رو دستم :n27:نقل قول:
کسی هم از لقمان سرویس نداره ببینیم چطوره واقعا راست میگه 2مگ که میشه همون 250تا سرعت تو روز و شب یکیه یا نه
برا شما هم اینجور شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سرعتو کم نمیکنه روز و شب یه سرعته از ساعت 1تا7هم رایگانه که میشه شبی 5.5 گیگ با سرویس 2مگ از خودشون پرسیدم اینجور گفتن از یه نفر دیگه هم که از اونجا اشتراک داشت پرسیدم اونم گفت شب و روز سرعتش ثابتهنقل قول:
فقط مشکل اینجاس که تمدید آفلاین نداره باید حضوری بری یا کارت به کارت کنی
منم میترسم از مخابرات 5مگ بگیرم شبانه حذف بشه چون قرار بوده حذفش کنن
نه اینطوری نیست مال من که نامحدود فقط اینو زده Standrad-256K-1M-unlimiteنقل قول:
اگه اینطوری باشه من 100% میرم سمتش نظر خودمم روی همین لقمان هست چون دیگه مخابرات اصلا به درد من نمیخوره منم مثل تو سرویس میخوام 2مگ با شبانه که کم هم نکنه چون روزا من زیاد استفاده ندارم یه شب میخوام اونم در حد شبی 1گیگ ولی تو سایتش ساعت رو زده 1تا 6 رایگاننقل قول:
اونا چیزی نیستن من حضوری رفتم اونجا سرویس 2مگ با 1گیگ از ساعت 1تا7 رایگان 17820 تومن بود بعد مثلا هر گیگ اضافه 4500بهش اضافه میشهنقل قول:
سرویس 1مگ با 1گیگ 12960 تومن
بدبختی اینجاس که مخابرات خطمو تخلیه نمیکنه:n27:
تقریبا میشه گفت همه چی مثل سابق مخابراته ولی فقط مخابرات 2گیگ رو میداد 18تومن این 1گیگ رو اینقدر میده ولی با توجه به شرایط فعلی مخابرات این بهترین گزینه برای ماست :n11: من شنبه یه ایمیل میزنم به این مخابرات برای تخلیه ببینم چند روزه خالی میکنن دفعه قبل که حضوری رفتم بعد 20 روز هیچ اتفاقی نیوفتادنقل قول:
اره بهترین گزینه هست ولی اگه مخابرات خطممونو تخلیه کنهنقل قول:
من درخواست تخلیه دادم بعد 2هفته هیچ اتفاقی نیفتاد تا شبانه ها برگشتن رفتم پس گرفتم ولی گول خوردم
والله lamp23 گفت من ایمیل زدم بعد 2ساعت خطم رو تخلیه کردن منم همین کارو میکنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه دفعه قبل هم به 195 شکایت زدم ولی اونم هیچ خبری ازشون نشد :n15:نقل قول:
برای شارژ لقمان هم زیاد چیز مهمی نیست میشه ماهی 1بار دیگه میریم یه سر میزنیم شارژ هم میکنیم دیگه :n02:
ترافیک اگه تموم شد اونم مثلا شب یا یه روز تعطیل اذیت کنندس ولی خب میشه باهاش کنار اومدنقل قول:
تو متن نامه چی بنویسیم؟مدرکی,چیزی نمیخوان؟
نه فقط کپی کارت ملیت رو براشون بفرست الان هم متن که lamp عزیز رو هم گفت برات پخ میکنم ببین
یه بار دیگه هم میگم بخاطرت، این 3 بار :n02:نقل قول:
06113372525
'گفته بودی قبلا؟:n13:نقل قول:
شرمنده الان رفتم دیدمش اصلا پستتو ندیده بودم:n02:
مرسی:n16:
داداش واس منم بفرس میخام تخلیه کنمنقل قول:
داداش واس منم بفرس میخام تخلیه کنمنقل قول:
تک فایل به من این سرعت رو نمیده.من 2 فایل بزارم سرعت میره 200 تقریبا.من دوباره امروز زنگ میزنم میگم چرا شبانه رو نصف میبندین.شماها هم زنگ بزنید بگیدنقل قول:
نقل قول:
عااااااااااااااااااااااا
بچه ها میگم که الان من سرویس 20 گیگ رو دارم. اگر 20 گیگ تمام بشه میتونم ترافیک بخرم ؟ شبانه رایگانم کار میکنه اون وقت ؟
بهتره نذاری تموم بشه. همه اش دردسره. الان که تمدید نمیکنن که دیگی قوز بالا قوز...نقل قول:
وقتی ترافیک تموم بشه، شما به یه مسیر شبکه داخلی هدایت میشید و نمیتونید دانلود کنید. حواست باشه 100 مگ نگه داری، من 35 نگه داشته بودم، قطع و وصل شد نوشت شارژ تمام :n24:
شنیدم بدر رایان خیلی بهتر از مخابراته میگن شب و روز یه سرعت میده و سرعت شبانه رو محدود نمیکنه سیستمش هم ibs قطعی هم میگن نداره
زنگ زدم پشتیبانی گفت که برای تایم رایگان سرعت سرویس نصف میشه.الان هم زوری سرعتم به 60 میرسه با 5 مگ
این خبر رو یکی از بچه ها ( بماند کی :n10: ) توی لیون کامپیوتر گذاشت :
ولی همه چی بر عکس شد دقیقا . منبعت زیاد هم دقیق نبود ... :n02:نقل قول:
مشکلات داره حل میشه :xاز بس خوزستانی های عزیز(یکیش خودم :D ) خط ها رو تخلیه کردن، مخابرات تسلیم شد.
سرویس شبانه خوزستان برگشت.
بزودی یک سایت جامع برای تمام مشترکین از تمام اپراتورهای مخابرات راه اندازی میشه.
بزودی قیمت نامحدودها افت شدیدی پیدا میکنه، احتمال برگشت به همون قیمت قبلی هنوز کم هست ولی خیلی کمتر میشه. :clapping:
منبع میگه موثق هست خبرش :D
بازم خدا رو شکر @};-
نامحدود رو برداشتن دوباره ؟ :n04:
دوستان شما افت سرعت ندارید امروز؟مال من بالاتر 200 نمیره
چرا ماناماد تعرفه هاش رو از توی سایتش برداشته ؟
داش فرشاد زنگ زدم گفتن دیگه اهواز را ساپورت نمی کنیمنقل قول:
تعجب میکنم میگید سرعت داتلود شبانه نصف شده.. واسه من بیشتر از 2مگ دانلود میده اتقاقا :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست واسه دیشبه...
شما 20گیگ هستی برای همینه 20 گیگا رو همون سرعتای قبلین تو ibs
علی یه چند لحظه یوزر/پستو بده وارد بشم کار دارم هر کاری میکنم وارد نمیشه شاید مال تو کار کنه:n14:
دوباره نامحدودها برداشته شدن:n03:
مستند میساختن از اینترنت مخابرات تا حالا زده بود رو دست تاپ گیر
سلام دانلود شبانه مخابرات برگشتنش موقتي يا براي هميشه در ضمن از ساعت چند شروع مي شه
سگ تو روحش :n02:نقل قول:
آره فرشاد 20گیگ 3ماهه دارم... الان 20گیگ هنوز میدن یا جمع شدن ؟نقل قول:
چرا هنوز هم ارائه میدن البته فعلا تا فردا هیچکس خبر نداره نقشه بعدی مخابرات چیهنقل قول:
پشتیبانی که میگه اصلا شبانه نداریم اینطور که معلومه قراره جمع بشه ولی کی زمانش برسه خدا میدونه دیگه البته شاید هم بمونه چون درخواست تخلیه خط بعد از حذف شبانه هم زیاد بودنقل قول:
من از سیترا میخوام وارد بشم میزنه یوسر شما مسدود شده... ولی از IBS وارد میشه نمیدونم مشکل از کجاست
شرمنده .میترسم بزنی سرویس کاربرا رو بترکونی :n10:نقل قول:
اینجاست که رفقای واقعی خودشون رو نشون میدن واقعا متاسمنقل قول:
یوزر/پس من از کار افتاد میخواستم برم ibs رو خاموش کنم کاربرا حالشو ببرن نیتم خیره