خیر محدود کردن به هیچ وجه در سرویسهای محدود 2برابر سرعت خریداری شده به شما میده (در جشواره تابستان) و در سرویسهای نامحدود سرعت واقعی شما هست و فقط اسمش نامحدود نیست مثل شاتل واقعاً نامحدوده.نقل قول:
Printable View
خیر محدود کردن به هیچ وجه در سرویسهای محدود 2برابر سرعت خریداری شده به شما میده (در جشواره تابستان) و در سرویسهای نامحدود سرعت واقعی شما هست و فقط اسمش نامحدود نیست مثل شاتل واقعاً نامحدوده.نقل قول:
دیجی 2مگ(که 4 مگ بدن) چقدر سرعت شبانه میده؟
5مگ نمیشه بدون مجوز گرفت(که10 مگ بدن)
والا من سرویسم نامحدوده 2مگ 24ساعت هم بزارم دانلود سرعت رو 250 هست ولی معمولاً سرعت خود 4مگ رو میده در ساعات رایگان همنقل قول:
چرا بابا چیزی نمی گیرن ازت که برو بگیر
البته من تو پلنهای استان تهران تا 2مگ بیشتر ندیدم برای این طرح
سرعت خدارو شکر یه هفته س درست شده. (کرج-فردیس-2 مگابیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دست شاتل فرار کردیم و میخواهیم رو بیاریم به مخابرات انگاری نمیشه
از سایت ثبت نام میکنیم ارور میده 2020 هم زنگ میزنیم میگه شبکمون مشکل داره نمیتونم ثبت نامتون کنم :n27:
دوستان سرعت من امروز فیکس شده روی 150 KB/s ، تا قبلش روی 250 بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نمی کنه. محدود شدم به نظرتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع سرویس و سرعت؟نقل قول:
2 نامحدود. 7 گیگابایت از ابتدای این ماه دانلود داشتم ، یعنی تو همین 2 روزنقل قول:
یکی از یچه ها میگفت جواز کسب میخواد برای 5 مگ(که10 بدن)نقل قول:
منظور من این طرحه دیجی
اونها سرویسهای تجاری هست بعید می دونم به خانگی بدن خط باید به اسم شرکت یا شخص حقوقی باشه! باز زنگ بزن 2020 ساعات اداری بپرس دقیق ترشونقل قول:
مشکل اینجاست شهرما میگن ما اصلا چنین طرحی نداریم
در صورتی که تو سایت مخابرات هرمزگان این طرحو زده
میشه مستقیم به تهران زنگ زد و ازشون خرید؟
هر استانی طرح هاش کاملاً متفاوته بادی از مخابرات خود استان تتهیه کنینقل قول:
نه اصلاً ربطی نداره! فقط شما یه کاری کن برو صفحه مودمت ببین مقدار up و down مودت روی چه عددی بسته شده؟نقل قول:
:n04::n04::n04::n04: اینی که اینجا نوشته بر حسب مگابایته؟نقل قول:
یا مگابیت؟؟؟
مال مخابراته؟؟؟؟
یکی از دوستام که قبلاً شاتل داشت میگفت چند شب که پشت سر هم دانلود میکرده، سرعتشو کم میکردند. آخرین باری که شما از شاتل استفاده میکردید، هنوزم از این کارا میکردند؟نقل قول:
-------------------------
یه سوال هم از دوستان محدود و هم از دوستان نامحدود. من فعلاً تا قبل از اینکه خونمونو عوض کنیم قصد ADSL ندارم. چون به دردسرش نمیارزه!
اگه توی محدود یا نامحدود خیلی ( خیلی یعنی حدود 10-20 گیگ توی بازه زمانی کم. ) دانلود کنیم سرعتمون پایین نمیآد؟ یا اینکه بهمون اخطار نمیدن یا قطع نمیکنن؟ چون از یکی از دوستام شنیدم که فامیلشون از یه شرکت نامحدود داشته و خیلی دانلود کرده، بعدش از شرکت براش اخطار اومده و سرویسش محدود شده!!!!!!! می خواستم بدونم مخابرات از این کارا نمیکنه؟
آخه موندم نامحدود بگیرم یا محدود. چون با پولی که بابت نامحدود 1 مگ باید بدم، می تونم 10 مگ محدود بگیرم، با توجه به ارزونی بسته افزایشیش میشه ماهی بیش تر از 10 گیگ. ولی اینطوری با محدود فقط میشه یه فیلم HD دانلود کرد. ولی اگه نامحدود باشه و اذیت نکنن می شه حدود 12 تا فیلم HD :n02:
بالاش نوشتم. دو مگابیت نا محدود. یعنی 2048 کیلوبیت. آره مخابراته.نقل قول:
من تو این ماه 510 گیگ دانلود کردم. باورتون میشه؟
میدونم حواسم به بالاش بود. 2048 کیلوبیت یعنی 256 کیلوبایت برثانیه. شما الآن سرعتی که توی دانلود منیجرتون میزنه چیه؟نقل قول:
شما ماهی چقدر پول میدید؟
الآن من قاطی کردم :n19:
تست سرعتی که دوستمون گذاشته، نشون داده که در اون لحظه سرعتش روی 1.9 مگابیت بر ثانیه است. کافیه این عدد رو ضربدر 1024 و تقسیم بر 8 کنی تا سرعت دانلود رو بدست بیاری. یعنی 243 کیلوبایت بر ثانیه.نقل قول:
کلا مخابرات سرعت اسمی و تقریبا ثابتی میده و اهل محدودیت هم نیست. سرویس 2 مگ معمولا بین 200 تا 250 دانلود میده.
اگه تو کار دانلود فیلم هستی . .... سمت شاتل نیا .. چنان سرعتتو میاره پایین که کلآ بیخیال اینترنت شی .. واسه 24 ساعت دانلود مخابرات بهتره ..نقل قول:
دوست عزیز مطمئنی که از 1 تا 7 صبح رایگان هست؟؟؟ سرعت رو تست گرفتم دوبرابر نشد ولی بخاطر اینکه میزان مصرف دیر به روز میشه رایگان بودنش رو نتونستم تست بگیرم. لطفا دوستانی که در این موضوع اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنند. چون سرویس من 2 مگ هست اگه از 1 تا 7 صبح دانلود بزارم و رایگان نباشه دیگه بدبخت میشم:n27:نقل قول:
شما از تاریخی گرفتی مطمئنی کمپین تابستانه است؟نقل قول:
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
2 مگ 8 گیگ طرح تابستانه رو بگیرید ( مودم رایگان + شبانه 1 تا 7 رایگان + 2 برابر سرعت بیشتر ) طرح یکساله ولی باید بگیریدنقل قول:
که تا یکسال نمیتونید سرویس رو عوض کنید و روی قبض میاد :n16:
دوستان، من الان از پارسآفلاین سرویس دارم که میخوام بیام رو مخابرات.
میخواستم بدونم برا ثبتنام اول باید سرویس پارس رو جمع کنم یا خود مخابرات کار تخلیه رو انجام میده؟
نقل قول:
شما باید اول درخواست تخلیه به پارس بدی خط که تخلیه شد از مخابرات بگیری ظرف 2تا3 روز هم برات می بندن
میخوام بدونم تو شهرستانانم این طرح دوبرابر سرعت داده مبشه؟
بعد 4مگ هم دارن؟
من نمی دونم منظور شما از شهرستان کجاست ولی این طرح برای استان تهرانه که می تونید جزییاتش هم از سایت tct.ir مطالعه کنیدنقل قول:
از دوستان کسی توی منطقه مخابراتی دستغیب از مخابرات سرویس داره؟ کیفیت سرویس های 1 مگ و 2 مگش چطوره؟ (محدود یا نامحدود) سرویس 5 مگ و 10 مگ هم میدن؟
منظورم همه شهرستانها هست بصورت کلی مختص تهرانه فقط یا شامل شهرستانم میشه؟نقل قول:
چون من که بندرعباسم 2020 زنگ زدم گفتن این طرح عملی نشده کلا در شهرستانها
فقط تهران و چند استان . خواستم ببینم الکی گفت یا واقعا راسته
بله دوست عزیز توی پنل کاربریم ذکر شده کمپن و مودم رایگان هم گرفته ام. من دو مگ 5 گیگ گرفته ام. مطابق لینک زیر سرعتم باید 4 مگ باشه که نیست حالا می ترسم شبانه هم رایگان نباشهنقل قول:
این طرح برای استان تهرانهنقل قول:
شما یه زنگ به 202 بزن ببینی چی میگن؟نقل قول:
اینجوری که خودشون گفتن باید دو برابر باشه.میتونید قبل از اینکه زنگ بزنید تنظیمات مودم را یه چک بکنید ببینید سرعتتون رو روی چند بستن.
اگر در طول روز هم سرعت دو برابر باشه بعید میدونم دانلود شبانه هم همین وضعیت را داشته باشه.
2020 اظهار بی اطلاعی می کنه. مودم رو از روز اول چک کردم همون دو مگ بستننقل قول:
یکی پینگ 8.8.8.8 رو بذاره لطفا
من به ۲۰۲۰ زنگ زدم گفتن شیر کم میکنیم دوبرابر سرعت اسمی نمی بندیمنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
یه موقع 350 یه موقع 250 اصلا ثابت نیستنقل قول:
جالبه با فندق شکن پینگ با 8.8.8.8 پایین میاد
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\ShayaN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=253ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=255ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=253ms TTL=39
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 253ms, Maximum = 255ms, Average = 253ms
شرکم یعنی چی؟ یچی تو مایه های 9 مگ پارسانلاین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یه کار می تونی بکنی که مطمئن شی. بسته به اینکه شبا بیشتر بیدار می مونی یا صبحا زودتر بیدار میشی، حدود نیم ساعت توی این ساعات دانلود کن ببین از ترافیکت کم میشه یا نه. به همین سادگی
چندتا سوال چه نوع وبگردی و چه نوع دانلود. اگر زیاد دانلود میکنید نامحدود بهتره. ولی اگر زیاد دانلود نمیکنید و سایت های عکس دار زیاد نمیبینید، محدود با توجه به سرعت و قیمتش بهتره، چون محدود رو تا 10 مگ میدن.نقل قول:
همچین مودم هایی وجود دارن، ولی باتوجه به سرعت کم gprs اگر توی بیابون گیر افتادید و اینترنت میخواستید از این مودم ها استفاده کنید. یا اگه میتونید با مودم 3G و سیمکارت دیتای رایتل استفاده کنید.
برای دیدن این مودم ها و قیمتهاشون به سایت دیجیکالا ---> کامپیوتر و لوازم جانبی ---> تجهیزات شبکه و ارتباطات ---> مودم همراه 3G و GPRS ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( به جای نقطه چین اول، آدرس سایت دیجی کالا رو جایگزین کنید.)
------
یه سوال از دوستان و مدیریت، من قانونو خوندم ولی آیا لینک دادن به سایت هایی مثل دیجی کالا خلاف قوانینه؟