سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون:angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry::angry::angry::angry:
Printable View
سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون:angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry::angry::angry::angry:
سلام برا شما هم طرح نقره ای 3 ماه+شبانه رو برداشتن؟؟ واقعا به اینا باید چی بگیم حیف اسم دزد. به الله دزد از اینا بیشتر شرف داره. طرح 3ماه نقره ای+شبانه رو من 93/3/6 خریدم به مبلغ 64 هزار تومان با حجم 6 گیگ. و برای تمدیدش بعد تاریخش تموم بشه از گزینه شارژ حساب که هم(شارژ زمانی+حجمی) داره استفاده کنم که مثلا 3 ماه تاریخ + 15 گیگ حجم میشد 65 هزا تومان.
طرز فکر شرکت کs نت:
اینا اگه از این گزینه استفاده کنن دیگه نمیان از گزینه تمدید حساب استفاده کنن که 3 ماه 6 گیگ 64 تومن. میرن 3 ماه 15 گیگ شارژ میکنن با همون مبلغ 65 تومن. پس این گزینه رو گرفتن حذف کردن تا مجبور کنن ما رو دوباره طرح رو بگیریم. اما 6 ماه. چون من الان نگاه کردم دیدم 6 ماه - یک ساله نقره ای شبانه هستن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دیگه نمیتونم طرحمو تاریخشو تمدید کنم. مجبورم 6 ماه یا 1 ساله رو بگیرم. باز تاریخش تموم شد اینا بیان طرحو حذف کنن و گزینه (شارژ زمانی+حجمی) رو باز بر میدارن. باز طرح جدید میزارن که ما نتونیم از این گزینه که 1% از 100% به نفع ما هست استفاده کنیم.
برای این شرکت و رییس شرکت مخابرات خراسان رضوی دعا کنین خدا لعنتشون کنه.
من به کی برم بگم آخه طرح نقره ای 3 ماه با 6 ماه یا 1 ساله چه فرقی میکنه که میان این کارو میکنن.
مرگ بر شرکت کs نت****مرگ بر شرکت کs نت
دوستان اگه خططون فیبر نوری نیست. 1 ثانیه درنگ نکنید. برین از شرکت ها بگیرین.
اینا هم که سایتشون همش در حال بروز رسانی است :|
نقل قول:شما تک لینک دانلود میکنید؟نقل قول:
منم ١٠ ماهه این مشکل رو دارم کاش تک لینک درست بشه.نقل قول:
تک لینک سرعت کمه...برای من که ١٠ ماهه...حداقل ٣ لینک همزمان سرور ایران.نقل قول:
در حال اعمال تغییرات جدید هستیم. لطفا دقایقی دیگر به سایت مراجعه فرمایید. ای کوفتو تغییرات جدید .مارو ......با این تغییرات جدید.
درگیرن کلا معلوم نیست چه غلطی میکنننقل قول:
دیشب از غروب تا سحر کلا قطع بود.... لعنت بهشون
نه بابا تک لینک کجا بود من دوتا میزارم هیچ تغییری نمیکنه کمترم میشه.نقل قول:
شب کلا قطع... صبح همش قطع و وصل
حرومزاده ها! این پول حرومشون باشه! چه وضعشه آخه...چه اشتباهی کردم تمدید کردم
سه لینک,حتما سرور ایران.نقل قول:
خارج تعطیله کلا نهایت 60.
مثل اینکه طرح های شبانه دار رو برداشتن همش شده بدون شبانه شبانه دارها یکساله شده که مبلغش زیاده یک دفعه بخواد آدم بده
مال من که لیست طرح هام اینطوری شده یک دونه شبانه هم توش نیست
برا منم اینطوری شده گزینه تمدید زمانی هم نیست.نقل قول:
کاش ١٨ ماه تمدید میکردم...
وای جدی؟؟؟؟ ای بی پدرا من که از مخابرات میرم یعنی چی یکساله تا اخر تابستونم فقط شارژ دارم :(نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان من چک کردم کلا شبانه حذف شده 1 ساله هم نیس برا من!! لطفا پنلای خودتون رو چک کنید ببینین همیجوریه؟ شنبه میرم مرکز مخابراتی داد و بیداد راه میندارم این جه وضعشه اینترنتم جمع میکنم معلوم بود یه فکر پلیدی تو ذهن ملک هست کم کم داره از نت ما شبانه جمع میشه دقت کردین؟ اون از وایمکس مبین نت بعد ایرانسل ای دی اس ال ها هم که میبینین افتضاح شده شبانه هاشون
برای منم کلا شبانه دار دیگه نیست
نه یک ساله نه هیچی
من سکوت می کنم ... !
هیچ راهی برای فیبر نوری ها نیست ؟
انتقال روی سرویس دیگه ای مثل اسیاتک / پارس آنلاین // ؟
اگر گزینه ی شارژ ماهانه اضافه نشه شنبه میرم خطمو تخلیه می کنم از یه جای دیگه می گیرم...... چون فقط به خاطر شبان نگه اش داشتم و دیگه هیچکدوم از طرحاش شبانه ندارن
این یارو پشتیبان گفت از شنبه طرح های جدید میاد. اما چه فایده من که یک ماه هم نمیشه طرح پاییزه خریدم.
آقا این مخابرات میخواد هر هفته زنگ بزنه و حال ما رو بپرسه ؟ :n02:
هر هفته زنگ میزنه و در مورد کیفیت سرویس توی هفته سوال می کنه. امروز هم زنگ زدن و چون واقعا توی این هفته من نه قطعی داشتم و نه مشکل دیگه بهشون گفتم مشکلی نبوده .
در ضمن گفتن به خاطر قطعی هایی که داشتیم یک ماه اینترنت و یک گیگ ترافیک به حساب شما زیاد میشه به زودی :n19: :n04:
در مورد حذف سرویس شبانه از تمدیدا چرا نپرسیدی اخهههههه؟نقل قول:
وای خدایا
یعنی چی تمدید زمانی رو برداشتن اینطوری که بدبخت میشیم، این مسخره بازیا یعنی چی؟
میگن ماه رمضان دزدی کم میشه و دزد ها کارشونو تعطیل می کنن
لعنت بر این مخابرات که از هرچی دزده بی شرف تره
1- سرویس من از اول توی پنلم فقط خرید شارژ داره و باقی موارد نبوده که الان حذف شده باشه.نقل قول:
2- از کجا باید می دونستم که همچین اتفاقی برای دوستان افتاده؟
حالا اینا که هر هفته دارن زنگ میزنن . اگر هفته دیگه هم زنگ زدن سوال می کنم.
پنل من از اول که سرویس گرفتم ، فقط شارژ داره و نه چیز دیگه ای
فقط یک چیز میتونم بگم ................همه ی بچه های فروم تو..................مهندس ملک جعفریان
ببخشید اعصابمو این یارو بهم ریخت
امید کجایی :)... که نت خراسان رو کشتند .. .
اون بنده خدا که تا یه سال دیگه تمدید زمانی داره.نقل قول:
کاش تمدید کرده بودم.
ای بابا این مردک چرا اینظوری میکنه. یه شبانه مسخره داشت که اونم برداشته. چه اشتباهی کردم ماه رو تمدید نکردم. هر روز یه مصیبتی داریم از دست اینا. خدا لعنتشون کنه اینقدر وقت و اعصاب آدم رو میگیرند و خورد میکنند
خدا کنه طرح نامحدود بزارن:n03:
کی میشه این طرح ها دوباره برگدن .:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
شبانه چی رو برداشتن !!!!! کدوم طرح منظورتونه بچه ها ???????نقل قول:
برای من طرح طلائی پاییزه رو دیگه نمیشه تمدید کرد. توی لیست تغییر طرح هم نمیاد. یعنی دیگه مخابرات هیچ طرحی با دانلود شبانه ندارهنقل قول:
سلام به همگی چرا اینترنت طرح پاییزه طلایی سرعتش اینقدر پایین اومده شبا حتی روزهای هم 800 کیلوبایت بود الان 100 با زور میرسه؟ برای بقیه هم همینجوری هست؟؟
از وقتی رفته رو این آی پی جدیده شب ها خیلی کم میشه سرعت از 20 تا 40 متغییره لینک، تورنت، ایران و ... تورنت که کلا الفاتحهَنقل قول:
آره همین جوره نقره ای که بدتر کلا ارتقا دادن آقایون برای همین کم کردن سرعت ها بود مثل اینکه والا تا الان کسی شاهد کمترین تغییری نبوده :n23: :|نقل قول:
سلام دوستان شبانه طرح های جدید را برداشتن ؟
اونهایی که از قبل طرحشون شبانه داشته چی ؟اونها هنوز پار برجاست؟
من که هنوز بعد از یک هفته است نتونستم وارد این سامانه گلدنت لعنتی بشم (همش میگه:امکان ورود به سیستم وجود ندارد.) من این مشکل را بعداز نصب ویندوز جدید یعنی از 7 به 8.1 امدم اینجوری شده نمیدونم برای چی؟
امروز حتی زنگ زدم به 2020 گفتند سامانه فعلا قطع است و گفت بگیر ونگیر داره
الان من طرحم بعثت است ایا برای من هم شبانه قطع شده؟