خیلی باورش برای من سخته :n02:نقل قول:
اعزام از چه شهری بود؟
کدوم پادگان ناجا افتاد؟
Printable View
خیلی باورش برای من سخته :n02:نقل قول:
اعزام از چه شهری بود؟
کدوم پادگان ناجا افتاد؟
حالا میری خدمت باورش برات اسون میشهنقل قول:
اگه یادتون باشه یه بار گفتم که یه سرباز 2 ماه اشتباهی تو یگان ما خدمت کرده بود و اصلا
سرباز ما نبوده!!!!
بعد از دو ماه از کلانتری محل اومده بودند خونه طرف گفته بودند بچه تون فراری هست و خودش رو بعد از اموزشی
معرفی نکرده !!!اونا هم میگن پسرمون فلان جا سر خدمته !!!میرن بررسی میکنند میبینند این بنده خدا به خاطر تشابه اسم یگان اصلی با یگان ما
دو ماه اشتباه تو یگان ما خدمتت کرده !!!!حالا خودت نتیجه بگیر
اول که براش غیبت زده بودند اما با هزار تا پارتی بازی ازش اون 2 ماه رو قبول کردند
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز :n16:
راستی سرباز وقتی مرخصی هم میره، باید در طول مدت مرخصی همیشه لباس نظامی بپوشه؟ تا آخر 2 سال؟
لازمه شناسنامه هم ببرم یا کارت ملی+کپی از صفحات شناسنامه کافیه؟
فصل برف و بارون هم هست، چتر ببرم؟ :n02:
نه داداش من شما وقتی میری مرخصی ازاد هستی هرچی خواستی بپوشی و هرکاری که خواستی بکنینقل قول:
چتر برای سرباز خلاف هست و در صورت لزوم باید از پانچو استفاده کنید
نتونست اعتراضی بکنه؟؟! خب دلیلشون چی بوده؟؟ عجبااانقل قول:
خب پس اگه خودمون مستقیما بریم درب پادگان و اصلا نریم محل اعزام بهتره!؟؟
(والا از شما چه پنهان دوستم میگه یکی از دوستاش عین همین موردی که میگی از 01 روز اعزام شد نیرو انتظامی جهرم، حالا دل مارو خالی کرده! :(( )
نقل قول:
باز از شما خوب بود....ما برای پذیرش از صبح تا عصر الاف شدیم نهار هم ندادن
وسایل رو دادن گفتن برین لباساتون رو درست کنین عصر شنبه بیاین ....
نقل قول:
از ما فقط کسایی که کد ازاد خورده بودن هر جا نیرو کمبود همون جا فرستاده میشدن....
بعضی ها هم شانس داشتن خودشون انتخاب میکردن مثلا سپاه یا ارتش .......
آموزشی میگم دیگه دداش اونم واسه لیسانسا مخصوصا.....پیرتا در میارن..الان دیگه تا میتونن دیپلم وزیرشو میگیرن............انیجا عزیزان نمیدونن پذیرش سپاه دیگه از چه مرکزی میشه پیگیری کرد..سازمان یا اداره ای؟نقل قول:
:n27:
شنبه 2 دی 91.دستغیب جهرم. کسی نبود؟؟؟
دقیقا همین طور هستش اونایی که کد مازاد می خورن امکان داره هر جایی بیافتن اما اونایی که مثلا کد خوردن به 01 تهران هیچ کسی نمی تونه این کد رو همون لحظه اعزام عوض کنه اگر کسی این مشکل براش پیش اومد حتما اعترض کنه و نذاره حقش ضایع بشه ! :n25::n24:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نگاه کنید تو فضای مجازی راحت تر میشه بعضی مسایل رو گفت.
من 5-6 سال بسیجی دارم، کارت تکمیلی دارم، خانواده شهید هم هستم، خیلی از هم رزمهای عموی من الان تو درجات بالای سپاه و ناجا هستن، اصلا برنامه ریزی من روی ساه بود و احتمال خیلی کمی میدادم جای دیگه باشم.
تو سپاه آشنا هم داشتیم که حالا نیازی نیست بگیم رده اش چی بود.
متاسفانه یکبار گفتم الان وضع اینطور شده که اومدن یه سیستمی درست کردن، کد ملی شما رو وارد میکنه و بر اساس ظرفیتی که ناجا برای اون استان تعیین کرده 10-15 نفر لیسانس و بالاتر پذیرش میکنن.
از این 10-15 نفر هم حتی رشته هم مشخصه، یعنی مثلا 2 تا برق ، 1 عمران و....
الان شما بیاین از این ظرفیت محدود بدشانسی بیار و یکی 20 دقیقه قبل شما پذیرش رو از آذرشهر گرفته باشه، وقتی کد ملی من رو میزد و مشخصاتم میومد مینوشت غیر مجاز!
یعنی هر کاری هم کنن نمی تونن پذیرش بگیرن.
حتی آشنای ما دنبال این بود که طرفی که پذیرش گرفته رو لغو کنه و اسم من رو رد کنن که سیستم هم اجازه نداد.حتی به پادگانهای مختلف و حتی تیپ شبستر هم زنگ زدن تا اگه بشه پذیرش بگیرن و بعد بیارن تبریز که نشد.
در نتیجه الان شرایط خیلی سخت و محدود شده و زیاد امیدی به سپاه نداشته باشین، البته سعی خودتون رو بکنین شاید از شانس شما یه لحظه زودتر از کس دیگه ای پذیرش گرفتین... (تا 4 ماه قبل من چند نفر از دوستام رو پذیرش سپاه گرفتم ولی خودم...)
البته یه نکته ای هم بگم، پذیرش گرفتن از تبریز به منرله خدمت در تبریز نیست، من الان دوستی دارم که پذیرش گرفته و تو نقطه صفر مرزی ایران و عراق خدمت میکنه.
خلاصه کلام الان هم از شنبه آموزشگاه ولیعصر تبریز هستیم...
یه بسیجی خشک و خالی داشته باشین راحت پذیرش میگیرین.نقل قول:
یک خبر مهم
امروز از دوستانی که اعزام قبل از دیماه بودن و امریه داشتند پرسیدم و فهمیدم که این کلمه "امریه دار" از اعزام دیماه هست که توی برگ سفید نوشته میشه و قبلا نوشته نمیشده!! بنا براین جهت اطلاع دوستانی که امریه دارند بگم که احتمالا جیره ای که به بقیه میدن به ما ها نمیدن پس وسائل ضروری رو به همراه داشته باشید و روی وسایل استحقاقی زیاد حساب نکنید! دوم: احتمالا کسانی که امریه دارند رو از بقیه جدا کنن و شاید بهشون سخت تر بگیرن و یا شایدم ساده تر!
درضمن توی 01 روز اول کسی رو نمیگردن و میگن هرکس موبایل داره خاموشش کنه و از بعد از مرخصی نیاره دیگه! روبروی پادگان هم یک دکه هست که با هفته ای 1000تومن از موبایلها نگهداری و شارژ شون میکنه! (اینو یکی از ترخیصی های 2 ماه قبل میگفت)
دوستان عزیز اگه نظری دارند بگن که توی این یک روز باقیمانده استفاده کنیم!
براي اين كار جاي خاصي دارن يا بايد بريم پيش فرماندهنقل قول:
برگه واكسيناسيون چيه همون قسمت ي كه توب دفترچه مهر زدن
-----------------------------------------------------------------------------
شهداي كرمانشاه نبود كسي از تهران
ایول خبر مهمی بودنقل قول:
کار خوبی کردی پرسیدی
اونوقت استحقاقی چی میدن؟
چی ببریم؟
شما امریه داشتی؟ اگه نداشته باشی که حتما همه چی میدن بهتون.نقل قول:
احتمالا چیزایی مثل لباس تابستونه، دمپایی، و.... ندن به امریه ها. چون در حالت کلی وسایل یکسال رو به همه میدن...حالا این دوره امریه دار ها رو مشخص کردن، احتمالا ندن بهشون چون فقط همین دوماه توی لباس نظامی هستن!
دوست عزیز من از هرکس از دوستام که امریه داره و اعزام دی هست پرسیدم همه گفتن نوشته نشده امریه دار.امریه سپاه،امریه جهادکشاورزی و امریه وزارت دفاع که خودم هستم ننوشته.نقل قول:
بله دوست عزیزآ اونها "پذیرش "هست که به اشتباه امریه میگنش، و چیزی در برگ سفید مسلما نوشته نمیشه! برای من و تمام دوستانی که امریه هاشون تحت ارتش هست (مثل وزارت نفت و...) لفظ امریه اورده شده! و بقیه خدمت رو در لباس شخصی میگذرونیم! ولی وزارت دفاع پذیرشش 21 ماه خدمت هست! نه مثل امریه ها 24 ماه! من که دوستام پذیرش یا به قول شما "امریه" وزارت دفاع رو گرفتن و الان بعد از اموزشی در جوادنیا ی قزوین در دانشگاه مالک اشتر دارن دورشون میگذرونن همگی با لباس نظامی هستند!نقل قول:
به شما تمام وسایل رو میدن نگران نباش!
دوستان یک ابان لطفا منت بذارن سر ما و بگن کجا افتادن لطفا با استایل زیر
دوره آموزشی:
یگان مشخص شده:
دارای سهمیه مواد خاص(ذکر مورد):
ناجا = برده داری نوین
سلام دوستان ...واکسن زدم پزشکم رفتم اما جریان دیسک کمرو بهش گفتم گفت برو کمیسیون پزشکی...خلاصه تو دفترچه قسمت ستون فقرات واسه ما زد کمر درد مزمن...حالا باید چی کار کنم؟؟ این کمیسیون پزشکی چقد طول میکشه ؟
یکی از کارمندای پادگان نیروانتظامی شهید ادیبی مرزن اباد گفت سربازای اعزامی یک آبان این مرکز،99 درصد فرستادن مرز،جزیره خارک و یه جای دیگه که نفهمیدیم چیه،جزریک یا همچین چیزی بود:n06:نقل قول:
ما هم شنبه میریم دو ماه دیگه معلوم میشه کجا میفتیم،سر مرز رو شاخشه:n02:
کسی اینجا آبان ماه، مالک اشتر اراک آموزشی نبوده؟
اگر کسی هست بیاد از آخرین تغییرات و وضعیت، خبر بده... ممنون :n16:
سلامنقل قول:
براتون جوابیه میاد و توش تاریخ زدن برای تشکیل کمسیون پزشکی که باید مراجعه کنید این پروسه در بهترین حالت یک ماه طول میکشه
اقا خبر خوبی بود دستت درد نکنه .نقل قول:
راستی یعنی تو 01 روز اول چیزی نبریم با خودمون دیگه ؟ این دوستتون رو روز اول بهش مرخصی داده بودند ؟ چند روز ؟ ( اگه می تونی این رو ازش بپرس ببین چند روز بهش اول کار مرخصی دادن )
من نم یخوام روز اول مو هام رو بزنم میخوام برم و برای مرخصی که بر می گردم روز اخرش مو ها رو بزنم :n02: در مورد دکه والا به نظر من نمیشه اطمینان کرد ممکنه این فردا روز دکه رو جمع کنه بره و دستت به جایی بند نباشه ! مگر اینکه یه گوشی مثل 1100 و یه سیم اعتباری روش بندازی و به جز شمار ه های ضروری اونم با اسم مبدل :n02: شماره دیگه ای نداشته باشی توش و ببری بدی نگه داره ! :n13:
اره گفت 4 روز مرخصی دادن بهشون، میگفت این دکه فقط کارش همینه! اونجا غیر از 01و 02 و یک پادگان دیگه هم هست! به قول گفتنی اقلا 500 تا گوشی هم که بهش بدن میشه هفته ای 500 هزارتومن درامد خالص نیازی به دزدی نداره!، اینجور که میگفت خیلی گوشی های مدل بالا هم بود اونجا، ولی در کل من خودم گمون نمیکنم ببرم، فوقش بعد میاندوره که اشناتر شدیم میبرم، در ضمن میگفت که همه چیزای لازم رو بهشون داده بود،فقط لیوان فلزی ببرید و قاشق، که البته قاشقم گفت توئ بوفه میفروشن! در ضمن ساک شخصیتونم اجازه نمیدن بگذارید تو کمد! باید زیر تخت باشه، کلا سبک بیاین ولی نمیدونم حالا با امریه دار ها میخوان چه کار کنن!نقل قول:
مرسی.نقل قول:
این پذیرش فرقش با امریه چیه؟؟فقط لباس و 21ماه و 24ماه بودنشون یا فرقای دیگه ای هم داره؟؟
دوستان کارد میوه خوری مجازه؟ گیر نمیدن؟
دوستان من از یکی از بیمارستان های ارتش پذیرش گرفته بودم واسه خدمت گفتن نامت رو فکس کردیم حله. امروز که تقسیم ها رو مشخص کردن دیدم زده لشکر 23 تکاور رسته بهداشت و درمان! دارم دیوونه می شم! یعنی من 19 ماه بقیه خدمتم رو اونجام؟ اوت پذیرش که می گفتن کشک؟ یعنی ما هم باید آموزش های تکاوری ببینیم؟ تو رو خدا اگر کسی چیزی می دونه بگه من دارم سکته می کنم!
سلام..
دوستان تو یگان خدمتی میشه موبایل برد؟؟؟؟ رفیق من افتاد پادگان بیرجند مرز ایران و افقانستان تو نیروی انتظامی ولی نذاشتن گوشی با خودش داشته باشه و داد به یه نفر تا براش برگردونه....من ارتش افتادم..ارتش هم همینجوریه و گوشی موبایل تو یگان نمیذارن؟؟؟؟اخه مگه میشه بدون گوشی دوام اورد!!!!! چه نظام مذخرفی داریم ماااا که فقط دارن به جوونای مردم سخت میگیرن تا مثلاااا ادم بشن ولی خیلی از همین جوونا تو خدمت یا معتاد میشن یا .......! واقعااا که.
دوستان پادگان 02 هم روز اول مرخصی میده؟؟؟
آموزش فکر نکنم فرقی کنه.نقل قول:
با اینکه شما 24 ماه خدمت میکنین ولی آموزش های نظامی رو باید به صورت کامل ببینین چون خدمت سربازی در ایران طبق قانون 30 ساله.
دوست عزیز قانونا نمیشه، اگه بردین و نفهمیدن هیچ.نقل قول:
اگه بردین و فهمیدن غیر از قضایی و بازداشت و اضافه و.... احتمالا مهمان دوستان عقیدتی و... هم بشین.
البته امریه در یگان حفاظت سازمان ها 21 ماهه
من الان امریه یگان حفاظت سازمان جنگلها و مراتع رو گرفتم 21 ماه خدمته
استحقاقی شامل چیا هست که با خودم ببرم ؟
دوست عزیز پذیرش با امریه فرق میکنه و هیچ ارتباطی به هم ندارهنقل قول:
پذیرش یعنی شما میری تو یک یگانی میگی من میخوام تو یگان شما خدمت کنم کثلا فلان ناجیه سپاه یا ناجا اما امریه شما باید از طرف نیرویه به کار گیرنده برای یک سازمان کار کنید
بستگی به دژبان داره بهتره نبریدنقل قول:
موبایل و هرگونه وسایل مولتی مدیا برای سرباز (به غیر از راهنمایی ورانندگی) ممنوع هست اولین اصل سربازی همین هست حتی کادری ها هم تا رتبه 13 حق استفاده از گوشی دوربین دار ندارندنقل قول:
دوست عزیز احتمالا شما دوباره تقسیم میشی و اونجا یگانت نیستنقل قول:
درود :n16:نقل قول:
دوستان کسی از بی موبایلی بخصوص در خدمت کاریش نشده پس بیخودی برای خودتون شر درست نکنید چون خدای نکرده عواقب سنگینی دارمیتونن براتون اتهام جاسوسی بزنن.
یعنی لوازم صوتی مثل mp3player یواشکی برده بشه داخل بگیرنن طرفو ....نقل قول:
:n16:
البته دوست عزیز به mp3 پلیر به اندازه موبایل خصوصا دوربین دار حساس نیستند ام پی تری رو نهایتش 48 ساعت بازداشت هست اما گوشی رو اگه فرمانده گیر باشه میتونه راحت دادگاهی ت کنهنقل قول:
بله. شما بگو یک رادیو سادهنقل قول:
بله به جز یگان حفاظت 24 ماه هست.نقل قول:
نقل قول:
یکی از دوستان بنده اخرای خدمتش بود و به خاطر اینکه 2 بار گوشی ازش گرفته بودن 2 ماه اضافه خدمت خورده بود
تو خدمت 1 ساعت هم زودتر تموم کنی 1 ساعته حالا 2 ماه کجا.......