همه چیز بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتی تون داره ، اگه مرکزتون پهنای باند داشته باشه 256 بگیری هم سرعتت بالاتر میره ولی اگر نداشته باشه 512 هم قانعتون نمیکنه ...نقل قول:
از من میشنوی 512 بگیر یک ماه ببین فرقی برات میکنه یا نه ...
Printable View
همه چیز بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتی تون داره ، اگه مرکزتون پهنای باند داشته باشه 256 بگیری هم سرعتت بالاتر میره ولی اگر نداشته باشه 512 هم قانعتون نمیکنه ...نقل قول:
از من میشنوی 512 بگیر یک ماه ببین فرقی برات میکنه یا نه ...
سلام دوستان من تازه به جمع پارس آفلاینی ها پیوستم سرعت باز کردن صفحه هام خیلی خیلی خیلی پایینه فقط یه صفحه رو میتونم باز کنم اونم با چند بار رفرش 256 دارم ( pol ) دان استریم رو 2 مگ هست vpi که به من دادند 0 و vci 59 ـه کسی از دوستان دلیلیشو میدونه ؟
سرعت زمان رایگان منو کم کردند بم محض اینکه ساعت یک شد سرعتم نصف شد مرتب هم قطع میشد تا ساعت 6 که مجدد اومد رو 240
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان , اشتراکم رو باید یکی دو روز دیگه تمدید کنم میخواستم بپرسم به نظرتون , از این چند سرویس کدومش بهتره ؟
الان واسه خودم POL-128-3G هست ,
CRA-128
POL-256-2G
CRA-256
یا همین واسه خودم رو دوباره شارژ کنم ؟ بیشتر واسه شبانه میگم چون روزا که همشون خوبن ,
تو سایت اصلی POL-128-3G نداره ولی تو قسمت تمدید شارژ واسه من هست البته قبلا از سری 10 گیگ G 128
استفاده میکردم که الان دیگه نیست.
ممنون
2 روزه سرعت من دوباره به شکل عجیبی پایین اومده :41:
مگه سرویست چیه که با نصف شدن سرعت هم 3 گیگ گرفتی ؟ :18:نقل قول:
دوستان عزیز کسی جواب سوالات منو نمیده!!نقل قول:
خدایا رحم کن باز دوران شب بیداری و حرص خوردن شروع شد...
شب اول 100 مگ دیشب 150 مگ واسم انداخت نمیدونم چرا 7:30 خاموش شده سیستم؟؟ اقا نکنه اصلا دیگه تا 7 رایگان نیست؟ کسی از شهرستانی ها هست که تا 7 رایگان باشه...؟
اون نرم افزار خاموش کردن سیستم رو هم زده بودم 6:58 خاموش کنه تازه فهمیدم اون ساعت نیست بلکه تایمر هست!! عجبا
کلا یک گیگ هم دانلود کردم...
دیشب خیلی حوصله دانلود نداشتم اما چرا اینجوری شده ؟
197mb کم کرده و ساعت 4 تموم شده ولی من زدم از 1:10 شروع شه تا 6:50 :13:
256 نامحدود پارس آنلاین
شک نکن ، برو فسخ کن. :21::21:نقل قول:
منم فسخ کردم و منتظر سرویس جدید هستم. :31::31::31::31:
امروز سرعت عالی بودکه بازهم تونستم تست بگیرم:20:
256 cra نامحدود
Dial-up نزدیک 15kb سرعت میده :41:نقل قول:
بهترین سرعتی که در حالت ایده آل dial Up می ده 7 کیلوبایته...شما از کجا گرفتی که 15 KB سرعت داشتی؟:31::31::31:نقل قول:
خیلی هم بد نیستا...8 کیلوبایت...نرماله...یعنی 4 نفرین که با هم آن هستیننقل قول:
آره عالیه در حد استاندارهای بین المللی:20:نقل قول:
خیلی هم بد نیستا...8 کیلوبایت...نرماله...یعنی 4 نفرین که با هم آن هستین
ببین 256 یعنی ماکسیموم سرعت 32 KB ...الان که 8 کیلوبایتی یعنی 4 نفرین که نفری 8 کیلوبایت بهتون رسیده.نقل قول:
ISP ها حق دارن تا 10 نفر باهم share کنند...خوبه دیگه...
با این وضعی که شما میگی isp ها کم کم حق دارند به مردم تجاوز هم بکنند :هاهانقل قول:
ببین 256 یعنی ماکسیموم سرعت 32 KB ...الان که 8 کیلوبایتی یعنی 4 نفرین که نفری 8 کیلوبایت بهتون رسیده.
ISP ها حق دارن تا 10 نفر باهم share کنند...خوبه دیگه...
/////////////////////
الان یکی از دوستان من از لایزر یا آسیاتک دقیق یادم نیست همین cra تازه 128 داره سرعت دانلود 28 تا 35 داره یعنی الان بیشتر داره میگیره با حساب کتاب شما که باید سرعت حداکثر 16 و حداقل 1.6 داشته باشه!
//////
متاسفانه منطقه ما 3 یا 4 تا انتخاب داریم و رانژه هم دردسر داره
1-بعضیا گفتن برای نامحدود یه مقداری حجم میدن مثلا 30 گیگ بعد از استفاده سرعت میاد پایین، دوستان تایید میکنید؟ اگه اینطور باشه نسبت به سرویس های حجمی خیلی بهتره 30 گیگ در روز بهتر از 90 گیگ!! در شب
2- برای cra گرفتن همچنان باید بریم iSP؟ دلیلش چیه ؟
هیچ شیرینگی در کار نیستنقل قول:
خط ایشون تقسیم شده
200 بار
پ.ن: دیگه بزرگتر از اینکه خود پشتیبانی میگه بصورت نمیدونم چیچی 85 کیلوبیت بودم و دان استریم مودم مهم نیست؟؟
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
دوستان یه سوالی
بروبچی که 128 دارن سرعتتون تا چند میره؟ من با 256 سرعتم تا 190 میرفت الان تا 140 میره ولی همیشه تو مودم زده اپلود 512 و دانلود 2048
تازه اپلودم که بالای 0.1 اصلا نمیره!! این طبیعیه؟ دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعتش رو ببر الا گفت نمیشه :(
البته تا دیروز خطم نویز داشت اس ان آر زیر 8 بود الان شده 34 ولی تغییری در سرعت ندارم...
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
من همچین شرایطی داشتم با 512 البته تأیید نمیکنم بیشتر شانسیه!نقل قول:
نقل قول:
دوستان به من هم یه جواب بدید
سوپر دیال آپ منظورشونه :27:دیال آپ خوب باشه 4 کیلو بیشتر نمیده:31:نقل قول:
دوستانی که با خاموش کردن سیستم بعضی وقت ها باز هم نتشون قطع نمیشه و حجم میندازه از برنامه
iNet Protector استفاده کنند و بهش بگن 5 ساعت دیگه ارتباط نت رو قطع کنه و اینترنت کانکت هم باشه اطلاعت رد و بدل نمیشه
برای دوباره وصل کردن این ارتباط خودش گنده میزنه کانکت و دیگه عمرا از حجم کم کنه
نقل قول:
اگر کانکشن داتشه باشید و حالت bridge تنظیم شده باشه وقتی سیستم خاموش بشه خود به خود دیسکانکت میشه و مشکلی نباید باشه
سلامنقل قول:
دوست من کسی نمی تونه جواب دقیقی بهتون بده، سرعت دانلود منطقه با منطقه ، شهر با شهر فرق میکنه
تازه مسائل دیگه ای هم در سرعت دانلود دخیل هستند، اگر قبلا با سرویس محدود سرعت شبانه خوبی داشتید
همون سرویس POL رو تمدید کنید ، اگر هم سرعت دانلود شبانه خوبی نداشتید از میتونید سرویس های نامحدود
رو هم تست کنید(چیزی برای از دست دادن ندارید) البته ممکنه ترافیک منطقه یا شهرتون کم باشه با سرویس
نامحدود هم سرعت قابل قبولی داشته باشید اما مطمئن باشید این جماعت ISPچی جایی نمی خوابند که
زیرشون آب بره!
خاک بر سره دزد افلاین.
این سرویس 512 چرا اینطور شده.الان توی 1 ساعت 3 بار تست اسپید گرفتم همش همین بود.
مگه ندیدی اینهمه یوزرهای ناراضی پارس رانقل قول:
چرا گرفتی؟
صبا خواهم گرفتنقل قول:
صبا تو تبریز خوبه سرعتش
خب وضع تو خوبهنقل قول:
چون بالاخره اسپید تست باز میشه
برا من باز نمیشه معمولا
مخصوصا 1 به بعد
از ظهر تا حالا وضعیت من اینجوریه
زنگ زدم میگه خیلیا اینطوری شده اند داریم درستش میکنیم ولی مدتش رو نگفت چقدر طول میکشه
البته یک نکته رو هم باید در نظر گرفت که توقع ما از پارس آنلاین بیشتر از حد هست
مثلا سرویس 256 داریم توقع داریم سرعت روی 2 مگابیت باشه در صورتی که سرعت دانلود در اصل باید روی 32 باشه و یان در حالیه که معمولا سرعت بیشتر هست که کمتر نیست
خیلی از پست ها (نه همگی) تو این تاپیک اینطور ازشون برداشت میشه
یه جورایی دزدی محسوب میشه بهتره انجام نشه :31:نقل قول:
دیشب دقیقا 2 گیگابایت دریافت داشتم و به نسبت خوب بود
البته مثل چند روز قبل نمیشه ولی در کل در میان همه روزها بخوای حساب کنی خوب بود
یه چیزی تو مایه های "حجم دزدی پارس" ؟ :31:نقل قول:
عزیز ایران اینطوره دیگه چون قیمتها 10 برابره جاهای دیگست پینگ هم بالای 200 حجم قیمته خونه پدرشون پس حداقل باید برای جلب مشتری سرعتو بیشتر ببندن البته این نکته هم هست اینا دلشون به ما نسخوته سرعت روی 2 مگ بستن.نقل قول:
اگر مثلا 5تا مشتری داشته باشن و همه هم 512 بخوان.اگر شرکت بخواد سرعت اصلی بده باید برای هر مشتری یک دان استریم 512 ببنده یعنی ددیکت و بدون شیر تا سرعت یارو از 64 نه بالا بره نه پایینتر ولی برای کاهش هزینه های شرکت اینا میان این 5تا مشتریو روی 2مگ میبندن اما بصورت شیر شده.واین یعنیبه جای 5تا خط ددیکت یه خط شیر دارن.
دوستان نظرتون چیه؟
سلام
دوستانی که از پارس آنلاین (شیراز) استفاده میکنند سرعت شبانه چقدر است و معمولا شبها چقدر دانلود دارند ؟
از کدام نمایندگی سرویس تهیه کنم که پشتیبانی بهتری داشته باشه ؟
ممنون.
بگو آقا باکی نیست . تا باشه از این دزدی ها :27::31:نقل قول:
پارس انلاین خودش از پایه مشکل داره عین آدم میومد مثل پیشگامان سرعت ها رو واقعی میدادنقل قول:
الان 512 سرویس پیشگامان با 140 دانلود میده و حجم 4 گیگ در ماه
تعرف های مختلف
مثل پارس نیست که سرویس 512 رو فقط 10 گیگ در ماه داره قیمتش فضایی میشه
حجم دزدی هم نداره پارس انلاین فقط مزیتی که نسبت به پیشگامان داره پینگ خوبشه
من یک بار 512 گرفتم شبانه از 20 بالاتر نرفت :| کلا هر سرویسی میگیرم همینطوره
حجم دزدی پارس به من هنوز ثابت نشده یعنی این بدترین چیزیه که میتونه اتفاق بیفته اگه باشه یه لحظه هم نمیمونم پارس من از همین Staus کانکشن رسیو و سند رو حساب میکنم با گزارش مصرف خود پارس یکیه فقط تنها نکته ی مبهم و منفی اینه که ما ترافیک باقیمانده رو بصورت صدگان نهایتا بصورت دهگان میبینیم مثلا من الان حدودا 770 مگ حجم دارم زده 0.77 حالا نمیدونم 779 مگ حجم دارم یا 770!!!؟ تنها در اینصورت میتونن اونم فقط بصورت دستی دزدی کنند
دوستانی که از سرویس های جدید نامحدود استفاده میکنند , سرعت دانلود چطوره؟
نقل قول:1) من حجم فایل دانلودی رو با میزان دانلود پارس (در حساب کاربری) مقایسه کردم.نقل قول:
2) از طریق نرم افزار تست کردم.
و مطمئن هستم که پارس حجم میدزده.
این تصاویر رو ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6497148&postcount=11416
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6579705#post6579705
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6579777#post6579777