یکم مودبانه تر !!!!!:sq_25:نقل قول:
سخت نیست رفتن تو سایتش!!!!!! خسته نمیشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستید عکس و فیلمم میذارم
طرحB1120B1120
Printable View
یکم مودبانه تر !!!!!:sq_25:نقل قول:
سخت نیست رفتن تو سایتش!!!!!! خسته نمیشید
خواستید عکس و فیلمم میذارم
طرحB1120B1120
ببخشید یه لحظه یادم رفت.تو پست قبلی درستش کردمنقل قول:
در عوض شما باید هر ماه تعرفه بزنی و شاید نتونی 20 گیگ رو تو یه ماه مصرف کنی خوب؟؟؟؟ خوبیه دیگشم اینکه تو 6 ماه هم هر گیگ 5 تومنهنقل قول:
ولی به هر حال کلا کلاه بردارن:sq_7:
والا به نظر من که تورنت بهتره مثلا من پریشب با سرعت 300 دانلود کردم در صورتی که در حالت معمول سرعتم به زور 20 میشهنقل قول:
سلام
تورنت خوره ترافیکه. شما داری با سرعت 16 دانلود میکنی، با 20 آپلود. یکبار خواستم ویندوز8 بگیرم، پشیمون شدم. فقط به درد فایلهای کوچک یا متوسط در ساعت رایگان میخوره.
ساعت رایگان سرویس 512، سایت ایرانی اسپیدتست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من جا داره از مبین نت تشکر کنم ساعت 2تا 4 سرعتم 150-160 بود اما 4 تا 8 دقیقا بین 380-450 حداقل واسه من خوب بوده !!!!!!! ولی اسپید تست خیلی بد نشون میده!!! :|
یه سوال دارم. مثلا اگه یه طرح 6 ماهه بگیریم بعد 3 ماه حجمش تموم بشه میشه همون موقع یه طرح دیگه گرفت؟!
بله میشه.فقط تو یک روز نمی تونید 2 بار اقدام به تغییر طرح اشتراکی کنید.یعنی اگر صبح امروز طرحی گرفتید و خوشتون نیومد همون موقع نمیتونید تغییر بدید باید فردا تغییرش بدید یا 12 به بعد امشب مثلا!!!نقل قول:
سلام دوستان .
واسه استفاده از وای فای مودم های مبین یه کارت شبکه با ساپورت وای فای نیازه دیگه؟
مثلا اینو بخرم خوبه ؟
( بدون ستاره )
آقا خب تنظیم کن سرعت آپلودشو بیار پاییننقل قول:
دوستان چرا واسه من idm انقد cpu مصرف میکنه؟؟؟؟؟
باعث میشه لپتاپم خیلی داغ کنه!!!! واسه شما هم اینجوریه؟؟؟؟
دوستان این دانلود شبانه مبین نت چجوریاست مثل شاتل محدودیت داره؟ یعنی مثلا اگر هر شب دانلود کنی سرعتت میاد پایین؟
بعد سرعت دانلود روزانه و شبانه 512ش چنده ؟
من روزانه بین 85 تا 100 میزنم نوسانی میزنه . بیشتر رو 95 فک کنم. شبها هم بین 1.6 تا 2 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
حتما نسخه های جدید idm رو نصب کردیننقل قول:
کرک این ورژن ها جالب نیست و باعث بالا رفتن cpu میشه بهتره به تاپیک دانلود منیجرها یه سری بزنی
ببخشید شما موقع خرید چه طرحی رو میگیرید؟نقل قول:
( میخوام سرعت رو با طرح موردنظر خودم مقایسه کنم )
واقعا که کلاه بردارن .یه زمانی من طرح 1 مگ با 20 گیگو میگرفتم 45 تومان!! ولی حالا چی؟!!نقل قول:
اگه usb wireless بگیری بهتره
من از خوده مبین نت گرفتم 30 تومن
دوستان کسی لیچر خوب سراغ داره
؟
امشب مبین نت قاطی کرده شیر فلکش بازه با 2mb/s دارم با سرعت400-500 kb/s دانلود میکنم :31:
دوستان کسی تا حالا نا محدود 512 1به 4 رو استفاده کرده؟؟؟؟؟
کسی ازش راضی هست؟
آقا این TX power چیه؟
مودم DX350 بهتره یا SWC9200 ؟نگین فرقی نمیکنه که میکنه
اصلا این مودمای GreenPacket ساخت کجاس؟
سلام
دوستان مبین نت تو ترافیک رایگانش افت سرعت نداره؟
چیز p ان و پ ر و ک ص ی روش کار میکنن؟
در کل وضعیتش چطوره؟
تو این یک هفته ای طرح های 2 مگ 1 مگ و512 رو امتحان کردم.به نظرم 512 از هم پایدارتر اومد،(توی روز 100-90)حالا میخوام بدونم طرح های چند ماهه 512 هم خوبه؟مثل طرح 1ماهه 20 گیگ یا نامحدود 1 به 4 یا شش ماهه و...
معلومه داره،من 512 دارم شبی نزدیک 1گیگ دانلود دارم،تازه با اینکه کارشناس اومده واسم و گفته سیگنال دهیم مناسب نیس و درخواست جمع آوری دادمنقل قول:
چیز پی انو اینام مثه بقیه شرکتاس،اگه قطع باشه همه قطعن و بلعکس
اگه آنتن دهیش تو منزلتون خوب باشه که عالیه وگرنه مثه من اشکمو درمیاره البته بعضی وقتا
سلام
کسی میدونه نزدیک ترین عامل فروش مبین نت به تهرانسر کجاس؟ اصلا فرقی داره از کدوم بگیرم؟
سوال دیگم ایننه که وقتی اینترنت فعال شد از توی سایت مبین نت اکانتت رو چک میکنی یا از سایت عامل فروش؟
فرقی نداره! شما وقتی تماس میگیری اونها خودشون به نزدیک ترین عامل فروش منطقه شما ارجاع میدن و بقیه کارها مثل نصب و راه اندازی توسط عامل فروش انجام میشه بعدا مشخصات و مدارکتون از طرف عامل به شرکت مبین نت ارسال می شه و نهایتا مشترک مبین نت میشید و طرح تون فعال میشه.نقل قول:
شما تمام کارها مثل خرید حجم ،تغییر طرح اشتراکی،نحوه مصرف و مانده جساب رو از خود سایت مبین نت انجام میدید.با نام کابری و رمزی که بهتون داده میشه.
کسی اینجا ترفندی برای افزایش سرعت دانلود شبانه بلده
من خودم 512 مبین نت یکساله دارم
فایلگیر محشره ...نقل قول:
فقط باید اکانت پولی بگیرید
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دوستان با سرعت 2 مگ تو شبانه چه قدر میشه دانلود کرد ؟
شب خوب=7.5گیگنقل قول:
شب معمولی=5 تا4.5 گیگ
شب بد=3 تا 2.5گیگ
شب خیلی بد=1گیگ و کمتر از اون
دوستان باید کاری کرد سرعت روز به روز داره بدتر می شه لعنت بر مبین نت بااین سرعت اشغالش:sq_3::sq_10::17::32:
ای بابا،شمام افت سرعت داری،واسه همه اینجوریه؟من فک کردم چون وضعیت سیکنال من خرابه اینجوریه،بعضی وقتا آپلودم که اصلا نزدیک به صفرهنقل قول:
دوستان این سوال منم لطفا جواب بدین،فوری و مهمهنقل قول:
آقا این TX power چیه؟
مودم DX350 بهتره یا SWC9200 ؟نگین فرقی نمیکنه که میکنه
اصلا این مودمای GreenPacket ساخت کجاس؟
ممنون
تقریبا ۱۰ گیگ میشه دانلود کرد..نقل قول:
عمرا مکان ندارهنقل قول:
یعنی تو ماه 300 گیگ ؟؟؟نقل قول:
خدا به هارد دیسک رحم کنه ....:sq_6:
ولی داداش فکر نمیکنی اشتباه میکنی ؟
من نهایتش تو همینجا دیده بودم 7 - 8 گیگ !؟
خودم دانلود کردم.. ۹ گیگ بیشتر با بهترین حالت..نقل قول:
شما با چند دانلود میکنی ؟نقل قول:
من با ۴۰۰ روزنهٔ
شبها ۸۰ - ۱۰۰ ولی بازم فرقی نمیکنه روزانه ۱ فایل رو با ۴۰۰ دانلود میکنی شبانه ۴ ۵ تا فایل همزمان یه سر جم بزنی بازم ۴۰۰ میشه..
نمیدونم چرا همیشه برای من گزینه آخر صدق می کنه و عمرا از 1.5 بالاتر نمیرهنقل قول:
الانم که با شرعت 2 مگ به زور صفحه باز می کنه
tx power یعنی فدرت فرستندگی، که هر چی بیشتر باشه به این معنیه که سیگنال قویتری دارید.نقل قول:
مودم ها هم ساخت چین هست.