از چه نظر؟نقل قول:
از نظر پینگ + پشتیبانی + کیفیت سرعت در روز شاتل بهتره....
در ضمن سرعت باز کردن صفحات شاتل نسبت به اسیاتک خیلی سریعتر هست!
Printable View
از چه نظر؟نقل قول:
از نظر پینگ + پشتیبانی + کیفیت سرعت در روز شاتل بهتره....
در ضمن سرعت باز کردن صفحات شاتل نسبت به اسیاتک خیلی سریعتر هست!
از نظر دانلود شبانه هم اسیاتک به مراتب بهتر از شاتل هستنقل قول:
سرویس های نامحدود اسیاتک هم بهتر از شاتل هست
نقل قول:به نظر من :نقل قول:
نمیشه گفت کدوم بهتره
همش به مرکز بستگی داره
سلامنقل قول:
به نظر من در اين يه مورد اگه در سرويس هاي محدود، دانلود شبانه و سرويس هاي نامحدود در آسياتك رو بزاريم كنار در بقيه موارد شاتل از آسياتك خيلي بهتره .
توی سایت اسیاتک یه شکایت نامه پر کردیم در مورد سرعت و پینگ بالا . ببینیم چی میشه
پینگم خیلی بالاست الان روی 600 هه :n03: سایتها رو به زور باز میکنه
کلا دایل آپ هم از شاتل بهتره !! ، سرویس محدود و نامحدود و غیره رو محدود میکنه اونم روی 20 - 30 کیلوبایت بر ثانیه. فرقی هم نمیکنه که ماهی 10 هزار تومن بدی یا 70 هزار تومن. کلا از شاتل داغون تر در حال حاضر نداریم.
امروز صبح ساعت 5 صبح با سرویس محدود 2 مگ از سایت اکسپرس سرعت دانلود بین 25 تا 45 در نوسان بود یادش بخیر قبل از عید داشتیم کیف می کردیم با سرعت 200 تا 220. اشتباه هم کردم یکساله تمدید کردم. می دونم زنگ هم بزنم پشتیبانی حرفهای تکراری تحویل میدن و بیشتر اعصاب آدمو خرد می کنند.
مگه ساعات دانلود رایگان از 1 تا 9 نبود؟ چرا شد 8؟
مثل اینکه اطلاع نداری. از 20 اردیبهشت از 1 تا 8 صبح شده!نقل قول:
بخاطر اینکه اداره ها دچار کندی سرعت نشن 1 ساعت از تایم رایگان بردوشتن....
دیشب سرعتت چند بود حالا؟
حدودا 125
سرویس 1 مگ نامحدود برنزی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنید با این میشه روی کنسول ها آنلاین بازی کرد ؟
از لحاظ آنلاین بودن که میشه، کمتر بازی هست که سرعت 256(به شرط اینکه همیشه بده 256 رو) بخواد برای آنلاین، ولی پینگت بالاس، اذیت میشی...نقل قول:
به هیچ وجهنقل قول:
من حدود 15تا بازی آنلاین دارم
فقط یکی شونو می تونم درست بازی کنم
منم دیگه رفتنی شدم:n14:
اینم میزان مصرف تو این دوسال که با آسیاتک بودم
خدافظ دوستان
نقل قول:
با این پینگ اصلا نمیشه بازی کرد.... :n30:مگه اینکه بخوای تراوین بازی کنی :n07:
دلمون خوشه بازی آنلاین میکنیم :n13: !!!!!!!!!!!!
وضعیت نویز من الان چه طوره؟؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 19.1 6.0 Attenuation (dB): 47.0 24.8 Output Power (dBm): 9.6 12.5
چند روزه نویز خطم رفته بالا :
شما هم همینطورید؟
مشکله خط شماستنقل قول:
نقل قول:
معمولی! چه اهمیتی داره؟ هر وقت نویز باعث قطعی شد باید پیگیرش باشی!
سرعتش زیادم بالا نیست!نقل قول:
فکر نکنم مشکل ساز بشهنقل قول:
مشکل داری مگه؟نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
بعضی مواقع شاید به خاطر سرعت بالاتر خط باید پایدار تر باشه
سرعت آسیاتک چجوریه ؟ من اصلا از مخابرات راضی نیستم میخوام نامحدود 512 اینو بگیرم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره یا بدتر ؟
آسیاتک حتی سرویس های حجمی رو هم واقعی کرده بعت 64 میده با نوسان
نقل قول:
از اسفند ماه تا الان:
هر روز ، بد تر از دیروز!
انتخاب با شماست!
جالبه که 128 پارس انلاین (تست خودم) ساعت 9 شب با 600-800 تا دانلود میکردم ( باید بگم کهDATA rate :4096 بوده حالا چطور با این سرعت دانلود میکنه، من اطلاعی ندارم! خودمم تعجب کردم) و تست شب 256 حجمیش حدود 150 تاس! حالا 2 مگ آسیاتک نه روز نه شب بهتر نیست!
اجبار 10 گیگ هم از همه بدتر! ماهی 40 و خورده ایی برای اکثر افراد به صرفه نیست! اونم با این کیفیت 120 کیلوبایت
سرویس نامحدودشم که مرکز به مرکزه! برای من اول خوب بود اما الان 20-25 تاس! (256 برنزی)
مرکز ما هم ظاهرا خلوت ترین مرکز شهره
در مورد پینگ هم که از همه ISP ها بدتره و حدود 350-450 .... اگرم گیمری ، تست پینگ داخل بازی رو تو صفحه قبل ببین
و اگه فقط سرعت باز کردن صفحه مهمه که بازم باید به این مورد توجه کنی
اخه مسئله اینجاست که باهمین پینگ چند روزه دارم بازی KILLZONE 3 رو روی PS3 آنلاین بازی می کنم بدون هیچ مشکلی !نقل قول:
حالا هی بگید می ریم شکایت می کنیم .
مدیر انجمن شرکتهای اینترنتی گفت: کمفروشی، تخلف شرکتهای اینترنتی نیست بلکه محدودیت در امکانات و شرایط تجاری است که موجب کم فروشی میشود.
مسعود ریاضیات در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پهنای باند که در اختیار ISPها و PAPها قرار میگیرد، محدود و گران است که این برای رشد اقتصادی کشور بسیار زیان بار است. این درحالی است که شرکت تامین زیرساخت که زیر پوشش وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات است باید اینترنت ارزانی را به عنوان یارانه به شرکتهای ISP اعطا کند.
وی در رابطه با وضعیت خرید پهنای باند کشور گفت: به دلیل کمبود پهنای باندی که در اختیار ISPها قرار میگیرد و تقاضای بالایی که برای اینترنت پرسرعت وجود دارد، شرکتهای اینترنتی مجبور به اشتراک با ضریب بالا هستند.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی شرایط اقتصادی را برای شرکتهای اینترنتی نامناسب عنوان کرد و گفت: شرایط کنونی شامل کاهش ارزش پول ملی، افزایش تورم و هزینههای عمومی شرکت در کنار توقع مشتریان برای کاهش قیمت، زمینه را برای توسل به راههایی چون بالا بردن ضریب اشتراک فراهم میکند.
ریاضیات ادامه داد: البته من در این مشکلات شرکتهای ارائه دهنده را کمفروش نمیدانم و نارساییهای این چنینی را به حساب محدودیت امکانات و شرایط می گذارم.
وی افزود: به عنوان انجمن شرکتهای اینترنتی بازوی اجرایی نداریم که بتوانیم اقدامی انجام دهیم و تنها قادر به انعکاس مشکلات اینچنینی به مسوولان امر هستیم.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی انتظارات خود از وزارت ICT را چنین عنوان کرد: اینترنت مناسب بستر لازم برای توسعه اقتصادی است و این بستر باید به هزینههای کم و کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرند. اگر بخش خصوصی در خرید و توزیع پهنای باند شریک باشد، مقدمات بهبود وضعیت اینترنت فراهم میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش ارزو به دل موندیم این شرکت لعنتی درست بشه......:41:
این مملکت یه سرعت در حد دایل اپ نسبت به جهان میده اونم با کلی بی کیفیتی و اختلالات و کم فروشی و از همه بدتر ضریب شیرینگ..... کلی هم منت میزارن سرمون:n21:
بابا سرعت اتصال به سرور خارجی رو کاهش میدید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
من پول برای اینترنت ملی ندادم که.........
محتوای مخفی: .....
بی خیال خون خودتو کثیف نکن :n27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا بیا سرور باکو رو سیاحت کن :n04::n04:
اشتباه کردیم زودتر تخلیه نکردیم:n24: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پینگو داشته باشید ببینید تو ۱ دقیقه چندتا تایم اوت داره :
:n21::n21::n21:
:n21::n21::n21:
یک مگ برنزی توسط وای فای گوشیم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان این پسوورد رو چطوری میشه عوض کرد؟
یادتون گفتم 10 ام قراره مرکز ما یکساعت قطع بشه برای تعویض تجهیزات و من زنگ زدم گفتم تو رو خدا قطع نکنید چون همیشه بعدش می ری.... تو همین که هست گفت نه بعدش بهتر میشه . اینجا هم گفتم بدتر میشه الان وصل شده جوری خراب کردن جوری که دیگه نمیشه از سایت های خارجی حتی 90 تا دانلود کرد بلکه یا بسته شده یا 6-7 تا سرعت میده. لعنت به هرچی دزد و کم فروش و بیسواده
امیدوارم این اینترنت جدید گوگل baloon تو ایران هم بیاد و تحریم نباشه بعدش سرعت بالا بدون محدودیت نصف قیمت نت ماهواره ای. بعدش isp ها و زیرساخت و مخابرات التماس کنن مفتی نت 20 مگ میدیم ببینم کی میخره!
حتما اجازه بهش می دن :n08::n08:نقل قول:
چرا میخندی؟ خنده نداره گریه داره به حال مخابرات!نقل قول:
اجازه نمیخواد این بالن ها در مدار زمین قرار میگیره و تا 1200 کیلومتر اطراف خودشو هر کدوم ساپورت می کنه. مگه الان اینترنت ماهواره ای اجازه میخواد؟ مگه الان از پرو*کسی استفاده می کنیم اجازه می گیریم؟!
امشب که قطع شد دیگه عصبی شدم زنگ زدم به شرکت 12 شب گفتم میخوام کات کنم چیکار کنم ... پرسید چرا گفتم پینگ گه داغون سرعتم که نپرس گفت بمون درست میشه گفتم تا الانم خیلی به روتون خندیدم ممنون ... فردا هم زنگ میزنم خیلی نرم میگم تمومش کن دیگه ناموسا بریدم با این وضع نت نداشته باشم اعصابم اروم تره
:n20::n20::n19:در ضمن باخت تحقیر امیزانه اسپانیا رو به طرفداران این تیم و صدا سیما تسلیت میگم :n19::n20::n20:
یعنی داداش این جمله آخرت یه هزار تا لایک داره ها ... صدا وسیما و تیکی تاکا و غارسلونا به تاریخ پیوستند اون از 7 تایی بایرن اینم از برزیل:n19::n19::n19:نقل قول:
سلام دوستان
من 2 مگ نامحدود ثبت نام کردم . یارو گفت برو مخابرات تا پورتتو درخواست بده و خالی کنن , حالا بعدش که بهشون تلفنی خبر بدم , چقدر طول میکشه تا وصل بشه ؟
بعد این یوزر و پسورد چیه ؟ خودشون بهم می دن ؟ شبانه رو چطور میشه وصل شد ؟ باید کانکشن جداگانه بسازیم ؟ یکی به ما از اول کامل توضیح بده.
سلامنقل قول:
شما به سرعت 120 +پینگ بالا + سرعت پایین باز کردن صفحات راضی هستی؟
یوزر و پسورد برای چک کردن حساب و زمان باقی مانده سرویس و.... هست که خودشون بهت میدن
نقل قول:
شبانه رو چطور میشه وصل شد ؟
یعنی چی؟
سُلام آندروید جوننقل قول:
میشه تلفنی به مخابرات زنگ بزنم و بگم پورت رو خالی کنن یا باید حضوری مراجه کنم ؟ بعدش چند روز طول میکشه تا وصل کنن ؟
چکار کنم , چاره ای نداشتم جز آسیاتک که نامحدود می داد.
سلام هادی جاننقل قول:
زنگ بزن 2020 درخواست جمع اوری بده.... والا اینشو نمیدونم چند روزه برات جمع اوری میکنن.(بین 3 الی 15 روز شنیدم طول میشکه)
من که تلفنی از طریق نماینده ثبت نام کردم یه روزه وصل شد!
شما شرکت های دیگه رو بررسی کردی ببینی چطوره؟
بازم میگم اسیاتک بدرد نمیخوره!
توجه کرده باشی همه از اسیاتک فرار کردن فقط ما موندیم:n02:(39 روز باید بسازم با اسیاتک:n27:)