شما برو قیمت اینترنت مخابراتی بقیه استانها و نوع سرویسشون رو ببین بعد بیا اینجا به ملت فحش بده با فرهنگ!نقل قول:
Printable View
شما برو قیمت اینترنت مخابراتی بقیه استانها و نوع سرویسشون رو ببین بعد بیا اینجا به ملت فحش بده با فرهنگ!نقل قول:
جون داداش از 7 تا استان پرینت از خود مخابرات برام فکس کردن
حتی خود اتباطات زیر ساخت گفته نباید از این قیمتهای مصوبه بالاتر بفروش برسه
پرونده ساختم واسه اندیشه به چه کلفتی!! ولی لامصبا زیرمیزی میخوان تا پیگیر قضیه بشن
مطمئن باش مدرک دارم که اینجوری دارم میسوزم و بالا پایین میپرم!!
اینا دارن سوءاستفاده میکنن
کافیه یه کم برید توی عمق ماجرا همه چی دستتون بیاد
3 ساله مشتری اندیشه بودم خیلی خوب میشناسمشون
مثله این که ماله منم این جوری شده بود / الان روشن کردم اوکیهنقل قول:
/رو شبانه مشکل ندارین ؟
ای بابا دیشبم سر هم 300 مگ دانلود کرد عجیبه ها / الان دو شبه این جوری شده
شبای قبل دیگه 4 به بعد سرعت بالا می رفت :19:
کسی مشکل منو نداره ؟
نقل قول:من کلا چند وقته مشکل دارم بعضی اوقات هم خودش اتوماتیک دی سی میشه تقریبا الان یه 5 یا 6 ماه دی سی میشه خودش بیشتر وقت ها چیزی دانلود نمیشه :2:نقل قول:
من از عید بدون استثنا همین مشکل رو هر شب دارم.بین 300 تا 400 مگابایت دانلود میکنه.پشتیبانیشم که نگو گاو بگو.بهم میگه اون ساعت ترافیک داریم.نقل قول:
قصد جسارت ندارم ولی شما برو تو همین فروم در مورد اینترنت مخابرات استانها بخون ببین چی نوشتن انشاا... که از خواب بیدار بشی. مخابرات (پارس وی) میخواست با اندیشه رقابت کنه یه حرکتی زد بعدش هم توش موند شما اشتباهات دیگران رو تکرار نکن. حساب که حتما بلدی ؟ برو قیمت 155 مگابیت رو ببین چنده بعد سرانگشتی حساب کن ببین اگه مخابرات به هر کی 128 نامحدود بگیره 1 مگابیت تحویل بده اونوقت هزینه 155 مگابیت رو از کجا بیاره بده زیرساخت! در ضمن قیمت گذاری به زیر ساخت ربطی نداره شما انگار کلا تو باغ نیستی. تنها قیمتی که تا امروز روی سرویسهای اینترنت گذاشتن یه سری سرویسهای خاص با ضریب اشتراک 1 به 10 هست که انشاا... از اونا خبر داری؟نقل قول:
این دوستمون درست میگه یه خط STM 1 دروبر 37 یا 38 میلیون درمیاد این قیمت من واسه چند سال پیشه که قبل اینکه اندیشه بیاد انزلی از اونجایی که ADSL گرفته بودم اشنام بود امار گرفتنم الان فک کنم به 40 رسیده باشه ولی در کل شرکتی که کل گیلان رو میخواد واسه خودش باشه باید پول خرج کنه تا همه راضی باشن 1 مگ نخواستن ببندن همون سرعت معقول رو بدن ما راضی هستیم
دوستان يه خبر و چنتا سوال:
خبر اينكه دامون نت بنر زده كه سرعت 1 مگ رو 13500 ميده.تخفيف استثنايي!!!!!!!!
كسي خبري داره؟؟؟؟
سايتشم كه باز نميشه!!!!!!!!!!
سوال اينكه پستاي اين تاپيك با اينكه خبر فوري بوسيله ايميل فهاله ولي سريع ايميل نميده بهم.كلي پست كه ميزنيد بعد تازه بعد مدتي يه ايميلي ميده!
دوم اينكه خود پي سي وورد و نيز گوگل گاهي باز نميشن.گوگل درسته واسه https هست ولي اين فروم ديگه چرا باز نميشه؟؟؟
دوستانی که اندیشه دارن از صبح تا حالا نت شما هم ترکیده ؟ سرعت دانلود که اومده پایین پینگ هم 2 برابر شده
2روزه که وضع نت من داغونه !
قطع نیست ولی هیچ سایتی بالا نمیاد , حدودا" تو 1ساعت 2 بار این جوری میشه
کسی چنین مشکلی داره ؟؟
فرمایش شما متیننقل قول:
بله بنده هم همون خطوط یک به ده منظورمه...
و خوبه یه نگاهی به این نرخها بندازین... و به من بفرمایین کجای نرخهای اندیشه شبیه حتی نزدیک به اینه؟؟؟
و ضمناً همین خطوط یک به ده رو هم که من از مخابرات داشتم واقعاً از کیفیتش راضی بودم... نه افت داشت نه قطعی... فقط یک سری از یورهایی که 256 گرفته بودن مشکل داشتن که اون هم به خاطر کانفیگ بد میکروتیک بود... که بعدا حل شد...کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
دوستان عزیزی که با اندیشه مشکل دی سی شدن دارین هربار مودم رو خاموش کنین و چند دقیقه بعد مجدد روشن کنین تا به سرور دیگه ای متصل بشین... هر سروری که خلوت تر باشه کیفیتش مطلوبتره...
. تو لیست اندیشه هم تعرفه مخابرات هست دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم خیلی شبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اینا که نرخهای خود اندیشه هستش...
مال خیلی وقته پیشه
اندیشه جدیداً دست گرفته اینترنت مخابرات رو و نرخ 1 مگ نامحدود 1 به 10 رو حدود 47700 تومن تعیین کرده...
و هنوز پنل آنلاینی هم براش ارائه نشده...
اگه ما سود حداکثری مخابرات رو هم در نظر بگیریم که 20% تعیین شده میشه چیزی حدود 46000 تومن که باز هم 1700 تومن بالاتر از نرخ تعیین شده هستش...
ما همیشه همه تقصیرا رو گردن دولت میندازیم... ولی میخوام بدونم حالا که گره کار دست یک شرکت خصوصی هست ، دیگه چرا داره گرون میده؟
یعنی باید عین 20% و حتی بیشتر هم رو قیمت بکشه؟ یعنی مشتری که 3 سال یا بیشتر داره از اندیشه خط میگیره نباید این شرکت کمی در قیمت گذاری و کیفیت برای مشتریهاش ارزش قایل بشه؟
لطفاً دوستان دو تا نرخها رو با هم اشتباه نگیرین
تشکر از توجه شما
دوست عزیز شما دقیقتر مشاهده بفرمائید , قیمت همونیه که باید باشه , در مورد کیفیت هم چند تا پست بالاتر توضیح عرض کردم.نقل قول:
سلام
اندیشه مال من از دیروز دچار مشکل شده یا سایتی رو باز نمی کنه یا dc می شه
زنگ زدم پشتیبانی گفت یکسری از خطهای 722 و 723 این مشکل رو دارند کسی اینجا این مشکله داره
اگه من هزاری توضیح بدم متوجه نمیشین//
دوستان من این قیمتها که میگین دقیقا همونه بنده هم قبول دارم اینها مال خود اندیشه هست و از یکسال گذشته با بیشتر توی این لیست بوده
و این مال اونهایی هست که یوزرهاشون روی سرور اندیشه ساخته میشن یوزرهایی که با پیشوند mirxxxxx یا ghdxxxxx و امثال اینها ساخته میشن و خط تلفنشون روی سرور مخصوص اندیشه رانژه میشه... تا اینجا حله؟؟؟
اون نرخهایی که مد نظر بنده هست یوزرها روی سرور مخابرات ایجاد میشن که هر یوزر شماره تلفنش میشه همون یوزرنیمش...
که برای این نت مخابراتی هنوز پنل آنلاین ارائه نشده...
توضیح از این واضحتر؟
من دقیقا همین مشکل رو دارم چند پست بالاتر از شما گفتمنقل قول:
تو چند ساعت اخیر خیلی این قطعی ها بیشتر شده !
دوستان مشکلات نت تو این چند روز رو اندیشه میگه خط بین المملی مشکل داره ولی از بچه های پایین پرسیدم میگن واسه انتخابات اینطوری کردنش!
من دوباره زنگ زدم اندیشهنقل قول:
گفت مشکل از ناحیه مخابرات
و سعی دارند می کنند درست کنند
ولی معلم نیست کی درست بشه!!!
سلام!
من دارم از اندیشه جمع میکنم برم یه شرکت دیگه!
حالا نمیدونم کدوم شرکتو انتخاب کنم که مث اندیشه پشیمون نشم؟!
یه شرکتی باشه مث اندیشه گدا نباشه! حجم هدیه بده... ترجیحا انتقال حجم به ماه بعد داشته باشه! برقراری موقت داشته باشه! تمدید کمتر از یک ماه(یا مثلا تا پایان ماه) رو داشته باشه! هزینه راه اندازی نداشته باشه یا کم باشه! قابلیت شارژ اکانت بدون نیاز به dial up داشته باشه! (صفحه خود شرکت و صفحه بانک بی دردسر باز بشه!)
مدیر با پدر مادر داشته باشه...
از شاتل و پارس آنلاین خیلی تعریف شنیدم(خودم شاتلو ترجیح میدم) ولی نمیدونم کدوم یکی از خدماتی که میخوامو داره؟!
راستی شاتل هنوز اون کارتهای طلایی رو میده واسه تخفیف معرفی کننده و معرفی شونده؟
خط 7 هم هستم!
ممنون میشم راهنماییم کنید که هر چه سریعتر از این اندیشه خراب شده برم!
مرسی:11:
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
اینا اون چیزیه که اندیشه به خورد من و شما میده!نقل قول:
توجه کردین چرا همیشه این مشکلات توی اندیشه به سطح بحرانی میرسه؟! :27:
باز این اندیشه ترکید
اگه گفتن خطهای 722 و 723 هست از دروغهاشونه
خط 3 هم به باد رفته
اندیشه خط 8 هم ترکیده بابا اینا چرت میگن
برادر ما متوجه فرمایشات شما هستیم ولی این قضیه مثال واقعیه اون ضرب المثل معروفه که میگه "یه دیوونه سنگی رو تو چاه میندازه که صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن"نقل قول:
قیمت و نوع سرویس مخابرات همون سنگه بود و در مورد اون دیوونه روایت زیاده دیگه خودتون پیدا کنید پرتقال فروش را ؛)
در مورد پنل مخابرات من هیچی نمیدونم چون یوزرش نیستم ولی اینو میدونم که الان دیگه فرقی نداره شما رو پورت مخابرات بسته بشی یا رو پورت اندیشه جفتش یه قیمت و یه کیفیته.
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
نقل قول:
چی میگن ؟ جوابشون چیه ؟
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
آی پی استاتیک! مایه دار! دست ما رو هم بگیر و بیار ! :دینقل قول:
خدا رو شکر از اندیشه زدیم بیرون!! :2: پارسال هم دقیقا تو یه همچین زمانی یکی دوماهی سرورش ترکیده بود.جالبه! :41:
شما الان چی داری یعنی ؟نقل قول:
خط 2 شبانه منم ترکیده
لیست قیمت تعرفه های جدید شرکت گیلانت در کل استان گیلان
از شرایط ویژه این سرویس ها به قیمت های بسیار مناسب و استفاده از بستر فیبر نوری در تمامی مراکز و انتقال حجم مصرفی به ماه آینده میتوان اشاره نمود.
شهرهای آماده سرویس:
رشت – لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه - عباس آباد و لوندویل آستارا- شلمان( املش)-رودبنه( لاهیجان)
www.guilanet.com
سرویس های 2 تا 4 مگ
با قیمت های بسیار متفاوت در استان
همه شرکتا؟! رو چه حسابی میگی؟ پس ما چرا مشکلی نداریم؟! فقط ساعت 1 تا 2 مشکل پینگ وجود داشت سراسری که برا ما گیمر ها مشکل ایجاد کرده بود که اونم الان 2 شبه OK شده.نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟:41:نقل قول:
راهنمایی شما موجب دلگرمی ما در انتخاب است...:11:
شاتل قابلیت انتقال ترافیک رو داره اما فقط ترافیک خریداری شده قابل انتقاله. هزینه راه اندازی داره که میتونی از کارت طلایی استفاده کنی که در اون صورت 5000 تومن میشه. کارت طلایی هم هست همچنان که تخفیف داره از 10% تا 100% . برقراری موقت هم داره. تمدید کمتر از یک ماه و منظورت و نفهمیدم! برای دانلود در ساعات رایگان یه سری قوانین داره که اگه روزی بیشتر از 2 گیگ دانلود داری به طور مداوم بهتر سرویس نا محدودش رو بگیری و از محدود استفاده نکنی. برای تمدید هم هیچ نیازی به dial up نیست .(مگه جای دیگه نیازه؟!) وقتی تموم میشه دوره ی شما یا ترافیکتون دسترسی به سایت شاتل همچنان امکان پذیره.ترافیک هدیه هم که به مناسبت های گوناگون میده اصولا. امیدوارم جواب سوال هاتون و گرفته باشید.نقل قول:
آخه شاتل با اون قانون من درآوردی و مسخرش برای دانلود جایی برای دفاع از خودش گذاشته. ما که چندتا رفیق دانلودر داشتیم که از شاتل سرویس می گرفتن ، همشون از این شرکت فراری شدن.:2:نقل قول:
هر روز بدتر از دیروز / دیشب من دانلود رو بیخیال شدم
:19:
کسی میدونه این اندیشه چه مرگش شده :46: ؟ سرعت شبانه رو میگم :19: ، یعنی قراره از این به بعد اینطور باشه یا نه مقطعیه :13:( انتخابات و ...) ؟
چون واضحه که خودشون محدود میکنن و به ترافیک و این حرفها ربطی نداره . :27::5:
اگه اینطوری باشه :18: من که جمعش میکنم ... :5:
پس ماها چی باید بگیم چند صفحه قبل هم گفتم
شب وقتی یه فایل 200 مگی رو میزاری دانلود نمیشه یه شب بیدار موندم دقیق نمیدونم سایت چند بود خود به خود دی سی شد وبار اول هم نبوده اکثر روزها همین جوری
گیلانت
تمام تعرفه های شما که واسه مخابرات
نقل قول:
2 خط نامحدود 1 به 10 مخابرات برادر.
شرکت گیلانت ، دوستام نمایندگیشو اینجا دارن.............با هم شریکی دانلود میکنیم..........سرویس 2 تا 4 مگش در ساعات رایگان ، 4 گیگ و خورده ای میاره.فعلا خوب داره جواب میده.
اتفاقا همین قانون FUP هستش که ما گیمر هارو نجات داد وگرنه الآن مثل شرکتای دیگه تو ساعت رایگان پینگ شدیدا زیاد می شد! با این قانون تفاوتی در سرویسش در شب و روز وجود نداره دیگه .این قانون برا کسایی مشکل ایجاد میکنه که با سرویس های محدود تو ساعات رایگان زیاد دانلود می کنن خوب اگه دانلود زیاد دارن برن نا محدود بگیرن چرا باید به حقوق بقیه تجاوز کنن؟! منی که دارم بازی میکنم به خاطر کسی که میخواد هر شب 4 گیگ مجانی دانلود کنه تا صبح به مشکل بخورم؟؟؟؟!! چرا؟! اتفاقا کاملا عادلانه شده الآن!نقل قول:
بنده تو البرز شب و روز مشکل پینگ ندارمنقل قول:
نامحدود هم هستم و البرز FUP هم نداره
دانلود هم می کنم، تو این 6 ماه 110 گیگ دانلود کردم :31:
پینگم هم با سرور امریکا بین 300 تا 600 هستش
با سرور اروپا 200 تا 400
با سرور داخل هم 60 تا 100
دمت گرم دادا!نقل قول:
این 5 تومن اگه خودم راه اندازی کنم هم باید بدم دیگه؟!
آره، این سایت اندیشه خودش واسه تمدید باز میشه ولی پرداخت آنلاین فاکتورو که میزنی صفحه بانک باز نمیشه!!! نمیدونم چرا! واسه دوستم هم اینجوریه... یکی نیس بهشون بگه اگه قرار بود واسه تمدید دوباره مودم dial up بندازیم که دیگه چرا ADSL گرفتیم؟!! حالا یکی که لپ تاپ داره باید یه مودم بگیره واسه تمدید سرویسش؟!
در مورد تمدید کمتر از 1 ماه هم منظورم این بود که مثلا امروز که روز 14 ماه هست، بتونم تا پایان ماه یعنی 31 ام ماه شارژ کنم که میشه کمتر از یه ماه، تفاوتش هم کم میشه از فاکتور!
داره همچین چیزی؟! واقعا داره؟! :31:
این هدیه هاش هم یه کم عجیبه... هر چی حجم بخری دوبرابر میده!؟ اونم فقط به ازای هر 3 گیگ؟ هدیه رایگان نداره مث سابق؟!
حدود سرعت دانلود تو شب و روز واسه سرویس 128ش چطوره؟ وضعیتش توی خط 7 رو اطلاع دارین؟
ممنون:11:
سلام!نقل قول:
الان یعنی شما از البرز راضی اید؟! آخه خیلی ازش تعریف نمیکنن؟!
لطف کنین بگین کدوم یکی از شرایطی که نیاز دارم رو داره:
حجم هدیه بده... ترجیحا انتقال حجم به ماه بعد داشته باشه! برقراری موقت داشته باشه! تمدید کمتر از یک ماه(یا مثلا تا پایان ماه) رو داشته باشه! هزینه راه اندازی نداشته باشه یا کم باشه! قابلیت شارژ اکانت بدون نیاز به dial up داشته باشه! (صفحه خود شرکت و صفحه بانک بی دردسر باز بشه!)
مدیر با پدر مادر داشته باشه...
کم دروغ ببافند...
پینگتون خیلی جالب نیست ولی من تو اندیشه(:2:) زیر 800 ندیدم!!! :2:
الان وضعیت قطعی سرویسای البرز چطوره؟! مث اندیشه داغون نیست؟!
مرسی:11:
نقل قول:
ما همه ی این راهارو رفتیم عزیز. در حال حاضر بهترین پینگ و شاتل داره.در ضمن 6 ماه 110 گیگ یعنی دانلودت خیلی کمه. با ماهی 19 گیگ هیچ وقت FUP بت گیر نمیده. اینایی که FUP میشن به طور مداوم شبی 3 تا 4 گیگ دانلود رایگان دارن یعنی ماهی حدودا 110 گیگ!