سلام.نقل قول:
Canon SX230 HSتوصیه میشه.
از لحاظ مدهای عکاسی و تنظیمات داخلی، نسبتا قدرتمندتر از Sony Cyber-shot DSC-HX9V هست.
سلام.نقل قول:
Canon SX230 HSتوصیه میشه.
از لحاظ مدهای عکاسی و تنظیمات داخلی، نسبتا قدرتمندتر از Sony Cyber-shot DSC-HX9V هست.
دوستان عزیز نظرتون در مورد sony alpha nex3 چیه؟
ممنون
چرا نمیگید sx220? صد تومن اختلاف قیمت دارن و فقط gps رو اضافه کردن.چیز خاص دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
والا خیلی سونیس روش مانور داده اما تو فروم ندیدم کسی حرفی ازش بزنه گویا چون نسبت به رنجش گرونه.با یک لنز 750 و دو لنز 890 قیمتشه! اما سنسور خیلی بزرگی داره که حتما تو کیفیت عکس موثره..نقل قول:
دوست گرامی سلام
راستش من سعی کردم البته بصورت روزنامه ای حداقل چندین صفحه از موضوع رو بخونم که نظرات دوستان حرفه ای رو بدونم که خوب مطالب خوب و مفیدی رو هم دیدم که زحمت کشیده بودند
راستش من قصد خرید یک دوربین رو دارم طی بررسی های اولیه که کردم این مدل نظر من رو جلب کرد
Canon SX40 HS
حال از دوستان خواهش دارم که نظرات حرفه ای و فنی تری رو ارائه بدن که ایا در حد و حدود قیمتش این مدل خوبه یا مدلهای دیگه هم با این قیمت میشه تهیه کرد
خلاصه نظر کارشناسی دیگه - ممنون
مدل sony alpha nex3
یه چند تا مشکل داره که یکیش اینه که لرزش گیر نداره و اون یکی هم اینه که لنزهای تکمیلیش گرونه
حالا سوالم اینه که این دوربین عکساشو بدون لرزش گیر میندازه؟ در مورد لنزهاشم آیا رو خودش لنز هست یا اینکه این قیمت شامل لنزش نمیشه؟
خیلی ممنون
canon sx 30 is power shot
Or
Canon g11 power shot
شما کدومو میپسندید؟
دوستان لطفا در مورد canon sx30is کمی واسم توضیح بدین الان قیمتش چنده کیفیت عکساش چطوره ؟ارزش خرید داره و تو این رنج چی پیشنهاد میکنین؟
دوست من این سایت رو هم نگاه کن ببین دوربینا رو مقایسه یه خلاصه و جالبی کرده:نقل قول:
مربوط به دوربین مورد نظز شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوربین عکاسی حدودا 300 جهت مصارف خانوادگی چی پیشنهاد میدید؟
تلویزیون سه بعدی VT30 پاناسونیک دارم. میخواستم دوربین بگیرم به sony dsc-wx7 برخوردم سه بعدی هم ضبط میکنه خواستم ببینم کلاً همه جوانب (عکسبرداری و فیلمبرداری 2 بعدی و سه بعدی) رو در نظر بگیریم این مدل خوبه یا یه مدل از پاناسونیک بردارم. کلاً اگه بی خیال سه بعدی هم بشم تا رنج 400 گزینه بهتری هست؟ سه بعدی داشت چه بهتر.
خب اگه منو رو روی زبون فارسی گذاشتی، نوشته "کاهش پارازیت" و شارپنس هم "وضوح" نوشته.نقل قول:
نکته که خیییلی داره. مثلا اگه مود M رو انتخاب کنی وارد یه دنیای دیگه ای میشی :31: ضمنا من گفتم از C استفاده میکنم، اما همیشه که نه. بعضی وقتا از M هم استفاده میکنم. درباره فیلمبرداری هم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم.
متاسفانه مقدار باتری رو نشون نمیده چقدر مونده. فقط وقتی دیگه خیلی کم میشه، یه هشدار قرمز رنگ میاد روی صفحه. نوع باتری هم بخاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم نوشته. (باتری Ni-MH شارژیه)
مواقم.گزینه بهتر و مناسبتری هست.نقل قول:
دوست عزیز همیشه هم سنسور بزرگ در کیفیت بالا نمیتونه بهترین نقش رو بازی کنه. زمانی سنسور بزرگ در بالاتریننقل قول:
و بهترین عملکرد به کمک کیفیت میاد که سیستم نوردهی دوربین و زمان نوردهی اون بطور کاملا بهینه با اندازه سنسور
هماهنگ شده باشه تا در فواصل مناسبی عمل نوردهی انجام بشه.
نقل قول:در مورد مدل Sony NEX-3 لازم میبینم نکاتی رو بیان کنم:نقل قول:
این دوربین جز کلاسهای Mini SLR هست که به همراه یک لنز 18-55 و یک لنز16میلیمتری عرضه میشه که در ایران فقط با لنز18-55عرضه میشه.
قیمت پایه این دوربین 880.000تومان هست.
سنسور این دوربین از نوع APS CMOS هست که میتونست به سنسور کاراتری مجهز بشه!
مجهز به لرزشگیر تصویر(IS) با قابلیت فعالسازی بر روی لنز.
جنس بدنه از ماده مقاوم Polycarbonate هست که مقادمت خوبی رو به دوربین داده.
دهانه بسار محدود و عدم پشتیبانی از لنزهای متعددبا کلاسهای متفاوت(محدود به سریE سونی و جند مدل دیگه!).
نظر شخصی:
این دوربین هیچ تناسبی با یک SLRنداره! چون موقعی که در دست قرار میگیره حس یک دوربین کامپکت به عکاس
داده میده و اندازه کوچک اون اصلا توازن قوی ای رو برای ثابت کردن دوربین و ثبات نسبی اون، بوجود نمیاره و همین
امر یکی از بزرگترین ضعهفهای طراحی این مدل هست. البته اگر شیار بندی و حاشیه نشینی دوربین رو برای
جای انگشتان و مهار مناسب دوربین نادیده بگیریم!!!
سنسور این دوربین قابلیت مناسبی رو متناسب با نوردهی داخلی نداره و این امر میتونه مشکل ایاد نویز و بورشدگی
رو در نور کم به همراه داشته داشته باشه. که سونی با قرار دادن ایزو بسیار بالا سعی در کم رنگ کردن این نقیصه
برامده که به شخصه این موضوع رو زیاد کارا نمیبینم!
اگر با یک دید کلی به این دوربین نگاه کنیم، حتی با دارا بودن چند قابلیت کلیدی و ظریف و کارا، تنها به پایین بودن
ارزش خرید این دوربین میرسیم که در کنار برخی رقبای خود، مجالی برای عرض اندام نداره.
بدون کوچکترین شکی:نقل قول:
PowerShot G11
اگر با جنبه مقایسه ای هم نگاه کنیم، اصولا مقایسه یک high-end compact مثل PowerShot G11 نمیتونه مقایسه
جالبی باشه!!!
در کل PowerShot G11 با دارا بودن سنوز مناسبتر و نوردهی کاملا بهینه(با توجه به تجربه شخصی!) گزینه کاملا
ایده آلی برای افراد مشکل پسند و خواهان کیفیت عالی است.
یکی از بارزتری و شاخص ترین ویژگی این مدل زوم بسیار بالی اون هست که در سریهای کامپکت در این برند، نمیشهنقل قول:
نمونه ای براش پیدا کرد.
زوم بالای دوربین چقدر براتون ارزش داره؟؟؟
حدااکثر بودجه؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
دوست عزیز استفاده خانگی و طبیعت و البته زوم هم واسم مهمه البته درکنارش کیفت خوب عکس بودجه هم نهایتا تا 400 تومن .
كيفيت فيلمبرداري canon G11 power shot در چه حديه؟
چون من در آخرين لحظاتي كه قصد خريد همين دوربينو داشتم تو مشخصاتش ديدم كه 640x 480 فيلمبرداري ميكنه و اين موضوع خيلي نظرم رو عوض كرد و در نهايت دارم به دوربين مدل G12 و SX 40 فكر ميكنم .
حالا اگه دوستان نظر ديگه اي دارن من مثل هميشه از نظرات كارشناسيشون نهايت استفاده رو ميبرم
با تشكر
سلام دوستان.
بالاخره بعد از کلی پرس و جو و دربه دری برای دوربین canon ixus 220 hs یا همون powershot ELPH 300 نسخه ژاپنی شو به اسم IXY 410F سفارش دادم و انشالله تا فردا یا پس فردا دستمه. رنگ مشکی. منو فارسی هم نداره و فقط انگلیسی و ژاپنی داره که از نظر من عیبی نداره.هر جا سر میزدم یا نداشتن یا چینی بود.
فقط میخام بدونم که ixy 410f همون ixus 220 هست دیگه ؟ از لحاظ اندازه، قیافه، کیفیت ساخت و عکس و فیلم فرقی دارن یا نه ؟
اگه فرقی هرچقدم جزئی داشته باشن ممنون میشم اشاره کنید.
مرسی :40::40::40:
کیفیت فیلمبرداری این مدل 480pهست.نقل قول:
بودجه شما چقدر هست؟؟؟
کاربردتون چی هست؟؟؟
با کمی افزایش بودجه:نقل قول:
CANON - PowerShot SX220 HS...450.000
آخه canon sx 220 زومش كمتره دكمه اختصاصي delet نداره
بچه ها کسی نیس جواب منو بده؟تا 350 آخرش خیرشو ببینی!(ولی هرچی کمتر بهتر:31:) :5:نقل قول:
راهنماییم کنید لطفا
نقل قول:سلام.نقل قول:
مدل زیر میتونه یکی از بهترین انتخابها باشه:
Fujifilm - FinePix F550EXR...337.000
کانفیگ نسبتا قوی ای داره که ارزش خریدش رو به شدت بالا میبره.
کد:http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/f/finepix_f550exr/specifications/
ممنون از راهنمایییت دوست عزیز:20: بنظرت دوربین کنون تو این رنج از نظر کیفیت از فوجی بهتر نیس؟ انقد از کیفیت کنون و نیکون شنیدم که میترسم انتخاب دیگه ای داشته باشم:31:نقل قول:
تو این رنج کنون سراغ نداری خوب و خانواده دار؟:46:
کاربردم مصرف خانگیه منتها نمیخوام هیچ وقتی پشیمون بشم که ای کاش اون یکی مدلو خریده بودمنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
کسی جواب مارو نداد تا 400 تومن انتخابی بهتر از sony dsc-wx7 هست یا نه؟ امکانات + کیفیت
سلام دوستان
بین این دو مدل کدوم ترجیح مدید؟
1- ّFujifilm FinePix F700 EXR
2- Canon PowerShot SX260 HS
کدومشون فیلمبرداری بهتری داره البته کیفیت عکس هم برام مهمه ولی فکر میکنم دوربینهای جدید خیلی تو عکس گرفتن با هم فرقی ندارن (البته تو یک رنج قیمت) اگه اشتباه میگم راهنماییم کنید.
بهترین دوربین کامپکت تا 600 تومن چیه ؟
آخه canon sx 220 زومش كمتره دكمه اختصاصي delet ندارهنقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
شما زیاد به نوع برند توجه نکن. در بالا بودن کیفیت کانن شکی نیست. اما باید ارزش خرید رو هم در نظر گرفت.
با این بودجه به نظر من مدل معرفی شده بسیار عالی هست و کانفیگ نسبتا حرفه ای هم داره.
اگر میتونی بودجه رو بازهم افزایش بدین، میتونید انتخابهای دیگه ای هم داشته باشین.
سقف بودجه؟؟؟نقل قول:
Nikon COOLPIX L120...416.000نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.nikonusa.com/Nikon-Products/Product/Compact-Digital-Cameras/26253/COOLPIX-L120.html#tab-ProductDetail-ProductTabs-TechSpecs
نقل قول:
ماشاله این همه دوست حرفه ای
کسی نبود ما رو یه راهنمایی بکنه و نظر کارشناسی بده
ممنون
زوم چقدر براتون اهمیت داره؟؟؟نقل قول:
نوع کاربرد؟؟؟
با این مدل پیشنهادی ظاهرا زوم براتون خیلی اهیمت داره.درسته؟؟؟
کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
سلام.نقل قول:
کاربردتون بیشتر چی هست؟؟؟
زوم چقدر براتون اهمیت داره؟؟؟
Canon PowerShot SX260 HS کیفیت فیلمبرداریش بصورت 1080pهست و دارای زوم بالاست.
شاید با کمی کلی نگری صحبت شما درست باشه. اما همیشه این امر حاکم نیست و در برخی موارد دوربینهای با رنج
قیمتی یکسان، کیفیت عکس یکسانی رو بروز نمیدن!!!
این مدل تحت نامهای دیگه ای از جمله:
ELPH 300 HS
IXY 410F
عرضه شده که هیچ تفاوتی در نوع کانفیگ ندارن.
البته سریهای IXY 410F ریویوهای دقیقی رو نداشتن. اما به شخصه با یک بررسی کلی به تفاوتی نرسیدم!
حتما تو اولویت های خریدم هست اون مورد دوست عزیز مرسی که راهنماییم میکنی.میشه بدونم نظرت راجع به این 4 تا چیه؟نقل قول:
canon sx130 is
canon ixus 130is
cano ixus 115
canon ixus 200
کلا سری اکسوس بهترن یا سری اس ایکس؟
اگر نسبت به اون مدل معرفی شده باشه، کانفیگ کاملی ندارن.نقل قول:
شما اگر براتون بالابودن زوم اهمیت داره باید به سراغ سریSX برین.
کاربرد شما دقیقا در چه زمینه ای هست؟؟؟
زوم بالا براتون مهمه؟؟؟
من کاربرد خاصی مد نظرم نیس فعلا دوست عزیز:31: واسه عکسهای خانوادگی و... ولی بهرحال تا حدی که ممکنه به نسبت قیمتش دوربین خوبی میخوام باشه!کیفیت خوب عکس ها و امکانات بیشتر،هرچند فعلا که مبتدیم و زیاد وارد نیستم اما شاید بعدا علاقه مند شم اونوقت تو ذوقم نخوره زیاد:27: و البته عمر و کیفیت خود دوربین هم واسم مهمه که زیاد باشه:5:نقل قول:
با تشکر قبلی از راهنماییهات :11:
از لحاظ مدهای عکاسی و نوع سنسور مدل فوجی گفته شده کاملا ایده ال هست.نقل قول:
هدف من هم از ندادن چندین مدل، بالا نبردن ابهام شما در انتخاب و عدم سردرگمی هست.