اينم از پيروزي . استقلال بازي بعدي رو حتما بايد ببره
اگه ببره مياد سوم و با يك امتياز اختلاف نسبت به پيكان قزوين
اينم از پيروزي . استقلال بازي بعدي رو حتما بايد ببره
اگه ببره مياد سوم و با يك امتياز اختلاف نسبت به پيكان قزوين
عماد جان پس بقيه کجان ؟ پاکشون کردي ؟نقل قول:
جدول خیلی داشت طولانی میشد. گفتم اینجوری راحت تره. هرکی رطبش رو میخواد میتونه جدول امتیاز های هفته 14 رو ببینه..نقل قول:
آخه هفته قبل کسی امتیاز نگرفت !
رضا، تو رتبت 26 هست..
امیر، آخه کی تو رو فراموش میکنه..نقل قول:
رتبه تو هم 11 هست.
یه خورده دیگه تلاش کنی میای لیگ برتر :31:
جدول خیلی طولانی شده بود.نقل قول:
اینجوری مختصرتره..
گفتم یه خورده رقابت ایجاد کنم..
حالا بجنگید اول وارد جدول بشید بعد رتبتون رو افزایش بدید :21:
جدول رو چندتایی کنم ؟
مثل جدول ليگ 18 تاييش کن تا حرف و حديثي باقي نمونه .نقل قول:
جدول رو چندتایی کنم ؟
استقلال2
سايپا0
پیش بینیت ثبت شد..نقل قول:
اینم جدول 18 تایی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 13020 هم اصلاح شد و این جدول توش قرار گرفت :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3210445&postcount=13020
استقلال 3 - سایپا 1
سه شنبه 05 / 09 / 87
لورکوزن،داور و کمیته انظباطی
یکشنبه شب امیرحسین بابازاده تماس گرفت درحالی که تصمیم داشتم
تا پس از بازی سایپا حرفی نزنم اما به خاطراحترامی که برای او و
"رادیو جوان" قائلم صحبت کردم.مباحث زیادی بود.درباره قضایای داوری
پرسید، آن داستان معروف رابیان کردم.شاید تکراری شده باشد ولی
دوباره می گویم.کالموند مدیر پرنفوذ لورکوزن همیشه به من می گفت
مابرای اینکه داوران فوتبال آلمان دربهترین شرایط روحی و روانی قضاوت
کنند ودغدغه ای نداشته باشند دراتحادیه باشگاهها تصمیم گرفتیم
بخشی از بودجه سالیانه را به کمیته داوران بدهیم.چندسال پیش که
امیر قلعه نوعی گفت باید فکری به حال معشیت داوران کرد کسی توجه
نکرد.حالا همه می گویند چنین و چنان است وباید حق و حقوق داور
افزایش یابد.ما هرچه بگوییم شاید فکر کنند برای خودمان است اما از
دوستان تقاضا دارم یک بار با دقت بازی فولاد را ببینند،هر آنچه آنها حکم
کنند می پذیرم.صبح با باشگاه آمدم تا آخرین آنالیز حریف سه شنبه را
تماشا کنم.
روزی که با زحمات حاجی فتح الله زاده این تیم بسته شد فکر بازی هایی
مثل این را می کردیم.جمعه در لیگ بازی کنیم،شنبه خبر بدهند که
سه شنبه بازی دارید.به هرحال تیم بعداز بازی جمعه خوب تمرین کرد.
منتها گلایه ای که من از بچه ها داشتم تمرکزشان دربازی بود.این قضیه
درتیم ما باید رفع شود.
از آغاز فصل گفتم که درفصل جاری به موفقیت درهر سه جام فکر
می کنیم وامیدوارم از بازی فردا(سه شنبه) روند پیروزیمان را از سربگیریم
خبردادند که باید به کمیته انضباطی بروم.مشکلی نیست،من به آقای
شریفی و همکارانش ارادت کامل دارم واگر نیاز به توضیحی باشد در
خدمت دوستان هستم.
تیم ما شرایط بسیار خوبی دارد. اگرچه از هفته گذشته خبرهایی در
خصوص انصراف داماش ازجام حذفی منتشرشد،اماازاول هم می دانستیم
باید مقابل این تیم به میدان برویم.مسلما پیروزی برای ما مهم است.
امادراین بازی ازنفراتی مثل امیرآبادی و پولادی که کمتر در مسابقات لیگ
حاضرشدند،استفاده خواهیم کرد.
درمورد آقای پیروانی هم باید بگویم ایشان به واسطه کارکردن با جوانان و
نتایج خوبی که با مقاومت در لیگ برتر به دست آورده، می تواند در تیم
امید هم موفق باشد.
پس از مدت ها دوری
استقلال2-1 سایپا
بازی شنبه چه ساعتیه ؟
ایول پیکان هم باخت خیلی حال کردم.
مریم هم گفت برا کامپیوترش مشکلی پیش اومده و یک هفته نمیتونه بیاد.
برای همین خودم پیشبینی ها را ثبت میکنم.
ساعت 15:00 هستنقل قول:
استقلال 4 - سایپا 2
عماد اگه جدول 100 تايي هم بزاري باز هم اسم من ديده نميشه.:27:نقل قول:
باقي بچه ها اصلا غصه نخوريد ما توي جام حذفي شركت مي كنيم:دي
بازی بعدی استقلال تهران
کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
من تا پست های بعد از داماش را دیدم فکر نمیکنم کسی دیگری جا مونده باشه اگر کسی از قلم افتاده بگه.
احتمال حضور مهاجم ایرانی النصر در استقلال
عنایتی:می خواهم برای استقلال بازی كنم
خبرگزاری فوتبال ایران - رضا عنایتی مهاجم النصر در آستانه بازگشت به تیم استقلال تهران قرار دارد.
رضا عنایتی با تایید مطلب فوق به خبرگزاری فوتبال ایران میگوید: «فعلا مصدوم هستم و به دلیل ناراحتی از ناحیه كمر، یك ماه تا یكماه و نیم قادر به بازی برای النصر نیستم با این وضعیت هیچ بعید نیست كه مسئولان النصر تصمیم بگیرند مرا از لیستشان كنار بگذارند و من اصلا از این موضوع ناراحت نیستم البته هنوز هیچ صحبتی در رابطه با این امر با مسئولان النصر یا لوكا نداشتم.»
وی در خاتمه خاطرنشان ساخت: «امیر قلعهنویی در رابطه با حضور در استقلال با من صحبت كرده است. چنانچه مسئولان النصر تصمیم بگیرند با توجه به دوری من، مهاجم دیگری را جایگزین من كنند حتما به استقلال خواهم آمد تا در نیمفصل دوم بتوانم برای تیم محبوبم بازی كنم و بتوانم بار دیگر بعد از گلزنی شادیهایم را با هواداران استقلال تقسیم كنم.»
قلعه نويى بايد تغيير روش بدهد
اشتباهات دفاع استقلال بيشتر از داور بود
اگر بگوييم استقلال به داور باخت يعنى تمام ضعف هاى فنى اين تيم و البته شايستگى هاى تيم خوب فولاد را ناديده گرفته ايم. البته داورى در يكى ، دو مورد به ضرر استقلال بود اما سؤال اينجاست كه آيا استقلال واقعاً شايستگى پيروزى را داشت؟! اينكه امير قلعه نويى آن همه ايراد فنى را در تيمش ناديده مى گيرد و مى گويد به داور باختيم در نوع خود جاى سؤال دارد. اگر به فرض تمام ادعاهاى قلعه نويى در مورد مسائل داورى بازى استقلال - فولاد درست باشد بازهم نمى توان پذيرفت كه اين تيم فقط به داور باخته است. اگر بپذيريم استقلال واقعاً به داور باخته بايد شايستگى هاى تيم فولاد را ناديده بگيريم. در حالى كه تمام كارشناسان منصف اذعان دارند فولاد صرف نظر از نتيجه بازى (و شايد طور ديگرى رقم مى خورد) تيم بسيار شايسته اى بود و حتى از نظر فوتبالى بجز ۲۰ دقيقه اول نيمه دوم كه زيادى عقب كشيد، بهتر از استقلال كار كرد هرچند كه گل تقى پور درست بود و مى توانست روند بازى را عوض كند. مجيد جلالى چون استقلال را مى شناخت توانست اين تيم را شكست دهد جالب اينكه او قبل از بازى راه هاى رسيدن استقلال به دروازه رقبا را هم در مصاحبه با روزنامه ها گفته بود اما تيم قلعه نويى درست از همان راه ها حمله مى كرد و عجيب اينكه براى چندمين بار در فصل جارى شاهد تعويض هاى كليشه اى قلعه نويى بوديم.( مثل تعويض عليزاده)
•••
قلعه نويى بعد از بازى دوباره حرف از مظلوميت استقلال زد و گفت ما به داور باختيم اما در جايى ديگر با اشاره به مدافعان تيمش خطاب به آنها گفت مهاجم فولاد كه گل زد نصف شما قد داشت و ...
او حتى در رختكن خطاب به استقلالى ها گفت «خسته نباشيد البته اگر واقعاً خسته شده باشيد!» اين نيش و كنايه ها بيانگر نارضايتى امير از عملكرد شاگردانش است و او به اين نكته هم اذعان داشت كه تيمش خوب بازى نكرده و مثل روزهاى قبل نبوده اما معلوم نيست چرا دوباره پاس داور را وسط مى كشد و مى گويد ما به داور باختيم؟! اگر واقعاً استقلال به داور باخت پس چرا اين همه مشكل فنى داشت! اصلاً قلعه نويى چرا توضيح نداد كه تيمش در اين مدت تعطيلات چه كرده كه از آمادگى نسبى دور نشود؟ آيا بازى با آپادانا و پيروزى گول زننده ۱۰ بر يك كار درستى بود؟ (بعد از آن بازى بهمن فروتن سرمربى آپادانا قلعه نويى را با فرگوسن مقايسه كرد)
•••
استقلال مقابل فولاد نه در پروسه تهاجمى نمره قبولى گرفت و نه در كارهاى دفاعى. يعنى به هيچ كدام از مردان خطوط مختلف اين تيم نمى توان نمره اى بالاتر از ۱۲ داد. حتى به جرأت مى توان گفت نمره خط دفاعى استقلال با استناد به آنچه خود قلعه نويى گفت زير ۱۰ است اما درست در همين شرايط استقلالى ها داور را مقصر عنوان مى كنند تا اين سؤال به ذهن برسد كه نمره دفاع استقلال كمتر بود يا تيم داورى؟ اينكه يك مربى ببازد و بعد داوران را مقصر جلوه دهد شايد براى يكى ،دو بازى جواب دهد اما در درازمدت مسلماً جواب نخواهد داد و قلعه نويى قبل از هر چيز بايد به فكر برطرف ساختن نقاط ضعف تيمش باشد. او اگر بپذيرد كه مقابل فولاد اشتباهاتى داشته دوباره مى تواند تيمش را به دوران اوج نزديك كند اما در غير اين صورت تغييرى در روند بازى هاى استقلال ايجاد نخواهد شد. سرمربى آبى پوشان حتماً مى پذيرد كه تيمش بازى هاى سختى را پيش رو دارد و براى فرار از اين وضعيت حتماً بايد تفكراتش را تغيير دهد تا دوباره استقلال اوج بگيرد.
استقلال 1 سايپا0
تازه ترین آراء کمیته انضباطی؛
افشین قطبی تبرئه شد / محرومیت سه جلسه ای بیژن کوشکی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افشین قطبی سرمربی پرسپولیس را نسبت به تخلف تحریک تماشاگران در دیدار با مقاومت سپاسی شیراز تبرئه کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، بر اساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ، در پی شکایت محمد هادی آیت اللهی رئیس هیئت فوتبال فارس از افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به رفتارتحریک آمیز تماشاگران در دیدار مقاومت سپاسی و پرسپولیس ، کمیته انضباطی با استناد به ماده 24 وی را تبرئه کرد.
این کمیته همچینین بیژن کوشکی مدافع تیم فوتبال استقلال را به درگیری و ضرب و شتم یکی از خبرنگاران به 3 جلسه محرومیت و 15 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد .
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در رای تازه خود مجتبی انصافی مدافع تیم فوتبال مس کرمان را بدلیل حوادث دیدار با داماش گیلان تا اطلاع ثانوی از همراهی تیمش محروم و مقرر شد وی ساعت 15 روز سه شنبه 12 آذرماه در محل کمیته انضباطی حاضر شود.
در پی شکایت هادی برگی زر مربی سابق ابومسلم جهت دریافت مطالبات خود از این باشگاه روز 16 آذرماه راس ساعت 16 به کمیته انضباطی احضار شد.
استقلال 2 - سایپا 1
با وجود شايعه كناره گيرى
دكتر نوروزى همچنان جبارى را درمان مى كند
روز گذشته شايعه كناره گيرى و حتى اخراج «امين نوروزى» فيزيوتراپ باشگاه استقلال در محافل مطبوعاتى پيچيد و بلافاصله اين صحبت بر سر زبان ها افتاد كه او به خاطر اختلاف با امير قلعه نويى ديگر نمى خواهد با اين تيم همكارى كند اما... در مورد دكتر نوروزى و اتفاقاتى كه برايش رخ داده در شماره اخير به طور كامل و جامع ماجرا را شرح داده ايم اما بد نيست به اين نكته هم اشاره كنيم كه امين نوروزى از سوى بازيكنان استقلال همچنان يك پزشك «امين» محسوب مى شود و دقيقاً به همين خاطر است كه وى همچنان بر روى پرونده پزشكى مجتبى جبارى كار مى كند و بد نيست بدانيد هافبك مصدوم آبى پوشان زير نظر وى دوران نقاهت خود را سپرى مى كند و به دنبال آن است با كمك دكتر نوروزى بتواند بار ديگر طعم حضور در فوتبال ايران را بچشد.
قلعه نويى حق اخراج استقلالى ها را ندارد
امير قلعه نويى در تيم استقلال يك حاكم مطلق است. او براى برخورد با بازيكنان اختيارات ويژه اى دارد، جرايم آبى پوشان با نظر وى تعيين مى شود، اگر لازم بداند يك يا چند بازيكن را مى بخشد و... حتى مى گويند كميته فنى هم به نوعى با نظر وى انتخاب مى شود اما در عين حال از وقتى اميررضا واعظى آشتيانى به استقلال آمده و مدير عامل شده شرايط تا حدى فرق كرده است و عده اى معتقدند امير ديگر همه كاره باشگاه استقلال محسوب نمى شود! و همه چيز در عرصه مديريت كاملاً توسط واعظى آشتيانى كنترل مى شود. براى مثال جالب است بدانيد قلعه نويى مى تواند بازيكنان را از حضور در تمرينات منع كرده و آنها را به نوعى «اخراج» كند اما اين مسأله در مورد كادرفنى و پزشكى تا حد زيادى مصداق ندارد و امير نمى تواند آنها را نيز همچون بازيكنان كنار بگذارد. اين طور كه ما شنيده ايم كنار گذاشتن احتمالى كادرفنى و پزشكى سخت تر از اخراج بازيكنان بوده و نيازمند ارائه توضيحات بيشتر و جامع تر به مديريت باشگاه است. از طرف ديگر حتى اگر امير با حضور اين افراد مخالف باشد، آنها در اختيار باشگاه قرار خواهند گرفت و احتمال دارد از وجودشان در بخش هاى ديگر از جمله تيم هاى پايه اى يا آكادمى فوتبال استقلال استفاده شود زيرا اين افراد با باشگاه قرارداد دارند و مديرعامل بايد در موردشان نظر بدهد نه فرد ديگرى.
سیاوش اكبرپور: مصدومیتم جدی نیست
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00 pm - 1387/ 9/ 6 : در تاریخ
امین عساکره
مهاجم تیم فوتبال استقلال با رهایی از بند مصدومیت میتواند تیم خود را برابر سایپا همراهی كند.
سیاوش اكبرپور روز چهارشنبه در مورد میزان آمادگیاش گفت: خوشبختانه مصدومیت من جدی نبود و میتوانم استقلال را در بازی با سایپا همراهی كنم.
این مهاجم همچنین ادامه داد: ترافیك بازیكنان در خط حمله موجب شده تا ما همیشه با انگیزه بالایی در تمرینات شركت كنیم تا بتوانیم از این طریق به عنوان یكی از بازیكنان اصلی در تركیب ثابت قرار بگیریم.
اكبرپور با اشاره به آمار گلهای زدهاش اظهار داشت: با توجه به دقایقی كه در بازیهای استقلال به میدان رفته ام، از تعداد گلهایی كه به ثمر رسانده ام، راضی نیستم و تلاش میكنم تا در ادامه لیگ بتوانم موفقیت بیشتری به دست آورم.
این بازیكن در مورد بازی با سایپا هم گفت: سایپاییها همیشه حریفی سرسخت برای ما بودند و حتم دارم كه روز شنبه هم حرفهای زیادی برای زدن خواهند داشت، اما باید این را در نظر داشت كه تیم ما در دوبازی گذشته پنج امیتاز از دست داده است و اگر میخواهیم خودمان را به عنوان مدعی ثابت كنیم، باید سایپا را شكست دهیم.
اكبرپور در پایان حرف هایش ابراز امیدواری كرد كه تماشاگران استقلال بدون توجه به باخت این تیم به فولاد، با حضور در ورزشگاه آزادی به حمایت از تیم محبوبشان بپردازند.
بازی استقلال تهران و سایپای كرج روز شنبه هفته آتی از چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر انجام میشود.
در حاشيه ديدار استقلال تهران و داماش گيلان
واعظى و عبدى در جايگاه
واعظى آشتيانى، بهشاد ياورزاده، حسين عبدى، اميرحسين يوسفى، هادى طباطبائى وجمشيد شاه محمدى از جايگاه ويژه به تماشاى اين بازى پرداختند. نكته جالب اينكه واعظى آشتيانى و حسين عبدى در حاليكه در نيمه اول كنار يكديگر نشسته بودند نظاره گر بازى تيمهايشان بودند.
حاجيلوغايب بود
اصغر حاجيلو، سرپرست داماش از همراهى تيم خود در تهران خوددارى كرده بود و يكى از غايبان تيم داماش در اين مسابقه محسوب مى شد.
خوش آمدگويى قلعه نويى به گيلانى ها
اميرقلعه نويى، سرمربى استقلال پيش از شروع مسابقه به سمت نيمكت داماش رفت و به نوعى خوش آمد گويى مراسم پيش از مسابقه را بجا آورد.
نيكبخت تشويق شد!
هنگامى كه آرش برهانى قصد زدن پنالتى اول استقلال را داشت، تماشاگران حاضر در ورزشگاه عليرضا نيكبخت را تشويق كردند. اين حركت به نوعى كنايه استقلالى ها به گل نشدن پنالتى هاى نيكبخت در بازى مقابل پيكان بود.:27:
اعتراض مجيدى به برهانى
آرش برهانى در دقايق پايانى مسابقه در موقعيتى تك به تك با دروازه بان داماش قرارگرفت اما با بى دقتى توپ را گل نكرد. همين موضوع شكايت مجيدى را در پى داشت كه در موقعيت بهترى در آن صحنه بود و مى توانست با پاس برهانى توپ را به گل تبديل كند.
خوشحالى استقلالى ها
بازيكنان ومجموعه استقلال هنگامى كه از نتيجه بازى مس رفسنجان و مس كرمان باخبر شدند و از اينكه فهميدند حريف مرحله بعدى آنها مس رفسنجان است، خوشحال شدند.
پيگيرى تمرينات استقلال
تمرينات استقلال بعد از بازى با داماش از ساعت ۱۵ امروز پيگيرى مى شود.
استقبال طالب لو از اميرآبادى
هنگامى كه مهدى اميرآبادى توانست براى استقلال گلزنى كند وحيد طالب لو به وسط زمين آمد و به خاطر اين گل به او تبريك گفت.
صرفه جويى استقلالى ها
بازيكنان تيم استقلال تهران پيش از شروع مسابقه ديروز حدود ساعت ۱۰و۳۰ دقيقه صبحانه و ناهار را با هم خوردند و حدود ساعت ۱۲ در ورزشگاه آزادى حاضر شدند، نزديك ساعت ۱۳ نيز به گرم كردن خود پيش از مسابقه پرداختند.
اسكوربورد خاموش آزادى
اسكوربورد ورزشگاه آزادى در بازى تيم هاى استقلال و داماش طبق روال بازى هاى گذشته وبه دليل نقص فنى خاموش بود.
برهانى ركورد مرفاوى را شكست
به ثمر رساندن بيشترين گل در طول يك مسابقه در تيم استقلال از آن صمد مرفاوى بود كه ۴ گل را به ثمر رسانده بود اما در بازى ديروز استقلال و داماش آرش برهانى با به ثمر رساندن ۵ گل در اين مسابقه اين ركورد را از آن خود كرد.
استقلال 2 سایپا 0
جمعه 87/9/9
سایپا کرج - استقلال تهران، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی
آخرین بازی :
استقلال 0 - 1 فولاد
ابومسلم 0 - 0 سایپا
تا الآن 12 نفر بازی [سایپا کرج - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 13042 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 13020 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3211674&postcount=13042
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3210445&postcount=13020
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 2 - 0 سایپا
استقلال3-سايپا 1
نقل قول:نقل قول:پیشبینی ها ثبت شدنقل قول:
در تمرين امروز استقلال
قلعه نويي بازي پرسپوليس را تماشا كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران امروز در جريان تمرين ديدار پرسپوليس مقابل استقلال اهواز را تماشا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
اين جلسه تمريني به دليل بازي روز گذشته استقلال مقابل داماش در جام حذفي سبك برگزار شد.
سياوش اكبر پور پس از سه جلسه غيبت به دليل آنفولانزا در محل تمرين حاضر شد.
يدالله اكبري و فرهاد مجيدي از غايبان تمرين امروز بودند.
بازيكناني كه روز گذشته مقابل داماش به ميدان رفتند پس از 20 دقيقه به استخر و سونا رفته و ساير بازيكنان پس از تقسيم شدن به دو گروه به بازي دستگرمي پرداختند.
هاشم بيك زاده به مدت 10 دقيقه به طور اختصاصي با امير قلعه به صحبت پرداخت.
امير قلعه نويي پس از اينكه بازيكنان را به دو گروه تقسيم كرد خود به رختكن ورزشگاه دستگردي رفت و ديدار امروز پرسپوليس مقابل استقلال اهواز را تماشاكر كرد.
انتهاي پيام/
براي عقد قرارداد با استقلال
بازيكن برزيلي بالاي 80 هزار دلار ميخواهد
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي براي عقد قرارداد با تيم فوتبال استقلال خواهان 80 هزار دلار شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو بالا در شرايطي با استقلال قرارداد رسمي امضا ميكند كه اين باشگاه در ابتدا مبلغ 80 هزار دلار به او بپردازد.
اين بازيكن برزيلي كه مورد تاييد فني و پزشكي كادر فني استقلال قرار گرفته است به اين دليل كه مسئولان اين تيم در حال فراهم كردن اين پول هستند هنوز قراردادي را با آبي پوشان نبسته است.
مبلغ قرارداد بالا در مجموع 250 هزار دلار است كه براي امضاي قرارداد 80 هزرار دلار مي خواهد.
بالا اكنون هم در تمرينات اين تيم شركت نميكند
استقلال 3-سايپا 1
آقاي گل در يک قدمي بازگشت :8:
ديدار شبانه عنايتي و آشتيان! نادر رضي رضا عنايتي به علت مصدوميت چند وقتي را در تهران سپري کرد تا آسيب ديدگي کمر خود را زير نظر دکتر نوروزي بر طرف کند. طي روزهاي گذشته شايعات مختلفي پيرو خداحافظي او از فوتبال به گوش مي رسد. اما پس از بررسي هاي فراوان اعلام شد که عنايتي تنها يک ماه تا يک ماه و نيم از فوتبال دور است و پس از آن مي تواند بدون مشکل در ميادين ورزشي حاضر شود. در روزهايي که عنايتي در تهران به سر مي برد از باشگاه النصر به او خبر رسيد که احتمال دارد به علت اين مصدوميت از ليست اين باشگاه خارج شود، اما رضاي آقاي گل (لقب عنايتي در ايران) نگراني اي از بابت اين موضوع نداشت زيرا با قلعه نويي براي بازگشت به استقلال صحبت و به توافقات اوليه نيز رسيده بودند. اما براي اين که اين موضوع سر و شکل صحيحي به خود بگيرد ، سرمربي استقلال از عنايتي خواست تا ديداري نيز با آشتياني داشته باشد تا از همين ابتدا مذاکرات به صورت اصولي انجام شود. در ابتدا اين مهاجم گلزن مخالف ديدار با مسئولان باشگاه استقلال بود، اما استدلال هاي قلعه نويي باعث شد تا قانع شود و به ديدار مدير عامل استقلال برود. شرط عنايتي براي نشست با آشتياني اين بود که موضوع انتشار پيدا نکند و پس از مشخص شدن وضعيتش در باشگاه النصر مذاکرات علني شود که اين درخواست مورد موافقت قلعه نويي قرار گرفت اما دريغ از اين که ديدار عنايتي با آشتياني زودتر از موعد درز پيدا مي کند و در محافل ورزشي پخش خواهد شد. عنايتي شب قبل از بازگشت به امارات ديداري با واعظ داشت و در اين جلسه مراحل بازگشت اين مهاجم به استقلال مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت طرفين به توافق نسبي رسيدند و قرار بر اين شد تا عنايتي ابتدا شرايط خود در باشگاه النصر را پيگيري کند و در صورت صحت خارج شدن از ليست اين باشگاه هيچ گونه واکنشي نشان ندهد و بار ديگر آبي پوش شود. ذکر اين نکته خالي از لطف نيست که چند وقت پيش بنا به درخواست قلعه نويي مسئولان استقلال با مسئولان النصر وارد مذاکره شدند تا عنايتي را به صورت قرضي در جام باشگاه ها به خدمت بگيرند، اما اين درخواست با مخالفت اماراتي ها رو به رو شد. عنايتي در يک قدمي بازگشت به استقلال است و اگر همه چيز طبق روال پيش برود از نيم فصل دوم مي تواند در ترکيب آبي ها به ميدان برود.
گزارش تمرين استقلال
يدالله اكبرى قهر كرد؟
تمرين تيم استقلال ديروز ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردى برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان بيشتر به ريكاورى پرداختند.
كادر فنى بازى پرسپوليس را تماشا كرد
اعضاى كادر فنى تيم استقلال در اكثر دقايق تمرين به داخل رختكن ورزشگاه مى رفتند تا ديدار پرسپوليس و استقلال اهواز را تماشا كنند. همچنين اعضاى كادر فنى در طول تمرين سخت پيگير نتيجه ديدار پاس و پيكان بودند و در پايان وقتى از شكست پيكان باخبر شدند فورا اين خبر را به گوش بازيكنان رساندند و آنها را نيز در شادى خود شريك كردند.
اكبرپور بالاخره آمد
سياوش اكبرپور، مهاجم تيم استقلال پس از ۳ روز استراحت ديروز در تمرين آبى پوشان حاضر شد و همراه سايرين تمرين كرد. اكبرپور به خاطر سرماخوردگى شديد در تمرينات استقلال شركت نمى كرد و ديروز با بهبودى كامل در تمرين تيمش حضور يافت.
غيبت مشكوك اكبرى
يدالله اكبرى و على نظرى جويبارى در تمرين ديروز عصر آبى پوشان غايب بودند. نظرى در باشگاه استقلال حضور داشت اما غيبت اكبرى مشكوك بود. شنيده ها حاكى از آن است كه اكبرى به خاطر بازى نكردن در بازى هاى اخير استقلال قهر كرده و به همين دليل نيز در تمرين شركت نكرده است.
مرفاوى دير آمد، زود رفت
صمد مرفاوى مربى استقلالى ها با ۵ دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد و زودتر از سايرين نيز محل تمرين را ترك كرد. مرفاوى به خاطر فراهم كردن مقدمات سفر خود به مكه مكرمه با بازيكنان خداحافظى كرد و به منزل رفت.
صحبت هاى قلعه نويى با بيك زاده
در اواسط تمرين امير قلعه نويى، هاشم بيك زاده را فرا خواند و دقايقى را با وى به صحبت پرداخت. قلعه نويى در اين مدت از بيك زاده خواست با تمركز بيشترى تمرين كند و انگيزه اش را از دست ندهد. گفتنى است چند روز پيش قلعه نويى خطاب به بيك زاده گفته بود كه بايد به فكر تيم ديگرى باشد.
صحبت هاى قلعه نويى با بازيكنان
امير قلعه نويى در ابتداى تمرين حدود ۵ دقيقه با بازيكنان صحبت كرد و پيروزى مقابل داماش را تبريك گفت. وى همچنين اظهار كرد: اين برد را فراموش كنيد به ديدار با سايپا بينديشيد. بازى سختى را در پيش داريد با اين حال اگر خودتان را باور داشته باشيد و بازى هميشگى خود را انجام دهيد پيروز اين ميدان خواهيد بود.
شرح تمرين
در ابتداى تمرين بازيكنان دور زمين دويدند. پس از آن بازيكنان اصلى به سونا و استخر اجبارى رفتند و سايرين در ورزشگاه باقى ماندند. نفرات نيمكت نشين در نيمى از زمين فوتبال تاكتيكى بازى كردند كه عليرضا عباسفرد از آماده هاى اين فوتبال بود.
برهانى پنالتى خراب كرد اما...
قلعه نويى: آرش بازهم پنالتى مى زند
آرش برهانى ستاره بى چون و چراى استقلال در جدال با داماش گيلان بود و آنقدر گل زد كه شمارش آن از دست برخى هواداران تيمش خارج شد. البته آرش در عين حال يك پنالتى را نيز هدر داد اما ظاهراً امير قلعه نويى خيلى نگران اين مسأله نيست و همچنان به برهانى اعتقاد كامل دارد. بد نيست بدانيد سرمربى استقلال پس از خاتمه مسابقه و هنگامى كه بازيكنان مشغول بازگشت به هتل بودند با اشاره به عملكرد خوب برهانى تصريح كرد اين بازيكن يكى از بهترين پنالتى زنان استقلال تلقى مى شود و اگر در ديدارهاى مهم بعدى هم چنين موقعيتى براى آبى پوشان فراهم آيد، برهانى پشت توپ قرار گرفته و مأمور نواختن ضربه پنالتى خواهد شد.
براى حفظ آرامش
استقلالى ها حرف هايشان را با هم هماهنگ مى كنند
اين روزها استقلال دچار مشكلى خود ساخته شده و برخى مصاحبه ها باعث ايجاد حاشيه هاى فراوانى در اطراف تيم شده است. البته انصافاً اين بار نمى توان همه چيز را به گردن رسانه ها انداخت و مطبوعات را مقصر جلوه داد زيرا مديران ارشد استقلال خودشان مصاحبه كرده اند و حرف هايى زده اند كه طى روزهاى اخير حرف و حديث هايى را در پى داشته است. به همين خاطر قرار است در آينده اى نزديك تدبير خاصى براى اين امر اتخاذ شود تا برخى ناهماهنگى ها براى تيم دردسرساز نشود.بر اساس شنيده هاى ما، قرار شده طى روزهاى آتى مسئولان استقلال حرف هايشان را در مورد موضوعات مختلف هماهنگ كنند تا ديگر در رسانه ها شاهد مصاحبه هايى ناهماهنگ و متناقض با يكديگر نباشيم.گفتنى است طى روزهاى گذشته بحث تقويت كادر فنى استقلال و موضع گيرى امير قلعه نويى درباره اين مسأله باعث ايجاد حرف و حديث هاى زيادى شده است.
تماس مديران استقلال با قلعه نويى؛
هيچ كس بركنارت نمى كند
استقلال اين روزها كانون خبر شده است و اتفاقاً در حالى به اين وضعيت دچار شده كه از نظر كسب نتيجه مشكلى ندارد و به پيروزى هاى پرگلى هم دست يافته است اما شايعه تقويت كادرفنى با واكنش امير قلعه نويى توأم شده و عده اى بر اين باورند كه امير از برخى موارد ناراحت شده است. در همين رابطه سه شنبه شب خبردار شديم مديران استقلال با قلعه نويى تماس گرفته و با وى در مورد اوضاع تيم گفت وگو كرده اند. اين طور كه ما شنيده ايم صاحب منصبان استقلال از نتايج تيم كاملاً ابراز رضايت كرده و در عين حال به سرمربى اين تيم اعلام كرده اند هيچ طرحى مبنى بر قطع همكارى با او وجود ندارد و بهتر است امير بدون توجه به شايعات كار خود را دنبال كند زيرا روزهاى مهمى در انتظار استقلال است.