-
برنده ها
مجيد جلالى
ترديدى وجود ندارد كه مجيد جلالى در هفته پانزدهم خالق بهترين نتيجه بود. هر چند فولاد براى رسيدن به اين مهم دقايقى دست به دفاع مطلق زد اما نمى توان به اين بهانه جلالى و شاگردانش را ستايش نكرد. بايد توجه داشت كه فولاد در تهران از سد تيمى گذشت كه اگر بهترين تيم هجومى فوتبال ما نباشد اما در زمره عالى ترين تيم ها به لحاظ اجراى كارهاى هجومى است.
ابراهيم توره
پس از هفته ها حاشيه سازى سرانجام به تركيب اصلى پرسپوليس برگشت. البته قطبى پيش از استعفا هم گفته بود كه قصد دارد از توره در اين بازى بهره بگيرد. به همين دليل درخشش او را نمى توان به تفكرات افشين پيروانى مربوط دانست. توره يك روز رويايى را مقابل تيم سابقش پشت سر گذاشت. توره ۲ گل زد، يك پنالتى گرفت و در همه دقايق بازى يك بازيكن آماده بود.
حسين چرخابى
نكته مهمى كه در مربيگرى چرخابى وجود دارد اين است كه تشكيلات سپاهان را خوب مى شناسد و از روحيات بازيكنان و مجموعه عوامل تاثيرگذار در اين تيم مطلع است. چرخابى در روزهايى كه سايه تغييرات احتمالى كادر فنى سپاهان را به شدت احاطه كرده بود توانست با يك نتيجه مطلوب و دست پر از اهواز به اصفهان برگردد.
محمد نورى
ملى پوش باشگاه صباباترى در جدال اين تيم مقابل پاس همدان يكى از بهترين بازى هاى خود را به نمايش گذاشت. نورى كه اين روزها يكى از مدعوين هميشگى تيم ملى هم هست در تركيب صباباترى يك بازى چشمگير را از خود به نمايش گذاشت تا برترين بازيكن ميدان هم لقب بگيرد. نورى پتانسيل بسيار بالايى دارد. او مى تواند در تيم ملى هم آرام آرام به جايگاه ثابتى دست يابد.
-
بازنده ها
عليرضا نيكبخت
شماره ۱۰ پرسپوليس در بدترين روزهاى دوران بازيكنى خود سير مى كند. نيكبخت پس از آنكه با محروميت ۲ساله از تيم ملى روبه رو شد در نمايشى نااميدكننده و اسفبار ۲ پنالتى حياتى را در بازى مقابل پيكان از كف داد تا نشان بدهد به رغم چهره خندانى كه از خود به نمايش مى گذارد، از درون چقدر بابت اشتباه بزرگى كه در قبال تيم ملى انجام داده ويران شده است. به راستى نيكبخت با خودش و فوتبالش چه كرده است
وينكو بگوويچ
به دنبال انقراض نسل مربيان خارجى از فوتبال باشگاهى و ملى ما وينكو بگوويچ به عنوان تنها بازمانده مربيان خارجى ليگ پس از شكست مقابل صباباترى بيشتر از هر زمانى خطر اخراج از فوتبال ايران را حس مى كند. وينكو تنها خارجى ليگ است و با اين نتايجى كه او مى گيرد هيچ بعيد نيست پيش از پايان نيم فصل جاى خود را به ديگر مربيان بدهد
ابراهيم ميرزاپور
ترديدى وجود ندارد كه اگر بخواهيم يكى از ضعيف ترين بازيكنان ليگ برتر را انتخاب كنيم دروازه بان سايپا را انتخاب خواهيم كرد. ميرزاپور در بازى با برق شيراز باز هم با اشتباه هاى فاحش خود مانع از پيروزى تيمش در ورزشگاه شريعتى كرج شد. ميرزاپور در عين حال همه جا مصاحبه مى كند و از بازگشت قريب الوقوع خود به تيم ملى خبر مى دهد
امير قلعه نويى
براى انتخاب امير قلعه نويى ترديدهايى وجود داشت اما بايد او را در ميان يكى از بازنده هاى هفته قرار داد چرا كه همه كارشناسان در نهايت نتيجه بازى را مى بينند و امروز نبايد توقع داشت كه به واسطه بازى خوب استقلال شكست خانگى اين تيم را ناديده گرفت و از آنها انتقاد نكرد. توجيه شكست استقلال به بهانه تعطيلات در واقع ناديده گرفتن حضور قلعه نويى روى نيمكت استقلال است!
-
چهره هاى ويژه
عليرضا حقيقى
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بى ترديد پس از بازگشت مهدى واعظى، عليرضا حقيقى ديگر رنگ دروازه پرسپوليس را هم نخواهد ديد. نمايش اسفبار و ملال آور حقيقى بار ديگر در بازى با پيكان، پرسپوليس را تا مرز نابودى پيش برد. حقيقى در جايگيرى ها به شدت ضعف دارد و حتى قادر نيست يك سانتر ساده را مهار كند. امروز با مشاهده بازى هاى ضعيف حقيقى در چارچوب دروازه پرسپوليس بيشتر به اين مهم پى مى بريم كه به چه دليل افشين قطبى نمى خواست رحمان رضايى را جذب و ميثاق معمارزاده را از ليست بيرون كند!
على كريمى
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه آن بازيكن هميشگى نبود و با روزهاى اوجش فاصله داشت اما پس از تعطيلات اجبارى بار ديگر غناى تكنيكى اش را به رخ همه كشيد. كريمى را مى توان پس از ابراهيم توره بهترين بازيكن پرسپوليس در بازى با پيكان ناميد. كريمى با دريبل هاى دقيقش باز هم يادآور روزهايى بود كه همه تماشاگران از ديدن بازى اش لذت مى بردند. البته كريمى بايد بيش از اين در خدمت تيم بودن را آويزه گوشش كند چرا كه اگر چنين كند پرسپوليس فاصله اى تا قهرمانى نخواهد داشت.
-
پژمان نورى: عدالت رعايت نشد
ايران ورزشى - پژمان نورى معتقد است كه پرسپوليس در ديدار با پيكان نمايش خوبى داشت و شايسته كسب سه امتياز مسابقه بود. او با اشاره به اين بازى مى گويد: «بازيكنان ما براى اين ديدار انگيزه زيادى داشتند و بعد از كسب چند نتيجه نه چندان خوب درصدد بودند به هر شكل ممكن در ديدار برابر پيكان جبران مافات كنند به همين دليل در طول ۹۰ دقيقه برتر از حريف بودند و اگر با بدشانسى مواجه نمى شديم قطعا مى توانستيم بيشتر از دو گل به پيكان بزنيم تا عدالت بين ما و پيكان كاملا رعايت شده باشد ولى در ادامه درخصوص پنالتى هاى از دست داده نيكبخت مى گويد: «نيكبخت بازيكن خودخواهى نيست. او پنالتى زن اول ما محسوب مى شود و در واقع بعد از آنكه پنالتى اولش را از دست داد براى جبران آن پنالتى دوم را زد كه البته به گل تبديل نشد. فكر مى كنم اين موضوع ممكن است براى هر بازيكنى به وجود بيايد و نبايد همه مسائل را به نيكبخت نسبت بدهيم.»
-
يكان با همه قدرتش بايد ۴ تايى مى شد
باقرى ها: بحران ها را پشت سر مى گذاريم
ايران ورزشى -نبى الله باقرى ها را بايد كم حرف ترين و بى حاشيه ترين بازيكن پرسپوليس معرفى كرد. باقرى ها كه در ميدان هم تلاشى چشمگير دارد و همواره در جهت برترى تيمش گام برمى دارد و تلاش مى كند، از نتايج تيمش در بازى هاى اخير راضى نيست. باقرى ها كه مقابل پيكان همه توپ هاى هوايى را زد و بى ترديد يكى از موثرترين بازيكنان پرسپوليس در اين ميدان بود پس از تساوى مقابل صدرنشين ليگ به سوال هاى ما جواب داد. باقرى ها معتقد است كه پرسپوليس شانس بسيارى براى قهرمانى دارد.
بازى با پيكان يك تجربه متفاوت بود، ۲ پنالتى را از دست داديد!
(مى خندد) بله! متاسفانه از دست رفت اما مگر مى شود ديگر كارى كرد آن بازى را بايد فراموش كنيم.
چرا نيكبخت پنالتى دوم را هم زد
چون مى خواست جبران كند اما از شانس بدش محمدى باز هم مسير توپ را خوب تشخيص داد. به هرحال از اين اتفاق ها مى افتد.
در اين بازى به نظر مى رسيد خيلى هماهنگ تر از بازى هاى قبل هستيد. فقط در صحنه گل اول پيكان، كمى با سپهر قاطى كرديد.
من و سپهر در كنار هم خيلى راحت بازى مى كنيم. نمى خواهم بگويم اشكالاتى وجود ندارد. به هرحال هيچ تيمى بدون ايراد نمى شود. شما اگر به بازى هاى ليگ نگاه كنيد مى بينيد كه همه مدافعان اشتباه مى كنند. در همين بازى مدافعان پيكان ۲ بار مرتكب خطاى پنالتى شدند.
اما همه تو و سپهر را مى بينند !
من به انتقادها به ديد مثبت نگاه مى كنم. اگر انتقادى مى شود به نظر من مغرضانه نيست. من فكر مى كنم كه همه مى خواهند پرسپوليس موفق شود و چون اين را قبول دارم كه همه موفقيت پرسپوليس را مى خواهند، سعى مى كنم از اشكالاتم كم كنم.
رفتن قطبى در اين بازى تاثيرگذار بود
به هرحال من فكر نمى كنم رفتن يك مربى خوب باشد. قطبى هم براى پرسپوليس زحمات فراوانى كشيده بود اما قبل از بازى آقاى پيروانى سعى كرد تيم را خوب ارنج و به بازيكنان نكات مهم را گوشزد كند.
من فكر مى كنم آقاى پيروانى هم نتيجه خوبى در اولين تجربه اش گرفت.
حضور پيروانى به ضرر پرسپوليس نيست
ببينيد آقاى پيروانى بازيكن و مربى تيم ملى بود و قطع به يقين از تجربه كافى برخوردار است. من به عنوان يك بازيكن فقط موظفم كارم را انجام بدهم و زياد به اين مسائل توجهى نداشته باشم. به هرحال من فكر مى كنم همه ما بايد فقط به وظيفه خودمان توجه كنيم و كمك كنيم پرسپوليس موفق شود.
الان در موقعيت خوبى قرار نداريد، فكر مى كنى شانس قهرمانى داشته باشيد
ليگ امسال خيلى سخت و طاقت فرسا است. مطمئن باشيد اوضاع همين طور نمى ماند. من شك ندارم در نهايت استقلال و پرسپوليس شانس قهرمانى داشته باشند.
يعنى پيكان و ذوب آهن نمى توانند قهرمان شوند
آنها تيم هاى خوبى هستند. در همين بازى پيكان قدرتش را نشان داد اما خودتان ديديد كه اگر بدشانسى نمى آورديم الان پيكان با ۴ گل از ما شكست خورده بود. بنابراين با ادامه ليگ قطعا پرسپوليس و استقلال به صدر جدول مى رسند.
شانس كدام تيم بيشتر است
شك ندارم پرسپوليس باز هم قهرمان مى شود! ما اين بحران ها را پشت سر مى گذاريم و قهرمان مى شويم. شما مى بينيد كه پرسپوليس در نهايت چه جايگاهى را به دست مى آورد.
-
محمد محمدى: ستاره نداريم براى همين موفقيم
من خوش شانس بودم، نيكبخت بدشانس
سعيد احمديان
Saeid Ahmadian
محمد محمدى كه اول فصل تصور مى شد با حضور حسن رودباريان در پيكان يك نيمكت نشين لقب بگيرد، با پشت سر گذاشتن رودباريان اين روزها شماره يك پيكان است. محمدى مقابل پرسپوليس كه به گفته خودش هنوز هم تيم محبوبش محسوب مى شود با گرفتن ۲ پنالتى ستاره ميدان بود و نشان داد مديرروستا از اعتماد كردن به او ضرر نكرده است. محمدى از بازى مقابل پرسپوليس صحبت مى كند.
با مهار دو پنالتى ستاره پيكان مقابل پرسپوليس بودى!
بالاخره در هر بازى پيش مى آيد. خدا را شكر كه توانستم پنالتى را بگيرم. معتقدم مقابل پرسپوليس من خوش شانس بودم و نيكبخت بدشانس بود كه نتوانست گل بزند.
فقط شانس؛ يعنى در تمرينات براى پنالتى گرفتن تمرين انجام نمى دهى
تمرين خاصى انجام نمى دهم ولى خب از تذكرات كادر فنى و بزرگان استفاده مى كنم.
پرسپوليسى ها معتقد بودند يك پنالتى ديگر را داور به نفعشان نگرفته ولى خب با توجه به درخشش تو تصور مى شود اگر داور پنالتى مى گرفت شايد آن را هم مى گرفتى!
اگر داور مى خواست باز هم پنالتى بگيرد كه اين بازى به جاى فوتبال، مثل بسكتبال مى شد! البته اگر هم پنالتى مى گرفت معلوم نبود بتوانم آن را مهار كنم.
پرسپوليسى ها همه كاسه كوزه هاى ناكامى را سر نيكبخت شكسته اند!
نه، اين زياد جالب نيست. نبايد همه تقصيرات را گردن نيكبخت بيندازند و بايد هفته هايى كه او براى پرسپوليس گل مى زد را به ياد بياورند و به خاطر اين يك بازى سرزنش اش نكنند.
از بازى صحبت كن، با اين تساوى به صدر جدول رسيديد.
بازى خوب و تماشاگرپسندى بود و دو تيم ارائه گر يك فوتبال هجومى بودند و موقعيت هاى زيادى روى دروازه هاى دو تيم ايجاد شد. ما هم بدشانس بوديم و توپ هايمان به تير مى خورد. حيف شد كه نتوانستيم پرسپوليس را شكست بدهيم.
پرسپوليس هم خوب بازى كرد.
بله، پرسپوليس هم تيم پرمهره اى است و به اعتقاد من آنها به مربى بزرگ احتياج ندارند بلكه فقط به يك هماهنگ كننده نياز دارند تا به روزهاى خوب شان برگردند.
يكى از نكات جالب بازى تماشاگران پرشور قزوينى بودند كه ۹۰ دقيقه پيكان را تشويق كردند.
دست است، قزوين تنها استانى است كه تماشاگرانش تيم خودشان و حتى بعضى مواقع حريف را تشويق مى كنند و عليه تيم هاى ميهمان شعار نمى دهند.
پيكان هم در اين فصل فراتر از انتظار نشان داده.
پيكان ستاره ندارد و بازيكنان يكدل بازى مى كنند و داشتن يك مربى جوان و قوى مانند آقاى مديرروستا و ساير اعضاى كادر فنى باعث شده كه نتايج خوبى كسب كنيم.
و البته در اين تيم محمد محمدى هم احيا شده و دوباره به روزهاى اوجت بازگشته اى.
شرايط آرام پيكان و توصيه هاى آقاى مديرروستا خيلى به من كمك كردند تا دوباره به اوج برگردم. يكى از خصوصيات آقاى مديرروستا قدرت ريسك پذيرى بالاى ايشان است كه باعث شده مجموعه پيكان به موفقيت برسد.
پيكان تا كى روند صعودى اش را ادامه مى دهد
با توجه به شرايط تيم، اين روند تا پايان ليگ ادامه خواهد داشت.
به قهرمانى هم فكر مى كنيد
صددرصد، اميدوارم با نتايجى كه مى گيريم در پايان فصل يكى از تيم هاى راه يافته به جام باشگاه هاى آسيا باشيم.
-
ماينده فدراسيون در ورزشگاه رجايى قزوين
على كريمى بايد بازيكن اخلاق شود
ايران ورزشى- نماينده فدراسيون فوتبال در ديدار تيم هاى پيكان قزوين - پرسپوليس عقيده دارد: قزوين به عنوان بهترين ميزان هفته پانزدهم رقابت هاى ليگ برتر فوتبال بوده است.عليرضا كرد مى گويد: باتوجه به اينكه قزوين براى نخستين بار شاهد پذيرايى از تيم هاى پرطرفدار كشور بود اما با درايت مسؤولان اين استان به بهترين نحو ممكن اين ديدار را برگزار كردند. او ادامه مى دهد: با رصد نواقص ميزبانى شهر قزوين در ديدارهاى قبلى تيم پيكان اين نواقص را براى مسؤولان اين استان مطرح كرده كه در اين بازى شاهد مرتفع شدن بيش از ۸۰ درصد آن بوديم. نماينده فدراسيون فوتبال هم چنين درمورد برخورد با دوربين برنامه تلويزيونى نود در اين ديدار توضيح مى دهد: به شخصه معتقدم قانون درخصوص همه رسانه ها بايد اجرا شود و اينكه نماينده يك برنامه پر مخاطب در ورزشگاه به ميل خود عمل كند توهين به ساير رسانه هاى محلى و ملى محسوب مى شود. وى در پايان على كريمى بازيكن تيم پرسپوليس را به علت انجام چند حركت جوانمردانه شايسته كسب بازيكن اخلاق هفته دانست.
-
تكرار مانورهاى رسانه اى آقاى مدير
خودت را در آينه نگاه كن
پيام يونسى پور
payam yonesipour
شايعه مذاكره پرسپوليس با پاگلزدورف در پرسپوليس، عين تكرار شكل خسته كننده و كسالت بار مديريت داريوش مصطفوى در فوتبال ايران است. او از كنار رفتن يك مربى و بعد داستان انتخاب يك گزينه جديد كاملا به هيجان مى آيد. او گزينه ها را دستمايه و بازيچه اش براى مطرح شدن مى كند و در حالى كه پشت ميز مديريتى خود، چشم ها را بسته است و لبخندى بر لب دارد، به عكس هاى يادگارى اش كنار مربيانى مى انديشد كه يا سابقه قهرمانى جام جهانى را دارند يا جام هاى باشگاهى اروپا را بر فراز دستان خود ديده اند. مصطفوى خيال پردازى مى كند، روياهايش را كنار هم مى چيند و به مربيانى مى انديشد كه مطمئنا حاضر نمى شوند پاسخى به ايميل پرسپوليسى ها بدهند. زندگى با روياهاى داريوش مصطفوى، بى شك عواقبى در پى خواهد داشت. مثل ناكامى امروز پرسپوليس در ليگ و همانند آنچه بر سر فدراسيون فوتبال ايران در سال هاى رياست او آمد!
«پاگلزدورف» جديدترين گزينه اى است كه داريوش مصطفوى كنار نام هايى مانند كارلوس بيلاردو، فيليپه اسكولارى، ژوزه مورينيو، ژاك سانتينى و … قرار مى دهد. كدام يك از مربيان ذكر شده به تيم هاى ملى يا پرسپوليس رسيدند تكليف مشخص است … مردى با مديريت مصطفوى، سرانجام تيم خود را به محمد مايلى كهن و امير قلعه نويى مى سپارد و نمى دانيم چه تناسبى هست ميان گزينه هاى بزرگ خارجى اين مدير با قامت مربيگرى مربيانى كه حكم آنها را امضا مى كند! البته كه داريوش مصطفوى را نه با اين مقال و نه با هيچ نقد شفاهى و مكتوب ديگرى نمى توان اصلاح كرد. او پلتيك هاى ويژه مديريتى خاص خود را دارد. مردى كه از نگاه عامه هرگز صاحب كاريزماى موفق و وجهه اى مقبول نشد و اما ميان رئوس ورزش، به واسطه شكل رفتارى و گفتارى اش در آن سوى ميز، مورد اعتماد قرار مى گيرد. هر چند كه در كارنامه مصطفوى نمى توان نقطه روشنى يافت… آيا صعود به جام جهانى ۹۸ را محصول او مى دانيد !
نتيجه مانورهاى رسانه اى داريوش مصطفوى با نام هاى بزرگ معلوم است. او زمان را تكه تكه مى كند و در آتش مى سوزاند. بعد يك انتخاب سرسرى و دور از ذهن را پيش روى مردم قرار مى دهد و مدعى مى شود زمان كافى براى ادامه رايزنى ها در اختيار او نبوده سرمربى آينده پرسپوليس در عين حال نامعلوم و ناشناخته خواهد ماند، در حالى كه پرسپوليسى ها بايد در آينده اى نزديك راهى ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا شوند. آيا مى توانيد در اتاق مديرعامل پرسپوليس، برنامه اى مشخص براى انتخاب سرمربى آينده را پيدا كنيد ! جواب اين سؤال متاسفانه منفى است!
شايد لازم ترين تصميم قبل از جمع بندى براى انتخاب سرمربى جديد، ريشه يابى دلايل فرار افشين قطبى باشد. داريوش مصطفوى كه در حمله به دشمن فرضى استاد است و در پس هر ناكامى، مديران قبلى، آلترناتيوهاى بعدى، جريانات سياسى و دشمنان نامرئى را كنار هم صف مى كند، حالا در طعنه به مدير قبلى باشگاه مى گويد: «من نخواستم پاسپورت سرمربى را در گاوصندوق پنهان كنم…» ولى داريوش مصطفوى كه با همين جمله كوتاه نشان مى دهد در پى يافتن ادله اى براى محكوم كردن مديران قبلى و توجيهات جديد است، آيا از خود پرسيد چقدر در تغيير رفتار، نگرش و گويش افشين قطبى سهم داشته است ! داريوش مصطفوى شايد خيلى زود و شايد در فاجعه اى دورتر از فردا با پرسپوليس وداع كند و بعد دوباره در پى يافتن يك كرسى مديريتى جديد در باشگاه ها و ساختمان فدراسيون فوتبال باشد. اما همين مربى از چه زمان متوجه اين واقعيت خواهد شد كه تمام دلايل ناكامى او، دسيسه هاى ديگران نيست، كه اگر اين دسيسه ها وجود خارجى داشته باشند، فقط براى او اعمال نمى شوند!
پرسپوليس مربى ديگرى را انتخاب خواهد كرد كه مطمئنا در دايره نامى ها نيست. از جمع لوكابوناچيچ، وينكو بگوويچ و چند عنصر ديگر، يكى روى نيمكت خواهد نشست و چه ضمانتى وجود دارد مربى آينده (اگر مثل افشين قطبى صاحب تشخص مربيگرى و خواهان اختيارات و امكانات باشد) پا به فرار نگذارد !
فاز سوم بحث انتخاب مصطفوى براى پرسپوليس به يك گزينه مى رسد؛ «وينكو بگوويچ»
مى خواهيم از مديرعامل محترم بپرسيم حدفاصل سال هاى ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۷ خورشيدى كجا بوده و مشغول چه كار آيا در كنار تلاش براى كشف صغرسنى هاى نوجوانان و جوانان يا مصاحبه عليه كارشكنان سياسى و ورزش، كمترين وقتى را صرف تماشا يا حتى پيگيرى اتفاقات فوتبال كرده است خيلى ساده مرور مى كنيم: «۳ سال حضور در فولاد و ميانه نشينى. فولاد بلافاصله پس از حذف او به مقام سوم و بعد نايب قهرمانى ليگ رسيد… يك سال مربيگرى در پرسپوليس و نشستن روى پله هشتم جدول … اخراج از ليگ امارات قبل از نيم فصل … حذف كردن بهترين تيم المپيك ايران در دور اول انتخابى … سقوط با پاس همدان در فصل دوم!»
اين كارنامه وينكو بگوويچ است. مردى كه فقط در فوتبال ايران فرصت شغلى يافت و حتى در ليگ قطر مشاور تيم هاى نونهالان و نوجوانان باشگاه السد بود! تصور اينكه مذاكره با چنين گزينه اى جدى باشد هم غيرقابل پذيرش است. شايد مديرعامل پرسپوليس، يك ويژگى خاص را در وينكو مى پسندد. او هم دنبال دشمنان فرضى است، توجيه مى كند، از پاسخ به واقعيت فرار مى كند و البته مبالغه گر خوبى هم هست! اين فاكتورها به نظر شما كفايت مى كند ! انگار مديرعامل پرسپوليس نيازمند يك مديريت بحران است. مديريتى كه او را تحت كنترل قرار دهد!
-
پيروانى: رخصت گرفتم و روى نيمكت نشستم
مقصر گل هاى خورده من هستم نه حقيقى
زهرا اسدى
Zahra Asadi
قطبى كه رفت گفتند پرسپوليس با پيروانى هرگز رنگ برد را نخواهد ديد. البته آنها اين بار هم برنده نبودند اما اگر در اولين تجربه سرمربيگرى افشين پيروانى، بدشانسى چاشنى بازى پرسپوليس نمى شد، آن دو امتياز هم اينقدر ساده از دست نمى رفت. هر چه بود پرسپوليس با سرمربيگرى دومين افشين اولين امتياز را گرفت تا پاسخى داده باشد به آنها كه مى گفتند پيروانى حتى در حد ليگ يك هم نيست، چه برسد به پرسپوليس. البته خود پيروانى كه در تجربه اولش تقريبا موفق بوده خيلى سعى دارد نشان دهد كه اين يك امتياز غره اش نكرده و مى گويد: «فعلا فقط به اهداف مان نزديك شده ايم ولى كارمان از اين به بعد خيلى سخت تر مى شود و نبايدغافل شويم.»
اولين تجربه سرمربيگرى چطور بود
واقعا سخت بود، خيلى سخت.
ولى با همه سختى هايش موفق بوديد.
خدا را شكر كه شرمنده هواداران نشدم. به هرحال الان من بايد جوابگو باشم و فكر مى كنم تقريبا راضى كننده بوديم.
مى دانيد كه سرمربى شدن شما باعث دلخورى پيشكسوتان پرسپوليس شده
من از بزرگان پرسپوليس رخصت گرفتم و روى نيمكت نشستم. من هميشه اين مسائل را رعايت كرده ام و به كسى كه يك روز هم قبل از من آمده باشد احترام مى گذارم.
ولى آنها معتقدند كه شما در حد سرمربيگرى پرسپوليس نيستيد.
همه پيشكسوتان پرسپوليس از بزرگان فوتبال ايران هستند و برايشان احترام قائلم. همين جا از همه شان مى خواهم هر طور مى توانند به من و پرسپوليس كمك كنند تا تيم محبوب مردم به مشكل نخورد. من هم خادم پرسپوليس هستم و فقط مى خواهم اين تيم را به جايگاه اصلى اش برسانم.
بازى با پيكان را خيلى راحت از دست داديد.
پرسپوليس تيم بسيار خوبى است و واقعا پتانسيل قهرمانى را دارد. دراين بازى هدف ما برد بود كه متاسفانه به خاطر بى دقتى خودمان از دست رفت.
انگار برنامه هاى تاكتيكى تيم هم تغييرات زيادى داشت
ما سيستم را به ۲-4-4 تغيير داديم. شعاع حركتى بازيكنان را بيشتر كرديم تا محدود نباشند. البته وظايف بعضى از آنها بيشتر از قبل شده بود ولى معتقدم خوب بودند. شايد همين كه آزادى عمل بيشترى داشتند به تيم كمك كرد.
پس از پرسپوليس و تساوى برابر پيكان راضى هستيد.
نه اينكه به يك امتياز قانع باشم ولى فكر مى كنم مقابل تيم پرمهره و خوب پيكان برتر بوديم. تا حدودى به اهداف مان نزديك شده ايم ولى هنوز خيلى كار داريم. نبايد از خودمان غافل شويم چون از اين به بعد كار پرسپوليس خيلى سخت تر مى شود.
على كريمى قصد داشت پنالتى دوم را بزند ولى شما باز هم نيكبخت را انتخاب كرديد تا يك شانس بزرگ از پرسپوليس گرفته شود.
نيكبخت گفت مى خواهد پنالتى اول را جبران كند و وقتى ديدم روحيه اش را دارد پنالتى را دادم او بزند. ولى خب متأسفانه اين بار هم گل نشد.
حالا از تصميمى كه آن لحظه گرفتيد، پشيمان هستيد
نه، چون هر بازيكن بزرگى ممكن است پنالتى را خراب كند. نيكبخت هم بازيكن بزرگى است و در تمرينات بهترين پنالتى زن ما بود. پس حق داشتيم پنالتى ها را به او بدهيم.
اوايل بازى به داورى خيلى اعتراض داشتيد و مى گفتيد كه يك پنالتى پرسپوليس ناديده گرفته شده.
در آن صحنه توپ به دست مدافع پيكان خورد و حتما پنالتى بود ولى با اين حال فكر مى كنم گروه داورى خوب كار كرد و من مشكلى نديدم.
عليرضا حقيقى را روى گل هاى خورده چقدر مقصر مى دانيد
همه دروازه بان ها گل مى خورند. اگر دقت كنيد مى بينيد كه روى گل دوم هم حقيقى خيلى مقصر نبود چون توپ بعد از برخورد به يك بازيكن ما بلوكه شد و تغيير مسيرداد.
ولى به نظر مى رسد حقيقى هنوز در جايگيرى ها مشكل دارد و نمى تواند يك دروازه بان مطمئن براى پرسپوليس باشد.
او دروازه بان اول ماست و نمره خوبى هم گرفته. اگر پرسپوليس گل خورده مقصر منم نه حقيقى. من بودم كه بايد ضعف ها را برطرف مى كردم. ولى مطمئنم همين حقيقى در آينده اى نزديك بهترين دروازه بان ايران مى شود.
روز چهارشنبه هم يك بازى سخت برابر استقلال اهواز داريد. اين بازى را چطور مى بينيد
مسلما خيلى سخت است. همه تيم ها با انگيزه خاصى جلوى پرسپوليس بازى مى كنند و مى خواهند خودشان را ثابت كنند ولى ما به خاطر شرايطى كه داريم و هوادارانمان، محكوميم كه ببريم. كارى به نتايج قبلى استقلال اهواز نداريم و بازى هاى قبلى خودمان را هم فراموش كرده ايم. مطمئن باشيد در اين بازى با حمايت هواداران يك نتيجه خوب مى گيريم.
آخرين سوال اينكه زمين تمرين پرسپوليس شرايط خوبى ندارد و مطلوب نيست. اين مساله تا امروز هم درمصدوميت بازيكنان خيلى مؤثر بوده. از اين بابت نگران نيستيد
متاسفانه همين طور است. در اين شرايط ما به همه بازيكنان مان احتياج داريم و سلامت شان خيلى برايمان مهم است ولى نمى شود مصدوميت را از فوتبال جدا كرد. به هرحال امكانات ما هم همين است و بايد از داشته هايمان بهترين استفاده را ببريم.
-
مذاكره مصطفوى و اوليايى به خاطر علوى
ايران ورزشى - مصطفوى و اوليايى به زودى براى بازگرداندن سيدمحمد علوى به پرسپوليس پاى ميز مذاكره خواهند نشست. بعد از رفتن قطبى و شروع سرمربيگرى افشين پيروانى - كه اعتقاد خاصى به بازى علوى دارد - پرسپوليسى ها كه علوى را خيلى ساده از دست داده بودند، براى جذب دوباره اش وارد عمل شدند. خود علوى هم گفته كه حاضر است برگردد اما در اين ميان مديران پاس هستند كه رضايت شان حكم به سرخپوش شدن دوباره سيدمحمد علوى خواهد داد. در همين رابطه اوليايى مديرعامل پاس اعلام كرد كه حاضر است درباره علوى با پرسپوليسى ها مذاكره كند. به همين خاطر مصطفوى و اوليايى طى همين هفته پاى ميز مذاكره خواهند نشست تا درباره سيدمحمد علوى تصميم بگيرند.
-
پژمان نورى سه اخطاره شد
ايران ورزشى - پژمان نورى به خاطر سه اخطاره شدن شانس همراهى پرسپوليس در ديدار آينده برابر استقلال اهواز را از دست داد. نورى با كارت زردى كه در بازى با پيكان گرفت سه اخطاره شد و بدين ترتيب در ديدار روز چهارشنبه پرسپوليس برابر استقلال اهواز حضور نخواهد داشت.
-
به جاى تمرين، به نيكبخت دلدارى دادند
ايران ورزشى - سرخپوشان شاد و سرحال در سالن آكادمى منتظر شروع تمرين اند. انگار از بازيشان برابر پيكان خيلى راضى هستند كه اينطور مى خندند. فقط نيكبخت است كه هنوز دمق به نظر مى رسد. البته هم تيمى هايش او را تنها نگذاشته اند و همه دلدارى اش مى دهند. چند دقيقه بعد مربيان هم مى آيند و پيروانى صحبت هايش را شروع مى كند. چند دقيقه بحث فنى و توضيح برنامه هاى تمرينى و بعد هم مى گويد كه به خاطر بارش باران، تمرين زودتر تمام مى شود. همه به زمين چمن مى روند و زير باران شروع مى كنند به گرم كردن بدن هايشان. در ادامه اصلى ها با نظارت كريمى كششى كار مى كنند و زودتر به سالن مى روند. البته به توصيه پيروانى اجازه تمرينات سنگين با وزنه را ندارند. ذخيره ها هم سرعتى و استقامتى كار مى كنند و بعد از ۴۵ دقيقه به سالن مى روند. اين در حالى است كه منصورى و حقيقى مصدوم فقط با دكتر كار مى كنند و پتروويچ و آتسوى هم اختصاصى. چند دقيقه وزنه زدن پايان اولين تمرين بعد از تساوى بدون قطبى است و بعد هم همه به استخر و سونا مى روند.
-
پس از اعتراض باشگاه پيكان
كامرانى فر:
با نيمكت پرسپوليس بگو وبخند نداشتم
درحالى كه كارشناسان داورى از عملكرد حسن كامرانى فر كمك داور بازى پرسپوليس پيكان تقدير مى كنند و گرفتن پنالتى از سوى اين كمك داور را شاهكار مى دانند اما پيكانى ها معتقدند كه كامرانى فر نبايد پنالتى مى گرفت و اين تصميم او به دليل ارتباطش با نيمكت پرسپوليس و صحبت هايش با پيروانى بوده است.
پنالتى دوم را شما گرفتيد درحالى كه آقاى ممبينى نظرش به ادامه بازى بود
سه سال است كه گرفتن پنالتى جزو وظايف ما شده است. درمواقعى كه داور صحنه را نديده، ما كمكش مى كنيم.
اما فاصله آقاى ممبينى به صحنه از شما نزديك تر بود.
من روى خط حركت مى كردم. آقاى ممبينى اعلام پنالتى نكرد؛ احساس كردم زاويه خوبى ندارد. قبل از بازى آقاى ممبينى به ما گفت اگر حركتى از چشم من دور ماند حتما گزارش دهيد. من هم احساس كردم پنالتى از چشم آقاى ممبينى دور مانده و به همين خاطر پنالتى گرفتم.
گفته مى شد شما در طول بازى مدام با نيمكت پرسپوليس صحبت مى كرديد
زمين قزوين منطقه فنى نداشت و مربيان كنار خط مى آمدند. وقتى من رد مى شدم بالاخره پيش مى آمد صحبتى هم بكنيم اما صحبت خاصى نبود.
ولى مثل اينكه شما با پيروانى بگو و بخند مى كرديد و همين موضوع باعث اعتراض كادر فنى پيكان شده است
دليلى نداشت من با پيروانى بگو و بخند كنم. يعنى آنها منظورشان اين است كه بحث من با پيروانى در قضاوتم تاثير گذاشته
همين طور است
اصلا چنين چيزى نبود. من تصميمات درستى گرفتم و پيروانى در قضاوتم كوچك ترين اثرى نداشت.
على قربانى را شما اخراج كرديد يا آقاى ممبينى
من گفتم اخراج شود.
چرا
به دو دليل. اول اينكه وارد زمين شد و بازيكن ذخيره نبايد وارد زمين شود و دوم اينكه با حالت بدى با من صحبت كرد. از آقاى ممبينى خواستم كه اخراجش كند. در تمام طول مسابقه من فقط وظيفه ام را انجام دادم. كارى هم به كسى نداشتم.
-
سازمان تربيت بدنى بيانيه داد
از پيروانى تبعيت نكنيد۲، سال محروم مى شويد
با وجود تكذيب هاى پى در پى مسوولان باشگاه پرسپوليس مبنى بر مذاكره با مربيان خارجى براى تصدى سرمربيگرى اين تيم، سازمان تربيت بدنى در واكنش به انتشار اين اخبار به مديران باشگاه پرسپوليس تاكيد كرده از مذاكره و استخدام مربيان خارجى خوددارى كنند. براين اساس اعضاى هيات مديره و مديرعامل باشگاه پرسپوليس موظف شده اند از افشين پيروانى به عنوان يك مربى ايرانى جوان حمايت كنند. همچنين سازمان تربيت بدنى با اعلام حمايت از مديريت باشگاه و رد هرگونه تغييرات در مديريت پرسپوليس از بازيكنان اين تيم خواسته است به طور كامل از تصميمات افشين پيروانى تبعيت كنند. سازمان تربيت بدنى اعلام كرده است در صورتى كه بازيكنى از تصميمات افشين پيروانى يا هر مربى ديگر تيم پرسپوليس سرپيچى و تمرد كند علاوه بر اينكه از حضور در ادامه مسابقات ليگ برتر محروم خواهد شد، از حضور در كليه تيم هاى ليگ برترى براى فصل نهم نيز محروم مى شود. در اين مورد گفته مى شود تصميم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال مبنى بر برخورد با بازيكنانى كه ۱۵۰ امتياز منفى در ليگ كسب كنند، يكى از حربه هاى سازمان تربيت بدنى براى محروم كردن بازيكنان خاطى است.براساس اين تصميم كميته انضباطى فدراسيون فوتبال، بازيكنانى كه در طول برگزارى رقابت ها ۱۵۰ امتياز منفى بنا بر هر دليلى كسب كنند، از حضور در رقابت هاى ليگ برتر و حضور در تيم هاى فصل بعد محروم خواهند شد.
-
تماس خليلي با قطبي:
تيم گرفتي روي من حساب کن محسن خليلي يکي از گلزنان برتر ليگ فصل گذشته که اين روزها جهت ادامه معالجات خود در آلمان به سر مي برد با شنيدن خبر جدايي افشين قطبي از پرسپوليس شوکه شد. خليلي به محض اطلاع از صحت و سقم اين خبر ديروز شماره قطبي را در دبي گرفت و کلي با او از مشکلات و دلايل جدايي پرسپوليس صحبت کرد. قطبي نيز با تشريح کامل مسائلي که باعث ترک پرسپوليس شده است خاطرنشان کرد : فعلا با تيم جديدي مذاکره نکرده و فعلا در دبي در حال استراحت به سر مي برد. خليلي که با قطبي نزديکي خاصي دارد ضمن اظهار تاسف از جدايي او به وي اطمينان خاطر داد که اگر قطبي تيم تازه اي بگيرد و در امارات مشغول فعاليت شود از پرسپوليس جدا خواهد شد و به تيم جديد قطبي خواهد پيوست. خليلي براي آن که چفت و بست اين قول و قرار را محکم کند چند بار تاکيد کرد: اگر تيم گرفتي روي من همه جوره حساب کن.
-
پرونده آماري
مربيان پرسپوليس از پرويز تا افشين افشين پيرواني ولو به شکل موقت حکم سرمربيگري تيم پرسپوليس را دريافت کرد. پيرواني قبلا بارها و بارها کاپيتان پرسپوليس بوده و رکورد تعداد بازي در ليگ را در پرسپوليس از خود به جاي گذاشته است . نگاه کنيم به مرداني که در طول تاريخ سرمربي تيم پرسپوليس بوده اند : 1- مرحوم پرويز دهداري : اولين سرمربي پرسپوليس است که طي سال هاي 46 و 47 عهده دار مسئوليت سرمربيگري تيم پرسپوليس بوده است . 2- رجبعلي فرامرزي : وقتي پرسپوليس با ستاره هايش به پيکان شيفت شد ، تيم جوان و بي ستاره باقيمانده تحت هدايت رجبعلي فرامرزي به کارش ادامه داد. 3- مرحوم حسين فکري : از ابتداي سال 49 مرحوم حسين فکري مسئوليت هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت و کارش را به عنوان سومين مربي بدون کسب افتخار به پايان رساند. 4- آلن راجرز : او از سال 50 کارش را ادامه داد و تا سال 54 صاحب موفقيت هاي زيادي شد که مهم ترين آن ها قهرماني ليگ در سال هاي 50 و 52 بود. 5- همايون بهزادي : دستيار راجرز و جانشين او تا ارديبهشت ماه سال 54 مسئوليت هدايت تيم فوتبال پرسپوليس را بر عهده داشت . 6- بيوک وطنخواه : مربي سابق جوانان از ارديبهشت 54 تيم را زير نظر گرفت و با اين تيم قهرمان جام سوم تخت جمشيد شد و سپس به کادر فني تيم ملي رفت . 7- ايوان کونوف : به جاي بيوک در سال 55 براي بهبود عملکرد تيم آمد اما نتايجي که با تيم گرفت اصلا بهتر از نتايج وطنخواه نبود. 8- منصور امير آصفي : براي نوگرايي و شکوفا ساختن پرسپوليس آمد ولي حضورش ثمره خاصي نداشت و در همان سال 56 پرسپوليس را ترک کرد. 9- مرحوم محراب شاهرخي : از سال 56 تا سال 60 سر مربي پرسپوليس بود. طي اين مدت پرسپوليس در اولين جام معتبر بعد از انقلاب يعني جام شهيد مهدي السنيدي قهرمان شد . 10- علي پروين : از اسفند سال 60 تا بهمن ماه 84 به طور متناوب عهده دار اين مسئوليت بود . يک قهرماني در آسيا ، 3 قهرماني در ليگ ، 6 قهرماني در مسابقات فوتبال باشگاه هاي تهران ، 3 قهرماني در جام حذفي کشور و ..... افتخاراتي بود که علي پروين با تيم فوتبال پرسپوليس به دست آورد. 11- حميد درخشان : در سال 73 ، هدايت پرسپوليس را در ليگ چهارم آزادگان به دست آورد و در ليگ ششم هم در مقطعي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بود . 12- يورگن گده : از اسفند 73 به پرسپوليس آمد ولي به علت نتايج ضعيفي که با پرسپوليس گرفت شش ماه بعد مجبور شد پرسپوليس را ترک کند. 13- استانکو : از اواسط سال 74 به مدت 18 ماه هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت و طي اين مدت 2 بار با پرسپوليس قهرمان ليگ ايران شد . 14- ايوان مت کوويچ : در سال 76 عهده دار هدايت تيم پرسپوليس شد و تا زمان بازگشت علي پروين در اواسط سال 77 اين مسئوليت را بر عهده داشت . 15- وينگو بگوويچ : در سال 82 سرمربي پرسپوليس بود . يک فصل تلخ را با پرسپوليس داشت و در اين سال تلخ پرسپوليس صاحب عنوان پنجم ليگ شد. 16- راينر زوبل : مربي آلماني در سال 83 به تيم آمد . هر چند عملکردش بهتر از وينگو بگوويچ بود اما در ليگ چهارم حرفه اي پرسپوليس با او صاحب عنوان چهارم ليگ شد . 17- آري هان : از زمستان سال 84 عهده دار هدايت تيم فوتبال پرسپوليس شد و تا تابستان سال 85 مسئوليت هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت . 18- مصطفي دنيزلي : نوگرا و تهاجمي بود . پرسپوليس با او ، سوم ليگ شد و به فينال جام حذفي کشور رسيد . دنيزلي در خرداد 86 پرسپوليس را ترک کرد. 19- افشين قطبي : از مرداد سال 86 تا آبان 87 ، 15 ماه سرمربي پرسپوليس بود و در اين مدت با پرسپوليس قهرمان ليگ شد. قبل از آن که يادآور شويم پيرواني مربي بيستم است عنوان مي داريم در ادوار گذشته مربياني بوده اند که فقط 3-2 بار پرسپوليس را هدايت کرده يا نامشان به صورت موقت مطرح بوده است . مرداني مثل پرويز قليچ خاني ، محمد مايلي کهن ، محمد پنجعلي ، ولاديسلاو بگوويچ ، محسن عاشوري و حميد استيلي .
-
ابن بابويه در مسير هوايي تهران – دبي
وقتي تختي را با قطبي مقايسه مي کنند پريا حدادي افشين قطبي که رفت تيتر زدند "دل شير خون شد"! ياد 40 سال قبل افتاديم که زير عکس تشييع جنازه تختي نوشته بودند "دل شير خون شده بود" ! دوستان خوب ما نگذاشتند اين تيتر براي تاريخ باقي بماند و ارزش اين تيتر را با استفاده براي قطبي خدشه دار ساختند. افسوس! ما استاد ضايع کردن همين تيترهاي خاطره انگيز هستيم! 40 سال قبل براي تختي به تقليد از احمد شاملو نوشتند "رستم از شانومه رفت" اما اين تيتر را آنقدر استفاده کردند تا نخ هايش بيرون زد. براي مرگ کسي که در عمرش روي هم 500 متر ندويده و يک بار هم داخل گود نرفته بود تيتر رستم از شانومه نرفت شاملو را مي زدند و حالا براي رفتن قطبي مي نويسند دل شير خون شده بود! در اين ورزش، با استفاده از لقب جهان پهلوان هم براي رسول خادم ها و عباس جديدي ها مخالفت شده است. حالا فکر کنيد کسي بخواهد به سيد مهدي رحمتي به خاطر درخشش او برابر امارات بخواهيم بگوييم جهان پهلوان! چه جهان پهلواني؟! اين حرف ها چيست؟ چرا سعي نکنيم براي قطبي ها تيتر و براي ستاره هاي ورزش لقب انتخاب کنيم! به خدا هنوز از اين که تيتر مرگنامه تختي را براي قطبي کار کرده اند دلگير هستيم و اعتقاد داريم کارهاي مشابه حتي براي آدم هاي مشابه هم زشت است مثلا لقب تختي را نبايد به رسول خادم بدهيم چه رسد به افشين قطبي! آدمي که به خاطر مسائل شخصي خودش که مي دانيم دي کارمو را آورد تا سهميه پرسپوليس را براي گرفتن الونگ بسوزاند، در اين ورزش تختي ها اعتبار جمع مي کنند تا قطبي ها آن را خرج کنند!
-
روي خط آفسايد
هضم زود هنگام قطبي! افشين قطبي با اين ذهنيت از پرسپوليس رفت که هواداراي اين تيم تا آخر عمرشون ، عمرا فراموشش نمي کنن و اين قدر قطبي ، قطبي مي کنن که اين بار مسئولان تيم مجبور بشن با دو برابر مبلغ قبلي به اضافه دي کارمو و مارکو و يه برزيلي قلابي ديگه برش گردونن! اما زهي خيال باطل که مردم تو بازي پرسپوليس – پيکان رفتن قطبي رو چنان هضم کردن که معده اژدها، سيرابي رو هضم نمي کنه!! قطبي خيلي زودتر از حد تصور و تو همون اولين بازي که نبودش فراموش شد تا اين آقا و ساير آدمايي که فکر مي کنن القابشون جاودانه مي مونه، دوزاريشون بيفته که اين خبرا هم نيست! اين مساله باعث شده که ايشون خيلي زود پشيمون بشه و حالا زمزمه هايي مبني بر تغيير عقيده جناب امپراتور و بازگشت احتمالي آقا به پرسپوليس شنيده مي شه. اما پرسپوليس خونه خاله نيست که هرکسي هر وقت دلش خواست بره و هر موقع که عشقش کشيد برگرده! لقب امپراتور رو که خيلي مفت و مجاني به قطبي تو ايران دادن، عمرا تو جاي ديگه بتونه براي خودش دست و پا کنه! اگر تونست بره جاي ديگه و لقب سرجوخه رو به دست بياره، اون موقع مشخص مي شه که مرد روزاي سخته!!
-
شانس 9 امتيازي افشين دوم براي احياي پرسپوليس
پرسپوليس در قزوين با تيم پيکان صدرنشين به تساوي دو بر دو رسيد. نتيجه اي که پرسپوليس گرفت با توجه به از دست دادن دو ضربه پنالتي نتيجه بدي نبود اما به هر حال، آنچه در اين بازي به خوبي خودنمايي مي کرد، رفتار عاقلانه و توام با بلوغ افشين پيرواني بود. مردي که بعد از بازي مثل مربيان با تجربه اول از ياران پرسپوليس تشکر کرد و سپس اعلام کرد اگر تيم صاحب سومين پنالتي هم مي شد مامور نواختن ضربه سوم هم نيکبخت مي شد تا به نوعي ، رفتار ناشيانه نيکبخت را از دست دادن دو پنالتي مسلم به بوته فراموشي بسپارد. نيکبخت مي توانست با به ثمر رساندن دو گل پرسپوليس را در جدول رده بندي ليگ به عنوان چهارم بياورد و هم امتياز با استقلال و در فاصله سه امتياز تا صدر جدول برساند و خودش را با يازده گل پيشتاز بلامنازع گلزنان مسابقات فوتبال ليگ حرفه اي کند اما او اين فرصت بسيار خوب را هم از پرسپوليس گرفت و هم از خودش . به هر حال آنچه مسلم است اين که پرسپوليس همين حالا هم با وجود افشين پيرواني شانس خوبي براي داشتن موفقيت و احيا در روزهاي آينده دارد. سيستم احياي پرسپوليس به اين قرار است که بدانيم پرسپوليس در سه بازي آينده سه بازي با سه حريف ته جدولي در تهران دارد. پيرواني و پرسپوليس اين فرصت را دارند تا بيلان عملکرد تيم خود را بهبود بخشند . امروز پرسپوليس از 15 بازي 23 امتياز اندوخته است در حالي که با برد در اين سه بازي پرسپوليس مي تواند بعد از 18 بازي صاحب 32 امتياز شود و فاصله خود را تا صدر جدول رده بندي مسابقات فوتبال ليگ رفته رفته کمتر و کمتر کند. برد در سه بازي آينده در ورزشگاه آزادي برابر تيم هاي استقلال اهواز، راه آهن و سايپا حداقل تکليف تيم پرسپوليس است. استقلال اهوازي که در خانه سه بر يک به سپاهان مي بازد، راه آهني که در خانه با پيام نگون بخت و پر حاشيه به تساوي مي رسد و سايپايي که در خانه از عهده برق شيراز برنمي آيد و با حريف دو بر دو مي کند در حالي که تا آخرين دقايق از حريف خود عقب افتاده بود. به هر حال آنچه که در اين عرصه ارزشمند است اين که بدانيم پرسپوليس بعد از کسب 9 امتياز روحيه و جان خود را دوباره به دست آورده است و بعد از کسب اين 9 امتياز زندگي پرسپوليس تازه براي قهرماني آغاز مي شود و زمان بازي هاي دشوار تيم از راه مي رسد. به هر حال پرسپوليسي ها و خود افشين پيرواني بايد تمام هوش و حواس خود را جمع کنند تا اين فرصت مغتنم و بسيار خوب را از دست ندهند. اين فرصت بگذرد، پيدا کردن راه قهرماني براي آن ها بسيار دشوار خواهد شد. پرسپوليسي ها بايد واقعا به هوش باشند.
-
گفتمان پرسپوليسي ها در سونا و استخر:
پيرواني بهتر از قطبي است هنوز افشين قطبي جوهر استعفايش خشک نشده پرسپوليسي ها از هر فرصتي که نصيبشان مي شود عليه او صحبت مي کنند. ديروز فرصتي دست داد تا سرخپوشان براي رفع خستگي تمرينات به سونا و استخر بروند، اما در داخل استخر جلسه اي خودماني تشکيل داده وقايع و تغييرات کادر فني تيم خود را تجزيه و تحليل مي کردند. اکثر پرسپوليسي ها که از جدايي قطبي استقبال کرده اند در صحبت هاي ديروز خود به اين نکته اشاره داشتند که عملکرد افشين پيرواني به مراتب بهتر از قطبي است. او راه تعامل با بازيکنان را خوب مي داند و ارتباطي منطقي با همه برقرار مي کند اما قطبي هر بار که تيم شکست مي خورد ما را مقصر معرفي مي کرد. بازيکنان پرسپوليس به نامه قطبي اشاره مي کنند که طي آن وي بازي سرخپوشان مقابل صباباتري را مشکوک قلمداد کرده بود.
-
افشين مي تواند؟!
پرسپوليس باز هم از کسب پيروزي دور ماند تا دورنماي اين تيم مبهم تر از گذشته شود. تفاوت ديدار سرخ ها برابر پيکان با ديدارهاي گذشته روي نيمکت اين تيم بود. جايي که افشين دوم (افشين پيرواني) به مسند قدرت گمارده شده تا طلوع خوشبختي را بر تارک پرسپوليس نمايان کند. حال سئوال اينجاست که اين مهم از عهده مربي جواني چون افشين پيرواني برمي آيد؟! جواب اين سئوال هرچند نبايد تغييري در تصميم مسئولان باشگاه مبني بر روي کار آوردن پيرواني ايجاد کند. مربي کنوني پرسپوليس حالا تشنه رسيدن به موفقيت هاي بيشتر است و شايد همين موضوع برگ برنده سرخپوشان باشد. برگ برنده اي که اين تيم را به روزهاي روشن نزديک خواهد کرد. لزوم فرصت دادن به پيرواني حالا بيش از همه چيز احساس مي شود. اين مربي بايد در شرايط سخت آزمون خود را پس بدهد. اگر به سلامت خارج شد که مي توان به او اعتماد کرد و در غير اين صورت نيز بايد تجربيات بيشتري را کسب کند و از تجربه کنوني نيز به بهترين شکل بهره جويد.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-