کرک که خوب و بد نداره!کپی می کنی تو فولدر نصب تموم می شه!
به جز بازی هایی که باید تو فایل مخصوصی از نصب کپی بشن که بازی من از اون بازی ها نیست!
لحنم بد نیستا!:31:همه ی کرک های مربوط به گادفادر 2 هم شیلتره و من شیلترشکن ندارم!
ممنون
Printable View
کرک که خوب و بد نداره!کپی می کنی تو فولدر نصب تموم می شه!
به جز بازی هایی که باید تو فایل مخصوصی از نصب کپی بشن که بازی من از اون بازی ها نیست!
لحنم بد نیستا!:31:همه ی کرک های مربوط به گادفادر 2 هم شیلتره و من شیلترشکن ندارم!
ممنون
یه رندره. واسه بازی های قدیمی باید داشته باشی. چون رندرشون اینه دایرکت ایکس نمیتونه سریع تبدیل کنه به سنس های سه بعدی کدها رو برا همین افت فریم داره.نقل قول:
بالاخرة موفق شدم و کرکش کردم!گادفادر2 رو می گم!
اگه بگم مشکل از کجا بود شاخ در می آرین!حالا ولش کنین!
من وقتی بازی رو اجرا می کنم سرعتش خیلی پایین و کنده!
رزولوشن عوض کردم!کیفیت رو آوردم پایین!درایو رو خالی کردم!بازم درست نشد!
دوستان من باید چیکار کنم؟
ممنون
سیستمم:CPU:Intel Pentium Processor T4400
Intel GMA 4500M
Memory 2GB
خوب معلومه دوست عزیز چیپست گرافیکت خیلی ضعیفه اصولا این گرافیک برای بازی ساخته نشده!!نقل قول:
البته میزان dedicated memory که برای این گرافیک در نظر گرفته شده در کل خیلی کمه که بسته به نوع لپ تاپت می تونه متفاوت باشه ولی برای اطمینان شما به قسمت properties graphic برو و ببین کلا چقدر dedicated memory برای گرافیکت در نظر گرفته شده تا خودت متوجه ضعف قدرت پردازش گرافیکت بشی:13:
یه لپ تاپ سونی وایو دیگه دارم که رمش 4 گرافیکش 2 و سی پی یوش کور تو دو فکر کنم 2 و خوردی باشه!
این چطور؟
گرافیک داریم تا گرافیک.نقل قول:
گرافیک 256 گ 7700 خیلی بهتر از 10000000گ 5500 برای بازیه.
شماره پردازنده هاش مهم نیست مدلش مهمه.
من تو بازی singularity صدا ندارم. لطفا کمکم کنید.
مدلش NVIDIA هستش!
اونا که ماله یه یکی 2 ماه پیش بود!
الان 220 و از این جور حرفا اومده!
راستی اونی که گفتین درسته ولی کم پیش می آد محصولات اینجوری تولید کنن!
بازم ممنون
سلام. بازی Just Cause 2 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم اینو میگه:
همه رو با هم جواب میدوم. قاطی نکنید.:31:
مشکل از کرکه. گاهی اوقات با فعال کردن زیرنویس (Subtitle) درست میشه. برو امتحان کن شاید درست شد.نقل قول:
منظورم که مارک نبود. منظورم مدل مثلنقل قول:
5500 یا 9500.
از ارورهای ویندور سون هیچ چیز نمیشه فهمید.نقل قول:
اگه بعد لانچر از بازی میپره بیرون به احتمال زیاد مشکل از سیستم یا فایل های خود بازیه.
من در اجرا شدن بازیه age of empire III مشکل دارم ...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Singularity اصلا زیر نویسی نداره!نقل قول:
فایل d3dx9_25.dll رو از آدرس زیر دانلود کنین:نقل قول:
بعد از حالت فشرده خارج و در مسیر Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_25
ببخشید اشتباه نوشتم!
9800/2 گیگ اینتل!
ممنون
این می تونه به خاطر DirectX 10 هم باشهنقل قول:
این همون اروری هست که رو XP دو گزینه زیر رو داره :نقل قول:
Dont Send - Send Error Report
با سلام این سیستم منه و تو لودینگ بازی mass effect 2 گیر می کنه و دیگه جلوتر نمیره
cpu:3.33
ram:3gig
VGA:1gig 250 gts
خوب اینو تقریبا خودمم میدونستم. حالا باید چه کنم؟:11:نقل قول:
من گفتم چون شاید شما می دونستید که روی xp چه کار کنید وگرنه منم نمی دونم :41:نقل قول:
با عرض سلام خدمت تمامي بچه هاي فروم بازي
من بيشتر بازي هاي بازار رو بازي كردم ولي يكي دوستام بازيي رو معرفي كرد بنام metal gear و خيلي هم تعريف كرد از بازي ،و تعجب بود كه چرا تا بحال اين بازيرو بازي نكردم،(اينارو گفتم تا بگم ميدونم كه اين بازي قديمي هست)من وقتي اين بازيرو (metal gear2)نصب مي كنم موقع اجرا در ويندوز 7 اجرا نميشه و فقط در ويندوز xp اجرا ميشه و صدرصد هم نميشه بخاطر يه بازي ويندوز رو عوض كرد در خواست راهنمايي داشتم ممنون ميشم جواب بدبد(ببخشيد كه سوالم خيلي طولاني شد)
سلام
من تو اجرای بازی SINGULARITY مشکل دارم و اصلا بازی اجرا نمیشه و ارور معمول که send و don"t send هست
رو میده بعد از نصب بازی پچ 1.1 رو نصب کردم و کرک سالمش رو هم ریختم ولی اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست از
دوستان این مشکل رو داشتند؟
شما این سه کار رو بکن:نقل قول:
1-حتما nvidia phsyx رو نصب کن.
2-آخرین DirecteX مخصوصا اونی که توی DVD بازی هست رو نصب کن.
3-برای اطمینان گزینه معرف unimodem رو هم disable کن.
ببین مشکلت حل میشه...
ازتون خواهش ميكنم جوابم رو بدبد ،بدجور تو كف بازيم اين ارور رو ميده كه اين بازي مخصوص اين ويندوز نيست.......
نقل قول:من این ارور رو تو بازی Toy Story 3 داشتم بعد اینطوری حل کردم :نقل قول:
من تو اجرای بازی SINGULARITY مشکل دارم و اصلا بازی اجرا نمیشه و ارور معمول که send و don"t send هست
رو میده بعد از نصب بازی پچ 1.1 رو نصب کردم و کرک سالمش رو هم ریختم ولی اجرا نمیشه نمیدونم مشکل از کجاست از
دوستان این مشکل رو داشتند؟
فایل زیر رو دانلود کنید :
توی فولدری که بازی را نصب کرده اید و توی پوشه C:/Windows/System32 بریزیدکد:http://toptanz.persiangig.com/rld.dll
اگه حل شد بگید ...
خیلی ممنونم ولی درست نشد.
قبلا همه این کارها رو کردم فایده نداره نمیدونم مشکل از کجاست
این کار رو که کردم ارور c++ هم به همراه ارور قبلی اضافه شد وقتی روی فایل اصلی بازی بدون کرک کلیک می کنمنقل قول:
توی فولدری که بازی را نصب کرده اید و توی پوشه C:/Windows/System32 بریزید
dvd رو می خواد که معلومه مشکلی نیست ولی وقتی کرک رو replace می کنم اینطوری میشه. c++ رو هم قبلا داشتم
ولی از تو dvd خود بازی هم نصب کردم.
سلام رفقا :10:
یه مشکلی تو نصب gears of war 1 دارم بازیو کامل نصبیدم کرکشم نصبیدم ولی موقع اجرا این ارورو میده:
C:\Program Files\Microsoaft Games\Gears of War\Binaries\wargame-g4wlive.exe:you cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game
پاکش کن دوباره نصب کن:31:
يعني كسي نميخواد جواب منو بده؟؟؟؟:41::41::41:
ببخشید هرجا رفتم گفتن اشتب تایپیک زدیدنقل قول:
اگه اینجا هم پست بیجا زدم لااقل بگید این مشکل روکجا مطرح کنم
این همه سردرگم نشم
باتشکر فراوان
برای اجرای این بازی شما باید این سه کار رو بکنی:نقل قول:
1-حتما تاریخ ویندوز رو به 2008 برگردونی...
2-برنامه gfwlive رو نصب کن...
3-بازی رو از آیکون اصلی درون پوشه بازی نصب کن....
تنها راه احتمالی رفع این مشکل اینه که شما روی ایکون اصلی کلیک کن و در قسمت properties رو به بخش compatibility و تیک ویندوز 98 یا xp رو بزنی ببین اجرا میشه یا نه...نقل قول:
بازي فلش پوينت رو نصب كردم. ولي منو ها رو سياه نشون ميده
اينجوري
ميشه بگيد مشكل از كجاست؟؟؟
شما مشخصات کامل سیستمت رو بده در ضمن دقیقا کدوم قسمت این بازی رو میگی؟نقل قول:
دوستان در این دو تا بازی peris of persia5 و assassin's creed 1 سیو گیمها کجا میره؟؟؟ در ویندوز سون
ممنون
Prince Of Persia 5 :نقل قول:
C:\Users\-----\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
Assasins Creed 2 :
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
تو جی تی ای ای وی این ارور رو موقع اجرا می ده :
RGSC.exe cannot start! RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run
دوست عزیز این بازی استثنائا تاپیک خودش رو داره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=282313&page=494
اونجا هم زدم ولی جواب نگرفتم پس اگه میشه یکی کمک کنه ؟ PLzنقل قول:
درست نشد مثله اينكه بايد بيخيال اين بازي باحال شم . بهرحال ممنون كه واسه جوابم وقت گذاشتيد
سلام دوستان میدونم سوالم شاید دیگه وقتش گذشته باشه ولی:
من عاشق battlfield vietnam هستم و میخوام دوباره بازی کنم ولی سی دی من مشکل پیدا کرده تو این بخش
archive mod sound
فکر کنم اگه از سی دی ایمیج بگیرم و فایل بالا رو هم درستشو دانلود کنم بتونم بازی رو نصب کنم:8: کشسی میتونه برام کاری بکنه؟
شدیدا باید بازی کنم از اون حالتایی هست که اگه بازی نکنم بد بخت میشم:19::19:.
لطفا کمک کنید:11:
سپاس
مرسی پرنس پرشیا درسته اما اساسینس کرید اولا مال من 1 هستش نه 2 دوما تو پوشه ubisoft game lucher چیزی به اسم storage نبودنقل قول:
میشه این رو هم کمک کنید
محل سیو بازی در AC :نقل قول:
کد:\Users\YourUsername\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
سلام بر همه....
من تو بازی بد کمپانی 2 با موس بازی مشکل دارم چون موس فقط در 2 جهت حرکت می کنه و به سمت پایین یا چپ نمی ره
کسی بلد نیست چجوری درست میشه؟؟؟؟