نقل قول:
ممنونم شهاب جان یه لینک اموزش دیگه هم گذاشت که اون هم خوب بود البته من نیازی به رایت کردن ندارم گفتم داشته باشم اموزش رو در موقع نیاز اگه نیاز داشتم ازش استفاده بکنم :10:
نقل قول:
ممنونم شهاب جان یه لینک اموزش دیگه هم گذاشت که اون هم خوب بود البته من نیازی به رایت کردن ندارم گفتم داشته باشم اموزش رو در موقع نیاز اگه نیاز داشتم ازش استفاده بکنم :10:
:27: چاکر شمانقل قول:
lt چیه و چطوری گیرش بیارم ؟
IXtream LT یا همون Lite Touch نام Fireware بود که چند وقت پیش توسط تیم C4eva ساخته شدنقل قول:
با نصب IXtream LT بر روی Xbox 360 می تونید از بازی های کپی استفاده کنید و به لایو دسترسی داشته باشید بدون اینکه بن بشید (البته با رعایت بعضی نکات)
برای نصب IXtream LT بر روی کنسول خودتون می تونید به فروشگاه های عرضه ی کنسول مراجعه کنید
نمیتونم خودم نصبش کنم ؟نقل قول:
چرا می تونیدنقل قول:
ولی این کار بسیار سختیه و احتیاج داره که کنسول رو باز کنید و به کامپیوتر وصل کنید
در صورتی که در این کار خبره نباشید ممکنه به Break شدن هارد منجر بشه !
با مبلغ 8-10 هزار تومن براتون نصب میکنن
مشکل هزینش نیست تو سنندج فکر نکنم کسی این کارو بکنهنقل قول:
در هر صورت ممنون از راهنماییتون
میتونین دستگاه را با T-BOX بفرستید برای فتحی تا براتون اپ کنه بعدش هم خودش براتون میفرسته.نقل قول:
ای بابا یکی میگه هارد لپ تاپی هم ارزونتره و هم کیفیتش بهترهنقل قول:
حالا شما میگی هارد خودش رو بگیر
ادم نمی دونه چیکار کنه !
هارد های H A C K شده همونطور که گفتم از معروفترین برند هارد در دنیا یعنی western digital هست که قطعا از لحاظه کیفیت بهتر از هارد اوریج کنسول هست.نقل قول:
میلاد هم منظورش این نبوده که این هاردها خوب نیستن منظورش این بود که گیر اووردن این هاردها یکم سخته که البته انگار در تهران این کار کاره سختی نیست.
دوست عزیز بچه ها ی این فروم را ه هایی رو پیشنهاد میکنن که در راستای رهنمود شما مفید هم واقع بشه.نقل قول:
شما دو راه داری:
1 اگه اهل لایو نیستی یه هارد 250 گیگی "حک شده بزن به سیستم و حالشو ببر.
2.اگه میخوای بری لایو یه هارد اورجینال بزن به ایکس باکس +ixtream lt+abgx stleath چک کن تا بن نشی.
در مورد گزینه ی اول حرف های ضد و نقیضی در فروم همسایه و ای فروم وجود داره اما احتیاط شرت عقله و انجانش واجب(یه نمونه ملا شدم:31:).
اين هارد هاي لپ تاپي تو اصفهان گير مياد ؟
حجمشون چه قدره ؟
هارد هاي 60 گيگ هم تو اصفهان گير مياد ؟
اخه فتحي تو ليست قيمتاش نزده گفتم شايد ديگه توليد نميشه ؟!
اره گیر میاد.نقل قول:
جچمشون تا 4 ترابایت هم هست.
کدوم هارد 60 منظورته ؟ اصلی؟
شهاب جون یه مکاننقل قول:
مناسب برای خرید هاردهای حک شده با حجم حداقل 120 معرفی کن چون خیلیا به لایو نمیرن از طرفی اینطوری پولامونم سیو میشه.:31::46:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
اگه منظورت هارد اورجینال هست با توجه به بازی های آینده و کمی هم دور اندیشی توصیه دارم که "حداقل" 120 رو انتخاب کنید.نقل قول:
نقل قول:
من دو جارو پیشنهاد میکنم برای خرید هارد لپ تاپ:
1: مجتمع پگاه : خ میر.
2: پاساژ طالقانی: خ طالقانی.
این دو جا منبع خریده قطعات لپ تاپ هستن مخصوصا گزینه 1.
اما برای H A C K کردن این هاردها بهترین جا فروشگاه سرزمین رایانه در خ توحید میانی هست + اینکه شما نیاز به قابه هارده اوریج کنسول هم برای قرار دادن این هارد در درونه اون دارید.
کمک
آقا من بازی ارتش 2 نفره 40 رو رو خردم
حالا که میخوام بازی کنم ، بازی نمیاد
وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم مینویسه play dvd بعد وقتی A میزنم وارد یه صفحه میشه کعلامت xbox 360 هست
و وارد بازی نمیشه
شما باید یا بدی drive رو برات ixtreme اش رو up کننقل قول:
یا از Activator استفاده کنی
60 گيگ اصل منطورم هستنقل قول:
سرزمين رايانه داره ؟
4 ترابايت يعني چي ؟
اين كه ميگي يعني بايد از مجتمع پگاه هارد بگيريم بعدش بريم سرزمين رايانه بديم H a C k كنن اونو ؟
هارد 60 گيگ اوريج چنده ؟
ممنون
تو شهر ما کسی نیست ixtrme رو Up کنهنقل قول:
راهی نیست خودم این کارو بکنم ؟
از چه Activator استفاده کنم
نقل قول:
با اجازه ی پدارم جان
شما می تونید برای اجرای این بازی ها از دیسک های Active iso استفاده کنید
کار سختی نیست اما شرایطی رو باید رعایت کنید
1-IXtream شما حتما باید 1.6 باشه در غیر این صورت بازی اجرا نخواهد شد
2-دیسک Active iso رو باید کاملا سالم رایت کنید
آموزش استفاده از دیسک Active iso
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361522
4 ترابایت معادل 4000 گیگ هست!نقل قول:
سرزمین خودش هاردلپ تاپ رو نداره خودت باید هارد رو بخری و بدی سرزمین تا برات H A C K کنه. تازه قابشم هست که باید ببینی سرزمین قابه هارد رو جدا میفروشه یا نه اگه نداشت بگو تا یه جا دیگه رو بهت بگم .
اگه میشه طریقه آپدیت به ixtreme LT درایو های lite-on رو بگین
break یا brick ؟؟؟نقل قول:
چرا می تونید
ولی این کار بسیار سختیه و احتیاج داره که کنسول رو باز کنید و به کامپیوتر وصل کنید
در صورتی که در این کار خبره نباشید ممکنه به Break شدن هارد منجر بشه !
با مبلغ 8-10 هزار تومن براتون نصب میکنن
t-box یا tipax ؟؟؟نقل قول:
میتونین دستگاه را با T-BOX بفرستید برای فتحی تا براتون اپ کنه بعدش هم خودش براتون میفرسته.
ارزون تریش ارزون تره ، ولی سازگاریش بیشتر نیست ! امکان هم نداره همچین چیزی !نقل قول:
شاید کیفیت ساخت هارد های شرکت X از هارد های ساخت مایکروسافت بهتر باشه ولی یقینا سازگاریش با 360 به اندازه هارد اورجینال نیست .
یعنی بهترین گزینه در صورتی که پول دارید هارد اورجیناله .
سلام دوستان
امروز یه xbox 360 گرفتم حقیقتش اومدم اطلاعاتی مربوط به اونورو ببینم و قتی دیدم 1251 صفحه دوستان نوشته دادند گفتم شاید پیدا کردن جواب سوالم مشکل باشه .واسه همین چند سوال دارم.
ایکس باکسم مشکی و هارد 120 داره . چند تا بازی داخل حافظه خودش هست . میشه بازی ای مختلفی انتقال داد بهش و save کرد تو هارد؟
باید به روز بشه هر چند وقت؟(آپدیت)؟
بله شما هم میتونید در هارد بازی هارو save کنید و هم install کنیدنقل قول:
این کنسول دو اپدیت داره:
1: اپدیت داشبورد
2:اپدیت درایو
شهاب جان جواب شما رو دادند ! فقط در مورد آپدیت .نقل قول:
اگر LT رو نصب کنید حالا حالا ها نیازی به آپدیت درایو ندارید .
داشبورد هم فعلا جدیدش نیومده .
دوستان هارد شما هم اینجوریه ؟؟؟
هاردم 120 نوشته اما نهایتش 107 گیگه !!!
بله همش همینطوره. اون 13 گیگ که کم شده مربوطه به فایلهای سیستمی که به هیچ وجه هم کم نمیشه.نقل قول:
از دوستانی که 360 دارند میخام بدونم کیا بردشون فالکون هست و اینکه آیا مشکلی داشتند باهاش و چند وقته دارند بازی میکنن ؟
مرسی
من Xbox 360 با برد فالکون دارمنقل قول:
الان نزدیک 1 سال هست که باهاش می کنم
هیچ مشکلی نداشتم مهدی جان
به نظر من چند اصل خیلی مهمه
اول اینکه خیلی روی این حساس نباشی
دوم اینکه روش های اولیه و ساده ی مراقبت رو رعایت کنی
برای مثال
کنسول رو با یک وسیله ی مناسب از زمین فاصله بدی تا تهویه ی هوا به خوبی صورت بگیره
در فضای سربسته مثل کمد نذاری
در معرض باد مستقیم پنکه و وسایل سرمایشی قرار ندی
اگه بتونی بازی ها رو روی هارد نصب کنی چون همین کار خودش یکی از عواملی هست که کنسول کمتر داغ بشه
من خودم هیچ وقت نشد که از بازیم به خاطر ترس از RROD یا همون 3 چراغه شدن کم کنم
حتی یک بار تا مرز 12 ساعت بازی بدون وقفه هم رفتم
و از روش های کولینگ مثل 12 ولته کردن هم استفاده نکردم
موفق باشی
آخه ده روز پیش برای من یک 360 از اونور آوردن که وقتی دیدم بردش فالکونه خیلی ضده حال خوردم . نکاتی را که گفتی تقریبا رعایت میکنم . در رابطه با کولینگ چی آیا احتیاجی به این کار هست یا نه ؟ چون دوبار کنسول را به خاطر کپی خور کردن باز کردن نمیخام دوباره کنسول باز بشه .نقل قول:
به نظر من نه احتیاجی نیستنقل قول:
من و خیلی های دیگه با رعایت نکات ساده با کنسول مشکلی نداشتیم
ولی در هر حال تصمیم نهایی با خودته که 12 ولته کنی یا نه
دوستان آیا کسی می دونه آخرین فرمویر داشبورد رو داشته باشی تا چه مدت بازی جدید بیاد می تونی بازی کنی؟؟؟؟؟؟
یا اینکه چجوری می شه این LT رو که می گید روی کنسول نصب کردند یا نه؟؟؟؟ آخرین بازی ای رو هم که خریدم و با کرک جدید دستگاهم اجرا کرد acII بوده.
تا زمانی که ورژن بعدی داشبورد عرضه بشه.نقل قول:
بارها و بارها در این تاپیک گفته شده که انجام اپدیت درایو کاره افراده amateur نیست و شما باید کنسول رو برای این کار بدید به فروشگاهای مجرب تا براتون درایو را up کنن.نقل قول:
یا اینکه چجوری می شه این LT رو که می گید روی کنسول نصب کردند یا نه؟؟؟؟ آخرین بازی ای رو هم که خریدم و با کرک جدید دستگاهم اجرا کرد acII بوده.
سلام دوتا سوال:
1- فونت رو نمیشه بزرگ کرد؟ تو بازی فیفا 10 دیگه چشم از گلو بیرون میاد.(یعنی خیلی ریزه)
2- من چنتا بازی گرفتم(تکن 6 - دارکسایدرز) وقتی که میخواد بیاد بالا آرم ایکس باکس میاد و دیگه هیچی نمیشه
مشکل چیست؟
سلام جیگر : دینقل قول:
1-کلا این مشکل کوچک بودن فونت به خاطر بازی کردن با تلویزیون SD هست.باید یه HD TV بخری البرز جان
2-اما مشکل دوم.برای بر طرف شدنش باید کنسول رو بدی تا IXtream رو برات UP کنن و IXtream LT رو نصب کنن.به خاطر قفل های Wave 4 هست.البته بعضی از بازی ها که Wave 5 هم براش اومده بود مثل Left 4 Dead 2.
نمیشه بدون دادن راش انداخت؟
مثلا با سی دی یا دی وی دی؟
راستی فروشنده گفت با آخرین ورژنش آپدیتش کرده!
چرا راه های مختلفی برای اجرای بازی های دارای قفل Wave 4-5 داری البرز جاننقل قول:
1-نصب IXtream LT
با نصب IXtream LT علاوه بر استفاده از دیسک های کپی می تونی به لایو بری
2-نصب IXtream 1.61
با نصب IXtream 1.61 میتونی از دیسک های کپی استفاده کنی اما در لایو به هیچ عنوان امنیت نخواهی داشت.
* برای UP کردن IXtream 2 راه داری
A ) بدی به فروشگاه های تخصصی تا برات UP کنن
B )خودت این کار رو انجام بدی.
(*در صورتی که در این کار تجربه ای نداشته باشی ممکنه صدماتی مانند بریک شدن هارد به کنسول وارد بشه چون این کار احتیاج به باز شدن کنسول و وصل کردن به PC داره و یک کار تخصصی هست)
3-استفاده از دیسک هایی که از Wave 4 به Wave 3 پچ شده باشن
با استفاده از این نوع دیسک ها دیگه مشکلی نخواهی داشت و در هر حالتی می تونی بازی ها رو اجرا کنی البته در لایو امنیت نداری و بن خوتهی شد.
*این کار رو هم می تونی خودت انجام بدی و یا از فروشگاه ها دیسک هایی خریداری کنی که پچ شده باشن.
4-استفاده از nدیسک های Active iso که در حال حاضر به نظر من راحت ترین کار برایت همین باشه.
یک دیسک هست به نام Active iso که با استفاده از اون کنسول به طور موقتی قادر خواهد بود دیسک هایی که قفل Wave 4 دارن رو بخونه.برای استفاده از دیسک Active iso سه شرط باید برقرار باشه :
A ) دیسک باید کاملا سالم رایت شده باشه
B ) ــIXtream کنسول باید حتما 1.6 بشاه وگرنه بازی اجرا نخواهد شد
C )آخرین ورژن داشبورد باید نصب باشه که همون 2.0.8955.0 هست
*میتونی این دیسک رو خورت رایت کنی یا دیسک های آماده رو خریداری کنی.برای اینکه خودت دیسک رو زایت کنی به تاپیک زیر مراجعه کن
اما چیزی که فروشنده گفته که به اخرین ورژت UP شده احتمالا دشابورد کنسول بوده پس با این حساب یکی از شرط ها رو داری برای استفاده از Actice isoکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361522
سلام دوستان
به نظرم دسته ام تقلبیه میشه راهنماییم کنید ...
از کجا باید بفهمم که اصله؟؟؟
اگه عکس می ذارید لطفا کم حجم باشه
خیلی ممنون