برادر گرامی. ممنونم از توضیحاتتون. اما تقریبا اغلب مطالبی که نوشتید اشتباه هست. حالا یا جسته گریخته چیزی شنیدید و کاملا مشخصه تخصص ندارید در این ضمینه. از حوصله من و تاپیک هم خارجه. از طرفی من هم پاسخ بدم باید خیلی مباحثو باز کنم و اینجا جاش نیست و ممکنه فکر کنید جبهه میگیرم. مطالبی که مهم بود و اطمینان دارم رو عرض کردم و نظر شخصی یا سلیقه ای نبود. شمارو ارجاع میدم به تحقیق در این ضمینه اگر علاقه مندید.نقل قول:
برادر گرامی IQ . در مودم دوم دو آنتن برای فرکانس 2.4 هست و آنتن سوم برای فرکانس 5 هست ( گیگاهرتز ) . و اگر اتصال برقرار کنه یا 5 گیگاهرتز هست یا 2.4 و همزمان برای یک دستگاه امکانپذیر نیست. در نتیجه در فرکانس 2.4 سرعت همون 300 هست و آنتن بیشتر در اینجا برای ساپورت 5 گیگاهرتز هست. و در صورت اتصال با باند دیگه در همون عکس دارید میبینید که سرعت به حدود 800 مگابیت میرسه. الان داخل مودم B612 شش عدد آنتن هست که 4 تاش برای LTE هست و دو تاش برای وای فای هست و هر کدوم وظیفه خودشو داره. ماستارو با خورشتا قاطی زیاد میکنی.نقل قول:
اشتباه میکنی دوست من. قبلا مفصل توضیح دادم. شما حتی اون متن انگلیسی رو اصلا نخوندید. دوباره لازم به توضیح نیستنقل قول:
و اما یک گلگی داشتم:
من در انجمنهای آلمانی و روسی وقتی صحبت میکنم خیلی لذت میبرم ولی متاسفانه اغلب در انجمنهای فارسی حالت های عجیبی گاها در برخی افراد میبینم که پشیمون میشم از گفتگو. اطلاعات و سطح ضعیف. مطالب بی پایه و اشتباه رو بدون اطمینان و بدون اطلاعات و بدون منبع و با اعتماد به سقف و اسرار عجیبی بیان میکنند. همه مهندس همه کارشناس همه امور. ( اما همه زندگیمون پس چرا لنگه ؟ ) و همیشه یک حالت بحث و جدل و دعوا میبینم. همیشه در تقابل. هدف علمی نیست متاسفانه در این انجمنها اغلب. بلکه هدف اینه که هر کسی بگه من راست میگم یا من خیلی میدونم و ... . اصلا بر پایع منابع و اطلاعات درست و با هدف درست بیان نمیکنن. در صورتی که این شکل از گفتگو و تعامل رو تا بحال در انجمنهای الکترونیک یا تخصصی خارجی اصلا ندیدم تا بحال. همه کنار هم هستند و هدف بشدت علمیه . البته همه بکجور نیستند و بعضیا هم اینجا بسیار خوب و متواضع و علمی صحبت میکنند. واقعا دلسرد کنندست بعضی مسائل
سپاس از وقتی که گذاشتید و متن من رو خوندید