فایل ها روی گوگل درایو هستن، دیگه جای معتبر تر برای آپلود نمیشناسم، میتونی با فیلتر شکن راحت بازش کنی، یا با استفاده از مستقیم کننده ها لینک مستقیمش کنی
Printable View
فایل ها روی گوگل درایو هستن، دیگه جای معتبر تر برای آپلود نمیشناسم، میتونی با فیلتر شکن راحت بازش کنی، یا با استفاده از مستقیم کننده ها لینک مستقیمش کنی
سلام دوستان
من چند وقتی هست مودم TF-i60 ایرانسل رو گرفتم. ولی وقتی میذارم دانلود شبانه هر 15 تا 30 دقیقه ارتباط وای فای با مودم limited میشه و کلا ارتباط با مودم قطع میشه و دیگه نه با وای فای و نه با lan نمیشه بهش وصل شد مگر اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم. البته تا حالا فقط توی دانلود شبانه به این مشکل برخوردم. ظاهرا وقتی با lan به مودم متصل میشم این مشکل پیش نمیاد. توی system log یک سری پیغام میده که ظاهرا پیغامی که موقع قطع شدن میده اینه : Sync time failed from BBOU که زمان و ساعت رو بصورت 00:00:14 01-01-1970 نشون میده. بعدش که خاموش و روشن میکنم تایم بروز میشه و میزنه Sync time success from BBOU. که البته زمان بروز شده چند ساعت با زمان ایران اختلاف داشت. از قسمت SNTP زمان رو بروز کردم ولی باز همون مشکل و همون پیغام رو میده.
لطفا اگر کسی راه حلی سراغ داره رهنمایی بکنه.
ممنون
دوستان آخرین فریم ور مودم huawei b315s-22 رو یه سایتی زده ورژن
B315s-22TCPU-V200R001B327D01SP00C397
که پولی هست ... میخاستم ببینم نسخه آفیسیال همین هست یا فیک هست ؟ ... اگر ممکنه راهنمایی کنید و اگر معتبر هست لینکی اگر دارید بزارید ... ممنون:n16::n16:
دوسان آیا ، مودم های خریداری شده از مودم مارت بایس برن تو رجیستری ؟ چون تو اخبار نوشته بود مودم ها م میرن تو طرح رجیستری ؟؟
منتظر هستی آپشن خاصی اضافه بشه یا پرفرمنس بهتر بشه؟نقل قول:
این نسخه یکی از اوپراتورهای کویت
اسم اصلی فایل هم B315s-22TCPU-V200R001B327D01SP00C397_Firmware_Kuwait_Kuwait+Tel ecom+Company_05013SUY
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
مودم LTE مبین نت ، هوآوی b612s دارم ، میخوام بدون امکان انلاکش وجود داره که سیم کارت 4G همراه اول استفاده کنیم؟ 4G ساپورت میکنه؟
ممنون
این تاپیک رو مطالعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد برنامه lte watch
نرم افزار که باز میشه اون adress و password رو چی باید بزنم؟
توی آدرس آیپی کنسول مودم رو بزن (مثلا 192.168.1.1 با هرچی هست). توی پسورد هم پسورد ورود به کنسول که واسه مودم مشخص کردی بزن. نام کاربری کنسول مودم رو هم حتما بزار adminنقل قول: