سلام
دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
Printable View
سلام
دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
منم همين سوال رو دارم...نقل قول:
البته زنگ زدم مسئول فروش گفت اگر اينو:
بخري همه چيز حله....كسي تجربه اي در اين باره داره؟کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=117
ماهواره بدر5 ميباشد با چند فركانس كه به مدت 3 سال دراجاره ايران ميباشدنقل قول:
با رسيورهاي معمولي هيچ شبكهاي دريافت نميشود براي دريافت شبكها احتياج به رسيورهاي s2 mpeg4 ميباشد.
همينك شبكه مستند وتعدادي ديگر قابل دريافت هستند.
طبق تصويب قانون سال 78 استفاده از م ا ه واره جرم تلقي ميشود و2 ميليون تومان جريمه نقدي وحمل آن 40 ضربه شلاق دارد.
اطلاعات بيشتر به آدرس زير برويد:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/?cat=c191f
دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره
بستگی داره در کدوم منطقه تهران باشی اگه در منطقه ای که هستی شبکه خبر رو بدون آنتن هوایی خوب دریافت میکنی به زیاد در پخش دیجیتال نیاز به آنتن هوایی نداری در غیر این صورت یا باید آنتن هوایی به کار ببری و یا آنتن رومیزی ای که دارای قدرت(بر حسب دسی بل و با واژه gain بیان میشود)بالایی حداقل در حد آنتن هوایی باشد به کا بگیرینقل قول:
معمولا پخش های دیجیتال در استانها در مرکز ان استان فعلا افتتاح میشوند و نه در کل استان و در آینده قرار است نقاط دیگر استان ها پوشش داده شوند البته در برخی استانها علاوه بر مرکز استان برخی شهرهای آن نیز مورد پوشش قرار گرفته اندنقل قول:
جواب من رو هم بدید؟نقل قول:
موارد زيررا بررسي ومطمئن شويد:نقل قول:
1-كابل آنتن را برسي كنيد كه قطعي ويا سيمها ي آن اتصال نداشته باشند.
2-از اتصال كابل فيش آنتن هوايي مطمئن وآن را بررسي نمائيد.
3-جهت آنتن را در منطقه شما بايد به سمت جنگل لويزان دقيقا پشت امتداد آن فرستنده جماران قرارداردتنظيم كنيد.
4-بهتر است از آنتن UHF استفاده كنيد.
5-درصورت رفع نشدن اشكالات به تنظيم كارخانه برويد وفركانسهاي 602000 و 650000 را جستجوكنيد.
موفق باشيد.
من دستگاهم از این کوچیکاست که به کامپوتر وصل میشه قبلا با انتن هوایی میاورد ولی الان نه باانتن خودشم رفتم بالا پشت بام امتحان کردم نشد فکر کنم دستگام سوخته روی فرکانس 574 انتنش پر میشه ولی روی بقیه فرکانس ها آنتن نداره
دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون