خوب بود. satellite هم داشت:10:نقل قول:
Printable View
خوب بود. satellite هم داشت:10:نقل قول:
سلام
در سایتنوشته TC-P46ST30 به قیمت 690 دلار به فروش می رسد که با دلار 1400 تومان می شود 966هزار تومان.قیمت ایران را با این قیمت مقایسه کنید.کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16889187200R
سلام
شرمنده میدونم جاش اینجت نیست.
دوستان من شیراز هستم و ایا جایی میشناسید vt30 سایز 42 اینچش رو قسطی بفروشه؟
من یک میلیون نقد دارم و ماهی 200 تومن هم میتونم قسط بدم!!!
هر کی جایی میشناسه لطفا کمک کنه.با تشکر
سلام کاکو:31:نقل قول:
این طور که من اطلاع دارم اکثر مغازه ها فقط مدل هایی که گارانتی دارن رو بصورت اقساط می فروشن و پنل های بدون گارانتی رو بصورت نقدی می فروشن
شما یه سر به داریوش بزن اونجا نماینده پاناسونیک زیاده مخصوصا نبش پاساژ وحدت و داخلش چند تا مغازه بود که اولین st30 و vt30 های بدون گارانتی شیراز رو آوردن و احتمالا تا الان دیگه مدل 42 اینچ رو هم موجود دارن
نه مال من m هستشنقل قول:
46 اینچ هم مگه داره ؟من 55 اینچشو مقایسه کردم 1781400 ت اختلاف بود:18: درست حساب کردمنقل قول:
سلام، این همسایه ما که خریده سایز ۶۵ با گارانتی بانیان ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساخت ژاپن، مدل عینک ty-ew3d2ma، کابل و لوازم دیگه ای روش نداشته رو کارت هدیه ۱۰۰ هزار تومان داشتهنقل قول:
سلام.خواهش می کنم.نقل قول:
بنده فعلا صبر کردم که 100 ساعت اول پنل پر بشه بعدش بیفتم به جونش.فعلا از حالات پبش فرض استفاده می کنم.
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سلام.نه این لرزش فقط هنگام تماشای تصاویر سه بعدی مشاهده میشه.نقل قول:
شما m از کجا گیر آوردین؟ ژاپنی هست؟ بدون گارانتی دیگه؟نقل قول:
میشه یه تست با رنگ خاکستری روشن و تیره و یه تست با رنگ های دیگه از جمله سبز بگیرید ببینید قسمتی از صفحه سبز رنگ نیست؟
100 ساعت رو باید به صورت پشت سر هم اسلاید گذاشت؟ یعنی 4 روز پشت سرهم تی وی روشن باشه؟ یا باید بینش استراحت داد بهش؟نقل قول:
شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
آیا قیمت vt30 تا عید کمتر میشه؟