برا منم دیروز اینطور بودش زنگ زدم پشتش گرفتم ولی در نهایت کاری انجام ندادن خودش درست شدنقل قول:
Printable View
برا منم دیروز اینطور بودش زنگ زدم پشتش گرفتم ولی در نهایت کاری انجام ندادن خودش درست شدنقل قول:
اول از همه خودم گفتم این قضیه حجمی شدن رونقل قول:
اینم دلیلش پست خودم رو کوت کردم:31:
اگه حجمی بشه و سرعتش مثل شهرستان ها باشه خیلی خوب میشه. شب ها هم که رایگانه میشه به اندازه همین وضعیت فعلی دانلود کرد. در عوض مزیتی که داره برنامه های زنده رو میشه بدون مشکل با اینترنت دید.
سلام
دوستان من تا دیروز اینترنت 256 wifi شرکتی داشتم که سرعت دانلودشم بین 28-35 بالا پایین میشد و ماهی هم 35 میدادم
دیروز از مخابرات اینترنت 256 گرفتم و فعلن اصلا با میانگین سرعت و چیزای دیگش آشنایی ندارم و نمیدونم کیفیت خطوطشون چجوریه ولی چیزی که تا الان فهمیدم اینه که سرعتش خیلی پایین تر از اون یکیه...
من اون یکی اینترنتم تا 6 روز دیگه هنوز شارژه و جفتشونو کنار هم وقتی مقایسه میکنم wifi 256 سرعتش همون 28-35 ولی این مخابراته 18-27!!!!
این که نمیشه 256!!!
بعد یه سوالی هم داشتم,تا اونجایی که من میدونستم مخابرات فقط 128 میداد و برای گرفتن 256 باید کارت دانشجویی میدادیم بهشون و برای 512 به بالا هم که دیگه نمیدونم
ولی دیروز از من کارتو اینا نخواستن و 256 راحت دادن...512 هم اینطوری میدن؟
چه فایده داره؟ 2ساعت برنامه زنده ببینی که حجمت تمومه!!!نقل قول:
به اندازه کافی isp با انواع و اقسام طرح مختلف حجمی در تهران وجود داره. امیدوارم مخابرات برای اونایی که از دست اینترنت های حجمی دیگه براشون اعصاب نمونده همیشه نامحدود بمونه.
اتفاقا اصلا خوب نمیشه مزخرف میشه مزخرف مثل شرکتای دیگه اینترنت مزش به اینه که یه سایتو بدون استرس باز کنی مزش به اینه که هرچی خواستی در هر ساعتی بود دان بکنی حجمی بشه تعطیل میشه در نهایت بتونی شبی دو سه گیگ دان بکنی که به نطر من 256 نا محدود خیلی بهتر یه مدتم که بگذره مثل ای اس پی های دیگه چون خطا شیر میشه مشترک زیاد میشه و استفاده همشون در ساعات رایگان همون اوضاع بسیار داغون ای اس پی ها درست میکنه دقت کرده باشی الان که نامحدوده در ساعات اداری سرعتا افت میکنه حالا حسابشو بکن 6 ساعت که ساعت رایگان افت سرعت شدید پیدا کنی وای اصلا اسمش نیار نکته دیگه اینکه به خاطر فشار شبانه اکثر سایتای فارسی در ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشن بعد اینکه گیریم شما چند ساعتم تو یوتوب رفتی چشم بهم بزنی جحجمت تمومنقل قول:
برای من یکی اگه تو ساعات غیر رایگان بتونه در ماه 3-4 تا مسابقه فوتبال رو زنده پخش کنه و ترافیکش تموم نشه کافیه :31: البته دقیقا نمی دونم هر بازی چقدر ترافیک کم میکنه ولی خب با وضعیت فعلی نامحدود انجام این کار با 256 ممکن نیست. ولی در کل برای کسی که کارش شب و روز با اینترنته آره کمه . کلا اینترنت نامحدود هم بدجور اعتیاد آوره .
نقل قول:
مرکز مخابرات ما هیچ شرکتی رو ساپورت نمیکنه و فقط خودش adsl میده، وگرنه من خیلی وقت پیش رفته بودم دنبال صبانت.
خیالت راحت باشه که یه دونه مسابقه هم در ماه در ساعات غیر رایگان نمیتونی نگاه کنی تا وسطای بازی نرسیده حجمت تمومه:31:نقل قول:
خوب چه کاریه! به جای این که با اینترنتت بشینی مسابقه ببینی 10 تومن بده یه اکانت سی سی کم بخر همون مسابقه رو با کیفیت hd از طریق م-ا-هواره ببین.یه اینترنت 1 گیگ هم واسه سی سی کم کفایت میکنه.بعد هم به قول دوستمون لذت وبگردی رو دیگه از دست میدیم! همش استرس داریم یه صفحه که میخواد باز کنه چقدر از حجم کم میشه تازه شبانه هم اگه یه شب سرعت پایین بیاد ضد حالیه که نگو.
دوستان 2 مگ هم داره مخابرات ؟ هر قبضی که میاد برای دو مگابایت چقدر هست ؟