راستي يه سوال:
آيا جدايي گوارديولا از تيم و پيوستن احتماليش به كادر تيم ملي آرژانتين حقيقت داره يا شايعست؟:18:
Printable View
راستي يه سوال:
آيا جدايي گوارديولا از تيم و پيوستن احتماليش به كادر تيم ملي آرژانتين حقيقت داره يا شايعست؟:18:
شایعه هست
اگه بخواد بره میره قطر که پول کلانی گیرش میاد
آره جون خودش ... اگه غیر عمدی بود مکس نمیکرد ... اگرم واقعا نمیخواست چرا بعدش معذرت خواهی نکرد ؟نقل قول:
معذرت خواهی په په:" آن یک حرکت غیر عمدی بود "
فکر کرده ما خریم ؟ :دی
سلام میخواستم بپرسم بازی برگشت با رئال توی ((( لیگ))) چه تاریخیه؟
گواردیولا: در مورد حرف های مورینیو چیزی برای گفتن ندارم
آقای خاص در مقابل انتقادهایی که از په په شده بود، به بوسکتس حمله کرده بود
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد در مورد اظهارات مورینیو در مورد بوسکتس چیزی برای گرفتن ندارد.
آقای خاص که از انتقاداتی که از په په به خاطر لگد کردن دست مسی شده, ناراحت بود، اعلام کرد رسانه ها نسبت به توهین نژادپرستانه بوسکتس به مارسلو در دیدار فصل گذشته دو تیم در چمپیونزلیگ بسیار راحت تر برخورد کردند.
اما گواردیولا که فردا تیمش در لالیگا مقابل مالاگا قرار خواهد گرفت، حاضر نشد وارد جنگ لفظی با سرمربی کهکشانی ها شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد صحبت های مورینیو چیزی برای گفتن ندارم. من به اینجا نیامده ام که جواب حرف های او را بدهم زیرا ما فردا با مالاگا بازی داریم و در حال حاضر تنها به این دیدار فکر می کنم."
او همچنین در مورد حرکت په په که در دیدار ال کلاسیکو دست مسی را لگد کرد، گفت:" تنها په په می داند که آن حرکت تعمدی بود یا نه. اگر او گفته عمدی نبوده، دیگر به خود مربوط است."
سرمربی کاتالان ها سپس در مورد دیدار مقابل مالاگا گفت:" آنها تیمی هستند که بازیکنان باتجربه ای دارند و همچنین بازیکنان باکیفیتی مانند ایسکو و کاسورلا. تیم های پیگرینی همیشه خوب بازی می کنند.
گواردیولا در پایان به ستایش از پویول پرداخت و گفت:" پویول برای ما بسیار مهم است. او بعد از مصدومیتی که سال گذشته برایش رخ داد، قوی تر هم شده است. او مراقب است تا بتواند تا 40 سالگی بازی کند."
سیدو کیتا: گواردیولا زیاد با من حرف نمی زند
این ملی پوش اهل مالی در حال حاضر در اردوی تیم ملی کشورش حضور دارد تا در جام ملت های آفریقا شرکت کند
سایت گل- سیدو کیتا، هافبک بارسا، تایید کرد که با پپ گواردیولا زیاد صحبت نمی کند اما به مربی تیمش احترام می گذارد.
این ملی پوش اهل مالی در حال حاضر در اردوی تیم ملی کشورش حضور دارد تا در جام ملت های آفریقا شرکت کند اما در رقابت های این فصل فرصت چندانی برای درخشش در ترکیب آبی و اناری ها پیدا نکرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم همه چیز از فینال چمپیونزلیگ 2009 آغاز شد. همه می خواستند بازی کنند اما سرمربی از من خواست که در سمت چپ بازی کنم، پستی که هیچ وقت در آن بازی نکردم.
او گفت همه چیز خوب پیش می رود. من آدم خودخواهی نیستم ضمن اینکه کسی نمی تواند بازی در فینال چمپیونزلیگ را رد کند. فکر می کنم به همین دلیل باید به او احترام بگذارم."
او همچنین در مورد رابطه اش با پپ گواردیولا گفت:" من و پپ در مورد چیز خاصی صحبت نمی کنیم. من آدمی نیستم که زیاد صحبت کند، حتی با مربیان.
مربیان همیشه از بازیکنان شان تعریف می کنند اما نه از من. گواردیولا در مورد من چیزی نمی گوید. اگر خوب بازی نکنید، نیمکت نشین می شوید. فقط همین."
کیتا همچنین در مورد احتمال جدایی اش از بارسا گفت:" بستگی دارد. من در لورینت، لانس، سویا و بارسا بازی کردم. هیچ وقت نمی دانید در آینده چه رخ خواهد داد.
این چهارمین فصلی است که در بارسا بازی می کنم. من کارم را خوب انجام دادم، هرچند در همه بازی ها از ابتدا به میدان نمی روم.
فکر می کنم هر فصل 7-6 گل می زنم و چهار پاس گل می دهم که برای یک هافبک دفاعی چندان بد نیست؛ به ویژه در تیمی که بازیکنان بزرگی دارد."
پدرو آماده برای سفر به مالاگا
این بازیکن جزایر قناری به آمادگی کامل رسیده و یکی از 19 بازیکنی خواهد بود که به مالاگا سفر خواهد کرد.
کوئنکا، سرجی روبرتو و دوس سانتوس نیز از تیم ب برای این بازی انتخاب شده اند.
پدرو رودریگز مهم ترین بازیکنیست که برای مصاف یکشنبه مقابل مالاگا در ورزشگاه روسالدا به ترکیب بارسا اضافه خواهد شد. نه روز پس از کشیدگی همسترینگ در پامپلونا، مهاجم بارسا کاملا آماده شده و به ترکیب بازگشته است.
همانند بازی جام حذفی در مادرید، تیم هدایتی تصمیم به استفاده از بازیکنان تیم ب؛ ایساک کوئنکا، سرجی روبرتو و جاناتان دوس سانتوس نموده است. بنابراین، تنها بازیکنان غائب تیم فونتاس، ویا و آفلای مصدوم به علاوه کیتا که به دلیل شرکت در مسابقات جام ملت های آفریقا در ترکیب حضور ندارد، می باشد.
تمرین در سن خوزه دسپی
بازیکنان تیم صبح روز شنبه در مجموعه سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداختند.تمامی 16 بازیکن حاضر تیم اصلی، همچنین پدرو، به همراه کوئنکا، روبرتو و دوس سانتوس در تمرین شرکت داشتند. سپس در شن خوان دسپی ناهار خوردند و عصر امروز به جنوب آندلوس، جایی که بازی فردا ساعت 20:30 (به وقت تهران) برگزار می شود، پرواز خواهند کرد.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir
دوستان از حرفای کیتا میشه اثتنبات کرد که قصد جدایی داره؟فکر میکنم از این که فیکس نیست ناراحته و میخواتد که فیکس باشه البته با توجه به بازیکنایی که در خط هافبک داریم بازی بهش کمترم میرسه مخصوصا با وجود اندیشه گواردیولا که بیشتر جوانگراست و به جوانان فرصت میده
سیاست پپ همین بوده.. بازیکن هایی که سنشون بالا میره و ستاره نیستن بهتره تر تیم نباشن تا جا برای بازیکن های جوونی که جای پیشرفت دارن باز بشه... همیشه اگه قراره بازیکنی در تیم بازی کنه که متوسطه، بهتره بازیکن جوونی باشه که جای پیشرفت و ستاره شدن رو داره تا بازیکن مسنی که در انتهای دوران فوتبالش به سر می بره. مکسول و هلب و گودیانسن و ... هم برای همین جدا شدن.نقل قول:
تیترهای روزانه ی اسپورت 21 ژانویه ی 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسوایی ملی
هیچ کس په**په را جریمه نکرد!
کمیته ی انضباطی حتی حاضر نشد صحنه ی لگد شدن دست مسی را مورد بررسی قرار دهد
مادرید پس از سر و صدای هوادارانشان ساکت است
حرکت په**په در ورزشگاه از دیدها پنهان ماند و او میتواند فردا بازی کند
شورش در اطراف ورزشگاه - هواداران مادرید از اعتراضات بی مورد و تاکتیکهای قدیمی و محافظه کارانه ی مو خسته شده اند
پویول - پپ. زمان تمدید
باشگاه قرارداد جدید کاپیتان را مورد بررسی قرار داد،قرار داد او در 13 ژانویه ی 2013 به پایان میرسد
تاثیرات نیو جرسی
ویا خود را با دوچرخه سواری آماده میکند
تیترهای روزانه ی الموندو 21 ژانویه ی 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فسخ
آرایش تیمی ساده لوحانه ی مو موجب اختلاف میان او و بازیکنانش شد
او به جای آلبیول از آلتینتوپ و کاروالیو استفاده کرد که به ضررش تمام شد
موضوع په**په - حکم مضحک
انتقادات ملی پایان نیافت و فدراسیون اگر او را جریمه نکند احمق به نظر میرسد
پویول برای همیشه - بارسا مذاکراتش را با کاپیتان آغاز خواهد کرد تا آخرین قرارداد خود را ببندد
پپ جواب مثبت میدهد،ولی نه قبل از الکلاسیکو
او قرارداد جدیدش را بعد از بازی با مادرید و قرارداد جدید بقیه ی اعضا امضا خواهد کرد
جدا کمیته انظباطی از اون حرکت ناشایست په په عکس العملی نشون نداده؟>واقعا جای بحث داره!!پشت پرده چی میگذره؟