اول این که دوست عزیز من با شما صحبتی نکردم فقط جواب ایشون رو دادم.
دوم این که اینجا تاپیکه lol هست , یعنی کسانی که lol باز هستن میان, شما که کلا ترک کردی البته تاپیک مال من که نیست ولی منم میتونم برم تو تاپیک یه بازی که ترک کردم چون خشم نمیومده بحث به پا کنم.
سوم این که خودت اومدی میگی: lol کجا بود ولی دوتا1 داشتیم؟ این به نظرت تعصب نیست پس چیه؟! که حالا برگشتی به من میگی متعصب.
چهارم این که وقتی یه بازی پلیرش رو ساعات زیاد به بازی میگیره و وقتی یه بازی تعداد پلیر هاش قوی ترین بازی mmo rpg دنیارو شکست میده مطئنا اون بازی بازی فوق العاده ای بوده که چنین کاری کرده.
پنجم این که وقتی که lol اومد option هایی داشت که خود بلیزارد خوابشم نمیدید! که تازه dota 2 هم هنوز نیومده بود.
ششم این که تو الان بازی رو ترک کردی چون خوشت نمیاد, با حرف های من هم نظرت عوض نمیشه, همونطور که با حرف های ت ونظر من عوض نمیشه, کاش ما ایرانیا معنی سلیقه شخصی و نظر شخصی رو درک میکردیم, شما اگر خوشت نمیاد بازی نکن من مجبورت نمیکنم, من دارم به یه فرد دیگه دلیل میارم و نظر صحبتم هم با جناب عالی نیست. اگر فکر میکنی من ادمی هستم که یه نفر رو که همین الانش هم LOL بازی میکنه میخوام گول بزنم که lol بازی کنه سخت در اشتباهی!
پس لطفا این بحثو اینجا بس کن. اگر دلت میخواد میتونی به اون دوست عزیزی که باهاش حرف میزدم پیقام خصوصی بدی بگی ایشون دروغ میگه و من راست میگم و یا هر چیز دیگه ولی اینجا حق این کار رو نداری.
جواب این پست هم تو تاپیک نده که بحث بالا نگیره میتونی به خودم پیقام بدی اگر باهام مخالفی, هر چند کلا علاقه ای در بحث هایی که منطق توش نیست و نظر شخصیه ندارم.