سؤال من
1 - نظرت درباره ی امضام تاپیک های تو امضام آواتار خودم
2- بهترین تاپیک p30
3- اینا رو تو یه جمعه بگو : سعید - اسم - سلامتی - سلام - سیب - صورت - خیابون
4- بهترین فیلم ماه رمضون امسال
;)
Printable View
سؤال من
2- بهترین تاپیک p30
;)
سلام عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدرسه ها چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمان جام باشگاه هاي اروپا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حيووني رو دوس داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[saeed_cpu_full]
سؤال من
در مورد جنگهای صلیبی که قبلا نظر دادم. بازیش قدیمی شده
2- بهترین تاپیک p30
تعریف از خود نباشه فکر میکنم همین تاپیک
البته اگه محدودیت های مدیریت نبود تاپیک های جالب تر از صندلی داغ هم میتونست باشه
فکر کنم منظورت یه جمله است
با صورت خندان در حالی که سیب میخوردم رفتم تو خیابون گفتم سلام اسم من سعید. سلامتی شما ارزوی منه
بوی خوش زندگی
;)
[(¯`•Boye_Gan2m•´¯)]
سلام عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلام
مدرسه ها چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد :sad:
قهرمان جام باشگاه هاي اروپا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم چلسی باشه. شایدم رئال
360 داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه
چه حيووني رو دوس داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد از حیوون بازی خوشم نمیاد ولی خرگوش. گوزن وحشی و شیرنر رو دوست دارم
سلام سعید جان شرمنده ... در گیر کارم بودم ...اما یک سری انتظار نداشتم ... بماند ...
قسمتی از سوالام متاسفانه بخاطر دسته گل برادرم پرید ... و لی ما بقی رو که قولشوداده بودم اینجاست ..می خواستم همه رو یه جا ازت سوال کنم ...نشد ..چون دیدم بااین کارم بی معرفت شدم تا الان ... خیالی نیست سعید عزیز ... بفرما اگه قابل دونستی جواب بده ...
(اینم یات باشه تاحالاهر حرفی رو زدم پاش ایستادم ...از دوستان انتظار بیشتری داشتم مخصوصا تو )
101.احساساتي يا بي تفاوتي؟ كدوم رو ترجيح ميدي؟و اينكه هر كردوم چه نقاط نثبت يا منفيي دارند؟
102.تكنولوژي اي اف اف ام مربوط به چه چييه؟
103.ايا در مورد منطق فازي(fuzzy) شنيدي ؟ اگه اره توسط چه كسي اين نظريه بيان شده و در چه موردي بوده ؟
104.دوست داري چه عنوان و لقبي بهت داده بشه ؟در زندگي اجتماعي و در كار
105.تا چه حد خودتو فداكار مي دوني و در اين زمينه چيكار كردي .... نمونه اي مثال بزن
106.ايا دوست داري ازت سوال بشه يااينكه ميخواي سوال كننده باشي؟
107.روح .... ايا اعتقاد داري؟ چطوري؟
108.به خدا اعتقادداري ؟اگه اره اثباتش كن ..همونطوري كه برا ي خودت يقين حاصل شده ...
109.بيشتر از چه چيزي تو زندگين تاثير مي پذيري؟
110.زبان عربي چه زيبايي يا احيانا چه خصوصيتي داره اسلام از اون استفاده کرده برای بینتعالیمش؟
111.اگه قرار بر اين باشه در دنيا چيزي بهت بدن كه تا بينهايت ادامه دار باشه و در عوض يكي از چيز هاييكه بهش دلبستگي داري رو ازت بگيرن چه ميكني؟
112.اسب .سگ . گربه .... كدوم با ارزش تره ؟
113.اگه اختبيار انتخاب محل زندگي با تو باشه دوست داري منزلت كجا باشه ... 1. تو يه جنگل 2.بغل دريا 3.وسط شهر
114.مغروری ؟
115.جنبت چقدره :؟
116.صبرو تحمل . میونت با این چیه
117چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟
118.اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
119.اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
..120خودتو زيبا و جذاب میدونی؟از اين بابت خوشحالي؟
121.هر وقت جلو اينه ميري قيافت و ميبيني زوق ميكني؟و قربون صدقه خودت ميري؟
122.اهل دعوا مرافعی؟
123. چقدر طول میکشه تا عصبانیتت فرو کش کنه ؟
124.کسی كه تو زندگیت هست درست (فرض كنيم ) اگه بره با یه نفر دیگه مزدوج شه چیکار میکنی؟
125.اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟
126.اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی/
127.تاچقدر بخشنده ای؟
128.تا به نظرت چه كاربرهايي صاحب سبك و استيل خاصي هستند تو فورم ...؟
129.از این که کسی بهت دستور بده چه احساسی بهت دست میده ؟
130.ایا تو هم موافقی که دخترها نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند ؟
131.نظرت راجع بع فمنیست چیه؟
132.ملاکهای یک دختر و پسر خوب برات چیه (اگه بخوای تشكيل خانواده بدي به چه چیزهایی تو جه می کنیو برات مهم هست و اينم بگم كه ترجيح ها رو هم لطفا قيد كن .. چه مسائلي از نظرتو داراي بيشترين اهميت هستند درتشكيل يك ندگي ..)
133.چقدر خودتو می شناسی؟
134رابطت با خانوادت چجوریه؟
135.اگه اتش سوزی بشه و تو تنها بتونی یکی از افراد رو نجات بدی و در این حال تنها مادرت هست و همسرت . کدومشون رو نجات میدی؟ انتخابت کدومه ؟ (مادر با تمتم عشقش که بدون ابراز علاقه به اون هم باز دوستت داره . و در طرف دیگر کسی که تو کشتشی . عاشقه سینه چاکشی . اما همین فرد اگه ببینه بی اعتنایی تو رو فراموشت می کنه بر خلاف مادر ....)
136.عوامل موفقیت رو در چی میبینی؟
137.اگه یه پول قلمبه بیفته دستت چیکار میکنی باهاش ... بهترين استفاده از اون پول به نظرت در چه راههي مي تونه باشه؟)
138.چقدر به نظام و حکومت فعلی معتقدی؟
139نماز می خونی؟(چه چيزي در نماز اصله؟ اگه مي خوني دليل و اگه نه بازم دليل بيار ... )
140.تاحالا غرق شدي؟ يا اينكه در حال خفه شدن ... مر گ رو ديدي؟
141.چقدر تو رشته ی تحصیلیت علم داری>؟ (تسلط داری؟)
142.ادم ظاهر بینی هستی؟
143.به مادرت رفتی یا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قیافه و..)
145.فرزند اولي درسته ... اما ايا تو خانوادتون برادر كوچيكترت بهت زور نمي گه ... مثل همه جاي ديگه ؟
146. خودتغیرتی هستی ؟ و غیرت رو در چه میبینی؟
147.اگه کسی ازت معذرت بخواد چقدر طول میکشه ببخشیش؟
148.نظرت راجع به صيغه چيه؟خوشت ميادحالا خودتو بذار جای یه زن.دوست داری به عنوان يك زن كه صيغه بشي؟ نظر تو و حس تو نسبت به اين موضوع چيه؟
149.نظرت راجع به اينكه زنان هم حق چند شوهره بودن رو داشته باشن چيه؟ يعني مثل مردا كه 4 تا زن ميگيرن ... زنا هم در حال واحدي كه با يكي ازدواج كردن به عقد ديگري هم در بيان/ ؟نظرت چيه؟ايا منصفانه نيست كه ما اين قانون چند همسري رو براي زنان هم اعمال كنيم؟
150.اگه قبلا یه نفریو می خواستی تا حد دیوانگی که یکدفعه دیدی اون رفت .(کوچ کشی کردند و اونم دوست داشت و همو میخواستید ) و بعد تو با کس دیگری ازدواج کردی و یکدفعه . میبنی که همون دخترجلوت ایستاده (خیلی اتفاقی تو صف تاکسی میبینیش . اونم به خاطر تو ازدواج نكرده و منتظرت بوده و اينم اينكه طرف و هنوزم خيلي خيلي دوسش داري و هنوزم كه هنوزه از فكرش بيرون نيومدي .... چه می کنی؟
151.اگه شرایط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدی باشی چی؟
152.چه حسي داري كه بايد اين همه سوال ها رو جوا ب بدي؟
153..كدوم كاربر بيشتز از همه برات قابل احترامه ؟
154.ايا موافقي كه مافياديگه مثل سابق حال نميده ...؟
155.طرفدار چه نوع قشر خاصي از خانومايي؟
156..چطوري با غم و غصه كنار مي ايي؟مشكلات ؟؟
157..مي خواي چيكار كني بعد از گذروندن پیش دانشگاهی"؟
158.ايا فكر م يكني من باهات پدر كشتگي دارم؟
159..كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟
160..تو اگه چيزي بلد باشي به ديگران هم منتقلش ميكني؟اگه اره چجوري ؟؟
161..اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش چي بوده؟
162..سطح علميت در چه حدي؟
163..بچه مايه داري؟
164..ايا عاشقي؟ نسبت به دختراي فوم چه احساسي داري؟ نسبت به پسرا چي ايا دختري هست كه دوست داشته باشي با هاش ارتباط داشته باشي دوباره ؟اون كيه ؟
165..چرا به دوستات شک میبری؟ نسبت به مستر چه احساسي داري؟ ايا ادم زبون نفهمو خرفتيه؟
166..ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟
167..از كاربرايي كه بيشتر خوشت مياد چه انتظاري داري ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
168..ايا از سوال هاي من مي ترسي . چون هنوز اصليهاش مونده؟!!!
169. دوست داشتنو در چي ميبيني ؟
170..اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟
171..نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟
172..چقدر به ايرانمون وفاداري؟
173..اگه جنگ بشه سعي مي كني چه خدمتي به هم ميهنات بكني؟
174..اگه گيرادم ساديسمي بيوفتي ؟ و ون قصدو غرض كشتنتو نداشته باشه اما ساديسميه ديگه خود بخود اذيتت مي كنه و مي خواد كه بميري يا اينكه زجرت بده .. چيكار ميكني تا از دسش در بري؟
175.از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟
176.بگو ببينم كه ايا تو هم با اين حرف كه انجمن متفرقه پي سي وورلد اونو شبيه يك چت رووم كرده و حالت چت به خودش گرفته ؟
177.ايا موافقي كه گفته بشه . انجمن پي سي وورلد 80 درصد محبوبيتش به خاطر انجم متفرقه و نحوه ي بر خورد افراد با همديگس؟
178.ايا به اون چيزايي كه مي خواستي رسيدي؟
179.اگه براي يك هفته بهت منصب قانون گذاري رو بدن و در كل مملكت دستت باشه چيكار مي كني ؟ چه چيزهايي رو ازاد و يا احيانا بن مي كني؟
180.شرف در چيه؟
181.مذهبي بودن رو درچه ميبيني؟
182.تا حالا شده دلت بگيره (همينجوري ) و بخواي گريه كني؟
183.دوست داري كسي گريتو بينه ؟
184.مادرت و چقدر دوست داشتي؟و داري؟ مادرت رو به چي تشبيه ميكني ... ؟
185.بچه پولدار بودي يا هستي؟ بابات ميلياردره؟
186.امكانات چي ؟ داشتي؟
187.فكر ميكني مملكت تو ارزشي برات داشته باشه؟
188.اگه يه موقعي به حدي از دانش برسي كه برات كشورها سر و كله بشكونن كجا ميري؟
189.تو به نژاد و اين چيزهاي معتقدي؟
190.چه چيزي تو زندگيت واسط مهمه بيشتر از همه چيز؟
191.اگه موقعيتي پيش بياد . حاضري براي همسرت بميري؟
192.اگه پدربشي چجوري فرزندتو تربيت م يكني؟ چه مساعل و المانهايي د رتربيت برات اهميت داره؟
.193خانواده ي مذهبي ذاشتي؟
194.دوست داشتي ساعت برنارد دست بود؟
195.تا الان چه دورهاي از زندگيت داراي بيشترين فراز و نشيب بوده؟
196.از كدوم دوره ي زندگيت راضي هستي .. احساس برتري و غرور زيادي ميكني وقتي به اون فكر ميكني؟
197. تفكر و منش تك بعدي داري (تك بعد گرايي ؟) يا نه ؟چطور متوجه اين امر شدي؟
198.تحجر فكري ... باهاش برخورد داشتي؟
199.انسانهاي متعصب /// از نظر تو داراي چه مشخصات بارزي هستند ؟ و چطور ميشه باهاشون كنار اومد؟
200.چطور ميشه يك فرد رو به زندگ ياميد وار و همچنين نا اميد كرد ...؟تو راهي بلدي؟
201.رو چه اساسي زندگي رو لذت بخش ميدوني؟
202.دوست داري زيبا بميري يا اينكه مرگت زيبا باشه ؟
203.دوست داري چقدر زندگي كني ؟ چجوري زندگي كني و با كي زندگي كني ؟
204.چطور ميشه كه فردي به عرش بره؟
205.از اينكه مردی بهت احساس غرور دست نمي ده ..اين قدرت داری ؟
206.چقدر دوستاتومیشناسی؟ مثلا من؟ منو تو دوستیم؟ چرا شک کردی؟ چرا معرفت منو زیر سوال بردی؟ ایا بهنظرت ادم خرفت وبی ارزشی هستم/؟
207.پدرت داريه چه شخصيتيه؟ مادرت چطور؟
208.ايا موافقي براي حل يك مشكل انسان بايد اون مشكل رو با كل محيط متاثر از اون كنار بذاره ؟ ايا اين درسته ؟
209.فرار از مشكلات رو د رچي ميبين ي؟ در چه صورت فرار از مشكلات بر زبانت جاي ميشه ؟ ميگي كه مثلا فلان كس از مشكلاتش فرار كرد .. چه خصيصه اي اين وسط اعث بيان اين حرف توسط تو ميشه؟
210.نظرت راجع به پليس چيه؟ حالا افسران زن چي؟ ايا مايع ننگ ميدونيو مي خندي مثل خيلي از زنان ديگه يا اينكه نه افتخار ميكني كه خانوما هم د رهمه ي امور جامعه دستي دارند؟
211. رابطت با روانشناسي چطوره ؟
212.اگه برادرت مشكل رواني پيدا كنه ... تو ميزاريش تو اسايشگاه .... (همون تيمارستان) يااينكه نه خودت ترو خشكش مي كنيو ازش با تمام وجود نگه داري مي كني؟
213.طرفدار فيلم هاي عاشقانه هستي يا بزن بكش برو جلو؟
214.رو چه اساسي ميگن زنا نبايد كار كند؟
215.اگه ببيني يه زن داره يه پسر يا مردو ميزنه چه حسي بهت دست ميده ؟ چه فكري اولش ميكني؟
216.اگه ببيني يه زنه داره پسرهه رو ميزنه چون بهش متلكگفته .. تو هم شروع كني به به به و چه چه كردنو بگي بيشتر بزن چندتافحشم بار اون پسره كني ... بعد ببيني كه داداشته ؟چيكار ميكني؟
217.دوست داري مردم در موردت چي بگن؟
218.چطور رو افراد شناخت پيدا ميكني؟
219.چقدر براي حرفهاي دوستات ارزش قائلي ؟
220. اگه اينترنت پر سرعت داشته باشي اولين كاري كه مي كني چيه؟چيزي دنلودميكني؟ چجيكار ميكني؟
221.يكي از زيباترين و خواستني ترين ارزوهات ؟
222.چرا ملت تاپیک صندلی داغتوبا تاپیک زنندش خیلیمی خوان؟ ؟
223.نظرت راجع به زندگي در اينده چيه ... و در گذشته ؟ايا تو هم موافقي كه كه عشق و مهرو محبت و ابراز علاقه افراد نسبت بههم داره كم وكمتر ميشه با گذشت زمان؟ بااين تفاصير دوست داري در گذشته زندگي كني يااينده ... دو انتخاب داري ... كدوم يكي
224.چجوري به اينجا رسيدي ؟ بر قله اي؟ راضي هستي؟ برگرد به گذشته نگاه كن ... حالا به راه پيش روت ..چه حسي داري ... چي ميبيني؟
225.دوست داري تو زندگيت به چي برسي؟
226.رضايت والدين ارجحيت داره يا همسر؟
227.فرزند ارجحيت داره يا همسر ؟(زندگي رو ميگم ..جان فرزند برات مهمتره ياهمسرت )
228.ايا بعد از مرگ همسرت (خداي نكرده انشالله 10000سال عمر با عزت بكنيد ) ازدواج ديگه اي خواهي داشت ؟ يااينكه بايادش سر ميكني؟
229.اا اين مطلب كه افراد ميرن بعد از مرگ همسر اول همسر ديگه اي اختيار ميكنند ؟بي وفايي مي دوني ؟ نوعي نامردي؟
230.چرا خانوما براشون مهمه كه ايا بعد از مرگشون همسرشون همسر دگه اي اختيار مي كنند يا خير ؟
231.ايا براي تو اين مطلب مهمه ؟اگه اين سوال رو بپرسي دوست داري چهجوابي بشنوي؟
232.خانومها بهتر هم ديگه رو مي خوان يا اقايون ؟
233.چه چيزي در خانوما بيشتر براي اقایون وجودش هائز اهميته ؟ و مورد توجه ؟
234.ايا موافقي كه هيچ خانومي نمي تونه بگه من عاشق تو ام بر فرض مثال .چون هيچ وقت عشقشون موندگار نيست ... و هميشه بدنبال بهترين اند ... اگر گيربيارن اين حرف رو ميزنند.و اگه بهتريني باز ببينند ... تمايل پيدا ميكنند به طرف ... ايا حرفي كه خانومها مي زنندرز مورد عشق ..تنها بيان يك حس كه از عادت كردن ناشي ميشه نيست؟
235.سوالهاي فلسفي .... موافقي ازت بپرسم يا نه ؟(جواب بده ر سوالهاي بعدي ازت مي پرسم )
236.چهحسي داري اين دفعه اين همه سوال ازت كردم .... ؟ دفعه ي بعد مي دوني كه بيشتره ... 300 سوال پشت سر هم ....
238.ديوانه ... ديوانه از قفس پريد ... تو رو ياد چي ميندازه؟
239..و ارنولد .ام 16 برف ... رودخانه ... جنگل ... سعید35 ساله ... اينا تو رو ياد چي ميندازه ..هر كدومشون... ايا خاطره اي داري كه باديدن هر سه اينا برات تداعي بشه ؟
240.يه جمله بگو كه توش تمام ارزو ها خواسته هات موج بزنه ...
241.تضاد طبقاتي؟نظرت چيه؟ايا بايد مقابله بشه باهاش؟يا اينكه امر متعارفيه
242.نظرت راجع به دختر هايي كه ميرن دوبي چيه؟ ايا واقعا از بي پوليه يا اينكه منحرفن؟
243.چرا انقدر خانوما به بيراهه كشيده ميشن؟
244.چطور ادمي لياقت مرگ رو پيدا ميكنه .... يعني اينكه واقعا مستحق مرگه ... با انجام چه كاري ...؟
245.اگه بخوان از بين ببرنت و بكشنت ... دوست داري اعدامت كنند با طناب دار ؟ يا اينكه رويه صندلي الكتريكي اعدامت كنند؟ يا اينكه سلاخي بشي؟
246.تو با اسرائل مشكل داري؟ با كار هايي كه كرده ؟
247.از جي ميل استفاده ميكني يا ايميل؟ (ياهو . هات ميل .. ؟)
248.اينكه ميگن تهرانیا بمبوس بوبو ميزنن راسته(قر میدن حرف میزنن) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
249.ایا حرفهایی که توجک ها میگن راسته در مورد لرز و ترکو..؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
250.چجوري ميشه فهميد فردي يك دوست واقعيه؟ تو چطور امتحانش مي كني؟ تا حالا برات مشخص شده ؟
251.ايا از بين دوستانت تاحالا كسي سربلند بيرون اومده ...؟چجور امتحاني بود؟
252.دوستان چه دوران از زندگيت خيلي باهاشون گرم و انس گرفته بودي؟
253.ايا به دوستان صميمي اعتقاد داري؟ و ايا اينكه موافق انسان هميشه مي تونه دوست صميمي پيدا كنه؟
254.دوست صميمي دختر داري ؟ مي خواي تا كي با اين دوستت رابطه ي دوستانت برقرار باشه؟
255.چه شرايطي براي برقراري و ايجاد يه دوستي صميمي براي تو وجود داره ؟چه شرايطي مد نظرت قرارداره؟
256.چه شرايط و عواملي بر دوستي بين و با كسي موثره ...؟
257.چطور رابطه ي دوستي بين خودت و كسي رو ميتننس مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني اينكه روابط رو مستحكم تر ميكنيو حفظ ميكني ؟
258.چجور دوستي لياقت جون دادن براش هست؟ اصلا ايا اين حرف درسته ؟ايا به نظرت ميشه ؟كسي براي دوستش جونشم بده ... ايا اين انس و علاقه هست به نظرت؟ چجوري پيش مي اد به نظرت؟
259.چطور ميشه بعضي افراد براحتي از كمكها و خوبي هاي دوستان ميگذرند ... به نظرت اين افراد چه منطقيو دنبال مي كنند؟
260.از چه چيز زندگي متنفري و از چه جنبه اون راضي و خوشنود؟
261.تو هم ميگي خدا خيلي مهربونه و هيچ وقت جهنم نميري؟ يااينكه به جبار بودن خداهم معتقدي؟
262.گناه كردي؟ چه گناهيي؟ از نظر تو گناه به چي ميگن؟ چه كاري گناهه؟ فيلم اريجينال سين (بابازي انجلينا جولي) رو ديدي؟ نظرت راجع به اون چيه.؟
263.نظرت راجع به انسان هاي دو رو چيه ؟ چطور دستشون رو ميشه؟
264.نظرت راجع به اين ضرب المثل كه چوب خدا صدا نداره چيه؟
265.نظرت راجع به گشاده دستي و مردانگي چيه؟چرااين خصائص رو به مردا نسبت ميدن .... چرا زنا از اينا بيبهره هستند؟
266.به عنوان يكپسر فکر میکنی ... به غير از مهرباني و عطوفت زنانه .. چهچیز دیگهای دارند كه بهش بنازند ؟
267.چرا زنان انقدر ارايش ميكنند؟ به زيبايي اهميت ميدن؟(بصورت افراطي )
268.چرا ارايش كردن رو از مردها دريغ كردن؟
269.چرا سرمه چشم كه سابقا مرها هم استفاده ميكردند ..الان نمي كنند ... فقط و فقطم بخاطر خانوماست؟ايا به نظرت اين خيلي شور نشده ؟(شورشو در نياووردن )
270.تو زندگيتو چه جوري ميبيني؟
271.نظرت راجع به نئك دماغ چيه؟ تا حالا چند بار بيني خودتو عمل كردي؟
272.نظرت راجع به افرادي كه تنها جلوي نوك دماغشونو ميبينن چيه؟
273.ايا اين درسته كه افراد بواسطه ي فعاليتشون داراي مقام و منصب بشن ...يااينكه بواسطه ي نوع بينششون ؟
274.ايدئولوژي تو چيه؟ به چي رسيدي ؟
275.زندگيت متاثر از چه چيزي بوده؟
276.تا كي مي خواي به درس خوندن ادامه بدي؟
277.تو بيشتر كدوم نيمه ي ليوان رو ميبيني؟ پر يا خالي؟ ايا تفاوت ميكنه در شرايط گوناگون؟يا نه؟
278.داراي خط مشي و تفكر خطي هستي ؟
279.كوچيك كه بودي زيبا تر بودي يادر حال حاضر ؟
280.چرا بدنيا اومدي ؟از بهر چه امدي و بهر چه مي روي؟
281.نظرت راجع به اين جمله قران چيه ....نيافريدم جن و انس را مگر انكه پرستشم كنند؟ .... با توجه به اين وظيفه ي تو چيه؟ايا عمل ميكني؟
282.برادري در اهواز گردن خواهرش رو بريد ..تنها به خاطر اينكه شك كرده بود كه دوستش با خواهرش رفيق شده ....(چند سال پيش اتفاق افتاد) حالا خودتو بذار جاي اون برادر ... چيكار ميكني؟ خواهرت كه اين همه دوسش داري مي خوایی سرشو ببری ... چطور ممکنه این حالت پیش بیاد فکر کن ....
283.ازاین سولهای خشانتی خوشت می اد؟
284.در چه شرايطي حاضري پدر مادر و برادرتم بكشي و از بين ببري؟ ايا اصلا ممكن هست؟ايا حتي اگه اونا هم بخوان بكشنت تو دستي بهشون ميزني؟
285.تا چه حد خانوادتو دوست داري ...جدا چقدر مايه مي زاري ... خوب سوال هاي قبلمو نگاه كن ... ببين عشقت به خانوادت چقدره .... هرجوابي دادي دوباره فكر كن ... عشقت انقدر هست كه جونتم بگيرن دم نزني؟
286.تاحالا با دايال اپ چند مگابايت دنلودكردي؟
287.از چه حادثه اي تو دنيا وهم و ترست بيشتره؟
288.دوست داري سيل بياد . گردباد ... رانش زمين ... يازلزله ... ؟دوست داري اگه تنها يك انتخاب داشته باشي در كدوم اينا قرار بگيري؟ جايي كه سيل اومده؟ زلزله اومده .رانشزمين صورت گرفته و يا تند باد و گردبار هست؟ (تو در اين مكانها قرار ميگيري و اين شرايط حاكمه ..سيل هست .. زلزله ..حالا فكر ميكني شانس زنده موندنت تو كدوم يكي بيشتر باشه؟)
289.گیمر هستی؟ از چه بازی خوشت ی اد ؟ ؟
290.نظرت راجع به تایوانیا چیه؟
291.اينو ميدونستي كه تو چين (يا تايوان ) مغز ئ د ركل جنين مرده و مي خورن و سوپ جنين مرده يكي از لذيذ ترين غذاهاي اوناست؟
نظرت چيه؟توهم دوست داري بخوري؟ يا نه ؟ چه حسي نسبت بهش داري؟
292.چرادختراي الان ميگن بي عرضه شدن؟ حتي اشپزي هم بلد نيستن؟
293.چرا الان همه بچه هستند و به بلوغ نمي رسن؟ و بلوغ فكري اونا خيلي طول مي كشه؟
294.قديميها پيشرفته تر بودند يا امروزيها؟
295.نظرت راجع به يوفو چيه؟موجودات فضاي به نظرت وجود خارجي دارن؟
296.چرا دخترهايي كه زيبايي ندارند از بدنشون مايه مي ذارن و با لباس پوشيدن هاي انچناني سعي در جلب توجه هستند ..اين جلب توجه براي چيه؟چرا بعضي ها پد رخودشونو د رميارن تا 4 نفر بگن به به و چه چه؟
297.رو چه اصلي دختر ها رو پاك ميدوننو معصوم ؟
298.تو براي چي ازدواج مي كني؟ چرا اصلا ازدواج به شكل فعليش وجود داره ؟ نظر خودتو بگو ...(سر سري رد نشو ...)
299.نظرت راجع به بچه هايي كه تو فورم هستند و اينجا هم سعي در جلب توجه دارند چيه؟ دليلشونو ميوني؟چه حدسي ميزني و نظرت چيه؟
300.خوب اينم از 300 تاييكه گفته بودم... حالا حست چيه؟ راستي ميدوني عقده ي الكترا چيه ... اديپ چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حوصله ندارم سعید جان ای بابا سلام یادم رفت سلام
بابا آخه من نمیدونم به کی چوب تر فروختم که اینطوری با من برخورد میشه ای خدا به حقت قسم حق منو ازینا بگیر...بعد بهروز میگه بمون....بمونم خودمو گول بزنم...
1-چرا روی من کلیک کردن؟
همین سوال رو جواب بده بسه ام...
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
------------------_________----------______----
حسین جان باببت همه سوالاتت ممنونم ازت منتظر بقیش هستم. امیدوارم بابت اون حرف من وبخشیده باشی. باور کن فقط یه شوخی بود. اونم نه باشما. معرفت شما بهم ثابت شدست عزیز. خیلی نوکرتم
سلام. عزیز. چیشده خدا بد ندهنقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
کی ناراحتت کرده. ایشالا خدا خارو ذلیلش کنه
غصه نخور بابا. پیری زود رس میگیری مثل من
خودتو بزن به بیخیالی. منم همین کارو دارم سعی میکنم انجام بدن
همیشه ادمای خوب دشمن زیاد دارن. مطمئن باش
سلام آخر مرام كه ميگن شمايي ديگه آره...سعيد جان به خدا حرفات آرامش بخش هستش...ممنونم...در ضمن براي رعايت قانون يه سوال بكنم...نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
چرا اينقد بامرامي؟
master جان همه رو جواب بده جدا؟؟اینا چطور به ذهنت رسید؟؟؟