نقل قول:
تو این ورژن با گ ها بر طرف شده
Printable View
نقل قول:
تو این ورژن با گ ها بر طرف شده
به نظر من رفتارهای اشتباه خود کاربر خطرناک تره تا باگ های احتمالی این برنامه (که من تا الان ندیدم)نقل قول:
نقل قول:
تا آنجایی که من اطلاع دارم باگ وجود دارد و از آن فیلم هم گرفته شده است
با سلام
دوستان توی سیستم من نسخه رایگان avest هم نصب هست الان قسمت فایروال رو که می بینم اوست بیشترین ترافیک رو داره حالا این حالت باعث کندی سرعت اینترنتم میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو سه روزی این کومودو خودش رو کشت تا دیروز که آپدیتش کردم اما به نظرم بهترین تغییر در ظاهرش بوده که شیشه ای شده و بسیا زیباتر....
برای آپدیت نسخه شیشه ای به صورت افلاین میشه از اپ قبلی بک اپ گرفت بعد وقتی جدید رو نصب کردی از سیف مورد کپی کنی؟
بعد وقتی میخوای یک کیلاگر رو میخوای به انتی ویروس بفهمونی که ویرس نیست بزار کارش رو انجام بدهخ و هر وقت خواست فایلی هم بفرسته اذیتش نکن و بزار بفرسته باید چیکار کنیم؟
با سلامنقل قول:
اگه منظورتون استفاده از ابدیتهای نسخه قبلی ( همون مشکی رنک ) هست که نمیشه . من این نسخه جدید رو بردم خونه نصب کردم و بعد ابدیتهای همون نسخه قبلی رو بهش دادم ابدیت نشد و ارور داد
البته از حجم ابدیتها هم مشخص بود چون ابدیتهای ورژن قبلی تا 211 مگ رفته بود ولی وقتی توی سیستم من به نسخه جدید ابگرید شد حجم ابدیتها شده بود حدود 90 مگ
شما باید ااون کی لاگر رو به قسمت truste file انتقال بدین مثلا فایلی که توی سند بوکس اجرا شده در زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان از رفع باگهای کومودو خبری نشده ؟
با تشکر
متاسفانه باگ همچنان هست و هیچ اقدامی در صدد رفع اون نکردن واقعا جای تعجب داره کومودو داشت خوب پیش میرفت ولی با این باگ های اخیر !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز کمودو خیلی باگ داره و اگر در فرومه خودش هم مطرح بشه یا جوابی داده نمیشه یا تاپیکت قفل میشه این عملکردو پارسال زمانی که کرکس+دکتر باگ مربوط به سلف دیفنسو پیدا کردن توسط یکی از بچه ها در فرومش مطرح شد و تاپیکش قفل کردن.نقل قول:
ولی در کل کمودو چون رایگانه میشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد:31:
چه باگی؟:23:نقل قول: