با 200 تومن همین الان میتونی یک مک 4 مگی اینترنت ماهواره ای بگیرینقل قول:
Printable View
با 200 تومن همین الان میتونی یک مک 4 مگی اینترنت ماهواره ای بگیرینقل قول:
دوستان سلام مجدد
آقا من دارم میرم سرکار ساعت 6 غروب بر میگردم میخوام از دوستان درخواست کنم که اگه 256 دارن به ما بدن یه تستی بزنیم که اگه دیدیم برگشته هفته ی دیگه تمدید کنیم آخه نمیخوام بی گدار به آب بزنم اگرم کسی از دوستان تو خرمشهر زندگی میکنه یه آماری بذاره که دیگه به کسی زحمت هم ندیم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونی به من اسم شرکتی که این سرویس رو میده بگی؟؟؟
ممنون
سلام دوستان کسی میتونه منو در خرید ی ADSL کمک کنه
من 150000 تومن پول دارم و در ماه میتونم 40 تومن پول من بیشتر دانلود دارم تا با اینترنت شما چه سرویسی رو به من پشنهاد میدید
من این رو پیدا کردم .نقل قول:
کسی نگرفته از دوستان؟کد:http://goo.gl/umW9h
یه سایت هم بود به اسمکه الان باز نمیشه.کد:http://1.tcsat.net/
دانلود دیشب هم مثل روال چند هفته گذشته حدود دو 1200 مگابایت بود و قابل تحمل
سرعت شبانه پارس انلاین برگشته به روال اون روزای اول
سرویس 128 دارم سرعت شبانم از 1 شب تا 6 صبح رو 105 تا 125 گردش داره
سرعت شبانه من که از 20 بالاتر نمیره .تازه روزانه هم اکثراً همین هست فقط صبح ها خوبه .
تو صبا که بودم لااقل شبانه 1 گیگ میگرفتم ولی اینجا اصلا ارزش نداره که کامپیوتر رو روشن کنی.
امروز یه پ خ اومده برای من مبنی بر اینکه یکی از پست هام پاک شده. چرا؟ چون بحث در مورد اینترنت ماهواره ای بوده!!!!
من تعجب میکنم یه فروم با این همه عضو و اینکه جزو 30 سایت پربازدید توی ایرانه چنین قوانین مسخره ای داره!!
میای انتقاد کنی ، میگن بحث سیاسیه و ممنوعه.
میای امضا بنویسی هزار جور محدودیت برات میزاره!
این چه وضعیه؟
همین تن دادن به این محدودیت های بی خودیه که نتیجه اش شده 186 مین کشور در بحث اینترنت.
(بقیه آمارها رو هم نمیدم که نگن سیاسیه!)
الکی که جزو کشورهای جهان سوم و عقب مونده نشدیم که!
یعنی واقعا فیلتر شدن یا نشدن این سایت اینقدر مهمه که باعث اینهمه محدودیت شده برامون؟...:41:
(چون بیشتر پستام تو این تاپیک بود این پست رو هم همینجا زدم.)
جنابaQoa که این پست منو پاک کردیkن خودتون برین عکس آواتارتون رو عوض کنین بعد بیاین پست مارو پاک کنین. (من این عکس رو توهین به خودم میدونم!)
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
جناب Enter اگه اکانت منو خواستی پ خ بده برات بفرستم که تست کنی. (مال من 256 کیلو هست)نقل قول:
واقعا که سرعت من بدجور کم شده از 220 اومد روی 150 و حالا شده 50 تا 60 شبانه هم که ... :2: واقعا که خدا بگم چی کارتون کنه حروم خور های عوضی فقط بلدند پول بگیرند.