دوستان
از من سرعتش برگشته به حالت قبل
از همه همینطوره؟
Printable View
دوستان
از همه همینطوره؟
این آقایی که باهاشون صحبت کردید خودشون اونجا براخودشون خر...یند (احتمالا کلانتری)براهمینه اون روز که رفته بودم اونجا همین آقا + آقایون دیگه + معاون جلسه داشتننقل قول:
راستي خاک بر سر هر چي مدير عقده ايه . هر جا که ميخواد باشه. و خاک بر سر کسي که مديراي عقده اي و بي کفايت و نفهم رو ميزاره سر کار. اونم در هر جا و مکان و سايتي ...
پ.ن : اگه زنگ زديد پشتيباني و دختر گوشي رو برداشت , اميدي به حل مشکلتون نداشته باشيد. اما پسراش معمولا با سوادن. اگه نصف شب تا صبح علي الطلوع زنگ بزنيد احتمال قريب به يقين پشتيباني مرد خواهد بود. البته من براي حل مشکل قطعي اينترنتم به 2299970 زنگ زدم. اونم طرفاي 6 صبح. طرف يه ربع داشت منو راهنمايي ميکرد. طرز برخوردش زياد جالب نبود. بعد از پانزده دقيقه هم زرتي قطع کرد! !! بيشعور بود اما به نظر ميومد سواد و اطلاعاتش بد نيست.
حالا سرعتتون جنده؟نقل قول:
دوستان
از همه همینطوره؟
تایید میشه !!!نقل قول:
80 الی 130نقل قول:
بعضی وقتا هم 140 150
مال من قبلا تا 200 بالا مییرفت اما الان فوقش دیگه تا 150 و 160 کیلوبایت بالا میرهنقل قول:
در ضمن کنترل پنلشون هم به جای اینکه کم کنه برای من زیاد می کنه:31:
حالا فهمیدم چرا تازگیا توی بازی آنلاین لگ میزنه نگو اینا سرعت رو زیاد کردن پینگ ری.ه شده توش
بعید میدونم این حجما بسوزه! با کانکشن 1مگ سرعت ما را بنگر!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه برای همه خوب شده الا ما !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بیشتر که نشده هیچ تاز یک سوم قبل هم شده!!
شما با سرور ترکیه یه تست بگیر بهتر نشون میده آخه این سرورای دوبی و دور و برمون ضعیفننقل قول:
در ضمن پینگ هم بنگرید:
قبلا فوقش سرعت کم بود پینگ پایین بود آدم میتونست یه بازی بزنه اما حالا ....
120_150.........