مدل LA32C465 سامسونگ ميتونه چه فرمتهايي رو پخش كنه؟؟؟
و آيا كسي اين ال سي دي رو داشته و ازش راضي هست؟
با تشكر
مدل LA32C465 سامسونگ ميتونه چه فرمتهايي رو پخش كنه؟؟؟
و آيا كسي اين ال سي دي رو داشته و ازش راضي هست؟
با تشكر
-ميتونيد از طريق كابل شبكه hdtv تون رو به pc متصل كنيد واز اين طريق يك شبكه ايجاد كنيد واطلاعات وفايل ها رو روي Hdtv بصورت share اجرا كنيدنقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
-اين اختلاف قيمت وجود داره تقريبا البته شايد كمي كمتر از 30%نقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
-فكر ميكنم usb براي اجراي فيلم داره و در اين صورت تمامي فرمت هاي مورد نياز شما رو اجرا ميكنه تا رزولوشن 1080pنقل قول:
-با توجه به قيمت وامكانات ميتونه مدل خوبي باشه
پورت lan :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورت rgb :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
-در مورد نمايندگي ها خيلي وقت تبليغ ميشه منتها متاسفانه خبري نيست و فكر نميكنم باز هم خبري بشهنقل قول:
با سلام خدمته دوستانه عزیزم من پلاسما ۵۰ الجی دارم واز ان بسیار رازی بودم اما امروز برای من اتفاقی افتاد در هنگام روشن کردن ان یک صدای تیک تیک امد وتصوریر با تاخیر زیاد بلا امد و در روشن کردنه دوباره دیگه تصور نداشتم وفقط صدای تیک تیک میده من با نمایندگی تماس گرفتم وباید فرداد برم به نمایندگی الجی تا تیوی تعمیر شود .اما دلیل ان را نفهمیدم که چی شده چون قبلا سابقه نداشته بود .حا لا کسی هست که من را راهنمایی کند تا دلیله روشن نشدن را بدونم . از دوستان خواهش می کنم در این باره به من اطلاع بدهید .با تشکر از شما دوستانونقل قول:
-رست فكتوري كردين ؟نقل قول:
دوستان یه سوال :
اگه فرمت FULL HD را در تلوزیون HD پخش کنیم ، چه جوری پخش میشه ؟ یعنی فریم فریم میشه یا روان نشون میده ؟
سلام
گارانتی سونی شامل چه چیزهایی میشه؟
- اقا مهدي اصلا مهم نيست چه فرمتي رو ميخواين اجرا كنيد اين به پليرتون ارتباط داره نه به hdtv توننقل قول:
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
-امين جان متاسفانه اطلاعي از گارانتي ها ندارمنقل قول:
سلام
قصد خرید 1 تلویزیون 32 اینچ برای اتاقم دارم که به دیوار وصل بشه. می خام ماهواره بهش وصل کنم.
تا 500 می خوام هزینه کنم.مارک برام مهم نیست.
بهترین مدلی که می تونم بگیرم چیه؟
سلام
روی تلویزیون SONY EX500 از طریق USB یک فایل ویدئو یی (VCD(MPEG1 را پخش کردم چون رزولوشن پایین است فیلم را کوچک نمایش میداد:
1- آیا برای تمام صفحه کردن (ّfull screen) آن روشی است یا مجبورم با کامپیوتر فرمت عوض کنم؟
2- اگر از طریق USB فقط سایز واقعی نمایش میدهد و تمام صفحه نمی شود ، فقط روی برند سونی است و یا مثلا روی 6960 سامسونگ هم تکمه تمام صفحه کردن ویدئو وجود ندارد؟