پلاکش فتو شاپه!:laughing:نقل قول:
تا حالا هم کسی انزو وارد ایران نکرده!
مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پلاکش فتو شاپه!:laughing:نقل قول:
تا حالا هم کسی انزو وارد ایران نکرده!
مثل این:
فراری انزوهه صد درصد فتوشاپ و سرکاریه !!!
مثلاً اینو داشته باشید : کار خودمه:
اون کادیلاکه عجب چیزیه !!! قیمتش هم ظاهراً مناسبه.
درسته من هم حدس زدم تقلبی باشه اما فضای اطراف اون مشابه یه خانه معمولی ایرانی است.در هر صورت من زیاد شنیدم که ماشینهای اینچنینی وارد و پلاک شدند و حتما هم برای بعضیها این کار شدنی است..
كاماروي عزيز سلامنقل قول:
در مورد اين فراري كه عكسشو لينك دادي به نظر مي رسه اين پلاكش مشكل داشته باشه چون تا اونجايي كه من مي دونم پلاك الف فقط مخصوص ماشينهاي دولتيه و اونهم به رنگ قرمز موجوده من كه تا حالا پلاك الف سفيد نديدم به نظرم سر كاريه!
سلام!
جناب کامارو ال تی!
این همونیه که گفتم دیدمش:
دوستان به نظرتون قیمت رو زیاد نگفته؟؟؟کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=15069&mashin
این یکی چی:
2 تاشون اهواز هستن!کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=14908&mashin
اولی که یه 74 با دماغه تغییر یافته هستش که واقعا بد کار نشده ولی حیف دیگه اصالت ماشین یه ذره میتونم بگم زیر سوال رفته ولی با همه وجود تمیز کار شده و معلومه که خرج خوبی روی ماشین گذاشته الان همین دماغه بالای 1 میلیون قیمت داره
قیمتش هم بد نیست در ظاهر خوب ماشین جم و جور شده ولی 15 معقولتر هستش اونم به شرطی که واقعا ماشین خوب جم و جور شده باشه نه یه سر هم بندی و کلی بتونه کاری
مثلا 18 تومن واسه کارهایی که آقای نیگپور میکنه معقول هستش که واقعا خوب کار میکنن
در موردشون هم باید بگم انگار طرف دلال هستش یعنی میخره کمی میرسه به ماشین میفروشه .
پس این مدل پوزه به چه سالی مربوط میشه؟نقل قول:
اون فورده چی؟یه خورده عجیب نیست؟
ممنون!:31:
هر دوتا ماشین را دیدم..اون پونتیاک که مشکل شاسی داره.تصادف سختی از جلو داشته و الان هم اگر دقت کنید لبه های کاپوت به سمت بالا رفته و جای خودش نیست.در واقع رنگ و روغن خوبی بهش زدن.اصلا این قیمت نمیارزه.نهایتا5 میلیون اگر فنی سالم باشه که میدونم نیست.!
اون دومی مرکوری کوگار بود که خیلی وقت پیش عکسشو براتون گذاشتم .توی تعمیرگاه دوستم آورده بود برای سرویس.اینجور که دوست ما میگفت طرف از تهران خریده آورده و انگار نهایتا 2 یا 2.5 داده بوده.هیچ کار خاصی هم روش انجام نداد جز اینکه پمپ ترمز بالا را سرویس کرده بود.بدنه بشدت موج دار و بصورت وحشتناکی بتونه کاری شده بود.در واقع بنایی کرده بودن!!!لبه های جلوی کاپوت کلی با لبه گلگیرها فاصله داشت و عقب جلو بودن..حداقل 3 میلون هزینه بازسازی درست و فنی بدنه اونه..من بیشترین قیمتی که روش بگذارم همان 2 تومن بیشتر نیست..درسته که کمیابه اما این دلیل نمیشه که هر اوراقی را به اسم آنتیک و کلاسیک قالب کنند!
اینها یه چیزی شنیدن که ماشینهای کلاسیک و پلاک ویژه و این چیزها هست..اما دیگه متوجه نیستند اگر یه نفر اینکاره باشه نمیشه با این داستانها گنجشک بجا قناری رنگ کنند و بندازن به ملت.تا الان تعداد زیادی فورد مک وان و کامارو و پونتیاک دیدم که خیلی بهتر از اینها از آب در میامدن ولی نگرفتم چون قیمت الکی دادن و کسی هم خریدار نبوده..شاید یه بنده خدایی بیخبر که پول مفتی داشته باشه بده بابت ماشینی با این وضعیت....اما نه همه کس..اون پونتیاکی باید بگه 15 یا 18 میلیون یا بیشتر که توی یه کارگاهی مثل مال آقای نیکپور بازسازی شده باشه..اون کیفیت بدنه و رنگ و تجهیزات و..نه اینها...
خيلي ممنون از توضيحاتت واقعا كامل بودنقل قول: