شاتل نگير كه شديدا پشيمون ميشي:2::2:نقل قول:
Printable View
شاتل نگير كه شديدا پشيمون ميشي:2::2:نقل قول:
نقل قول:
مصرفت بیشتر روزانست یا شبانه ؟واسه 3 ماه اینترنتت چه قدر پول کنار گذاشتی ؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
نقل قول:
تایید میشه
بازم ممنون !نقل قول:
این سرویس های جدید رو کسی نداشته اما آقا سعید(کاربر همین فوروم که پیشگامان 1 مگ داره) از سرویس های قبلیش داشت 1 مگ از 1 تا 7 صبح میانگین 2.2 گیگ دانلود میکرد
یعنی از 2 تا 6 صبح بگو یه چیزی حدود 1.5 گیگ باید بتونی دانلود کنی البته بازم میگم هنوز معلوم نیست این سرویسا یهو تو زرد از آب در نیاد
روزانش هم که طبیعتا نباید افت سرعتی داشته باشی
ولی یه چیزی...من سرعت حجمی را نمیدونم چطور حساب میشه :31:
منظورم این بود که روزانه سرعت دانلود چه عددی هست ؟
و همینطور شبانه...
من چون با Adsl کار نکردم زیاد...این بحث های تخصصی سرم نمیشه :31:
نقل قول:
چه سرویسی؟ 128 ؟چه شرکتی ؟
مثلا 128 پیشگامان سرعت روزش 45 کیلوبایته اما 128 پارس روزش 130-140 کیلوبایت در ثانیه هست اگه الان دایل آپ داری موقع دانلود میبینی که سرعت حدودا 5 کیلوبایته و شبش هم پیشگامان 15 کیبوبایت و 128 پارس 30 کیلوبایت در مجموع از 1 تا 7 صبح (سرویس های قدیمی پیشگامان) میتونی حداکثر 300 مگ و با پارس 128 حدود 600 مگ بگیری
منظور از حجمی یا محدود هم اینه که توی 1 ماه یا 3 ماه 1 گیگ یا 3 گیگ میتونی دانلود کنی سایت باز کنی بعدش دیگه حجمت تموم میشه و باید ترافیک اضافه بخری (مثل کارت شارژ موبایل که اعتبارت تموم میشه میری شارژ جدید میخری )
دیگه ساده توضیح دادم بازم هر جاشو نفهمیدی بگو من در خدمتم
ممنون !نقل قول:
من بین 1 مگ پیشگامان و 256 پارس موندم...توی صفحه های پیش خودتون این 2 را پیشنهاد کردید...
منم منظورم سرعت عددی ای 2 سرویس بود...
و اینکه ترافیک را دیگه میدونم :31:
بازم ممنون...:11:
درود
بچه ها شرکتی سراغ دارید که در 24 ساعت سرعت ثابتی داشته باشه من واسم دانلود رایگان زیاد مهم نیست میخوام حتی اگه 3 ساعت دانلود رایگانش باشد ولی ثابت
موفق باشید
نقل قول:
اگه شبانه برات مهم نیست شاتل فوق العاده با ثباته پارس هم تو این یک هفته خیلی ثبات داشته صبا هم همین طور چون شبانه نمیخوای انتخاب های خیلی زیادی داری
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
نقل قول:
من که سرویس های جدید پیشگامانو نداشتم اما نسبت به سرویس های قبلیش میگم که حتی اگه کیفیت قبلیا رو داشته باشه بازم روزانش به 190 کیلوبایت در ثانیه نمیرسه حتی 1 مگش اما شبانش حتی اگه بخواد سرعت واقعی بده پس دانلود شب 1 مگ پیشگامان از 256 پارس حتما بهتره--البته اینم در نظر بگیر که آیا 3 گیگ در 3 ماه واست کافیه ؟
دوستان من 128 DLC دارم.به دوستانی که مثل من نمیتونن از adsl استفاده کننن پیشنهاد میکنم حتما از dlc استفاده کنن.سرعت دانلودم با انترنت دانلود منیجر روی 120kb/s
اینم تست سرعتمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان حدود 2 سالی میشه که از شاتل سرویس دارم ولی بدیش اینه که سرعت شبانه اش خیلی خیلی افت میکنه یعنی در حد دیال اپنقل قول:
اگه شبانه برات مهم نیست شاتل فوق العاده با ثباته پارس هم تو این یک هفته خیلی ثبات داشته صبا هم همین طور چون شبانه نمیخوای انتخاب های خیلی زیادی داری
اگه شاتل میومد دانلود رایگانش رو 2 ساعت میکرد و 22 ساعت دیگه رو ثابت میزاشت باز هم خوب بود من عملا از ساعت 1 تا 7 کاری نمیتونم بکنم الان چند ماهی میشه که داغون شده سرویس دهیش
یعنی سرعت پیشگامان به سرویسش ربطی نداره ؟!نقل قول:
پس در مجموع پارس بهتره برای دان ؟
برای من روز بیشتر از شب برام مهمه...ولی خب شبانه هم مهمه...
در کل پارس بهتره برای من یعنی ؟
ترافیک را میشه افزایش داد دیگه؟
برای من 3 گیگ کمه :31:
بازم سپاس...