نقل قول:
kasra2002
دوست عزیز بسته به نوع و شرایط استفاده شما داره من با پراید 30000 دوام آورم دوستم 8000 رسید به آهن لنت وبا 206 58000 عالی کار کرد معمول سری پژو هم 40000 هستش ایتالیاییه که ضمانت صدا هم داشت فکر کنم آلفردو بود ولی اینی که دوست عزیز می فرمایند هم حتما خوبه
فکر نکنم استفادم اونقدر ها بوده باشه که به این زودیا بخواد عوض شه
حالا مسئله ی زیاد مهمی نیست بعد از 5 هزارتا که دوباره راه رفتم دوباره به یکی دیگه نشون میدم بهم میگه
نقل قول:
نکته خیلی مهم برای این خانواده نتظیم ترمز دستی در فواصل یکماهه اونم از درون چرخ های عقبه که تمام جون ماشین و مصرف لنت بسته به اونداره کاری کنید که ترمز دستی حداکثر 3 دندانه بالا بییاد اگه بیشتره حتما تنظیم کنید که هم از ترمز مطمئن و خوب لذت ببرید هم اینکه فشار رو از ترمز جلو کم کنید
منظور صداس که 3 تا باشه؟
برای من فکر کنم همون 3 تا صدا میده موقعی که ترمز دستی رو میکشم
نقل قول:
در مورد لاستیک هم اگه خیلی صاف نیست و کم بادی نکشیده و ترک خوردگی نداره می تونید با اون سر کنید لاستیک چینی هم نخرید با 450 برای هر جفت احتمالا لاستیک کره ای گیرتون میاد و حتما تاریخ تولیدش رو چک کنید که مونده نباشه حالا هرچند ارزونتر درضمن تاپیکی به این عنوان باز کردم که سوالاتون رو می تونید درباره لاستیک به جواب برسونید موفق باشید
عکسهای لاستیکامو میذارم
البته چون تو گل رفتم یکم کثیفه ولی خیلی مونده تا به کم بادی و ترک خوردگی و ... برسه
حالا اگه قابل تشخیصه خودت رو عکس ها نظر بده