اتفاقا یکی دیگه از دوستان گفت دریچه گاز احتمال 99% خراب.نقل قول:
ماشین 83آخه گارانتیش کجا بود؟:31:
به نظرتون اگه دریچه گاز باشه چقدر هزینه اش میشه؟؟
Printable View
اتفاقا یکی دیگه از دوستان گفت دریچه گاز احتمال 99% خراب.نقل قول:
ماشین 83آخه گارانتیش کجا بود؟:31:
یکی از بچه ها دریچه گاز عوض کرد 2 ماه پیش . 250 تومن واسش تموم شد . البته اون اومد مال خودشو سوراخ کرد :دی که شتاب ماشین بره بالا . خدائیش هم شتابش توپ شده بود ولی مصرف بالا رفته بود . خلاصه کامل عوض کرد .نقل قول:
مخلصیم .
سلامنقل قول:
دوست عزیز من احتمال خیلی کمی میبینم از دریچه گاز باشه! دریچه گاز شما بوسیله سیم وصل هست به پدال و نه مثل این جدیدها برقی نیست!
شما ببر دیاگ بزنن مشخص میشه:46:
نقل قول:
این سوراخ قضیش چه هست؟:31:
آخ من اصلا یادم نبود ماشینت تیپ 2 83 هست فکر میکرم تیپ 5 شیرین جان !
الان باید بگم که توتال درست میگه و احتمال خرابی دریچه کم میشه :46: ببر دیاگ حتما
ببین برادر عزیز اسمتم یادم رفته :31:نقل قول:
هم اینجا هم تو TT کا دنبال شتاب و فشار رو ماشینی! خوب عزیزم این ماشینای جدید با این کیفیتشون ماله اینکارا نیستن :31: یا اگه اینکاره ای باید پایه لرزشم بشینی ! اکثر قطعات بی کیفیت رو با پول جیب تعویض کنی دنباله چیزایه اصلی باشی! وگرنه همین 206 جدیدا برای زیر پایه بابایه من که باشه میدونم تا 100هزارتا هم خرجه اضافی نمیاره آخه نمونشم کم نداریم 3 4 تا تو فامیل مدل جدید دارن که الان کارکرداشون دور بر 30 40 هزارتاست! یقرونم خرجشون نکردن! فقط یکیش رنگ سپرش ریخت اونم رایگان عوض کردن!
همیشه میخواستم اینو بهت بگم یادم میرفت :31:
البته خودمم همینطوریم به ماشین فشار میارم! اما اگه احله اینکاری برو یه تیپ 5 مدل 84 زیر 100 ازرکارکرد گیر بیاد خونه پر پرش 500 تا 1 خرجش میکنی میشه نو خیلیم با کیفیت تر از اینت جدیداست تلزه بدون ور رفتنم پا به پای این جدیدای دستکاری شده میاد :31:
نقل قول:
خوب ما که پول نداریم بریم یه ماشین قدرتی بگیریم باید بمیریم دیگه ! و به همون 206 معمولی راضی شیم
برای من اصلا پول خرج کردش مهم نیست مهم اینه که وقتی پولو خرج کردم راه بره .
شاید اط نظر شما این کارا واسه این ماشین بیهوده بیاد ولی من و امثال من یه مرضی دارن به نام شتاب زدگی
و دیوانه شتاب !
این ماشین منم الان خوبه ولی بازی در میاره یه روز میره یه روز نمیره دردم از اینه ولی خوب به قول خودت پول آشغال دادم باید پای لرزش بشینم دیگه
فرق من با پدرم که ماشیناش اصلا چیزیشون نمیشه اینه که من جوونم اون میانسال و معلومه ماشین زیر پای اون دووم بیشتر میاره ! قبلا هم که پارس داشتم تو 8000 تا صفجه سوزوندم بخاطره نیم کلاچ (شتاب) که بابام شاخ در آورده بود میگفت پسر پیست میری تو؟ شاید اینم دیوانگی باشه ولی از نظر من که عشق و حال جوونی کردن هست !
یه بارم بابام همین 206 مو خواست باهاش بره شمال که منم نیمتونستم بگم نه نمیدم ! وقتی برگشت ماشین فلج اطفال گرفته بود ! بد بابام میگفت این که خیلی خطری هست . یه گاز به این زبون بسته نداده بود .
در کل تیونینیگ چه موتوری چه بدنی یه جور عشق و علاقه هست که شاید برای بعضی ها جک به نظر بیاد .
شاید اگه بهتون بگم با این که میدونم این ماشین ماشین نیست دنبال توبو شارژ و میل سوپاپ و پیستون فورچ هستم بگید دیوانه هستم؟ یا بعضی ها که پراید رو خفاشی میکنن! باید بگیم دیوانه هست ! که نرفته لامبورگینی بگیره
از جوون ایرانی نمیشه بیشتر از این انتظار داشت با این حجم محدودیت ها ! خوشی ما هم به همین چیزا محدود میشه .
در کل بگم به علاقه ربط داره دیگه و منم از اون کسایی هستم که کلا طالب دسته دو نیستم متاسفانه و گرنه حرف شما راجع به مدل های پایین تر متین هست .
من فقط حاضر یه 206 تیپ 5 مدل 84 بگیرم که اونم برای کاوه (TT) هست و الانم که روش موتور RC بست و تموم شد .
ولی معلومه که نمیاد حتی اونو به بالاترین قیمت با کلیه آپشنش بفروشه . چون میدونه ماشین ماشینه
بچه ها این تیپ 4 دیگه چیه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب ما که پول نداریم بریم یه ماشین قدرتی بگیریم باید بمیریم دیگه ! و به همون 206 معمولی راضی شیم
برای من اصلا پول خرج کردش مهم نیست مهم اینه که وقتی پولو خرج کردم راه بره .
شاید اط نظر شما این کارا واسه این ماشین بیهوده بیاد ولی من و امثال من یه مرضی دارن به نام شتاب زدگی
و دیوانه شتاب !
این ماشین منم الان خوبه ولی بازی در میاره یه روز میره یه روز نمیره دردم از اینه ولی خوب به قول خودت پول آشغال دادم باید پای لرزش بشینم دیگه
فرق من با پدرم که ماشیناش اصلا چیزیشون نمیشه اینه که من جوونم اون میانسال و معلومه ماشین زیر پای اون دووم بیشتر میاره ! قبلا هم که پارس داشتم تو 8000 تا صفجه سوزوندم بخاطره نیم کلاچ (شتاب) که بابام شاخ در آورده بود میگفت پسر پیست میری تو؟ شاید اینم دیوانگی باشه ولی از نظر من که عشق و حال جوونی کردن هست !
یه بارم بابام همین 206 مو خواست باهاش بره شمال که منم نیمتونستم بگم نه نمیدم ! وقتی برگشت ماشین فلج اطفال گرفته بود ! بد بابام میگفت این که خیلی خطری هست . یه گاز به این زبون بسته نداده بود .
در کل تیونینیگ چه موتوری چه بدنی یه جور عشق و علاقه هست که شاید برای بعضی ها جک به نظر بیاد .
شاید اگه بهتون بگم با این که میدونم این ماشین ماشین نیست دنبال توبو شارژ و میل سوپاپ و پیستون فورچ هستم بگید دیوانه هستم؟ یا بعضی ها که پراید رو خفاشی میکنن! باید بگیم دیوانه هست ! که نرفته لامبورگینی بگیره
از جوون ایرانی نمیشه بیشتر از این انتظار داشت با این حجم محدودیت ها ! خوشی ما هم به همین چیزا محدود میشه .
در کل بگم به علاقه ربط داره دیگه و منم از اون کسایی هستم که کلا طالب دسته دو نیستم متاسفانه و گرنه حرف شما راجع به مدل های پایین تر متین هست .
من فقط حاضر یه 206 تیپ 5 مدل 84 بگیرم که اونم برای کاوه (TT) هست و الانم که روش موتور RC بست و تموم شد .
ولی معلومه که نمیاد حتی اونو به بالاترین قیمت با کلیه آپشنش بفروشه . چون میدونه ماشین ماشینه __________________
دوست عزیز من قصد جسارت نداشتم!
فقط به عنوان یه راهنمایی گفتم اونارو! و اینکه انتظار خاصی نمیشه از اینا داشت با این کیفیت های آشغال:46:
تیپ 4 بطور ساده بخوایم بگیم همون تیپ 6 هست اما با گیرباکس ساده تر!نقل قول:
گیرباکس al4 در دو نمونه ساده و تیپ ترونیک هست! که گیرباکسی که رویه تیپ 4 بود نمونه ساده بود! مشابه گیرباکسی که الان روی پارس اتوماتیک نصب میشه.
سال های تولیدش بر میگرده به اوایل تولید 206! مدلای زیر 83 معمولا!
البته تفاوت های کم دیگه ای هم داشتن مثله برقی نبودن دریچه گاز و ...:46:
سوراخ كرد ؟ كجاي دريچه رو ميشه سوراخ كرد ؟نقل قول:
تقریبا وسط دریچه گاز سوراخ کرده بود . یه سوراخ تقریبا 5 میلیمتری. ازش میپرسم کجا داده سوراخ کرده خبرشو میدم . ولی موقعی که ایران فرغون داشت عوض میکرد میگفت ما شنیده بودیم اینکارو میشه کرد ولی فکر نمیکردیم کسی اینکارو کنه :دی
دوستان این پدال گاز 5 سیمه واقعا توی شتاب و کپ نکردن ماشین تاثیر محسوسی داره ؟
مخلصیم .