سلامنقل قول:
شماره هاي بعدي اين فونتي كه گذاشتيد رو اگه داريد بذاريد
چون به نظر مياد اين شماره يك اون بود
Printable View
سلامنقل قول:
شماره هاي بعدي اين فونتي كه گذاشتيد رو اگه داريد بذاريد
چون به نظر مياد اين شماره يك اون بود
اراگرافی را از صفحه انجمن کپی می کنم که دارای جملات فارسی و انگلیسی در کنار هم می باشند اما زمانی که درMicrosoft Office Word 2007پیست می کنم ترتیب قرار گرفتن کلمات در کنار هم به هم می خورد :
مثلا این متن را :
هنوز خيلي ها دامنه WS را مخفف Web Site مي دانند ! تازگي هم خيلي ها گمان مي کنند که دامنه bz از آنجا که دامنه biz پر شده است به بازار اينترنت اضافه شده است و به همان معناي business است !! استفاده از دومين هاي cc و tv نيز اخيرا در دنيا رايج شده است
را به صورت:
کد:
کد:http://irapic.com/view/untitled.JPG-71387.html
نمایش می دهد لطفا کمک کنید و از بستن این پست خود داری کنید
چون عاشقتم
شما كافيه براحتي پس از پيست كرن متن كرسر را در متن قرار داده و با زدن كنترل و شيفت سمت راست جهت متن را اصلاح كنيدنقل قول:
اگه چند تا پاراگراف داريد همه متن را انتخاب كنيد (ctrl+a) و سپس اون دكمه ها رو با هم بزنيد
موفق باشيد
نه عزیز نمیشه . شما میتونی با نرم افزار های OCR مثل Readiris این کار رو انجام بدی.نقل قول:
نه عزیز همین یک مجموعه رو داره .نقل قول:
سلام
آقا من يه فايل ورد با يه فونت مخصوصش رو دارم كه براي ديدن فايل بايد فونتش رو هم نصب كرد
حالا مشكل اينجاست كه توي اين نوشته نميشه كاري كرد يعني مثل فونتهاي معمولي نميشه اون رو تغير داد و وقتي هم قسمتي از اون رو پاك ميكنم با اينكه نوشته فارسي هست از طرف انگليسي پاك ميشه و از همه مهم تر اينكه نميتونم با ruler هاي بالا و چپ نوشته اون رو توي صفحه جابجا كنم چون هر پاراگراف از آخر به اول ميشه يعني از پايين به بالا باد بخونيش!!
2 صفحه از فايل ورد با فونت هاش رو براتون ميذارم حجمش 867kb هست
کد:
لطفا كمك كنيد خيلي لنگشمکد:http://www.2shared.com/file/5112752/b3d3a1f2/Desktop.html
ممنون
امتحان کردم نشدنقل قول:
با سلام ،
در جستجوي خود آنچه را كه راهنمايي ام كند نيافتم ، با اين حال اميدوارم پرسشم تكراري نباشد و چنانچه بود پوزش مي طلبم .
آيا اين امكان وجود دارد كه با اشاره ي ماوس بر يك تصوير (فرضا يك كتاب) به اطلاعاتي در مورد آن تصوير كه در صفحات پايينتر تايپ شده است دسترسي پيدا كرد ؟
(قصد دارم فهرستي از ليست كتابهاي كتابخانه ي شخصي را تهيه كنم با اين شرايط كه تصوير هر قفسه در يك برگ و در هر قفسه تصوير كتابهاي موجود همانند كتابخانه ي اصلي در آن ترسيم شده باشد ، و نام هر كتاب در تصوير آن نوشته شده باشد ، و در پايان اطلاعات كامل كتاب را به آن بيافزايم ، تا اين قسمت را انجام داده ام ، اما نمي توانم راهي بيابم تا با اشاره ي ماوس بر روي تصاوير ي كه در فايل word ترسيم كرده ام و يا اشاره به نام كتابي كه بر روي تصوير تايپ شده است ، به اطلاعات تكميلي كه در صفحات پايين تر تايپ شده است، برسم )
سپاسگذار مي شوم اگر راهي وجود دارد راهنمايي ام كنيد ( ضمنا اطلاعات من نسبت به نرم افزار word كاملا تجربي است ، تقاضا مندم اگر راهي وجود دارد ساده بيان نماييد )
با تشكر
سلامنقل قول:
ببخشید دیر جوابتو میدم.
می خوای فایل رو برات یکم مرتبش کنم تا مشکلی برات پیش نیاد ؟
ممنون از توجهتوننقل قول:
مشكل رو پايين توضيح دادم،لطفا دقيق بخونيدش اگر سوالي بود بگيد.
مشكل اينجاست كه توي اين نوشته نميشه كاري كرد يعني مثل فونتهاي معمولي نميشه اون رو تغير داد و وقتي هم قسمتي از اون رو پاك ميكنم با اينكه نوشته فارسي هست از طرف انگليسي پاك ميشه و از همه مهم تر اينكه نميتونم با ruler هاي بالا و چپ نوشته اون رو توي صفحه جابجا كنم چون هر پاراگراف از آخر به اول ميشه يعني از پايين به بالا باد بخونيش!!
اگر تونستيد به يه طريقي مثل نوشته فارسي عاديش كنيد كه ممنون ميشم راه حل رو به بنده بگيد.
ممنون