والا این ماشین خیلی وقته تولید نمیشه!نقل قول:
سلام رفقا ....
رنو pk نوش چنده؟؟؟
ولی حدود 4 تومن قیمت داره.
البته دو نوع داره!
موتور پراید و موتور هیوندای! که موتور هیونداش واقعا حرف نداره!خیلی بهتر از پرایداس!
والا این ماشین خیلی وقته تولید نمیشه!نقل قول:
سلام رفقا ....
رنو pk نوش چنده؟؟؟
ولی حدود 4 تومن قیمت داره.
البته دو نوع داره!
موتور پراید و موتور هیوندای! که موتور هیونداش واقعا حرف نداره!خیلی بهتر از پرایداس!
سلامنقل قول:
فکر کنم در تعداد معدودی تولید شد و به خاطر مقرون به صرفه نبودن استفاده از این موتور متوقف شد
:11:
ولی موتور خوبیه!
خداییش هرکی داره راضیه!
حداقل از پراید بهتره ! (موتورشو میگم)
دوستان
141 بدنش چطوره
قيمت كارخونه اي e0+ac
چنده
ام وي ام چطوره
ممنون
مگه فرق خاصی با پراید معمولی داره؟نقل قول:
141 بدنش چطوره
فقط ظاهرش مثلا قشنگتره!
اینو تو تاپیک قیمت خودروهای صفر کیلومتر پیدا کنید.نقل قول:
قيمت كارخونه اي e0+ac
از چه نظر؟برای چه کاری؟برای چه کسی؟نقل قول:
ام وي ام چطوره
اگر برای من باشه هیچوقت سوار نمیشم!
چون مثل جارو برقی میمونه!
باز ماتیزا خوب بود...ولی این طرح اونه!
از چه لحاظ؟ از لحاظ ایمنی زیاد روش حساب نکن!نقل قول:
قیمت کارخونه ای تندر E0+AC فکر میکنم 9.600 باشه!
ام وی ام هم برای شهر خیلی خوبه کوچیکه و کم مصرف اما اگه بتونی با پولت ماتیز گیر بیاری(مدلهای تولید آخر) از همه بهتره!
کارخونه الان تولید میکنه ال90 رو یا نه هر نمایندگی رفتم گفتن نداریم
پارس خودرو بهتره یا ایران خودرو
میگن از لحاظ کیفی پارس خودرو بهتره! ضمن اینکه پارس خودرو خیلی باکلاس تر ماشین رو تحویل میده تا ایران خودرو! میری ایران خودرو واسه تحویل گرفتن ماشین یه روز برق نیست مسئولش هست! یه روز برق هست مسئولش نیست!یه روز جفتشون نیستن! یه روز هر جفتشون هستن مسئولش حال نداره! یه روز هم مسئولش حال داره سرور های مرکز شماره گذاری از کار میافتن! تازه اگه هیچکدوم نباشه و ماشین رو تحویل بگیری میبینی ماشینت غربیلک فرمون نداره! چرا؟ ایران خودرو اطلاعیه داده تمام ماشینهای این ماه بدون فرمون تحویل داده میشن!:31:(این قضیه تا 2 ماه پیش راجع به سیستم صوتی بود که غیر از تندر و 206 هیچکدوم از محصولات ایران خودرو سیستم صوتی نداشتن!)نقل قول:
قيمت هاي توي اينترنت و دهان مردم را بيخيال بشيد....قيمت هاي واقعي كمتر ايناس....
در مقايسه با پرايد همش كم كسره....فقط قدرت موتور و كيسه هوا و كيفيت گيربكس و... را در نظر بگير...بي خيال 141 مي شي...