نقل قول:
خیابان سورنا کجا میشه؟
نقل قول:
خیابان سورنا کجا میشه؟
آدرس رو که زیرش نوشته بودم ! :18:نقل قول:
خیابان بهشتی ، یک یا دو چهارراه بعد از سهروردی ، به سمت ولیعصر ، دست چپ ، یه خیابون هست به اسم حسینی ، اواسطش یجورائی بورس لوازم صوتی ماشین هستش ، البته خودشون ادعای حرفه ای بودن می کنن ، ولی زیاد بارشون نیست ، ازشون نظر نخواه ، هرچی که خودت می دونی رو انجام بده .
نقل قول:
:31:توهم بود ندیدم
نه میخوام برم یه جایی که انقدر سیستم فروش زیاد باشه که بلاخره تو یکی infinity رو گیر بیارم .
دمت گرم داداش:11::10:
کسی هست منو راهنمایی کنه؟
نقل قول:
سلام دوستان
یک یا بهتر بگم چند راهنمایی میخواستم.ممنون میشم کمکم کنید
من خودم روی 206 ام پخش فابریک دارم
امروز که بابام ماشینشو تحویل گرفت دیدم پخشش باز نشده تو صندوقه. مدلش اینه Sony CDX-GT285S گفتم حالا که این باز نشده است، بفروشمش برای 206 خودم یه پخش تا 150 تومن بگیرم و پخش 206 رو بببندم به ماشین بابا :D
من کلا دنبال بیس زیاد و لرزوندن و ... نیستم. میخوام یه پخش با صدای خوب داشته باشم که USB هم بخوره.حالا به نظر شما :
1- پخش سونی باز نشده که گفتم رو چقدر میتونم بفروشم
2- برای ماشین خودم چه پخشی بگیرم که کیفیت صدای مناسب داشته باشه؟
3- برای صدای خوب لازمه باند عوض کنم؟ اگر لازمه لطفا یه پیشنهاد بدید با قیمت لطفا
پیشاپیش ممنونم
شما برو کنوود 7009 بگیر 165 تومنه
آخرشه
طرفه پایونیر نرو که بیخودی اسم در کرده.من میخواستم 7009 بگیرم خر شدم رفتم 7150 گرفتم.اصلا راضي نيستم
از اینجا بورس تر پیدا نمی کنی ، اما جدیدا" بعضی بازار ها مثل همین بازار سیستم صوتی ، بیشتر به سمت جنس خوش فروش رفته تا جنس خوش کیفیت !نقل قول:
یعنی هر جنسی که روش بیشتر بتونن بخورن و بتونن مارک های متفرقه رو جاش بدن میارن و زیاد مارک های خاص و خوب نمیارن ! :10:
راستی دوستان پول من جور شده و رفیقم هم اومده ، همین روزاست که برم ساب رو بگیرم ، آخرین نظرتون رو هم می شنیدم خوب بود ، می خوام تو کوبش خوب عمل کنه و گیج نزنه و همچین با هر کوب دل و روده رو تکون بده و البته در مواقع لزوم روی صداهای لوبیس هم لرزش قوی ای داشته باشه ، البته من بیشتر برای آهنگ های ایرانی مثل علی عبدالمالکی می خوام بکوبه ( تند تند ) ولی بالاخره لرزش هم از اصول ساب هست ! حالا چی بگیرم ؟ :11:
سلامنقل قول:
1-نميدونم
2-پخش هاي آلپاين كيفيت خوبي دارن،ولي قيمتهاشون بالاست.اگر دنبال كيفيت و ديتيل صدا هستي فقط آلپاين.
3-خب مصلمه مثلا يه كامپوننت خوب(حدود 150 تومن) صداي تفكيك شده و تميز تري نصبت به باند فابريك ميده.
دوستان يه نكته رو توجه داشته باشند. اگر ميخواهيد صداي خوب و با جزئيات داشته باشيد خواهشن كمب پول خرج كنيد.نميشه كه هم ارزون و هم صداي خوب ،ميشه؟:46:
ممنون جای مطمئنی سراغ دارید برم بگیرم؟نقل قول:
ببخشید 1 سوال
امپ Soundstream PCA2.360 واسه باند InfinityKappa 693.9i زیاد نیست ؟ اخه رو 2 اوهم 180 وات میده در صورتی که باندا 110 وات هستن
سلام بر دوستان
آقا یه باند واسه Pioneer 4150 که اول بیس بالایی داشته باشه و کیفیت و وضوح خوبی هم داشته باشه قیمت هم بالای 70 تومن نشه. ماشین هم پراید.
راستی میگن تخته بندازی عقب بهتره اره؟؟