باید با نرم افزاری که با پارتیشن اطلاعات را میدهد بازیابی کنید.
در واقع سخت افزاری ریکاوری میشود.
Printable View
باید با نرم افزاری که با پارتیشن اطلاعات را میدهد بازیابی کنید.
در واقع سخت افزاری ریکاوری میشود.
نقل قول:
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح میدید از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره ......
سلام دوست مننقل قول:
اگر هارد شما ویروس ندارد
اگر هارد شما بدسکتور ندارد
اگر ویندوز دیگری از منبع دیگر را جهت تست چک کرده اید!!!!!!!!!!!!!!!
و همه قطعات سالم هستند
شاید که MBR هارددیسک خراب است و فقط یک ایراد نرم افزاری است . اگر اطلاعات ندارید هارد را فرمت سطح پایین کنید و دوباره ویندوز نصب نمایید در غیر اینصورت به تعمیرگاه مجهز جهت تست کلی هارد مراجعه نمایید. و یا اگر هاردتان را جدید خریده اید که اینطور است به گارانتی مراجعه نمایید.
دوست مننقل قول:
به احتمال زیاد هنوز ویروس دارید و ممکن است به فایل سیستم ها و یا اطلاعات پارتیشنی آسیب رسیده باشد هارد را از لحاظ ویروس چک کنید و اگر اطلاعات خاص ندارید هارد را فرمت سطح پایین کنید و دوباره اقدام به نصب ویندوز نمایید.
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
سلام دوست من شما مشکل سخت افزاری ندارید مشکلتان نرم افزاری است میتوانید از هر برنامه بازیابی اطلاعات که در دست رس است بهره ببرید اما اگر اطلاعات برایتان حیاطی است به یک مرکز بازیابی اطلاعات تخصصی مراجعه نمایید.نقل قول:
سلام مهندس
من منظورم نبود با سخت افزار ریکاوری کننند
نرم افزار هایی مثل ف---ل د----- پ----س بود که با پارتیشن میدند.
اگر مبهم گفتم عذر میخوام.:11:
نقل قول:
با تشکر
خوب الان من این 400 گیگ رو دوباره پارتیشن بندی کنم بعد بازیابی اطلاعات انجام بدم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یک هارد 500 سیگیت دارم که از بد شانسی باطری لپتابم از ارتفاع 50 سانتی افتاد روش البته هیچ آسیب فیزیکی روی هارد ایجاد نشد و تقریبا یه 10 دقیقه ای هم میتونستم با هارد کار کنم اما بعد از 10 دقیقه کم کم سیستمم هی هنگ میکرد یعنی موس یه چند ثانیه ای گیر میکرد باز درست میشد ،
خلاصه من سیستم رو ریست کردم سیستم هارد رو میشناسه ولی وقتی میرم داخل ویندوز همون مشکل گیر کردن سیستم پیش میاد (البته دیگه درایو هامو نشون نمیده)
با cd بوتی که روش نرم افزار disk director بود چکش کردم که موقع خوندن هارد چند بار پیغام داد cannot read sector داد که با ایگنور کردنش تونستم داخل برنامه بشم
درایوهامو نشون میده ولی علامت ضربدر اول هر کدوم از درایو هام نشون میده
به نظرتون چیکار شده ؟ مشکل از برد هارده ؟ یا بد سکتوره ؟
اصلا درست شدنی هست ؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید
با نرم افزار hdd regenerator رفع بدسکتور کنید.نقل قول:
احتمال دارد با یک دور جواب ندهد.
پس اگر بار اول نشد چند بار پشت سر هم تلاش کنید.
و هر بار 10 دقیقه به هارد استراحت دهید تا داغ نکند.
اگر مدیا {دیسک}اسیب جدی ندیده باشد حل میشود.
مشکل دوم میتواند از هد باشد.
اول تست کن و خبرشو بده
سلامنقل قول:
خیر به هیچ عنوان نباید پارتیشن بندی یا فرمت کنید چون به اطلاعات آسیب وارد میکنید در همین حال باید ریکاوری بشود.
من کامپیوترم را روشن کردم ویندوزش بالا نمی امد .بعد دوباره ریستارت کردم هاردم که یک سری اطلاعات حیاتی و مهم دارم روش شرو ع به تق تق کردن می کنه وبالا نمی اد مشکلش چیه لطفا کمک کنید ؟ maxtor