اشنايدر: سال بعد دو جام مي خواهيم
مهاجم هلندي رئال مادريد گفت: در سال آينده براي فتح دو جام تلاش ميكنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر، گلزن رئال مادريد عنوان كرد: تيم ما مستحق قهرماني براي دومين سال پياپي بود. براي سال آينده نيز مي كوشيم تا لاليگا را از آن خود كنيم.
وي ادامه داد: ليگ قهرمانان اروپا در سال آينده هدف اصلي ما محسوب مي شود؛ اما اين بدين دليل نيست كه لاليگا را فراموش كنيم.
رئال مادريد امشب آخرين بازي فصل را تجربه مي كند؛ اما هنوز مشخص نيست كه حريف بحران زده اش، لوانته در زمين حاضر مي شود يا خير.
موناكو به كاناوارو پيشنهاد داد
باشگاه فرانسوي موناكو ميكوشد براي فصل آينده مدافع ملي پوش رئال مادريد را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اين تيم فرانسوي قصد دارد براي فصل آينده چند بازيكن بزرگ خريداري كند.
فابيو كاناوارو شايعه دريافت پيشنهاد رسمي از باشگاه موناكو را تاييد كرد و گفت كه اين پيشنهاد را بررسي ميكند و برايش قابل احترام است.
وي اظهار داشت: براي يك مدافع، دريافت يك پيشنهاد هميشه اهميت دارد و بسيار با ارزش است. قطعا از وكيل خود ميخواهم تمام شرايط را مورد ارزيابي قرار دهد.
كالدرون: بيشتر از رقم پيشنهادي براي ويا نمي دهيم
مدير عامل باشگاه رئال مادريد ضمن احترام به درخواست جدي كاپيتان خود تاكيد كرد: بيشتر از رقم پيشنهادي براي ويا نمي دهيم.
به گزارش خبرگزراي فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون مدير موفق رئال مادريد گفت: به نظر رائول احترام مي گذارم، البته براي من دليل درخواست وي مهم نيست، چرا كه در مسائل تيم ملي دخالتي نمي كنم.
وي ادامه داد: موضع خود را قبلا در اين مورد اعلام كرده ام؛ اما براي آنكه به نظر كاپيتان تيم خود احترام گذاشته باشم، اعلام مي كنم تحت هيچ شرايطي رقم پيشنهادي خود را (15 ميليون پوند) افزايش نخواهم داد.
رائول گونسالس پيش از اين گفته بود: نمي توانم قبول كنم بازيكني هم تيم من باشد كه پيراهن مرا در تيم ملي پوشيده و از من در تمام مصاحبه هاي خود بد گفته است.
من اين رو نمي دونستم!!! از ويا بدم اومد!!!! بره آرسنال، به درك!
فهرست برترين بازيكنان متعصب از سوي فيفا اعلام شد
فيفا مانند سالهاي گذشته فهرست متعصبترين و فعال ترين بازيكنان تيم ها را منتشر كرد.
به گزارش خبرگزارش فارس و به نقل از سان لندن، رائول گونسالس، نامزد برترين بازيكن كهنه كار در فدراسيون بينالمللي فوتبال شناخته شد.
داوران فيفا تا پايان اين هفته از ميان اسامي زير، متعصبترين بازيكن تيمهاي باشگاهي را انتخاب مي كنند:
رائول گونسالس، ديويد بكام، رايان گيگز، فرانچسكو توتي، روبرتو كارلوس، داويد ترزهگه، لوئس فيگو، بوفون، كاناوارو، هانري و دل پيهرو
فقط رائول و توتي! يكي از اين دوتا!