نقل قول:
استدلال شما از قران و كتاب هاي مقدس ديگر اديان دقيقا شبيه همون استعداد مفسران و رهبران دينيتون هست ! تو قران گفته موجود ديگه اي هم وجود داره ! حالا هر موجودي كه تا به امروز كشف نشده چه در آسمان و چه در زمين امروز به واسطه علم كشف بشه شما و رهبرانتون قبل از همون دانشمند بدبخت بيچاره اي كه تموم عمرش رو به پاي يك نظريه گذاشته و حالا كه به نتيجه رسيده ميايد وسط و ميگيد به شما كه گفته بوديم قران عزيزمون گفته بود موجودات ديگه اي هم هستن !!!!!!
اگر بگیم موجود دیگهای نیست، شما میگی نظرت شبیه رهبرانته!
اگر میگیم هست، باز میگی نظرت شبیه رهبران دینیته!!
مطمئنی که میدونی داری چی میگی یا فقط میخوای با متون من مخالفت کنی؟!
نقل قول:
بدم مياد كه انسان ها رو دسته بندي مي كنيد ! خودم هم دسته دسته كردم اما اين درست نيست ! من آئيست يا هر چيز ديگه اي نيستم ... اما به خداي شما كه منو به جهنم خواهد برد هم اعتقادي ندارم ! اديان ديگه هم به خداي شما شايد كمي مهربونتر و شايد كمي خشن تر اعتقاد دارن ! من گفتم همه ي خداباوران نه خداي اسلام يا يهود ! بگذريم از اين بحث ...
این قسمت رو 4 بار براتون نوشتم، هر بار فک کردم جایز نیست و ویرایش کردم... یه بار دیگه ویرایش کردم که بشه 5 بار!! هر جوری بخوام حرفم رو بگم هم طولانی میشه هم نصیحت وار!! بیخیال اگر لازم شد بعدا اشاره میکنم به این بند!
نقل قول:
دوست من پيدا شدن آب رو برهان وجود حيات قرار نمي دهند حيات ميتونه شكل هاي مختلفي داشته بشه .. كماانكه شايد موجوداتي باشن كه زيستشون با زيست كره زمين متفاوته! آب و زندگي وابسته به اون در كره زمين رايج هست ! چون من و شما با آب زنده ايم دليل نيست كه موجودات فراتر از شعور ما هم با آب زندگي كنن ... مهم ترين دليل كه براي وجود حيات در عالم هستي وجود داره گستردگي اون هست .. دانشمندان م به همين دليل باور دارن كه رندگي در نقاط ديگر وجود داره نه صرفا بخاطر وجود آب !
در اینجا من نتیجه میگیرم که بحث بینتیجه میباشه.... چون ظاهرا شما اولین کلمات مطلب من رو خوندی و به این نتیجه رسیدی که این مثل رهبرانش از دین استفاده میکنه و اومدی که بکوبی!! چونکه:
نقل قول:
حالا نه شامپانزه، که هر حیوون دیگهای!!! مثلا ماهی ها یا هر کانسپت دیگه ای که جای دیگه ای باید موجود در نظر گرفته بشه!!!
من خودم هم به این مسئله اشاره کردم نیازی نیست شما گوشزد بکنی!! :)
نقل قول:
تا جايي كه بنده اموختم گفتار هر كس نشان دهنده ي شخصيت و طرز فكرش هست مگر اينكه بحث چاپلوسي در گفتار پيش بياد كه در اون صورت تشخيص سيرت از صورت يا گفتار سخت خواهد بود ! پس ايراد من نيست كه از روي پست هاي شما طرز فكرتون رو نتيجه ميگيرم .. بلكه اقتضاي گفتگوي انسان ها همين رو ميطلبه ...
به نظرم این قسمت از مطلب من نشون داده که من چقدر مذهبی هستم نه؟!
نقل قول:
از کجا معلوم اونجا یه نسل از شامپانزه ها شروع کرده باشن به بهتر شدن و پیشرفت کردن؟!!
دوست گرامی، کسی که به اومدن انسان ها از شامپانزه ها اعتقاد داره، یعنی به نظریهی تکامل اعتقاد داره و .... بهتر نیست که قبل از اینکه وارد گفت و گویی بشید، کمی دقیق مطالب طرف مقابل رو بخونین؟!
نقل قول:
و در آخر .. شادي اشتباه برداشت كرديد از پست قبليم .. چون من قصد زدن كسي رو ندارم .. نوشته بي روح هست و احساسات رو منتقل نميده .. وگرنه من علاقمند به بحث هستم و دوست دارم خيلي صميمي بحث كنم ...
اگر اینجوری هست من ازتون عذر خواهی میکنم، چون صحبتتون کاملا توهین امیز بود و هنوز هم هست!
نقل قول:
استدلال شما از قران و كتاب هاي مقدس ديگر اديان دقيقا شبيه همون استعداد مفسران و رهبران دينيتون هست
بهتون پیشنهاد میکنم که در خصوص افراد اگر پیشزمینهای رو در نظر میگیرید که بهش شک دارید، سوال بپرسید نه اینکه تصمیم بگیرید... چون تو بحث کردن ارزش صحبت های پر مغزتون رو به سطح یه متن توهین امیز میاره پایین... تو کل متون ارسال شدهی من در پاسخ شما، فقط اشکالات حرف زدنتون رو گرفتم و نه چیز دیگهای! این بدترین شکست برای یه صحبته... مشخصا خیلی فرق هست بین مطلبی چندین خطی که از مغز میاد تا از کپی پیست شدن... پس بهتره کمی حساب شده کلمات رو انتخاب کنیم
-------------
وقتی در بحثی، چیزی رو وارد بحث میکنین که قبلا نبوده و اون رو متعلق به طرف مقابل میدونین و از اون براعت میجویید، سریعا باعث میشید که طرفتون در مقابلتون جبهه بگیره! و البته پیشنهاد میکنم کمی مطالعه هم بکنین!! چون صحبت هایی که هر شخصی ازش برداشت ائیستی میکنه رو به عنوان خداباوری میدونین و صحبت های خداباورانه رو به بعنوان ائیستی! من که گیج شدم!!