لطفا یه نفر جواب من رو بده.نقل قول:
لطفا یه نفر جواب من رو بده.نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
اكه مبلغ برات مهم نيست ELITE بگير كه از هارد 120 استفاده كني
اكه هم به LIVE وصل نميشي و خط WIRLESS يا ADSL نداري و HARD زياد به كارت نمياد
PREMIUM و ARCADE انتخاب هاي بهتري هستن
ريجن پيشنهادي PAL هست
صفحه قبل هم كامل توضيح دادم دلايلش رو
اوني كه اون حرف رو زده مطمن باش هيچي از تكنولوژي نميدونسته
حرف درسته رو NEXTGEN زده
مگه نمی گن همه پال بازیاش زودتر می یاد؟چرا Mercenaries 2 اول پال نیومد؟
ريجن دستگاه رو جعبه كنسول پشتش قسمت بالا نوشتهنقل قول:
در مورد درايو الان ديگه همه درايو ها BENQ هستند
فقط حواست باشه حتما بگو برات درايو BENQ گير بياره
چون از ماه 5 به اين ور همه LITE-ON شده كه كپي خور نميشن
اينم چند تا عكس
از اين قسمت ميتوني تاريخ و شماره سريالش رو ببيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم قسمت ريجن
بالا سمت راست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز.نقل قول:
لينك دانلود بازي Mercenaries 2 نسخه pal
همزمان با ntsc/j و ntsc/uc اماده شده
اين كه حالا فروشنده ها اين بازي رو همزمان با اون ورژنها ندادن بيرون از خودشون بايد بپرسيد
ميتونيد جدا دانلود كنيد
با سلام
من ميخواسم يه 360 بگيرم
اول قيمت اليت و permium with HDMI رو بگين(اگه اصفهان دارين ممنون ميشم)
دوم اينكه كدوم ميصرفه؟ و كدومو بخرم؟
مر30
به نظر من از اصفهان نگیری بهتره.من خودم از جندتا مغازه دار توی اصفهان پرسیدم ARCADE پال را میگفتند 480 قیمت خون باباشون میدننقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اولا مبارك باشه
دوما
در مورد اين دو مدل
قيمت elite تو تهران بين 490 تا 600 تومان متفاوته
اما ميتوني از كساني كه از دبي ميارن دورو بره 440 بخري
البته اگه benq رو تموم نكرده باشن چون خيلي خيلي سخت گير مياد
الان 3 ماهي ميشه كه 360 ها دارن با درايو lite-on توليد ميشن
و براي همين هم ارزون شدن
يعني بوده تا 400 هم دادن با lite - on
ولي lite-on كپي خور نميشه
premium هم همين وضعه
اخرين قيمت سرزمين رايانه اصفهان 500 تومان بود
ولي از دبي بيارن 390 هم ميدن
اگه مبلغ مهم نيست
اگه ميخواي وصل بشي به live و مدام online بازي كني و چيز دانلود كني
elite بگير كه هارد 120 گيگ به كارت بياد
اگه هم كم وصل ميشي premium بهترين انتخابه
موفق باشي
- دوست عزیز از این هم که در آینده قرار بازی ها زودتر برای j بیاد خبر داری یا نه؟نقل قول:
-.بازی gta iv یا ff xiii چه ریجین هایی ذر چه زمانهایی عرضه می شوند البته با کمک تجربه شما میپرسم نه چیز دیگه؟
فکر کنم premium بد نباشه نظر شما چیه؟ البته باید براش یه دسته اضافه و چند تا لوازم جانبی هم بگیرم..
1 - متاسفانه این مورد تو ایران نمی شه حتی واسه کسایی که از خطوط ADSL استفاده می کنن چون این چیزایی که تبلیغ می کنن که ماهانه 9500 تومن با سرعت 512 کیلو بایت در ثانیه .فقط 1 گیگا بایت ترافیک آزاد در ماه رو به شما میدن و اگه بخواین ترافیک رو با این سرعت نامحدود کنین بالای 100 هزار تومن باید ماهانه خرج کنین و این کار اصلا صرف نمی کنه .نقل قول:
2 - این مطلب رو خود کسایی که قصد خرید داشتند و دارن میتونن با مراجعه به فروشنده ها جویا بشن .
3 - آره بعضی جاها اصلا J گیر نمیاری ولی بعضی جاها که گیر میاری نزدیک به 100 تومن اختلاف قیمت داره درضمن آدرس فروشنده ای رو که J رو با پال یه قیمت میده به من بگو تا کلی سود کنم .
4 - عزیزم برای تبدیل برق 220 ایران به 110 کنسوله نه تبدیل 110 به 220 و اگه برق هرگونه ولتاژی از 110 تا 250 داشته باشه بازم اون 110 رو تقدیم کنسول می کنه و در نتیجه نوسانات برق آسیبی به کنسول نمی تونن برسونن .
5 - فکر نکنم چون تو چندتا پست قبلی یه دوست عزیزمون ترکیدن XBOX همسایشون رو به دلیل نوسانات برقی متذکر شدن و بیشتر سه چراغه هایی که ناشی از نوسانات برق هستند و خوشبختانه هیچ گونه مشکلی ندارن در کنسول های بدون ترانس ( پال ) اتفاق می افتند .
6 - مثال : Battelfield Bad Company
و از الان به بعد هم شاهد زودرس بودن بازی های J خواهیم بود
7 - اون دوستتون مطمئن باشه خیلی چیزا به دست آورده بیشتر از لحاظ کیفیت تصویر چون وقتی بازی J رو روی کنسولی که ریجن J رو ساپورت میکنه بازی میکنی شاهد وضوح بالای تصویر نسبت به بازی های پال هستی
8 - عزیزم من که یکبار گفتم هم ژاپنیه و هم انگلیسی یعنی 50 درصد کاتالوگ و دفترچش ژاپنیه و 50 درصد دیگش انگلیسی و اگر هم توجه کرده باشین دفترچه هاش از پال کلفت ترن .
9 - هر کسی آزاده و من هم به نوبه ی خودم تفاوت های این دو کنسول رو مشخص کردم ولی این رو هم باید عرض کنم که من هر بازی ای اعم از J و پال خریدم کنسولم آورده برای مثال رو دیسک GTA IV و Ninja Gaiden II نوشته شده پال اما کنسول J من میاره .