اولا چونكه تو اون ساعت همه ميخوان دانلود كنند در نتيجه سرعت كم ميشهنقل قول:
دوما يك بار كه من با پشتيباني صحبت ميكردم ميگفتم سرور ساعت رايگان با غير رايكان فرق ميكنه و ضعيفتره
در آخر هم اگه كارت با پشتيباني حل نشد برو .195.ir شكايت كن ازشون
Printable View
اولا چونكه تو اون ساعت همه ميخوان دانلود كنند در نتيجه سرعت كم ميشهنقل قول:
دوما يك بار كه من با پشتيباني صحبت ميكردم ميگفتم سرور ساعت رايگان با غير رايكان فرق ميكنه و ضعيفتره
در آخر هم اگه كارت با پشتيباني حل نشد برو .195.ir شكايت كن ازشون
آیــــــــآ ؟ :n01:نقل قول:
شما اول با پشتیبانی تماس بگیر تا مرکز مخابراتی شما رو در لیست ارتقا پهنای باند قرار بدهند. منطقه ما مشکل پهنای باند داشت(یوزر بیشتر از میزان پهنای باند فروخته بودند و سرعت رو محدود کرده بودند) بعد چند روز پهنای باند رو ارتقا دادند و سرعت دانلود در روز به 1 مگ رسیده و شبانه به 300.نقل قول:
با نرم افزار اکانتینگ خودشون محدود می کنند.نقل قول:
مشاهده نویز خط :نقل قول:
این بخش در همون قسمت Summary در بخش ADSL و در بخش Statistics قسمت xDSL یافت میشه (باز هم بستگی به مودمتون داره باید خودتون پیداش کنید)
مثال 1.مودم TP-LINK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثال 2 مودم D-Link خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(توضیح : مودم من بر اساس 0.1 اعلام کرده نه 1 پس شما باید نتایج اون رو تقسیم بر 10 کنید)
خب بعد از پیدا کردن این بخش ما با سه گزینه اون کار داریم
1.SNR Margin :
نسبت قدرت سیگنال ارتباطی خط شما، به نویز موجود روی خط هست که با یکای دسیبل مقداردهی میشه
بدیهی هست که هرچقدر ، مقدار این نسبت بیشتر باشه، وضعیت خط ارتباطی شمابهتر هست
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر SNR اینطور طبقه بندی میشن
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت ... حالشو ببر !
2.Attenuation :
معیار بعدی هست که میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما هست در مقایسه با میزان تخریب سیگنال ارسالی
از مرکز سرویس دهنده ی ADSL. به عبارت دیگه، اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db هست که در اصطلاح بهش نویز میگیم.
مقدار Line Attenuation هر چقدر کمتر باشه ، نویز خط شما کمتر هست و به این معنی هست که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر هست.
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
3.Output Power :
میزان نیروی انتقال Dataکه بین مودم شما و مرکز انتقال داده، ترانسفر میشه و بر حسب دسیبل هست.
نسبت مقادیر این مشخصه معمولا باید اینطور باشه که مقدار Downstream، دو برابر مقدار Upstream باشه که نسبت نرمال محسوب میشه.
خب حالا که نویز رو پیدا کردیم باید به حل اون بپردازیم
در رابطه با تأثیر نویز روی خطوط ADSL :
در سرویس ADSL نویز به دو صورت وجود دارد:
- نویز به صورت شنیداری بر روی بوق خط تلفن.
- نویز برروی خط ADSL که موجب افت کیفیت سرویس میشود.
برای برطرف شدن نویز به صورت شنیداری برروی خط تلفن راهکاری ساده وجود دارد
و آن استفاده از اسپلیتر (جدا کننده voice از data) است.
نصب این ابزار بسیار ساده است و با استفاده از آن میتوان، نویز موجود بر روی خط را بر طرف کرد .
دربارهی مورد دوم باید به این نکته اشاره کرد که سیستمها و دستگاههایی وجود دارند که برروی سرویس اینترنت اختلالاتی ایجاد میکنند
و از کیفیت سرعت اینترنت میکاهند.
برخی از عوامل ایجاد نویز عبارتاند از:
- کلیه دستگاههای برقی
- وجود تلفن بیسیم، کالر آی دی و فکس بر روی خط رانژه
- سیمکشی نامناسب و کنار هم قرار گرفتن سیم تلفن با سیمهای برق
- نزدیکی موبایل به مودم
توجه :
خط رانژه خط تلفنی است که میتواند voice و data را همزمان با هم روی یک خط منتقل کند.
بنابراین قابلیت ارایهی سرویس ADSL را داراست.
اره منظورم نصف شب بود که از 90 شرع میشه میره تا بالا !نقل قول:
نقل قول:سلام . ممنوننقل قول:
تا حالا هر کاری کردم درست نشد فکر کنم باید reset factory کنم و دوباره مودم رو کانفیگ کنم ببینم مشکل حل میشه .
------------------
این پیغام دیشب دیدم !
به نظرم مودم تو اون ساعت خاموش بوده
حالا واقعا تاثیری داشته تو سرعت؟
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند اين شرکت با رعايت مفاد قرارداد فيمابين تنها بمنظور افزایش سطح خدمات در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهيزات خود میباشد
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما، در روز دو شنبه 08/02/1393 از ساعت 11 صبح به مدت 5 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد شد . خواهشمند است در مدت زمان مذکور از خاموش نمودن مودم خود جدا خودداری نمایید
دوستان شنیدم که پارس آنلاین الان بیشتر از 700 مگ شبانه دانلود کنی سرعتت محدود میشه
درسته عایا ؟
اگه نه که برم دوباره واسه پارس آنلاین
طبق قانون زیر سرعته اسمی باشه یعنی واسه 2 مگ بشه زیر 250 میتونی شکایت کنینقل قول:
هر کاری میخوان میتونن کنن مگر اینکه سرعت نباید بیاد زیر 250
مال شما اوضاعش درست نیست پس