من ۱۰ مگ ام و سرعتم محدوده مثل تو.نقل قول:
فک نکنم با گرفتن سرویس بالاتر سرعت شبانه ات زیاد شه.
Printable View
من ۱۰ مگ ام و سرعتم محدوده مثل تو.نقل قول:
فک نکنم با گرفتن سرویس بالاتر سرعت شبانه ات زیاد شه.
10 مگ شاتل یا آسیاتک؟نقل قول:
آسیاتک هستم فعلا با ۱۰ مگ و سرعت محدود. ۱۵۰کیلوبایتنقل قول:
اگه فعلا شاتلی چرا با شاتل لند دانلود نمی کنی؟ سرعت اونم محدوده؟
اگه اینجوریه صد رحمت به شاتل با سرویس 128 فرقی نداره شب و روز نداره سرعتم 250 کیلوبایت هست البته شبا نوسان داره.
من فیلم وانیمیشن زیاد دانلود میکنم شاتل لند بدرد من نمیخوره.
نقل قول:
واقعیتش من 3 سال پیش شاتل داشتم .(به مدت 3 سال و نیم ) . شبانه رایگان داشت از 2 تا 8 صبح . من دو شب پشت سر هم 1 گیگ دانلود کردم به مدت 7 روز سرعت دانلود شبم رو از 450kb به 16kb کم کردند . من هم از شاتل رفتم پارس آنلاین .از همون موقع همین مسخره بازی ها رو داشتن . اگه همین قدر میتونی دانلود کنی برو خدا رو شکر کن . زمان ما شبی نهایتا 500 مگ میتونستی دانلود کنی .
زنگ بزن پشتیبانی ببین تا چند روز دیگه سرعتت رو به همین شکل نگه می دارند . چون اون موقع به من گفته بودن ما نگاه میکنیم ببینیم میزان مصرفت رو درست میکنی یا نه بعد دوباره سرعتت رو بر میگردونیم
اگر آسیاتک بیای بستگی به مرکز مخابراتیت و خطت داره اگر خوب باشه اینترنت 8مگ بگیری و سرعت دانلودت بین 400-500 بشه میتونی تقریبا 8 گیگ بگیری ...
با سلام
من یه دو ماهی میشه از آسیاتک سرویس گرفتم ، قبلا های وب بودم اما از موقعی که سرویس گرفتم در بازکردن برخی سایت هایی که قبلا با های وب باز میشدن خطای Connection Time out میده حتی با k.e.r.i.o و اصلا سایت با هیچ حالتی لود نمیشه
مخصوصا 90 در صد سایت های فیلتر مثلا سایت سابسین که مخصوصه زیرنویس هست لود نمیشه.
ایا مال همه اینطوره یا فقط مال من اینطوره.
این مشکل وقتی از طریق یک سایت واسط وصل میشم اتفاق نمی افته
عجب، شاتل بهتره پس.نقل قول:
منظورم ریموت آپلود با با شاتل لند بود.
همینو میخواستم بدونم آسیاتک سرعتو محدود نمیکنه بعد چند وقت؟نقل قول:
برخی قندشکنا که کلا از کار افتادننقل قول:
با قندشکن باز میشه؟ اگه با قندشکن باز میشه بدون قندشکن باز نمیشه، این مشکل رو خیلیا تو برخی اوقات ماه هاست که دارن و راهش استفاده از قندشکنه
ولی اگر با قندشکنم مشکل داری احتمالا فقط مال تو اینطوریه
تست میکنم نتیجه رو اینجا اعلام میکنمنقل قول: