يعني حتي براي خودم تو و 21 هم نميتونم استفاده كنم ؟؟؟نقل قول:
پریمیوم مجانی رو نمیتونی انتقال بدی.
نمیتونی به پوینت هم تبدیلش کنی.
Printable View
يعني حتي براي خودم تو و 21 هم نميتونم استفاده كنم ؟؟؟نقل قول:
پریمیوم مجانی رو نمیتونی انتقال بدی.
نمیتونی به پوینت هم تبدیلش کنی.
بچه ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
150-200 آهن میخوام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارید بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شب بهتون برمیگردونم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نیاز دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . نمیشه:41:نقل قول:
من دارم . می خوای ؟:46:نقل قول:
بدی که ممنون میشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من زیادی آهن دارم با اینکه
سفال 9 چوب 9 و آهن 6 هست !!!
ولی متاسفانه هنوز مارکت نساختم !!!
تا 38 دقیقه ی دیگه مارکت رو میسازم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه تونستی برام بفرست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه نمیده .
اینو می نویسه
Free trading is deactivated right now Tribal internal trade will be activated on the 06.07.2008 at 21:44.
Free sending of resources will be activated on the 06.07.2008 at 21:44.
میگم یه چند روزه اصلا از وحید خبری نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی سیتر وحید شده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره یادم رفته بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هر حال ازت ممنونم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]