یعنی همونی که همه جا زده JTAG فلان تومن همون reset glitch ---- هستش؟ شما مطمئنی؟ (هر روز از این مملکت بیشتر بدم میاد)نقل قول:
یعنی همونی که همه جا زده JTAG فلان تومن همون reset glitch ---- هستش؟ شما مطمئنی؟ (هر روز از این مملکت بیشتر بدم میاد)نقل قول:
من jtag شیراز پرسیدم آی سی ضعیف 70 تمن وآی سی قوی 100 تمن... خیلی گرونه مگه نه؟؟؟؟
یه سوال تخصصی تر. مگه توی jtag دقیقا چه اتفاقی می افته که این همه قیمتشه؟نقل قول:
این حرف اصلا درست نیست. دستگاه گلیچ شده هم میتونه از روی هارد مستقیم بازی رو اجرا بکنه و هم اینکه هر نوع دیسکی رو میتونی مستقیم از درایو اجرا بکنه.نقل قول:
بعد از سال 2009 مایکروسافت با آپدیت داشبرد حفره Jtag رو بست. و الان دیگه نمیشه هیچ کنسولی رو Jtag کرد.نقل قول:
داخل دستگاه یه کیت نصب میشه که قیمتش زیاد هست.نقل قول:
سلام کاملا تایید میشه! من هم تو بازی Red Dead Redemption این مورد رو بارها تجربه کردم!!نقل قول:
دوست عزیز من خودم کارم اینه،خودم تبدیل کارم،آموزشی رو پیدا نکردم که بتونه با RGH از رو درایو چیزی اجرا بکنه؟!نقل قول:
شما تبدیل کاری؟!
کلا بردهایی که الان تو بازار ایران هستن توانایی اینکارو ندارن،شما اگه بردی رو دیدی که اینکارو میکنه به ما هم بگو رو دستگاهامون استفاده کنیم...................
دوستان عزیز از آخر فروردین ماه کنسول رو روشن نکرده بودم .
دیشب روشن کردم live آپدیت خواست ، آپدیت کنم ؟ مشکلی که نداره ؟
LT3 دارم . Slim 250GB Kinect Bundle
مشکلی نداره.نقل قول:
تا حالا من 60 تا کنسول گلیچ کردم همشون هم از روی درایو بازی رو اجرا میکنن. کار خاصی هم انجام ندادم. برد هم فرقی نداره از چی استفاده بکنی. اصلا ربطی به برد نداره! فقط کافیه روی درایو یه ال تی باشه همین!نقل قول:
نقل قول:
خوب برادر من مشکل کاره شما همینجاست دیگه،LTـی که روی درایو هست اصلا ربطی به RGH نداره،اون بازیهای مربوط به ورژن خودش رو اجرا میکنه،مثلا اگه LT2 روی درایو باشه و دیسک شما پچ شده برای LT3 باشه که اجرا نمیکنه............
میکنه؟!
نمیکنه دیگه عزیزه من،اون اجرا از روی دیسک هیچ ربطی به RGH شدن دستگاه نداره.....................
متوجه منظورم شدید یا بیشتر توضیح بدم؟!