تو پارس انلاين فرقي نمي كنه هر طرحي بگيري روي 4 مگ ميبندن ودر صورت درخواست تا 9مگ افزايش ميدننقل قول:
Printable View
تو پارس انلاين فرقي نمي كنه هر طرحي بگيري روي 4 مگ ميبندن ودر صورت درخواست تا 9مگ افزايش ميدننقل قول:
سلام دوستان، بنده میخوام از شهراد کوچ کنم پارس آنلاین، مرکز مخابراتمم سعادتمند(4424) هست، سرعت بالا هم برام مهم هست، میخوام ببینم کیفیت سرویس پارس آنلاین تو این مرکز چطوره؟ 2 مگابیتش خوبه؟ سرویس دو مگابیت رو روی چه سرعتی میبندند؟
برای سرویس های نامحدود هم به همین صورت هست ؟نقل قول:
نه نامحدود ها سرعت واقعی رو اعمال میکنن مهم هم نیست خط روی چند باشه بلکه از طریق اکانتیک تعریف شده هستنقل قول:
سلام .
توی مودم سیمفونی از کجا میشد تعیین کرد که چند تا دستگاه میتونن به wifi به صورت همزمان وصل بشن ؟
الان صفحه اول مودم من این شکلی شده ، کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ من فقط برای reboot کردن مودم وارد صفحه مودم میشم و از وقتی اینطور شده ادرس رو دستی توی address bar میزدم
به این شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا میخواستم بدونم ادرس اون قسمت از تنظیمات که بالا اشاره کردم رو کسی بلده ؟ یا اینکه چطور میشه مشکل پایین رو حل کرد که همه ی گزینه های تنظیمات مودم رو نشون بده ؟!
(ادرس ای پی رو خودم عوض کردم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دروغه . برای من که خرابه هنوز .نقل قول:
دوستان کسی تجربه استفاده از ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین نداره ؟نقل قول:
سلام دوستان وضعیت خط کلا چطوره از نظر نویز و غیره؟؟....در حال حاظر تا چند مگ بدون مشکل میتونه ساپورت کنه؟...اگه خطم مشکل داره از چه طریقی میتونم مشکل رو کامل برطرف کنم که پورتم بدون مشکل روی 9 مگ ساپورت بشه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مال من بهبود پیدا کردهنقل قول:
steam origin , ... انلاین نمیشدن ولی حالا مشکلشون حل شده
وضعیت خطتون خوب نیست و نهایتا همین 4 مگ رو ساپورت میکنه.نقل قول:
اگر از سیم های ورودی درب منزل هم همین وضعیت رو داشته باشید کاریش نمیشه کرد.