وضعت توی 12 داره خراب میشه !!!
کشته شده هات خیلی زیادند !!!
Printable View
وضعت توی 12 داره خراب میشه !!!
کشته شده هات خیلی زیادند !!!
پريميوم يه هفته اي چند پوينت پريميوم ميشه ؟؟
balad nistam baradarنقل قول:
:27::27:
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس معتاد تریبال چطورن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه خوبین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بلاستر آخه چرا اینکارو میکنی؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟؟!؟!؟؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اینجا جای این حرفهاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای حسین اینجا رو دوباره ببنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینو به مدیرا بگو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نباید از این چیزا بگی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
harja soal kardam kesi javab nadad
من 20تا نیزه دار ساختم و دارم غارت رو شروع میکنم
بچه ها حسین قراره بازنشسته بشه :41::41::41:
فکر کنم هوس به جاش مدیر بشه :41::41::41:
شما دیگه آخرشینقل قول:
یوزرت توی ورلد 21 چیه دعوتت کنم.
پریمیوم مجانی رو نمیتونی انتقال بدی.نقل قول:
نمیتونی به پوینت هم تبدیلش کنی.
حاجی لطفا بحث خارج موضوع و اینجا را نندازهنقل قول:
قرار شده همه اسپم ها بره تو گروه
این چند روزه کلی دردسر داشتیم
تصمیم گرفتم یکم جدیتر با این تاپیک برخورد کنم
این تاپیک حاصل زحمات خیلی هاست , نمی خوام بخاطر چند تا اسپم نیست و نابود بشه
از فرت بیکاری رفتیم و12 یه map ساختیم اون ترایب -TD- مال وحیده انگاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حسین بازنشسته شه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوس خیلی جدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجارو به جای 1 روز یه سال میبنده!(شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم ایندفعه برای حسین بریم جنگ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه ی پیش عملیات موفقیت آمیز بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حسین مدیر باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]