سلام
جه ابديتي بريزم كه fifa2012 اجرا كنه خيلي مهمه
با تشكر
سلام
جه ابديتي بريزم كه fifa2012 اجرا كنه خيلي مهمه
با تشكر
LT+ 3نقل قول:
و fifa 12 رو پچ شده برای LT+3 بگیر
سلام
کسی از دوستان هست اینجا که jtag کرده باشه؟
میخوام ببینم در کل راضی هست یا نه و اینکه چقدر میتونه انجام این کار ریسک داشته باشه
چون به فکر jtag یک اسلیم و یک فت جاسپر هستم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنون
دوست عزیز کلا JTag به سلیقه و نحوه استفاده فرد از کنسول بستگی داره،شاید یکی بخواد از XBL استفاده بکنه،به خاطر همین کلا JTag به دردش نمیخوره چون نمیتونه بره تویه XBL،البته شبکه جایگزین وجود داره اما به پایه خود XBL نمیرسه......................نقل قول:
من خودم یه فت جی تگ شده با یه 250 گیگ دارم که LT3 روشه،از اون فته زیاد استفاده نمیکنم مگه برای بازیهای قدیمی با پچ قدیمی که رو اسلیمم اجرا نمیشه..............
در کل جی تگ مزیت ها و معایب مختلفی داره..................
ممنوننقل قول:
البته من یادم رفت بگم که اصلا دنبال لایو نیستم و تا حالا نرفتم به اون صورت پس لایو رو از دست بدم اصلا مهم نیست
پس jtag برای قابلیت بازی کردن دی ال سی ها و غیره رو کاملا ترجیح میدم
اما حقیقتش کمی منو ترسوندن که ممکنه هنگام jtag مشکلی برای دستگاه بیاد یا حتی بعدا دردسر ساز شه
مخصوصا که میگن ریسک فت بیشتره
خلاصه موندم وگرنه 100 درصد اینکارو می کردم
والا الان که دیگه چیزی به نام JTag وجود نداره،یعنی وجود داره،بعید میدونم اون دستگاه جسپر شما فریمور داشبردش اینقد پایین باشه که بشه JTagـش کرد،چون از یه فریموری به بالا رو دیگه نمیشه JTag کرد...............نقل قول:
الان دستگاه ها رو RGH یا همون ریست گلیچ میکنن که خیلی با JTag فرق داره،اما بهش همون JTag میگن متاسفانه................
بزرگترین فرقش اینه که اگه دستگاتون JTag باشه هر دیسکی بندازید توش اجرا میکنه،کپی،پچ شده،پچ نشده،LT2،LT3 الا آخر،ولی RGH اصلا دیسک رو نمیشناسه و باید از رو هارد بازیهاتون رو اجرا کنید که سختی ها و معایب خاصه خودش رو داره...................
یا علی..............
حرف شما کاملا درسته معمولا همون rgh رو jtag میشناسن و الان همه همینکارو میکنن تا روش قدیمینقل قول:
از نظر هارد هم که اتفاقا برای من مزیت استفاده میشه چون امکان دانلود بازی وجود داره و ایطوری راحت تره
دردسرش هم که همون ایجاد بوت و یکسری پچ های خودشو لازم داره که اونم زیاد مهم نیست
بیشتر حساسیت کار روی انجام سخت افزاری کاره که با موفقیت معمولا انجام میشه یا امکان داره دستگاه به دیار باقی بره :31:
ببخشید سوالات زیاد شد واقعا ممنونم
من نميدونم تازگيا چرا هر چي ديسك ميگذارم (جديد ميخرم) همش پيغام كثيف بودن ديسك رو ميده. بعد هم كه تميزش ميكنم وسط داستان گير ميكنه.
يعني ديسك مورد داره؟؟ حتي نميشه نصب كرد..
تعويض درايو يا اوپتيك چقدر هزينه داره؟؟؟
اسليم 250گيگ...
سلام دوست عزیز .نقل قول:
خب لنز دستگاتون ضعیف شده و باید تعویض بشه .
فکر میکنم درایو لاتن 80 تومن قیمتش باشه .
اگه آفلاین هستین، تنها مزیت تو برق موندن کنسول ساعت و تاریخه. من اصلا توصیه نمیکنم به خاطر این کنسولو تو برق بذارین. من هر وسیله برقی خریدم تو دفترچش نوشته اگه چند ساعت استفاده نمیکنین از برق درش بیارین. (از پنکه و تلویزیون گرفته تا آمپلی فایر و پلی استیشن و خود ایکس باکس)نقل قول:
وقتی کنسول تو برقه 2 وات انرژی مصرف میکنه. (و ظاهرا مثل sleep ویندوز 7 رم هم فعاله که ساعت به هم نمیخوره مگر اینکه حافظه موقت جداگانه ای براش باشه که اگه بود یه باتری هم براش میذاشتن احتمالا.)
در کل -به توصیه سازنده- کنسول دائما تو برق نمونه بهتره.
ویرایش: من اون مورد لود شدن سیو قدیمی رو فقط تو Red Dead Redemption تجربه کرم. شما هم تو این بازی دیدی؟ (یا شاید یه بازی مشابه از راک استار؟)
بیشتر بازی ها امکان انتخاب سیو واسه رو دارن. و بعضی ها مثل Skyrim با شماره سیو عمل میکنن.